Top 15 benzinskih kosilica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje jeftine samohodne kosilice na benzinskom motoru: proračun do 25.000 rubalja.

1 AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A Vrhunske performanse za najnižu cijenu
2 Huter GLM-5.0 S Odlučite se za najbolji motor.
3 Champion LM4630 Najbolje kod bočnih kosilica
4 DAEWOO DLM 45SP Popularni brand po pristupačnoj cijeni
5 MEGA PRO 480000 XST Pouzdan američki motor

Najbolje samohodne kosilice na benzinskom motoru: cijena-kvaliteta

1 Husqvarna LC 348V Najbolja geometrija rezanja
2 CAIMAN Athena 60S Najbolje rješenje za upravljivost
3 Honda HRG 416C Dostupni dijelovi i komponente
4 Stiga Combi 50 SVEQ Robusna i pouzdana konstrukcija
5 PATRIOT PT 53LSE Električni starter

Najbolje kosilice na benzinskom motoru

1 Hyundai L 4310 Sva oprema jedne marke
2 Champion LM4215 Najbolja cijena za mnogo.
3 Viking MB 248 Izvrsno rješenje za mala područja
4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS Najniža razina vibracija i buke. Sofisticirana ergonomija
5 DDE LM 51 Model kompaktnog bočnog pražnjenja

Ponude partnera

KRÜGER GLMK-173
Motor od 6,5 KS - 4 u 1: samohodni, bočni / stražnji ispust, 2 KNIVES + malčiranje

Kosilica - bitan atribut vrtnog prostora, namijenjen njezi njenog travnjaka. U početku je ovaj stroj bio baziran na benzinskom motoru, nedostatak koji je tijekom rada bio velik šum, a prednost je bila sposobnost autonomnog rada. S vremenom je tehnička oprema propisala pojavu kosilice s električnim motorima koji se mogu napajati iz mreže ili iz baterija. Razina buke značajno se smanjila, ali su se pojavili drugi, mnogo hitniji problemi. Kada se napaja iz utičnice, žica je uvelike ometala košnju travnjaka, a sam radni prostor ovisio je o njegovoj dužini. Autonomne kosilice nisu imale problema s praktičnošću, ali su imale mogućnost brzog pražnjenja i akumuliranja naboja još duže. Ove i mnoge druge nijanse uzrokovale su fer popularnost benzinskih kosilica kao jednostavnih, razumljivih i nepretencioznih strojeva, a potražnja za njima je velika i danas.

Međutim, izvjesnost o vrsti motora nije iscrpan faktor. Proces kupnje kosilice popraćen je mnogim suptilnim aspektima, pa čak i iskusni vrtlari, ponekad je teško odrediti izbor određenog modela. Stoga, nakon što smo pažljivo analizirali tržišni segment, odabrali smo za vas jedan od najboljih modela kosilice za travu, koji je u stanju osigurati savršeno ravnu košnju travnjaka u okućnici. Kao kriterij za odabir robe u rejtingu, u obzir su uzeti sljedeći parametri:

 • povratne informacije od potrošača i stručnjaka u području vrtne opreme;
 • modeli vrijednosti za novac;
 • pouzdanost komponenti, mehanizama i jedinica;
 • razina tehničke opremljenosti;
 • tehničke specifikacije;
 • ergonomija.

Najbolji proizvođači benzinskih kosilica

Prije nego što pređemo na detaljan pregled kandidata, treba istaknuti tvrtke koje su se etablirale kao najbolji proizvođači benzinskih kosilica:

Husqvarna, Industrijska tvrtka iz Švedske, poznata kao najveći proizvođač vrtnog alata i građevinske opreme. Je službeni distributer kosilice za elitne auto utrke serije NASCAR.

Makita. Japanska korporacija se bavi proizvodnjom električnih i benzinskih alata širokog raspona. Kosilice ove tvrtke razlikuju se po kvaliteti, trajnosti i niskoj cijeni.

čekić. Početak djelovanja ove njemačke tvrtke bio je 80-ih godina prošlog stoljeća.Bavi se proizvodnjom električne opreme i vrtne opreme, u kojoj se ističe segment kosilica i segment kosilica. Karakterizira ga niska cijena za proizvode, kao i dobra jamstvena usluga.

AL-CO. Njemačka tvrtka, čije je otvaranje datirano 1931. Specijalizirana je za proizvodnju ventilacijskih sustava, automobilskih komponenti i vrhunske vrtne opreme.

prvak. Mlada tvrtka iz Sankt Peterburga, osnovana 2005. godine. Usmjeren je na proizvodnju dobara za domaći segment, zahvaljujući čemu ima stabilne prihode, natječe se s inozemnim grande i postupno se uvodi na svjetsko tržište.

Najbolje jeftine samohodne kosilice na benzinskom motoru: proračun do 25.000 rubalja.

Samohodne kosilice odgovaraju vlasnicima ravnih travnjaka bez kamenja i oštrih krajolika. To je najpogodnija vrsta kosilice, jer tijekom rada nema jake napetosti na rukama. Sve što trebate je pažljivo kontrolirati uređaj i pobrinite se da kamenje ne padne ispod noževa.

5 MEGA PRO 480000 XST


Pouzdan američki motor
zemlja: Italija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 20 000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ova marka iz Italije nije osobito poznata u našoj zemlji, au svojoj zemlji rijetko se naziva najboljim. No, nismo mogli proći pored njega, budući da je ovaj model na mreži dobio mnogo dobrih recenzija. Kao što proizvođač navodi, u kosilici se koristi posebni valjkasti ležaj. Služi mnogo dulje od analoga i ne zahtijeva pažljivo održavanje. Recenzije u potpunosti potvrđuju tu činjenicu.

Također, tu je i američki benzinski motor. Odlikuje se kvalitetom i pouzdanošću, ali povećava cijenu alata. Usput, cijena ovdje nije kritična, i potpuno je opravdana, s obzirom na visoke stope pouzdanosti. Osim toga, znatno je povećan razmak između kotača. Noževi su se također povećali, a to vam omogućuje da kosite veće površine u isto vrijeme, što je vrlo pogodno kako za kućicu tako i za kućanstvo. Možemo li ovaj model nazvati najboljim? Vjerojatno ne, jer postoji mnogo sličnih alata na tržištu sa sličnim karakteristikama, i zapravo, ova kosilica se malo razlikuje od svojih kolega.


4 DAEWOO DLM 45SP


Popularni brand po pristupačnoj cijeni
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 18 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Kosilica nije jeftin alat i poželjno je da služi duže vrijeme i ne zahtijeva stalne popravke. Zato je često lakše preplatiti malo novca, nego kupiti opremu marke. Zaključak je da slabo poznate tvrtke koje proizvode takav alat rijetko brinu o svojoj budućnosti. Pronalaženje dijelova može biti vrlo teško, a ponekad i nemoguće.

U našem slučaju neće biti problema s tim. Strojevi se ne proizvode samo pod markom. To je proizvod njegovog razvoja i potpuno je izrađen u DAEWOO postrojenjima. Koje su prednosti? Prvo, dostupne dijelove. Lako ih je pronaći u prodaji, a ne samo na internetu, već iu običnoj trgovini. I drugo, demokratska cijena. Da, benzinske kosilice su jeftinije, ali za poznati brand prihvatljiva je cijena od 18.000, a recenzije korisnika opetovano spominju da je oprema pouzdana i trajna.

3 Champion LM4630


Najbolje kod bočnih kosilica
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 20 090 rub.
Ocjena (2019): 4.5

U većini kosilica trava se sije pod nogama ili se smješta u spremnik koji se brzo začepljuje. Kosilica Champion LM4630 koristi dizajnersko rješenje za bočno izbacivanje. Rezana trava leži na već tretiranom području i ne ometa kretanje. Champion LM4630 nije rekorder u cijeni ili performansama. Ovo je “radni konj” za svakodnevne potrebe.

Prednosti prvaka LM4630:

 • Materijal karoserije - čelik. No, proizvođač ne navodi svoju marku, dok se kupci žale da su deformacije moguće nakon dvije godine rada. Isto vrijedi i za noževe koji su ozbiljno oštećeni kad ih udari kamen.(Međutim, nijedna benzinska kosilica nije dizajnirana za rad na kamenitom terenu).
 • Snaga motora od 4,1 KS sasvim dovoljno za kućnu upotrebu. Zapremina motora - 173 cm, što je gotovo 50% više nego kod Alka 119617 Highline 46.5 SP-A. Kosilica se kreće brzo, a operateru je potrebno samo prilagoditi svoj vektor kretanja.

2 Huter GLM-5.0 S


Odlučite se za najbolji motor.
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 19 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ova kosilica je svestran uređaj koji je savršen za mješovite tipove vegetacije. Prostran spremnik i snažan motor omogućuju vam da ga koristite dugo vremena uz maksimalnu učinkovitost. Njemačka tvrtka HUTER djeluje na ruskom tržištu već 16 godina, a za to vrijeme se etablirala kao proizvođač profesionalne opreme po niskoj cijeni.

Značajke Huter GLM-5.0 S:

 • Najsnažniji motor u rasponu - 5 KS To je omogućilo korištenje mjenjača, čime je izlaz bio 2850 okretaja noža u minuti.
 • Trava se skuplja u kutiju od 60 litara. Unatoč činjenici da je volumen spremnika dovoljno velik, korisnici se žale da se brzo začepe travom.
 • Visina rezanja - od 20 do 85 milimetara. Postoji 5 razina visine trave.
 • Nema funkcije usitnjavanja tla.
 • Nedostatak dizajna - plastični kotači. Broj korisnika se žali na deformaciju diska i kvar ležaja kotača


Vrsta kosilice

 

prednosti

 

mane

benzin

+ Snaga ovisi o korištenom motoru. Za velike površine postoje i male potrošnje, domaće i produktivne

+ Može biti samohodna

+ Maksimalna brzina

+ Dugi vijek trajanja baterije

- Zahtijeva održavanje dijelova motora, zamjenu goriva i maziva, složen dizajn cilindra zahtijeva kvalificirano održavanje

- Potrebno je redovito čišćenje proizvoda izgaranja

- Velika težina zbog motora ICE i visokog opterećenja

- Orijentiran je na rad s glatkim površinama

- jaka buka

Električna

+ Dizajn motora je vrlo jednostavan, komponente se mogu zamijeniti neovisno.

+ Nema proizvoda izgaranja, ne treba ga čistiti.

+ Mala težina. Može se izvesti u motokos obliku

+ Motokosa može raditi s bilo kojim krajolikom, bez korekcije za humkove

+ Buka električnog motora je mnogo niža od buke benzina

- Napajanje je ograničeno na napon od 220 volti.

- Samohodne opcije se ne događaju, jer postoji ograničenje snage

- Radne brzine su niže od onih kod benzina

- Potrebno je vrijeme punjenja žice i baterije


1 AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A


Vrhunske performanse za najnižu cijenu
zemlja: Austrija
Prosječna cijena: 28 490 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Highline 46.5 SP-A je dobar primjer toga, za malo novca možete dobiti impresivnu funkcionalnost. Stroj je konfiguriran pod 7 stupnjeva košnje. Visina travnjaka je podesiva od 30 do 80 milimetara. Kosilica teži samo 32 kilograma, ali je izrađena od trajnih materijala. Savršeno se nosi s visokom travom i niskim brežuljcima. U nastavku ćemo detaljnije razmotriti njegove značajke.

Nedostaci i prednosti AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A:

 • Visoka površina košnje. Prema navodima proizvođača, rad kosilice bit će dovoljan za 1400 m2 površine pokošene površine. U praksi je i ovaj pokazatelj istinit. Korisnici bilježe da prije prvog čišćenja kosilica rukuje oko 1,5 hektara površine. Nakon toga, čvorovi su začepljeni prašinom, kamenjem i dijelovima biljaka i moraju se očistiti.
 • Pouzdanost komponenti. Proizvođač nije olakšao dizajn i primijenio plastiku. Okvir uređaja, kao i paluba izrađeni su od čvrstog čelika. Pokazalo se da je kosilica otporna na udarce, što je važno kada se malo kamenje udari u oštricu.
 • Mogućnost malčiranja tla. To je korisno za one koji su navikli na organska gnojiva. Dodatni dodatak dodaje se kosilici, a ona brusi biljke u stanje u kojem postaju prikladne kao gnojivo.
 • Samo jedan minus - najniža snaga motora svih uređaja u ovoj kategoriji. Snaga cilindra je 123 cm3, a snaga je 2.7 KS.

Najbolje samohodne kosilice na benzinskom motoru: cijena-kvaliteta

Osnovne kosilice ne mogu se koristiti za rukovanje velikim površinama. Profesionalne kosilice pripadaju klasi uređaja koji se mogu koristiti dulje od košnje travnjaka u blizini kuće. U pravilu se koristi brandirani motor, a komponente se biraju na temelju intenzivnog rada. O najboljim primjerima dobre tehnologije za malo novca razgovarat ćemo u nastavku.

5 PATRIOT PT 53LSE


Električni starter
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 27 700 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ruska tvrtka Patriot odavno se etablirala na tržištu. Njihova se tehnika teško može nazvati najboljom, a lako je pronaći alat s višim učinkom. Ali glavna prednost je cijena. Prije nas je punopravna samohodna kosilica za travu po najprivlačnijoj cijeni. Naravno, tu su i jeftiniji modeli, ali za njih je u pravilu nemoguće pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove. S tim neće biti problema, jer u zemlji ima mnogo servisnih centara i prodajnih mjesta.

Ako govorimo o značajkama dizajna, ovdje se radi o električnom starteru. To je vrlo neophodna i najvažnija funkcija koja vam omogućuje da pokrenete vozilo pritiskom na jedan gumb, umjesto da povlačite pojaseve za pokretanje. No, pošteno treba napomenuti da povratne informacije o toj inovaciji često idu na negativan način. Prema korisnicima, gumb brzo ne uspije. Dobro je da uvijek postoji uobičajen pojas za dionice, s kojim se lako može dobiti alat, ako vam elektronička novost stvarno naređuje da dugo živite.

4 Stiga Combi 50 SVEQ


Robusna i pouzdana konstrukcija
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 41 700 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Samohodna kosilica je skup alat i važno je da je pouzdan i trajan. Na temelju toga mnogi pokušavaju preuzeti poznate marke odgovorne za kvalitetu. No postoje tvrtke koje proizvode alate s lošijim karakteristikama, čak i ako nisu toliko poznate. Ta se tvrtka pojavila na tržištu relativno nedavno, ali je već stekla popularnost među kupcima i dobila mnogo pozitivnih recenzija.

Oni hvale opremu za gotovo sve, od udobnosti i ergonomije do izdržljivosti i trajnosti. Istina, neki korisnici bilježe određenu sličnost s drugom popularnom markom iz Koreje, koja je skuplja. Ali što nam je stalo, obični potrošači koji kupuju kosilicu. Glavno je da je pouzdano i trajno, i dopustiti relevantnim tijelima da se bave pitanjima plagiranja.

3 Honda HRG 416C


Dostupni dijelovi i komponente
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 30 000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ne postoji vječni instrument. Pogotovo kada je u pitanju tehnologija benzina. Čak i najpopularniji i najpouzdaniji modeli prije ili kasnije propadaju i trebaju popravak. I važno je da su rezervni dijelovi za njih pristupačni, i što je najvažnije, jeftini. To je ono što razlikuje cijelu tehniku ​​japanskog brenda Hona. Nije važno što tvrtka proizvodi, auto, motocikl ili benzinsku kosilicu. Ovdje će biti najbolja izrada i najpristupačnije komponente.

Rezervni dijelovi za ovaj model lako možete pronaći na internetu i jednostavnoj trgovini koja prodaje alate za davanje. To je najpristupačnije u smislu popravka i održavanja opreme, čija je cijena u potpunosti izravnana troškovima rezervnih dijelova. Usput, cijena je zapravo jedini nedostatak ovog modela. Da, za mnoge će se činiti previsok, ali pokušajte izračunati koliko će se potrošiti na još jednu izmjenu za određeno vrijeme, a shvatit ćete da 30 tisuća za Honda nije toliko.

2 CAIMAN Athena 60S


Najbolje rješenje za upravljivost
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 89 990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Francuska tvrtka CAIMAN se etablirala kao proizvođač u niši vrhunske segmentne opreme.Model Athena 60S je koristan u malim područjima, ili tamo gdje je potrebna velika pokretljivost. Posebnost kosilice - prednji kotači na daljinskom okviru. Ovakav dizajn povećava propusnost, a regulirano otjecanje trave pretvara ga u univerzalnog "dizajnera" za kosilicu.

Značajke modela:

 • Motor Subaru EA 190V. Snaga motora - 5,5 KS Brzina okretanja vratila je 3600 okretaja u minuti, a volumen cilindra je 190 cm3. To je jedan od najsnažnijih motora u segmentu, koji odmah ukazuje na orijentaciju kosilice na teški teren.
 • Geometrija međuosovinskog razmaka. Vodeći, stražnji kotači nekoliko puta veći od prednjih. Zbog toga se povećava i propusnost i glatkoća. Slobodna baza prednjih kotača omogućuje vam da je koristite na tlu s puno udaraca, a čini ga "SUV-om" u svijetu kosilica
 • Provedena je funkcija malčiranja tla. U ovom slučaju, izbacivanje trave može biti ili unatrag ili lijevo ili desno.
 • Velika širina zahvaćanja pokošene površine. (51 cm prema 48 za Husqvarnu LC 348)
 • Značajan minus - samo jedna brzina. Regulirati ga pod individualnim tempom je nemoguće.

1 Husqvarna LC 348V


Najbolja geometrija rezanja
zemlja: Švedska (proizvedena u Poljskoj)
Prosječna cijena: 51 990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ova kosilica pokazuje visoke performanse u rezanju zbog visokog broja okretaja i snažnog motora. Ovaj uređaj je implementiran AFTech tehnologijom. Geometrija lopatica konstruirana je tako da se pri kretanju javlja turbulencija zraka. Oni podižu sloj trave, a rezanje je učinkovitije. Osim toga, protok zraka uvlači travu u spremnik. Rezane biljke su zbijene, a spremnik se mora rjeđe čistiti. Ova kosilica je idealna za redovito obrezivanje. Tamo gdje trebate kositi visoke biljke, tehnologija ne otkriva mogućnost pune proizvodnje

Značajke kosilice:

 • Kontrola brzine. Problem kod većine kosilica je u tome što korisnik mora ili gurnuti uređaj ili trčati za njim. Postoji kontrola brzine rezanja. U tu svrhu Husqvarna je predstavila tehnologiju AutoWalk 2.
 • Snažan motor. Koristi se vlasnički motor Briggs & Stratton. Razlikuje se lakim pokretanjem i stabilnim radom.
 • Dizajn jednog lima za probijanje. Čak i čelične kosilice trpe zbog spojeva trupa zbog vibracija i udaraca kamena. Kućište Husqvarna LC 348V izrađeno je od jednog lima metala. Stoga je vjerojatnost kolapsa nevjerojatno mala.
 • Fleksibilne postavke. Osim razine rezanja, visina ručke je također podesiva.
 • Geometrija reljefnog kotača. Štitnici na kotačima s jedne strane pružaju kruto prianjanje, as druge - ne ostavljaju trake za vrijeme vožnje.

Najbolje kosilice na benzinskom motoru

Kosilice s kotačićima ili rukom su različite napredne kolege. Oni koriste benzinski motor za rotiranje noževa, ali nisu samohodni uređaji. Da biste ih premjestili, morate gurati ručno. Takvi uređaji troše manje goriva, njihov međuosovinski razmak je jednostavniji i lakši za rukovanje. To je idealan izbor za one koji trebaju rijetku frizuru mjesta, pa su spremni potrošiti nešto snage i energije na rad.

5 DDE LM 51


Model kompaktnog bočnog pražnjenja
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 13 200 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Najbolja benzinska kosilica ne mora biti glomazna i zauzeti pola garaže. Prije nas je najkompaktniji model, i da, to se ne može nazvati najboljim tehničkim karakteristikama, ali je glupo očekivati ​​puno od takve bebe. Istina je napomenuti da je alat idealno se nosi sa svojom glavnom zadaćom, a ako imate mali travnjak i ne trebate rezati dachu za 12 hektara jednom tjedno, onda je ovaj model posebno za vas.

Nažalost, proizvođač nije uspio uklopiti kolektor za travu u takav kompaktan slučaj, stoga je kosilica opremljena bočnim ispustom. Naime, prilikom košnje trave, sva vegetacija se ne skuplja u posebnoj vreći ili odjeljku, već se baca s desne strane alata. Vjerojatno to nije baš prikladno, pogotovo kada je riječ o velikim količinama rada.Ali opet, ovo nije alat za veliku seosku kuću, nego za mali travnjak koji također treba kositi i čistiti.

4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS


Najniža razina vibracija i buke. Sofisticirana ergonomija
zemlja: Italija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 23 000 rub.
Ocjena (2019): 4.3

I opet brand iz sunčane Italije. Očigledno, u ovoj zemlji mnogo znaju o uređenju vrtova i parkova, a mi samo moramo uživati ​​u njihovoj opremi. U ovom modelu proizvođač je posebnu pozornost posvetio ergonomiji. Unatoč činjenici da ovo nije samohodna kosilica za travu, te da se tijekom rada mora samostalno gurati, lako je upravljati i nema potrebe za značajnim naporima.

Tajna leži u uspješnom rasporedu dijelova i udobnoj ergonomiji. Ručke su na pravim mjestima i nema potrebe za posezanjem za polugama. Sve je najpraktičnije i najpristupačnije, a to nije jedina prednost ovog alata. Proizvođač je također obratio pozornost na kolektor koji se sastoji od dva dijela. Vrh je plastičan i ima perforaciju, što eliminira mogućnost zastoja u zračnom prometu. I na dnu tkanine, što pojednostavljuje proces odvajanja vrećice i oslobađanja nakupljene trave. Cijena, koja je više nego povoljna za europskog proizvođača, također će biti zadovoljavajuća.

3 Viking MB 248


Izvrsno rješenje za mala područja
zemlja: Austrija
Prosječna cijena: 23 490 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Prvi pogled na kosilicu odmah daje svoj glavni adut - kompaktnost. A gdje je kompaktnost, tu je i upravljivost. Rad na velikim područjima s MB 248 je težak. Ali na travnjacima, gdje morate manevrirati između cvjetnih gredica i izbjegavati udarce, takav je uređaj posebno prikladan. Općenito, osim male težine, svijetlog dizajna i najmanje torbe za skupljanje trave (45 litara), ovaj uređaj se ne razlikuje mnogo od ostalih. Ali u nastavku ćemo razmotriti njegove glavne značajke:

 • Materijali i oprema. Deca je napravljena od čelika. U konfiguraciji je nož noža. Meki tip vrećice olakšava istovar i skladištenje.
 • Motor. Koristi se popularni četverotaktni Briggs i Stratton. Zahvaljujući maloj težini i samohodnoj bazi, snaga motora dosegla je rekordnih 3,5 KS.
 • Mala težina. 28 kg nije rekord, ali dobar pokazatelj za kompaktnu kosilicu.

2 Champion LM4215


Najbolja cijena za mnogo.
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 12.100 rubalja
Ocjena (2019): 4.6

Champion kosilica - univerzalni uređaj za dom. Lagan je, kompaktan i opremljen motorom male snage. Međutim, proizvođač je osigurao mogućnost ugradnje mlaznica za usitnjavanje tla, a stroj je osigurao dobre pokazatelje u širini i visini rezanja.

Značajke kosilica:

 • Široka funkcionalnost po najnižoj cijeni. Za navedenu cijenu, proizvođač nudi kosilicu koja je inferiorna Makiti PLM4620 samo u širini reza (42 cm prema 46) .Visina rezanja - brojke su iste.
 • Motor male snage. Volumen cilindra je samo 99 cm3. Snaga - 2 KS (Motor je 1,5 puta slabiji od prethodne ocjene sudionika). Takav motor je dovoljan za njegove zadatke, ali ga je vrlo teško koristiti kao profesionalni uređaj.
 • Najjednostavnija kosilica od svih. Upravljati će biti lako čak i za osobu bez treninga. Njena težina je samo 22 kg. Uloga je igrao slab motor, a volumen spremnika je samo 0,6 l., A korištenje tkanine umjesto plastike u proizvodnji vrećice.

1 Hyundai L 4310


Sva oprema jedne marke
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 17 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Samohodne kosilice su prikladnije za rad, ali su mnogo skuplje. Često, oni jednostavno nemaju smisla, a uobičajeni model benzina na kotačima odgovarat će za davanje. Na primjer, kao što je Hyundai L 4310. Za početak, ovo je popularan brand, poznat po svojoj kombinaciji visoke kvalitete i pristupačnih cijena. Vidimo oznaku cijene, a kvaliteta je jasno naznačena brojnim pozitivnim recenzijama na webu.

No, glavna prednost ovdje je kompletan skup jedne marke. Često se događa da proizvođač koji daje naziv alata proizvodi samo određeni dio, kao što je okvir, a motor je potpuno drugačiji. Kao rezultat toga, u slučaju kvara, morat ćete zakopati puno web stranica i trgovina. Ovdje je sve od istog proizvođača. Korejska tvrtka proizvodi, bez iznimke, sve detalje u ovoj kosilici i uz traženje rezervnih dijelova ili potrošnog materijala nemate problema.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač benzinskih kosilica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 702
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!
Vijesti su uređene redaktor - 20-06-2019

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije