5 najboljih velikih multicookera

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP 5 najboljih velikih multicookera

1 REDMOND SkyCooker CBD100S Najveći multicooker (9 litara). Dvije zdjele
2 REDMOND RMK-M911 Najbolji skup značajki. Multikuhnya
3 Tefal RK812132 Veliki izbor automatskih programa. Prozirni poklopac
4 JEDINICA USP-1210S Funkcionalni multicooker - lonac pod tlakom od 6 litara
5 Kitfort KT-2021 Veliki volumen i opcija Sous Vide

Prvobitno rođen kao uređaj za kuhanje riže i sličnih osnovnih jela, tijekom polustoljetne povijesti, kuhalo je postalo punopravni profesionalni uređaj s mnogo funkcija. Danas mnoge domaćice nemaju pojma kako hraniti cijelu obitelj bez ovog korisnog izuma. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i velikom izboru načina kuhanja, postao je nezamjenjiv alat u kreiranju jela za razne praznike i proslave. Naposljetku, veliki multikokeri s volumenom od 5 ili više litara pomoći će svim gostima da dobiju ukusnu hranu.

Osim toga, uređaji velikih kategorija ističu se na pozadini minijaturnih analoga s najboljim izborom metoda kuhanja. Dok su kompaktni kuhinjski aparati prvenstveno pogodni za kuhanje žitarica, kao i za kuhanje i kuhanje na pari povrća i mesa, velika količina multikoklova često je opremljena prženjem, pušenjem i mnogim drugim važnim dodacima. Izuzetno rijetka Sous-Vide tehnologija, koja osigurava stvaranje jela koja se odlikuju svojim bogatstvom, mekoćom i jedinstvenom aromom, karakteristična je samo za neke multi-štednjake kapaciteta 5 litara ili više. Nedavno, ova klasa ima još jednu značajnu prednost. Neki modeli multi-kuhala, često nazvani multi-kuhinjama, dopunjeni su podizanjem TENG-a, koji omogućuje korištenje tave i drugih jela otpornih na toplinu za kuhanje, što uvelike proširuje uporabu uređaja i njihovu funkcionalnost. Stoga, u slučaju višenamjenskih uređaja, uređaji s najboljim kapacitetom nisu samo veći i masovniji, nego i tehnološki, pogotovo predstavnici poznatih vodećih brandova.

Budući da je kategorija velikih multifunkcionalnih uređaja za kuhinju izuzetno raznolika, odabir istog uređaja nije nimalo jednostavan. Standardizirane stranice online trgovina s kratkim tehničkim opisom često ne sadrže informacije o neobičnim svojstvima, dodacima i grupiranju robe. Oglašavanje, naprotiv, rijetko govori o nečemu drugom osim najinovativnijih, ali ne uvijek važnih funkcija. Stoga smo prilikom sastavljanja rejtinga uzeli u obzir ne samo tehničke specifikacije, recenzije proizvođača, već i stručne procjene, detaljne komentare kupaca i rezultate ispitivanja multivarkova.

TOP 5 najboljih velikih multicookera

5 Kitfort KT-2021


Veliki volumen i opcija Sous Vide
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 5690 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Stvarno kvalitetan, funkcionalan i prostran model ruskog proizvođača kuhinjskih aparata. Volumen teflonske posude je 8,4 litara, poklopac koji se može skidati i prisutnost prozora za gledanje uvelike pojednostavljuju proces kuhanja. Mogućnost Sous Vide, koja se često ne nalazi u kućnim multikoklerima, omogućuje vam da dobijete najsočnije jelo kuhano u vlastitom soku. Za to se koristi vrenje u vakuumskim vrećama. Trajanje i temperatura kuhanja mogu se postaviti neovisno.

Korisničke recenzije o ovom multicookeru govore same za sebe. Sous Vide opcija je implementirana u njoj iznimno, unatoč relativno niskoj cijeni u usporedbi sa sličnim modelima. U njemu je vrlo jednostavno kuhati - samo namjestite željeni način rada, ostatak kontrole vremena nije potreban. Među nedostacima, neki kupci bilježe miris plastike u vrijeme prve uporabe i ne baš prikladan sustav pričvršćivanja vrećica.


4 JEDINICA USP-1210S


Funkcionalni multicooker - lonac pod tlakom od 6 litara
zemlja: Austrija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 7990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Iako se većina multi-štednjaka ne odlikuje visokom brzinom kuhanja, uređaj poznate austrijske tvrtke rješava svoje zadatke puno brže od mnogih drugih. Uostalom, ovaj model pripada nekolicini, ali najmodernijoj klasi multi-kuhala - kuhala pod tlakom, što znači da može kuhati pod tlakom, što značajno ubrzava proces. Osim toga, vrlo je rijedak volumen koji se primjenjuje na jakosti jedinice - posuda sadrži 6 litara sastojaka. Stoga, stvoriti kulinarsko remek-djelo za veliku obitelj nije teško.

Model ne obiluje inovativnim značajkama i postavkama izbornika na više razina, tako da je sučelje vrlo jednostavno. Istodobno, trinaest automatskih načina rada i ručnih programa dovoljni su za prženje, kuhanje, pušenje i kuhanje nekoliko različitih jela. Paket Multicooker sadrži dvije aluminijske posude s protukliznim premazom, što je također vrlo pogodno.

3 Tefal RK812132


Veliki izbor automatskih programa. Prozirni poklopac
zemlja: Francuska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 7990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jedan od najboljih multi-štednjaka s velikim brojem potpuno automatskih programa. Praktični uređaj ima čak 45 prethodno postavljenih načina rada, što znači da za pripremu zdravog jela trebate samo odabrati stavku s izbornika. Spori štednjak automatski će podesiti točno vrijeme i temperaturu. Načini kuhanja su vrlo raznoliki - od banalnog grijanja, prženja i kuhanja do rižota, riže, deserta, pečenja i jogurta. Za one kojima to nije dovoljno, tu je i multi-cook funkcija koja omogućuje ručno podešavanje vremena i temperature kuhanja tijekom kuhanja. Zahvaljujući prozirnom prozoru, možete pratiti stupanj spremnosti posude bez otvaranja poklopca.

Jedinstvena sferna posuda na 5 litara, prekrivena ne-ljepljivim teflonom, postala je posebna prednost višenamjenskog uređaja. Lako se čisti ručno iu stroju za pranje posuđa.

2 REDMOND RMK-M911


Najbolji skup značajki. Multikuhnya
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 9812 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Multivarka - multi-kuhinja s 5 jedinica postala je pravi proboj u području multifunkcionalne tehnologije kuhanja. Ranije su savršene palačinke i dobro napravljeni odresci bili preteški za takve uređaje. Sada će jedan kompaktni uređaj lako zamijeniti peć i pećnicu. Spori štednjak s podiznim grijačima podržava sve vrste kuhanja: u zdjeli, na pari, na vodi pomoću Sous-vide tehnologije, pržene duboko, pa čak iu tavi koja se nalazi u pakiranju.

17 automatskih programa uvelike pojednostavljuje proces. Na dodir gumba možete kuhati povrće, kruh, pizzu, fondue, pomfrit i sve što vaše srce želi. Zahvaljujući 3D grijanju, sastojci se ravnomjerno zagrijavaju, pojavljuje se crvena kora. Odgođeni početak, održavanje temperature posude i mogućnost podešavanja programa u procesu čine model posebno praktičnim. Unutarnji poklopac i posuda s ručkama olakšavaju održavanje sporog štednjaka.


1 REDMOND SkyCooker CBD100S


Najveći multicooker (9 litara). Dvije zdjele
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 14557 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Originalni multicooker Redmond ima neporecivu prednost nad modelima za 5, pa čak i 6 litara. Najveći multifunkcionalni uređaj, koji se danas može naći u trgovinama, ne sadrži samo 9 litara, već je podijeljen u dva odvojena odjeljka. A najzanimljivije je to što se u posudama mogu istodobno kuhati dva sasvim različita jela. U isto vrijeme, multicooker je opremljen Bluetoothom i njime se upravlja pomoću tipki i daljinski putem aplikacije za pametne telefone.

Uređaj je iznenađujuće raznolik način. Među 21 automatskim programom, tu su ne samo kuhanje na pari i kuhanje, nego i pečenje, prženje, sir, pizza i Sous-vide, rad s vakuum-pakiranim sastojcima. Ručne postavke neće biti suvišne. Multipovar i 3D grijanje pomoći će postići najbolje rezultate čak i kod najsloženijih jela. Bogata oprema, auto grijanje i unutarnji poklopac koji se može skinuti bit će lijepi bonusi.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač velikih multikokera?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 20
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije