10 najboljih aparata za šišanje s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji škare kod kuće

1 Kemei 600 Najpopularniji model
2 Surker RFC-688B Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 Riwa k3 Mala buka
4 ROWENTA TN9100F0 Idealno za kupaonicu
5 KaiRui HC-001 Najbolja cijena

Najbolji profesionalni škare za kosu

1 ZPSTRONG RFCD-3700 Izbor stručnjaka
2 GL 6S Prikladno rješenje za frizure za djecu
3 Kemei 701 Gornje oštrice
4 SURKER 805 Bolja autonomija
5 Panasonic ER217S520 Izdržljiv slučaj

Aparat za šišanje je nezamjenjiv alat za održavanje kratke kose, brkova i brade u dobrom stanju. Kada naručujete najbolju tehnologiju za Aliexpress, morate obratiti pozornost na sljedeće parametre:

 1. Namjena uređaja. Ne postoje samo univerzalni aparati za šišanje, nego i kompaktni trimeri za kovrčave šare i vrlo uredan rad.
 2. Kvaliteta rada ovisi o snazi ​​uređaja. Što je ta karakteristika bolja, to je ravnomjernije brijanje.
 3. Također, na proces ispravljanja frizure utječe materijal iz kojeg su izrađene oštrice.
 4. Mogućnosti. Najbolji aparati za šišanje su opremljeni s nekoliko mlaznica za podešavanje visine frizure.
 5. Način hranjenja Većina modela radi, kako iz mreže tako i iz uobičajenih baterija.

U nastavku su prikazani najbolji aparati za striženje s Aliexpress, koji se mogu koristiti ne samo kod kuće, već iu profesionalnim salonima, kao i moderan brijačnica.

Najbolji škare kod kuće

U ovu smo kategoriju uključili modele male snage (do 15 W). Oni ne rade svoj posao jednako brzo kao profesionalci, nisu prikladni za vrlo gustu kosu i često stvaraju mnogo buke. Ipak, zbog jednostavnosti, kompaktnosti i niske cijene, takvi su uređaji sasvim prikladni za uporabu kod kuće (pogotovo ako je zadatak samo podrezivanje niti ili lagano osvježavanje kose).

5 KaiRui HC-001


Najbolja cijena
Cijena za Aliexpress: od 966 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Optimalan izbor za one koji se nikada nisu bavili strojem za šišanje i nisu sasvim sigurni da li mu je takav uređaj u načelu potreban (kao što se često događa, želite pokušati, a ne preplatiti). Nema kompliciranih postavki i nerazumljivih gumba i istovremeno pristojne frizure kvalitete (vrijedno je spomenuti da gotovo nema negativnih recenzija za više od 5000 narudžbi). Također možete primijetiti dobru opremu (dvije dodatne mlaznice, češalj, masnoću, adapter za napajanje i upute na engleskom) - i to unatoč vrlo pristupačnoj cijeni.

Uz trajanje baterije, baterija traje oko 30 minuta, ali budući da se ne može ukloniti, ta će se brojka vremenom samo smanjivati. Ako namjeravate kupiti automobil kao poklon, onda morate razmisliti o tome kako izgleda ambalaža, a da nije skupa - set je zamotan u konvencionalni balon.


4 ROWENTA TN9100F0


Idealno za kupaonicu
Cijena za Aliexpress: od 1316 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Rowenta TN9100F0 svestrani vodootporni rezač se može koristiti čak i pod tušem. Vrhunske frizure osiguravaju oštre noževe s titanijskom prevlakom. Usprkos svojoj kompaktnosti, uređaj je vrlo moćan, jer čini 6500 okretaja u minuti. Tijelo uređaja izrađeno je u crnoj boji s dodatkom elegantnih narančastih dijelova. Stroj se napaja iz struje i baterije, što traje 8 sati do potpunog punjenja. Komplet sadrži tri različite mlaznice i prikladan stalak za njih.

prednosti:

 • 60 minuta bez punjenja;
 • 6 položaja frizure.

nedostaci:

 • raspon rezanja od 3 do 7 mm;
 • Prikladno samo za frizure za brkove i bradu.

3 Riwa k3


Mala buka
Cijena za Aliexpress: od 1283 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Tih i udoban stroj, idealan za domaće frizure.Među brojnim prednostima posebno se ističe:

 • visokokvalitetne oštrice od nehrđajućeg čelika (dobro smicanje, bez hvatanja ili povlačenja kose), imaju osam različitih postavki duljine (od 3 do 22 mm);
 • minimalna buka;
 • informativni prikaz (prikazuje odabranu duljinu mlaznice, punjenje baterije i izvješća o čišćenju stroja);
 • vodootporna kutija koja vam omogućuje brzo i bez nepotrebnih problema pranje i čišćenje uređaja.

Nažalost, noževi Riwa K3 uopće se ne samo-izoštravaju i za njihovo potpuno održavanje bit će potrebno ulje koje se ne isporučuje s proizvodom zbog zabrane zračnog prijevoza tekućina ove vrste (zapaljive tvari). Alternativno, korisnici predlažu uporabu ulja vazelina, komercijalno dostupne u bilo kojoj ljekarni.

2 Surker RFC-688B


Optimalni omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 2587 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U svom izgledu i predloženoj funkcionalnosti, ovaj model snažno podsjeća na Riwa K3, koji se smatra malo ranije, ali ima i brojne značajke. Glavna je izvrsna autonomija uređaja (potrebno je samo 1,5 sat do potpunog punjenja, nakon čega trimer može raditi do 60 minuta). To su vrlo dobri pokazatelji, s obzirom da se u prosjeku predstavnici proračunskog segmenta rijetko mogu pohvaliti s više od pola sata samostalne djelatnosti, a često je potrebno 3-4 sata.

Od ostalih prednosti ističemo izvrsnu ambalažu (7 dodatnih mlaznica, češalj i četkica) i ambalažu koja se može prezentirati - ako se ništa ne sjećate u pošti, nećete se sramiti dati proizvod gotovo odmah nakon primitka, što se ne događa često. Govoreći izravno o frizuri, korisnici u pregledima posebno ističu praktičnost i jednostavnost procesa.


1 Kemei 600


Najpopularniji model
Cijena za Aliexpress: od 1617 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Najčešće naručivani kliper na Aliexpressu je Kemei 600. Već je više od dvije tisuće kupaca cijenilo ovaj model. U setu se nalazi 9 različitih dodataka za glatku bradu, za figurirano brijanje sljepoočnica, kao i za uklanjanje dlaka u ušima i nosnicama. Duljina rezanja može se podesiti od 1 do 12 mm. Komplet također sadrži češalj, adapter, četku za čišćenje, ulje za noževe i upute na engleskom jeziku.

Uređaj radi i iz mreže i iz akumulatora. Za potpuno punjenje baterije potrebno je 8 sati. Vlasnici škare kažu da je vrlo lako raditi s njom, ona savršeno glatko bez trzanja dlačica.

prednosti:

 • prikladno leži u ruci;
 • višenamjenski.

nedostaci:

 • bez spajanja na mrežu radi 30-45 minuta.

Najbolji profesionalni škare za kosu

Pojam “profesionalni” u opisu kategorije prilično je proizvoljan, jer je očigledno da će ljudi čija je glavna djelatnost izravno povezana s upotrebom alata ove vrste nabaviti mnogo skuplju opremu od poznatih proizvođača. Ipak, predstavljeni modeli imaju relativno dobru funkcionalnost, snažan rotacijski motor (od 20 W) i njihove mogućnosti su mnogo veće od onih kod vrlo jednostavnih uređaja.

5 Panasonic ER217S520


Izdržljiv slučaj
Cijena za Aliexpress: od 3495 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Za razliku od većine konkurenata, ovaj šišač za kosu, brkovi i brada se ne boje vode. Dizajn je napravljen tako da se može oprati pod tekućom vodom. Uređaj radi i iz mreže i iz akumulatora. Uređaj se u potpunosti puni za 8 sati, a na tom slučaju svijetli crveni indikator. Pomoću prekidača za biranje i posebne mlaznice, duljina smicanja može varirati od 0,5 do 20 mm.

Panasonic ER217S520 razlikuje se po visokoj pouzdanosti i gotovo tihom radu. Tijelo je izrađeno od čvrste plastike, koja je prilično otporna na kapi i male deformacije. Komplet sadrži četku za čišćenje, ulje, punjač i poklopac za stroj.

prednosti:

 • baterija radi 50 minuta bez punjenja;
 • 14 opcija za duljinu šišanja.

nedostaci:

 • kosa je začepljena u mlaznici, tako da je morate redovito čistiti.

4 SURKER 805


Bolja autonomija
Cijena za Aliexpress: od 1621 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Iznad, već smo razgovarali o jednom od modela iz linije SURKER, a ako ne zaboravite, glavna prednost uređaja bila je velika baterija. U ovoj verziji, stvari su još bolje s njim - 2000 mAh baterija osigurava do 2,5 sata trajanja baterije. U isto vrijeme, elektronički zaslon je postao mnogo informativniji: ovdje je prikazan određeni postotak preostalog naboja, koji je teško precijeniti (posebno ove informacije pomažu u putovanjima i putovanjima, omogućujući vam da pratite i kontrolirajte trenutnu sposobnost preživljavanja uređaja). Također SURKER 805 ima prisutnost načina "Turbo", koji povećava brzinu oštrica za oko 20% (korisno za rezanje vrlo guste kose).

3 Kemei 701


Gornje oštrice
Cijena za Aliexpress: od 1578 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Lagan i kompaktan uređaj pogodan za cijelu obitelj, jednako je lako nositi se s frizurom odrasle osobe i djeteta. Kemei 701 je jednostavan ne samo za korištenje, već i za održavanje. Radi lakšeg čišćenja, uređaj je opremljen poklopcem na šarkama, a četkica koja se nalazi u kompletu lako se otrese dlačica zaglavljenih ispod poklopca. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, sami se oštre i ne zahtijevaju dodatno podmazivanje.

prednosti:

 • PAKET (6 mlaznica za podešavanje duljine frizure);
 • 11 položaja za odabir duljine frizure.

nedostaci:

 • Djeluje samo iz mreže.

2 GL 6S


Prikladno rješenje za frizure za djecu
Cijena za Aliexpress: od 1596 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Uobičajena upotreba prijenosnih trimera je rezanje djece. Često roditelji iz jednog ili više razloga posjećuju profesionalnog frizera kako bi sami radili sve što je kod kuće (obično dijete nema mnogo kose, a beba / majka reagira puno bolje nego autsajderima) i za to im je potreban siguran i pouzdan alat. GL 6S je jedan od njih. Skraćeni keramički noževi na jedinici za rezanje ne pregrijavaju se, glatko i pažljivo odrezuju kosu, minimalno djelujući na osjetljivu kožu.

Nekoliko različitih mlaznica omogućuje vam odabir odgovarajuće duljine (od 0 do 12 mm), a osim toga, stroj ima izuzetno nisku razinu buke (oko 50 dB), tako da se ne plaši i ne smeta djetetu. Osim toga, uređaj je potpuno vodootporan (možete ga sigurno oprati pod slavinom nakon upotrebe), lako leži u ruci (težina je samo 300 grama) i naplaćuje se putem USB kabela (to jest, ako se nešto dogodi, neće biti problem napuniti ga, na primjer, iz banke) ,

1 ZPSTRONG RFCD-3700


Izbor stručnjaka
Cijena za Aliexpress: od 1942 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Jedna od najboljih i najbližih "profesionalnim" škafama onih koje su dostupne za kupnju na AliExpress. Dobra autonomija (proizvođač tvrdi da 5 sati nije istina, naravno, ali stroj iskreno radi na svojim 120-150 minuta) čini RFCD-3700 izvrsnom opcijom za dugoročni rad na "streamu". Čudno, ali uređaj je praktički tih (i uz snažan motor koji ubrzava do 9000 okretaja u minuti), glatko seče i brije, bez ikakvih problema suočavajući se s najtežom i najdebljom kosom.

Nije iznenađujuće da je trimer vrlo popularan među onima koji uče biti frizer (o čemu svjedoče brojne recenzije kupaca). Bonus je vrlo uočljiv izgled (svijetlo žuti dizajn izgleda vrlo povoljno u odnosu na masu pojedinačnih srebrnih uređaja), kao i skup od 2 bilateralne premium mlaznice, oznaka za uređaj i ostale komponente.


Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač šišača na AliExpress-u?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 138

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije