Top 20 auto alarma

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftin alarmni sustav s povratnom informacijom: proračun do 5.000 rubalja

1 Aligator C-200 Dinamički sigurnosni sustav
2 DaVINCI PHI-370 Proračunski model s informativnim prikazom
3 Scher-Khan Logicar B Najbolja cijena
4 Centurion X6 Pouzdana zaštita od skeniranja

Najbolji low-cost alarm s automatskim pokretanjem

1 KGB GX-5RS Najbolja zaštita od dva kanala
2 StarLine A63 ECO 3D senzor integriteta vozila
3 CENMAX Vigilant ST-7 Najbolja cijena
4 TOMAHAWK 9.7 Maksimalni skup opcija po atraktivnoj cijeni

Najbolji alarm s auto startom: cijena - kvaliteta

1 Sheriff ZX-1090 Visoka kvaliteta po atraktivnoj cijeni.
2 Pandora DXL 3210i Sigurnost 12 zona vozila
3 Scher-Khan LOGICAR 6i Radite u temperaturnom rasponu od -85 ° C do +50 ° C
4 ZONT ZTC-700S Najbolja kombinacija cijene i kvalitete

Najbolji GSM alarm

1 Pandora DXL 5000 S Najbolji sustav zaštite za automobil
2 StarLine Twage B94 GSM rob Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 Alligator SP-75RS Najisplativiji auto alarm s GSM-om
4 PRIZRAK 8GL Najbolji model s funkcijom memorije

Najbolji telematski auto alarm

1 Prizrak 840 Cijeli skup značajki
2 ZTC-701M Slave Najjeftiniji model telematike
3 StarLine M96L Autonomni rad, GPS signali
4 Pandect X-1100 Funkcija obavješćivanja rodbine o nesreći

Pogledajte i:


Tu je prešutno natjecanje između proizvođača auto alarma i hakera. Prvi izmišljaju nove načine zaštite, a drugi neumorno uče prevladati ih. Najjednostavniji sigurnosni sustavi danas postaju prepreka samo djeci. Ali što je alarm složeniji, to je viša cijena koju vlasnik automobila mora platiti. Danas se na domaćem tržištu mogu zadovoljiti i pristupačni uređaji i sofisticirani sigurnosni kompleksi. Kako odabrati najprikladniju opciju za vaš automobil?

 1. Jednostrani modeli nedavno su dominirali prodajom, kao i uključeni u sve TOP i ocjene. No danas nedostatak povratnih informacija postaje glavni nedostatak. Zvuk u velikom gradu može se čuti na udaljenosti do 100 m.
 2. Mnogo atraktivniji u smislu pouzdanosti izgledaju dvosmjerni alarmi za automobil. U slučaju neovlaštenog prodora u automobil, automobil emitira ne samo zvučni signal, već također uključuje alarm vlasnika. Neki suvremeni modeli omogućuju vam da procijenite stupanj prijetnje gledajući na zaslon za ključeve. Raspon takvih sustava doseže 3 do 4 km u granici.
 3. Signalizacija s GSM i GPS modulima postaje još naprednija. Oni vam omogućuju komunikaciju s uređajem putem mobilne komunikacije ili putem satelita. Bogata funkcionalnost nekih od njih omogućuje vam praćenje kretanja automobila u slučaju krađe.
 4. Vrlo korisna i praktična značajka modernog auto-alarma je daljinsko pokretanje motora. S ovom opcijom moguće je zagrijati automobil bez napuštanja udobnog stana ili kuće.

Naš pregled uključuje najbolje auto-alarme. Prilikom sastavljanja ocjene uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • učinkovitost,
 • pristupačnost;
 • stručno mišljenje;
 • recenzije korisnika.

Najbolji jeftin alarmni sustav s povratnom informacijom: proračun do 5.000 rubalja

Jedan od najpopularnijih tipova auto alarma su modeli s povratnom vezom. Njihova glavna razlika u odnosu na jednostavne sustave je u tome što će, kada pokušate provaliti u automobil, vlasnik vidjeti što se događa sa svojim vozilom na posebnom pješačkom (uvijek isporučenom u kompletu) - prikazat će se odgovarajući indikator.

4 Centurion X6


Pouzdana zaštita od skeniranja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 3 700 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Povratne informacije u automobilskim alarmima imaju jednu značajnu ranjivost.Uz pomoć jednostavnog skenera, napadači presreću signal poslan vlasniku dojavljivača i dobivaju puni pristup svim opcijama. Proizvođači su svjesni ove ranjivosti i stalno unapređuju tehnologije zaštite. Konkretno, ovaj model koristi sustav plutajućih kodova.

Govoreći jednostavnim jezikom, u trenutku presretanja, sustav automatski mijenja pristupni kod i nadjačava ga za vanjske korisnike. Kodovi se stalno mijenjaju, tako da je mogućnost presretanja praktički isključena. Valja napomenuti da takve tehnologije nisu nove, ali kao što stručnjaci primjećuju, one se provode s najvišom kvalitetom u ovom sustavu alarmiranja automobila. Također treba naglasiti takvu prednost kao raspon. Ovdje je 1200 metara. To je u velikoj mjeri za takav jeftin alarmni sustav i omogućuje vlasniku da prima informacije o svom automobilu, čak i dok je na znatnoj udaljenosti od njega.

3 Scher-Khan Logicar B


Najbolja cijena
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 4 450 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Tri vodeća lidera na ljestvici najboljih auto alarmnih sustava u vrijednosti do 5.000 rubalja zatvorena su od strane Scher-Khan Logicar B. sustava, što je jedan od najpopularnijih modela korejske marke. Cijena sustava je nešto niža od cijene konkurenata, dok je komunikacijski domet alarmnog sustava 1,5 km. Kompleks ima prilagodbu na automobile s ručnim i automatskim mjenjačem. Vlasnički algoritam šifriranja radio signala MAGIC CODE PRO štiti od skeniranja, presretanja i inteligentnog sjeckanja.

Jedna od prednosti ovog kompleksa je mogućnost daljinskog i automatskog (primjerice, vremenskog) pokretanja motora, što će biti posebno prikladno pri upravljanju automobilom zimi. Za upravljanje sustavom koristi se poseban keyfob koji ima sve potrebne pokazatelje, među kojima je razina povratnih informacija i prisutnost signala. Kompleks djeluje tiho, ne privlačeći previše pozornosti. Keychain pokreće standardna AAA baterija.

2 DaVINCI PHI-370


Proračunski model s informativnim prikazom
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 2 700 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Signalizacija s povratnom vezom ne mora biti skupa. Postoje i proračunski modeli koji rade kao i vodeći tržišni lideri, kao što je Starline. Glavna prednost ovdje je cijena. Ovo je jedan od najjeftinijih modela na tržištu danas. U isto vrijeme, kao stručnjaci na umu, to nije mnogo lošiji od konkurenata u kvaliteti i pouzdanosti. Osim toga, postoji vrlo informativan zaslon koji prikazuje sve što vam je potrebno. Senzori rade na sedam strana automobila, a točan položaj udarca istaknut je na privjesku za ključeve.

Što se tiče nedostataka, ovdje treba napomenuti akustički senzor. Nalazi se u slučaju samog alarma i reagira na promjene akustične pozadine na određenoj udaljenosti. Što to znači za vlasnika automobila? Prvenstveno mogućnost čestih lažno pozitivnih rezultata. Ako osjetnik podesite previše osjetljivo, reagirat će i na male buke. I smanjujući osjetljivost, riskirate da propustite pravi trenutak razbijanja brave.

Ako odaberete alarm za automobil, obratite pozornost na sljedeće parametre:

 • Vrsta radio protokola. Smatra se da je najsigurnija interaktivna (instalirana u većini sustava), kao što je u procesu rada, šifrirani kanal razmjenjuje podatke između modula i dojavljivača.
 • Dostupnost sigurnog kanala za prijenos podataka. Takva funkcija štiti autoladdere od "intelektualnog" hakiranja.
 • Prisutnost GSM modula. Omogućuje sustavu da radi na bilo kojoj udaljenosti između vlasnika i automobila i učinkovito upravlja velikim brojem parametara.
 • Raspon sustava. Ona se kreće od 1.200 do 2.000 metara i određuje udaljenost na kojoj se može vršiti kontrola pomoću dojavljivača.
 • Informativni lanac za ključeve. Vrijedi pogledati modele, na dojavljivaču koji prikazuje velik broj različitih parametara. To znači da sustav kontrolira sve što se događa automobilu.
 • Udaljeni pokretanje motora.Funkcija omogućuje pokretanje jedinice napajanja pomoću pager ili mobilnog telefona.
 • Broj sigurnosnih zona. Što ih je više, pouzdaniji je automobil zaštićen od udara treće strane.

1 Aligator C-200


Dinamički sigurnosni sustav
zemlja: Tajvan (Kina)
Prosječna cijena: 4 500 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Vodeći u ocjeni najboljeg jeftinog signaliziranja s modelom povratnih informacija Alligator C-200. Ovo je jedan od najpouzdanijih low-end modela tajvanskog proizvođača. Svi podaci se prenose putem komunikacijskog kanala zaštićenog KeeloqTM dinamičkim kodom. To osigurava visoku pouzdanost sustava i zaštitu od presretanja. U slučaju pokušaja krađe automobila, Anti-HiJack način rada blokirat će pokretanje motora. U sigurnosnom načinu rada, alarmni sustav je apsolutno tih i ima zaštitu od lažnih alarma, što će vlasniku omogućiti da ne brine bez razloga.

Lanac za ključeve s Russified menijem uključen je u sigurnosni kompleks. Upravljanje se provodi pomoću 4 mehaničke tipke, od kojih je svaka odgovorna za pojedinačno djelovanje. U slučaju alarma, ključ će obavijestiti vlasnika zvučnim signalom, dok će dio automobila koji je pretrpio smetnje - vrata, poklopac motora ili prtljažnik - treptati na LCD zaslonu. U načinu uzbune, domet komunikacije je oko 1200 metara.

Najbolji low-cost alarm s automatskim pokretanjem

Autostart je praktična značajka koja vam omogućuje daljinsko pokretanje motora. Samo pritisnite gumb na dojavljivaču (iu nekim modelima samo podesite tajmer), a automobil će početi samostalno. Vlasnici automobila koji aktivno koriste automobil zimi sigurno će cijeniti ovu opciju.

4 TOMAHAWK 9.7


Maksimalni skup opcija po atraktivnoj cijeni
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 5 070 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Tajvanska tvrtka Tomahawk proizvodi široku paletu auto alarma. Njihova glavna razlika od konkurencije je pristupačna cijena. U biti, ovo je proračunski model, ali s maksimalnim skupom funkcija. Ovdje se ostvaruje ne samo povratna informacija, već i mogućnost daljinskog upravljanja motorom. Uz standardni auto motor, tu je i tajmer koji vam omogućuje da konfigurirate automobil za određeno vremensko razdoblje. Vrlo zgodan i potreban funkcija, osobito u stvarnosti ruske zime.

Sustav također ima zaštitu od lažno pozitivnih rezultata. Prije davanja alarma vlasniku, automatizacija je prvo obrađuje i traži izvorni uzrok. Ako se ne pronađe, signal se smatra netočnim i ne šalje se u pager. Odvojeno, potrebno je reći i za raspon, koji je ovdje 1300 metara, a to je najbolji pokazatelj u proračunskom segmentu. S takvim alarmom, ne morate staviti automobil blizu kuće. Radijus je sasvim dovoljan da ostavi automobil na najbližem parkiralištu.

3 CENMAX Vigilant ST-7


Najbolja cijena
zemlja: Tajvan (Kina)
Prosječna cijena: 4 400 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Treće mjesto na ljestvici najboljih auto-alarma s auto startom zauzima funkcionalni sustav CENMAX Vigilant ST-7. To je najatraktivnija opcija za cijenu - jeftinija od konkurenata u TOP-3, skup značajki će zadovoljiti čak i picky vlasnika automobila. Svi senzori mogu se prilagoditi za osjetljivost i, što je važnije, imaju male dimenzije. Na malom LCD zaslonu prikazani su svi parametri sustava - od razine komunikacije i napunjenosti baterije do integriteta elementa vozila.

Autostart motor može pokrenuti automobil na temperaturama do -40 stupnjeva, što je posebno važno za ruske mrazeve. Kompetentno postavljanje sustava u potpunosti eliminira lažne pozitivne rezultate i omogućuje pouzdanu zaštitu automobila od hakiranja. Prednosti sustava, korisnici dodijeliti relativno mali trošak, jednostavnost korištenja i informativan privjesak. Slabosti uključuju nedostatak slučaja za privjesak za ključeve i teškoće u instalaciji.

2 StarLine A63 ECO


3D senzor integriteta vozila
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5 600 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Domaći sustav StarLine A63 ECO nalazi se na drugom mjestu u ocjeni najboljih auto alarmnih sustava s automatskim pokretanjem. Kompaktan i učinkovit kompleks - što se može reći za ovaj auto alarm. U kompletu se, pored glavnog modula, predajnog uređaja i pejdžera za privjesak za ključeve, isporučuju sve potrebne žice. Poseban 3D senzor, koji je montiran zajedno sa sustavom, prati cjelovitost karoserije i njezin položaj u prostoru, au slučaju sumnjivih odstupanja odmah će obavijestiti vlasnika.

Posebnost sustava je automatsko aktiviranje automobila, što će biti posebno relevantno za nepažljive vozače. Kanal kroz koji se prenose svi podaci je šifriran, što osigurava visoku pouzdanost cijelog sustava. Automatsko pokretanje motora s kojim je sustav opremljen, bez problema pokreće automobil u bilo kakvim mrazima. Još jedna značajka ovog auto-alarma je produljeno jamstveno razdoblje od 36 mjeseci.

1 KGB GX-5RS


Najbolja zaštita od dva kanala
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 5 900 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Samo stručnjak za alarma može procijeniti sve prednosti dvokanalne zaštite. Ako govorimo jednostavnim jezikom, sustav najprije vlasniku šalje signal preko najotvorenijeg kanala, a ako ga se ne presretne, a na njemu nema smetnji, drugi signal se šalje preko zatvorenog kanala i tek nakon toga dobivate kontrolu. Naravno, sve ovo zvuči previše primitivno, ali općenito je tehnologija jasna.

U ovom modelu, dvostupanjski sustav zaštite implementiran je na najbolji mogući način. To su primijetili i stručnjaci koji su proveli testove i vlasnici automobila na kojima je ovaj model instaliran. Također, molimo, privjesak za ključeve, odnosno njegov sadržaj informacija. Ovdje je mnogo korisnih ikona koje prikazuju sve što se događa s vašim automobilom. Zaštita od lažno pozitivnih smetnji omogućuje vam da odmah utvrdite je li na automobil pogođen pravi udarac ili je mačka skočila na krov. Raspon, međutim, nije tako velik, samo 900 metara. Na toj udaljenosti možete automatski pokrenuti i aktivirati sustav zaštite.


Najbolji alarm s auto startom: cijena - kvaliteta

Ispod su najbolji auto alarm s prikladnom autorun funkcijom s najoptimalnijim omjerom cijene i kvalitete.

4 ZONT ZTC-700S


Najbolja kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 9 900 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ovaj alarm se ne može nazvati proračun, ali ako pažljivo ispitati funkcionalnost i specifikacije, postaje jasno da je cijena u potpunosti opravdana. Počnimo s činjenicom da imamo model s povratnom vezom i automatskim pokretanjem, koji rade i na standardnom kanalu šifriranja i na GSM tehnologiji.

Vlasnik može voziti svoj automobil pomoću bilo kojeg pametnog telefona, bez obzira na instalirani operativni sustav. U izborniku ima mnogo praktičnih značajki. Čak i autorun implementiran na najvišoj razini. Može se prilagoditi iu vremenu, a to nikoga neće iznenaditi, a temperatura u moru. Najpogodnija opcija koja vam omogućuje da uvijek održavate topao motor i uštedite gorivo ako vanjska temperatura nije dovoljno niska. Sustav također pohranjuje cijelu povijest kretanja automobila: kilometražu, broj pokretanja i zaustavljanja motora, rutu i druge podatke. Povijest možete pregledati u posebnoj aplikaciji, a tu možete izvršiti potrebne analize.

3 Scher-Khan LOGICAR 6i


Radite u temperaturnom rasponu od -85 ° C do +50 ° C
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 10 490 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Funkcionalni sustav Scher-Khan LOGICAR 6i zatvara tri najbolja alarma s automatskim startom motora u smislu cijene i kvalitete. Signal je kodiran prema vlastitom standardu MAGIC CODE PRO 3, koji je testiran na mnogim Sherkhan auto alarmima i pokazao izvrsne rezultate. Ako je potrebno, u salon možete postaviti dvoznamenkasti pristupni kôd, koji je poznat samo vlasniku i unosi se s privjeskom za ključeve.Sustav se lako nosi sa svojim funkcijama čak i pri ekstremnim temperaturama od -85 ° C do +50 ° C.

Motor se može pokrenuti daljinski pritiskom na gumb na dojavljivaču ili automatski (vrijeme početka ili minimalna temperatura je postavljena). Sustav je savršeno prilagođen za rad na automobilima s automatskim i ručnim mjenjačem. Domet komunikacije između dojavljivača i jedinice doseže 1500 m, što je pogodno ako često ostavljate vozilo na parkiralištima. Priručnik za ključeve prikazuje važne informacije kao što su razina signala, napunjenost baterije i temperatura unutar automobila.

2 Pandora DXL 3210i


Sigurnost 12 zona vozila
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 13 544 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Drugo mjesto na ljestvici najboljih alarma s autostart funkcijom preuzima Pandora DXL 3210i. To je jedan od najpouzdanijih sustava na tržištu (to uzrokuje tako visoku cijenu). Kompleks čuva 12 zona izvan i unutar vozila, uključujući ne samo vrata, poklopac motora i prtljažnik, nego i parametre kao što su pritiskanje papučice kočnice i upravljanje senzorom pokreta. Poseban SLAVE način rada omogućuje prijenos kontrole sustava s Pandora privjeska na običan ključ automobila.

Kako bi se olakšala instalacija alarma, komplet pruža sve potrebne žice i veze, a firmware kompleksa može se izvoditi neovisno preko USB porta. Senzori koji rade u sustavu konfigurirani su pojedinačno. Alarmom se upravlja pomoću daljinskog upravljača s LCD zaslonom koji prikazuje sve relevantne informacije o stanju automobila. Ima optimizirani korisnički izbornik na ruskom i zapečaćeni slučaj.


1 Sheriff ZX-1090


Visoka kvaliteta po atraktivnoj cijeni.
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 4 590 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Pred nama je budžetski alarm za automobil koji nismo mogli propustiti uz naš vrh. Govorit ćemo o tehničkim aspektima u nastavku, ali bih htio početi s pregledima, kojih je u mreži mnogo. Čini se da je ovo najbolji model na tržištu, barem za svoj novac. Prije svega, kupci koji se odluče instalirati ovaj model hvale ga zbog pouzdanosti i izdržljivosti.

Sada za karakteristike. Signalizacija radi na dvokanalnom sustavu šifriranja i dinamičnoj promjeni koda. Hakiranje pomoću metode banalnog presretanja gotovo je nemoguće. Senzori su instalirani na tri strane, a to se može nazvati nedostacima, ako odbacimo izvornu cijenu sustava. Također nedostaci uključuju relativno mali radijus pokrivenosti. Ovdje je samo 700 metara. S jedne strane, to je sasvim dovoljno, ali mnogi vodeći brandovi, kao što je Starline, dugo su povećavali tu vrijednost gotovo dva puta.

Najbolji GSM alarm

GSM alarmi su najnapredniji tip sigurnosnih sustava za automobile. Osim mnogih funkcija koje su svojstvene glavnom mikrokontroleru, on stalno komunicira s vlasnikom putem GSM signala. Obavijesti o akcijama s automobilom dolaze u obliku SMS-poruka ili poziva. Osim toga, možete lako pratiti u bilo koje vrijeme gdje se automobil nalazi.

4 PRIZRAK 8GL


Najbolji model s funkcijom memorije
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 21 600 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Nije svaki vlasnik automobila spreman instalirati alarm za takav novac, ali je ušao u naš vrh zbog svojih karakteristika, a trošak se može pripisati nepovoljnom položaju, ali zbog pravednosti napominjemo da sustav s takvim skupom opcija jednostavno ne može biti jeftin. Dakle, imamo ruski proizvod ispred mnogih svojih konkurenata, kako u osnovnoj funkcionalnosti tako iu prisutnosti dodatnih opcija.

Telematski sustav, odnosno mogućnost povezivanja putem GSM modula. No, za razliku od većine modela, koristi trosmjernu vezu. To jest, u slučaju neuspjeha mobilnog signala ili isključivanja pametnog telefona, nastavit ćete pratiti svoj automobil, ali uz pomoć standardnog radio signala koji se šalje pejdžeru.Alarm radi s Glonass tehnologijom i omogućuje vam stalno praćenje lokacije vašeg automobila, a glavno postignuće programera je najbolji sustav uštede energije.

3 Alligator SP-75RS


Najisplativiji auto alarm s GSM-om
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 4 890 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Veliki broj zaštitnih funkcija po pristupačnoj cijeni ima auto alarm Alligator SP-75RS. Korištenje dvostrukog razgovora pomaže u sprječavanju elektroničkog hakiranja. Sustav ima zaštitu od radio smetnji, kao i brz odgovor na signal. Alarmni sustav je svestran, može se instalirati na automobile s benzinskim ili dizel motorima, s ručnim ili automatskim mjenjačem. Uređaj omogućuje daljinsko pokretanje motora (s potrebnim kašnjenjem) s udaljenosti do 600 m.

Vozači u pregledima laskavo izrazio o prisutnosti mnogih mogućnosti i pristupačne cijene za auto alarm Alligator SP-75RS. Dvostruki dijalog pruža pouzdanu zaštitu od elektroničkog hakiranja. Od minusa je brzo pražnjenje akumulatora, ograničen opseg ključa.

2 StarLine Twage B94 GSM rob


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 23 500 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Popularni alarm s GSM modulom StarLine Twage B94 GSM Slave je drugi na ljestvici najboljih sigurnosnih sustava za automobil. Ovo je izvrstan model s dobrom funkcionalnošću za malo novca. Ugrađeni 3D senzor točno određuje položaj vozila u prostoru i, pri najmanjim odstupanjima od norme, odmah će o tome obavijestiti vlasnika s obavijesti na mobilnom telefonu ili dojavljivaču za ključeve. Pomoću inteligentnog pokretanja možete pokrenuti motor u određeno vrijeme.

Domet komunikacije uređaja i StarLine pejdžera je oko 2 km, a zatim je GSM modul odgovoran za praćenje parametara vozila, koji je u mogućnosti u svakom trenutku izvijestiti o točnim koordinatama vozila. Dva koraka signalne zaštite jamče visoku otpornost sustava na pokušaje čitanja koda. Kada pokušavate ukrasti, pokrenuti motor i sve elektroničke kontrole automobila će biti blokirane. Kompleks može kontrolirati sve sustave vozila: od klime do svjetla.


1 Pandora DXL 5000 S


Najbolji sustav zaštite za automobil
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 43 221 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Pandora DXL 5000 S se smatra najboljim alarmnim sustavom s GSM modulom, a to je cjeloviti sigurnosni kompleks s mnogo funkcija i izvrsnim potencijalom. Naravno, sustav košta puno novca, ali da bi zaštitili automobil od krađe najbolja je opcija. Osim dobro razvijenog prijenosa signala s praćenjem stabilnosti razmjene podataka (zaštita od ometača), kompleks je opremljen GSM modulom, zahvaljujući kojem je moguće pratiti parametre kao što su temperatura i napon akumulatora.

Pandora se kontrolira s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu. U zaštićenom osobnom računu možete mijenjati parametre kompleksa, pokretati motor i upravljati radom sustava vozila. Osim toga, zahvaljujući GSM-modulu, u svakom trenutku možete dobiti točne koordinate vozila. Za brzi rad s alarmom nalazi se privjesak za ključeve s informativnim LCD zaslonom. Ugrađeni modul čuva statistiku kretanja automobila i ažurira je svakog mjeseca.


Najbolji telematski auto alarm

Telematski sigurnosni sustavi postali su auto alarmi. Oni vam omogućuju da kontrolirate nepristupačnost vašeg vozila pomoću mobilnog telefona.

4 Pandect X-1100


Funkcija obavješćivanja rodbine o nesreći
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 14 090 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Auto alarm Pandect X-1100 nema cijeli niz telematskih funkcija. Ali za nekoga nisu potrebne sve. No, mogućnost da se rodbina obavijesti o nesreći s automobilom vlasnika može biti vrlo korisna. Šteta je što je nemoguće pronaći automobil na karti. Alarm nema kontrolu putem Interneta ili mobilne aplikacije.Za razoružavanje automobila može biti običan ključ s radio signalom, kao i korištenje mobilnog telefona. Validacija se odvija uz pomoć dvije radio oznake, što ograničava broj korisnika automobila. GPS-prijamnik ili modul možete spojiti na motor kako biste automatski pokrenuli motor.

U recenzijama vozači ističu prednosti Pandect X-1100 sustava kao integrirani GSM prijemnik, bežičnu komunikaciju s relejnom jedinicom, pristupačnu cijenu. Među nedostacima može se identificirati smanjena telematika, potreba za kupnjom dodatnih modula za autorun.

3 StarLine M96L


Autonomni rad, GPS signali
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 23 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Maksimalna razina zaštite od krađe automobila osigurava alarm StarLine M96L. Ima ugrađenu litij-ionsku bateriju i GPS signale. Čak i kada je sustav odspojen od ugrađene mreže, uređaj će ostati aktivan slanjem signala. To vam omogućuje da pratite prisutnost stroja u bilo kojem trenutku. Karakteristična značajka auto alarma iz starih StarLine modela je kontrola pomoću mobilnog telefona. Za komunikaciju putem Bluetooth ulaza. Pametno punjenje omogućuje slanje SMS poruke vlasniku, gdje su naznačeni kodovi pogrešaka. Ljubiteljima putovanja neće biti suvišno povezati drugu SIM karticu.

Vlasnici automobila koji su postavili alarm StarLine M96L, zabilježili su brojne pozitivne točke. To je mogućnost trajanja baterije, dvostruka veza s telefonom (GPS i Bluetooth). Do kontra sustava, vozači pripisuju nedostatak potpore za obilaznicu imobilizatora bez ključa.

2 ZTC-701M Slave


Najjeftiniji model telematike
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 6 785 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Vjeruje se da su sustavi telematske zaštite vrlo skupi i da ih ne mogu svatko priuštiti. Ali ovdje imamo proizvod kineske marke, koja tvrdi da je najbolji proizvođač jeftinih alarma, zbog čega je i naš vrhunac. Što je onda? Počnimo s postavkama. U pregledima telematike vlasnici koji se odluče instalirati ih često žale na nedostatak fleksibilnosti u tim postavkama. To znači da postoji mnogo funkcija, ali je vrlo teško s njima raditi u mobilnoj aplikaciji. Ovdje je ovaj nedostatak eliminiran, a sustav se može postaviti s web stranice na kojoj svaki vlasnik ima osobni račun.

Što se tiče čisto tehničkih aspekata, ovdje su prosječni. Primjerice, domet radio signala je samo 600 metara. Proizvođači se usredotočuju posebno na mobilno pozicioniranje, pa je standardni signal očito zaboravljen. Tri strane obrane. Također je vrlo mala, s obzirom na to da je najbliži Starlineov natjecatelj već dugo prevladao oznaku sa sedam senzora i ne planira se zaustaviti.


1 Prizrak 840


Cijeli skup značajki
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 21 500 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Auto alarm Prizrak 840 ima cijeli niz funkcija koje su svojstvene ovoj kategoriji sigurnosnih sustava. Model vam omogućuje upravljanje strojem pomoću obične tipke ili mobilne aplikacije. Da bi se zaštitio nositelj, na raspolaganju su RFID oznake koje se mogu nositi ili se unosi PIN kod pomoću standardnih auto tipki. Alarm je opremljen ultra-kompaktnim relejem za zaključavanje, koji ne mora povlačiti žice. Stoga se instalater može implementirati bilo gdje u automobilu. Komunikacija s središnjom jedinicom odvija se preko kabela za napajanje, koji rješava problem radio smetnji. Model vam omogućuje daljinsko pokretanje motora zaobilazeći imobilizator.

Vozači i stručnjaci ističu takve pozitivne osobine automobilskog alarma Prizrak 840 kao bogatu funkcionalnost, pouzdanost i visoku otpornost na krađu. Nedostaci sustava uključuju visoku cijenu.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač alarma (sigurnosnih sustava) za automobil?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 579
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
3 komentari
 1. roman
  Već se mnogo novih modela pojavilo na istom Sher Khan-u. S gadgetima kao što su oznake u pametnom telefonu, višestupanjska zaštita, automatsko pokretanje uz fine postavke. Cijena je svakako viša od cijene Logikara, koji se pojavljuje u ocjeni, ali je i broj žetona viši, a razina provale je različita.
  Hvala za članak, puno informacija, bilo je zanimljivo pročitati!
 2. Avtoelektro
  Američki Ravelco armirani beton štiti od svih metoda krađe zbog toga protivi se svim instrumentima i alatima otmičara. Niti jedna otmica nije se dogodila s njom dugi niz godina od početka serijske proizvodnje.
 3. Teddy bear
  Tu sam već drugu godinu s Mobikar V. Alarmni sustav je izvrstan za moj novac. Postoji automatsko pokretanje bez ključa, rad s pametnim telefonom. Samo pjesma. Žao mi je zbog nje u pregledu.

ocjene

Kako odabrati

recenzije