Top 10 mikrovalne pećnice s Aliexpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih mikrovalnih pećnica s Aliexpress

1 Comfee CMW207M02W Najbolji rejting među kupcima
2 Redmond RM-2002D Najveći izbor značajki
3 Comfee CMG207E03S Najbrže zagrijavanje hrane
4 AVEX MW 2071 B Bolja kvaliteta izrade
5 Oursson MM2005 Moderan dizajn
6 Hotpoint 13321 CAC Najkompaktnija mikrovalna pećnica
7 Bosch FFM553MW0 Pouzdana marka
8 Panasonic NN-GT264MZTE Najbolja snaga
9 LZHZXY M1-L202B Postoji 12 ugrađenih načina rada
10 DMWD JCY1983BJH Svijetli dizajn

Mikrovalne pećnice se često podcjenjuju. Ovi korisni uređaji koriste se ne samo za zagrijavanje hrane, već i za kuhanje raznih jela. Kuhaju povrće u mikrovalnoj pećnici, pržimo meso i čak pečemo kolače. Da biste odabrali pravi uređaj, morate obratiti pozornost na sljedeće značajke:

  1. Snaga - ne manje od 500 W za kuhanje običnih jela i najmanje 1000 W za roštiljanje.
  2. Materijali od kojih je izrađeno tijelo - trebaju se lako oprati, a ne deformirati tijekom vremena.
  3. Broj ugrađenih načina rada, jednostavnost upravljanja.
  4. Tajmer, prisutnost ili odsutnost zaslona i dodatne funkcije.
  5. Volumen kamere - za veliku obitelj će trebati ukupnu mikrovalnu pećnicu, a za ured će stati minijaturni uređaji s malom snagom.

Na AliExpressu postoji dosta opcija za mikrovalne pećnice. Ovdje možete pronaći proizvode lokalnih kineskih brandova i originalne proizvode poznatih proizvođača, primjerice Redmond, Bosch ili Panasonic. Većina uređaja prodanih u odjeljku TMall s mogućnošću dostave u Rusiju. Ocjena predstavlja najpopularnije i najkvalitetnije modele koji su dobili najbolje povratne informacije od posjetitelja na tržištu.

Top 10 najboljih mikrovalnih pećnica s Aliexpress

10 DMWD JCY1983BJH


Svijetli dizajn
Cijena za Aliexpress: od 3664 rub.
Ocjena (2019): 4.5

DMWD JCY1983BJH je mala mikrovalna pećnica, više nalik na dječju igračku, nego na pravi kuhinjski aparat. Ima svijetli dizajn, na kućištu se nalaze dva kotača za jednostavnu kontrolu. Uz njihovu pomoć možete podesiti potrebnu snagu (maksimalno 700 W) i vrijeme kuhanja (do 30 minuta). Dimenzije uređaja - 345 * 451 * 256 mm, volumen fotoaparata je 20 litara. Možete odabrati model od plave ili ružičaste boje, tijelo je izrađeno od nehrđajućeg čelika. Prilikom naručivanja također morate navesti vrstu priključka - američki, europski ili britanski standard.

Ovaj model ima nekoliko recenzija na AliExpress, ali svi mu kupci daju 4-5 zvjezdica. Pakiranje DMWD JCY1983BJH je robusno, kućište se lako čisti, kontrole su intuitivne. Najslabija točka uređaja su vrata. Bez ručice, otvara se samo gumbom. To nije vrlo zgodan, osim toga, ključ svibanj početi zaglaviti s vremenom.


9 LZHZXY M1-L202B


Postoji 12 ugrađenih načina rada
Cijena za Aliexpress: od 5138 rub.
Ocjena (2019): 4.6

LZHZXY M1-L202B ne naručuje na AliExpress gotovo prečesto, ali svi kupci su zadovoljni svojim izborom, sudeći prema recenzijama. Snaga uređaja je 200 W, volumen posude je standardni - 20 l. Da biste uključili mikrovalnu pećnicu, samo pritisnite jednu tipku, ima 12 unaprijed podešenih načina rada, od 10 sekundi do 10 minuta. Uređaj izgleda privlačno, nije sramota kupiti ga kao poklon za voljene. Dimenzije mikrovalne pećnice - 459 * 281 * 352 mm, teži oko 12 kg.

LZHZXY M1-L202B također ima opipljive nedostatke. Najznačajniji od njih - sve kontrole su potpisane s kineskim znakovima. To nije baš prikladno, jer će ljudima iz drugih zemalja biti teško razumjeti bez uputa. Srećom, na stranici prodavatelja nalaze se slike s potpisima na engleskom jeziku, pomoću kojih možete navigirati. Na primjer, otapanje maslaca traje nekoliko sekundi, a za zagrijavanje mlijeka ili pečenje potrebno je najmanje 1-2 minute.

8 Panasonic NN-GT264MZTE


Najbolja snaga
Cijena za Aliexpress: od 8641 rub.
Ocjena (2019): 4.7

U opisu Panasonic NN-GT264MZTE ukazao je da njegova maksimalna snaga doseže 1250 W. Istina, prodavatelj je rekao da su ove brojke dostupne samo za funkciju "grill". U normalnom načinu rada, snaga mikrovalova ne prelazi 800 vata. Postoji 9 automatskih programa za grijanje i kuhanje različitih jela, a tu je i funkcija blokiranja od djece. Lako je održavati uređaj, jer na kućištu nema izbočenih elemenata, površina je idealno glatka. Tipke su velike i udobne, ima zaslon sa svijetlim brojevima.

Na AliExpressu najčešće postoje pozitivne kritike o ovom modelu. Kupci vole kompaktnost, lijep dizajn i izvrsnu snagu. Za zagrijavanje hrane, Panasonic NN-GT264MZTE je savršen, radi brzo i tiho. Također, korisnici označavaju gromobransku dostavu robe. Nedostaci uključuju samo volumen komore - manji je od ostalih mikrovalnih pećnica (15 litara).


7 Bosch FFM553MW0


Pouzdana marka
Cijena za Aliexpress: od 13990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

O kvaliteti Boschevih proizvoda nema sumnje, pogotovo zato što prodavatelj tvrdi da ima samo originalne proizvode na zalihama. Mikrovalna pećnica dolazi u markiranoj kutiji, postoji jamstveni list i europski certifikat o sukladnosti. Dimenzije proizvoda su 298 * 514 * 405 mm. Tijelo je izrađeno od nehrđajućeg čelika bez oštrih rubova kako bi se olakšao proces pranja.

Tehničke karakteristike ovog modela ne razlikuju se od analoga: volumen fotoaparata je 20 litara, snaga - do 900 vata. No ovdje su podešeni načini čak 7, tako da je uređaj prikladan za kuhanje raznih jela. Timer se podešava pomoću kotača, preostalo vrijeme se prikazuje na LCD zaslonu. Glavni nedostatak Bosch FFM553MW0 je visoka cijena. Nije svatko spreman dati takav iznos za mikrovalnu, jer na AliExpress postoje opcije 3 puta jeftinije. Još jedna nijansa - duljina žice je samo 100 cm.

6 Hotpoint 13321 CAC


Najkompaktnija mikrovalna pećnica
Cijena za Aliexpress: od 11891 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Hotpoint 13321 CAC može se sigurno smatrati najmanji mikrovalna na Aliexpress. Dimenzije ovog modela su 392 * 360 * 353 mm, s nazivnom snagom do 700 W. Ovo je najbolja opcija za malu kuhinju, često se uređaj naručuje u uredima. Zahvaljujući boji čokolade, mikrovalna će se savršeno uklopiti u unutrašnjost. Gotovo svi dijelovi izrađeni su od stakla, a po potrebi se mogu i jednostavno oprati. Tu je kvarcni roštilj i način uštede energije. Možete birati između pet razina snage.

Usprkos svojoj veličini, Hotpoint 13321 CAC je bio vrlo funkcionalan. Postoji nekoliko načina, kao i zaslon na kojem je prikazano preostalo vrijeme kuhanja. Nedostaci uključuju mali volumen komore - ne više od 13 litara stane unutra. Također, nisu svi kupci zadovoljni cijenom, čini se precijenjenom. No, kvaliteta uređaja u potpunosti opravdava utrošeni iznos.

5 Oursson MM2005


Moderan dizajn
Cijena za Aliexpress: od 5030 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Oursson MM2005 privlači pažnju kupaca zbog svog konciznog, ali vrlo modernog dizajna. U rasponu su dvije opcije boja - crvena i žuta. Većina mikrovalne pećnice je izrađena od crnog stakla, ali ima svijetlih umetaka. Uređaj će se uklopiti u unutrašnjost bilo koje kuhinje, zauzima vrlo malo prostora (dimenzije - 262 * 452 mm). Lako se brine o materijalu: obrišite ga vlažnom krpom kako biste se riješili prljavštine i mirisa. Volumen fotoaparata je 20 litara, a nazivna snaga 700 vati.

Upravljanje Oursson MM2005 je intuitivno, postoje dva kotača na kućištu. Prvi je za podešavanje timera (od 1 do 30 minuta). Drugi je odabrati odgovarajuću snagu: minimalnu, maksimalnu, odmrzavanje ili jednu od tri prosječne razine. Kupci primjećuju da mikrovalna pećnica radi tiho, brzo zagrijava hranu.Ponekad se tijekom isporuke pakiranje naborava, ali uređaj ostaje netaknut.


4 AVEX MW 2071 B


Bolja kvaliteta izrade
Cijena za Aliexpress: od 5031 rub.
Ocjena (2019): 4.9

AVEX MW 2071 B - klasična mikrovalna pećnica zapremine 20 litara. Njegova maksimalna snaga je 700 W, tu je tajmer (do 35 minuta) i pet načina rada. Upravljanje se vrši pomoću tipki (grill, odmrzavanje, pokretanje ili zaustavljanje grijanja), vrijeme kuhanja može se podesiti zahvaljujući kotaču. Također ovdje je gumb za dodavanje 30 sekundi. Ručka na vratima je velika i udobna, ne klizi.

Garnitura uključuje mikrovalnu pećnicu, prsten za valjak i staklenu posudu. Također, svaki kupac dobiva upute za uporabu, jamstveni list i posebna jela za zagrijavanje hrane. AVEX MW 2071 B je pohvaljen u recenzijama, AliExpress korisnici ističu visoku kvalitetu montaže i materijala, kao i izvrsnu ambalažu. Jedini nedostatak je da se isporuka ponekad kasni. Najčešće se to događa tijekom blagdana ili velikih popusta, primjerice uoči Nove godine ili „Crnog petka“.

3 Comfee CMG207E03S


Najbrže zagrijavanje hrane
Cijena za Aliexpress: od 4225 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Comfee CMG207E03S je lijepa i funkcionalna mikrovalna pećnica s sjajnom crnom staklenom površinom. Nije prevelika, izrađena je kvalitetno i uredno. Na dvije noge nalazi se gumena obloga koja ne klizi. Na kućištu se nalaze gumbi za uključivanje jednog od prethodno postavljenih načina rada: grijanje, odmrzavanje, "kokice", "pića", "pizza" ili "meso". Također je na raspolaganju roštilj i step step. Nije potrebno koristiti gotove modove, možete samostalno podesiti vrijeme i snagu.

Korisnici tvrtke AliExpress hvale mikrovalnu pećnicu za brzo zagrijavanje hrane (sir se topi za oko 30 sekundi) i pouzdano pakiranje. Komplet sadrži upute s receptima na ruskom jeziku. U pregledima primjećuju da je površina kućišta označavanje, na njoj su otisci prstiju. Nije svatko voli dvanaest-satni format sata, ali ovaj mali nedostatak može se oprostiti.

2 Redmond RM-2002D


Najveći izbor značajki
Cijena za Aliexpress: od 4683 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Tvrtka Redmond proizvodi visokokvalitetne proizvode za kuhinju po razumnim cijenama. Većinu vremena u trgovinama možete pronaći multicookers ove marke, ali na AliExpressu postoje dobre mikrovalne pećnice. Na primjer, model RM-2002D razlikuje se od sažetog dizajna i naprednih značajki. Njegova nazivna snaga je 1050 W, a volumen fotoaparata je 20 litara. Na kućištu uređaja nalazi se kotačić i pet tipki za upravljanje. Uz njihovu pomoć možete odabrati željenu snagu, podesiti tajmer (do 95 minuta).

U peći Redmond RM-2002D nalazi se 8 automatskih programa i 5 načina napajanja. Postoji poseban ključ za proizvode za odmrzavanje, također je osigurana funkcija odgođenog pokretanja. Unutar komore mikrovalne pećnice nalazi se posebna polimerna obloga koja se lako čisti, ne deformira se niti kod redovite uporabe uređaja. Kupci se žale na gumb za otvaranje vrata - to je ukočeno, ponekad škripi i štapovi, postoji reakcija.


1 Comfee CMW207M02W


Najbolji rejting među kupcima
Cijena za Aliexpress: od 3234 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Comfee CMW207M02W je postao apsolutni hit prodaje na AliExpressu. Volumen ove peći je pristojan - 20 litara. Postoji pet razina snage, od najnižih do najviših. Također, uređaj je prikladan za odmrzavanje hrane, samo trebate odabrati odgovarajući način rada i podesiti tajmer. Minimalna snaga je 600 W, a maksimalna - 900 W. Uređaj se kontrolira s dva kotača. Jedan od njih je dizajniran za promjenu snage, drugi - za podešavanje vremena. Maksimalno vrijeme kuhanja u mikrovalnoj pećnici je 35 minuta.

Na slučaju Comfee CMW207M02W postoje natpisi na ruskom, tako da možete to shvatiti bez uputa. U opisu robe na Aliexpress, tu je i stol s preporučenim načinima za najpopularnija jela.Kupci hvale ovaj model zbog visoke snage i kompaktnosti. Jedini negativ - ručka uređaja izrađena je od skliskog materijala.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač mikrovalnih pećnica na AliExpressu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

ocjene

Kako odabrati

recenzije