Top 20 mikrovalova

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftin mikrovalne pećnice: proračun do 5.000 rubalja

1 LG MS-2022D Sustav ravnomjerne raspodjele mikrovalova
2 Horizont 20MW800-1378 Najbolja cijena za mikrovalnu pećnicu 20 litara.
3 SUPRA MWS-2103MS Jednostavno upravljanje. Pristupačni troškovi
4 Gorenje MO17MW Jednostavan izdržljiv model
5 SUPRA MWS-1814 Kompaktni, praktični prekidači

Najbolji mikrovalovi: cijena-kvaliteta

1 REDMOND RM-2002D Najprodavaniji Odgođeni početak i tajmer
2 Midea EG720CEE Najbolji skup značajki. roštilj
3 Samsung FW77SR-B Kuhanje na paru. Bioceramic emajl
4 Panasonic NN-ST254M Praktično upravljanje dodirom, brzina reagiranja
5 Midea AM820CMF Velika kamera, zaštita djeteta

Najbolji mikrovalovi s roštiljem i konvekcijom

1 LG MJ-3965BIS Najbolja snaga. Proširena funkcionalnost
2 Panasonic NN-DS596M Dostojan stupanj. Način uklanjanja mirisa
3 BBK 25MWC-980T / B-M Najbolji dizajn. Informativni prikaz
4 LG MH63M38GISW Ravnomjerno toplo rukovanje
5 Samsung ME83KRW-1 Tiho se zagrijava ravnomjerno

Vrh mikrovalne pećnice

1 Bosch BFL634GS1 Velika funkcionalnost. Upravljanje dodirom
2 Asko OM8456S Najbolji kapacitet (50 l). Izrada vlastitih recepata u memoriji
3 MAUNFELD MBMO.25.7GB Najbolja vrijednost za novac. Stalak za roštilj uključen
4 Siemens BE634LGS1 / RGS1 Inverter, određivanje težine vremena
5 Midea AG925BVW Najsvestraniji od jeftinih u ovoj kategoriji.

Mikrovalne pećnice postale su poznati kućanski aparat koji se nalazi u svakoj kuhinji. Zagrijavanje gotovih jela ili pića, roštiljanje, odmrzavanje hrane nije potpuni popis onoga na što je ovaj mikrovalni uređaj sposoban. Ključna prednost mikrovalne pećnice je brzina zagrijavanja - prosječno 0,4 stupnja u sekundi. Shvatili smo koji su uređaji vrijedni pažnje, ističući 20 najboljih. Prilikom odabira robe u obzir su uzeta glavna obilježja:

 1. Vrsta. Mikrovalovi se konvencionalno dijele na ugrađene i samostalne. Oba tipa zahtijevaju pažljiv odabir mjesta za siguran i potpun rad uređaja.
 2. Način otvaranja vrata. Zakrilca su podijeljena, pri čemu su šarke na dnu, mikrovalna se otvara pomicanjem prema sebi, a tip šarki je postavljen u stranu, baš kao i obična vrata.
 3. Snaga. Određuje svrhu uređaja.
 4. Volumen radne komore. Mijenja se od 10 do 30 litara i više.
 5. Unutarnja obloga komore. Može biti emajliran, biokeramički ili nehrđajući čelik. Prvi tip je praktičan i jednostavan za održavanje, ali nije izdržljiv. Nehrđajući čelik je pouzdaniji, ali brzo postaje prekriven masnim cvatom, a biokeramika, unatoč nedostatku očitih nedostataka, ima prilično visoku cijenu.
 6. Roštilj i konvekcija. Prisutnost roštilja i konvekcije omogućuje mikrovalnoj pećnici zamjenu pećnice.
 7. Uprava. Postoji mehanička i elektronička. Prvi je jednostavan - na ploči postoje kontrole vremena i snage. Drugi je predstavljen senzorom ili gumbima, uključuje mogućnost programiranja i aktiviranja posebnih načina rada.
 8. Automatsko odmrzavanje.
 9. Zaštita djece.
 10. Programiranje recepta.

Nismo zaboravili na recenzije kupaca, ističući prednosti i slabosti svake mikrovalne pećnice.

Najbolji jeftin mikrovalne pećnice: proračun do 5.000 rubalja

Bez proračunskih mikrovalnih pećnica, ocjena najboljih mikrovalnih uređaja bila bi nepotpuna. Kategorija uključuje modele koji su primili najveći broj pozitivnih recenzija korisnika. Ovi uređaji dokazuju da atraktivna cijena ne znači uvijek nisku razinu popularnosti proizvođača ili mali skup opcija.

5 SUPRA MWS-1814


Kompaktni, praktični prekidači
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 4 251 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Otvara vrh najjeftinije mikrovalne SUPRA MWS-1814 s volumenom od 18 litara i standardnim skupom funkcija. Automatski zagrijava hranu, obavještavajući vas o završetku radnog poziva. Moguće je da se poluproizvodi odmrznu, potrebno je samo nekoliko minuta. Pozadinsko osvjetljenje koristi ekonomične žarulje, uređaj troši umjereno energiju. Vrijeme na tajmeru je ograničeno na 30 minuta, vrata se otvaraju kretenom, što neki korisnici ne vole puno.

Pregledi često bilježe jasne postavke: donji kotač podešava snagu, a gornji podešava vrijeme. Mnogi ljudi vole tiho zvono, mikrovalna pećnica ne cvili poput nekih konkurenata. Međutim, točno vrijeme ne može se postaviti, samo približan. Volumen komore od 18 litara nije dovoljan za svakoga, velika posuda nije stavljena. Ali uređaj se lako čisti, unutra nema utora i praznina. Materijali kućišta nisu najkvalitetnije, ali prilično pristojni za takvu cijenu.


4 Gorenje MO17MW


Jednostavan izdržljiv model
zemlja: Slovenija
Prosječna cijena: 3 790 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Gorenje MO17MW je jedan od najpristupačnijih mikrovalova proizvođača poznatih po visokokvalitetnim solo uređajima. Uređaj je izrađen u klasičnim crno-bijelim bojama koje se uklapaju u bilo koji dizajn. Unatoč dobro poznatom brandu, cijena je ostala vrlo pristupačna. Mehanička kontrola se smatra najpouzdanijom, na koju se lakše naviknuti. Snaga se regulira posebnim prekidačem, maksimalna vrijednost je 700 W. Korisnik ima 6 prethodno postavljenih načina, uključujući funkciju odmrzavanja.

Kupci pišu da je potrebno za pokretanje okretnog gumba, vrijeme je ograničeno na 30 minuta. Mikrovalna signalizira kraj rada zvučnim signalom. Komore s volumenom od 17 litara dovoljne su za prosječnu obitelj, a ne za postavljanje velikih jela. Dvostruko ostakljena vrata otvaraju se pritiskom na tipku. Međutim, neki se žale na kratki kabel. Tijekom rada, mikrovalna se grli umjereno, ali je zvučni signal vrlo glasan. Funkcionalnost je ovdje minimalna, solo uređaj može se samo zagrijati i odmrznuti.

3 SUPRA MWS-2103MS


Jednostavno upravljanje. Pristupačni troškovi
zemlja: Japan (proizveden u Kini i Rusiji)
Prosječna cijena: 3 563 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Mikrovalna pećnica SUPRA MWS-2103MS obvezna je potražnji na domaćem tržištu, prije svega, zbog niske cijene. Još jedna izvanredna prednost modela je lakoća rukovanja. Mehanička kontrola - koju je najlakše uočiti, sastoji se od dva okretna prekidača.

Model je pogodan za one koji steknu mikrovalnu pećnicu za provedbu primarne funkcije - zagrijavanje hrane. Nema dodatnih opcija, načina i gumba. Istodobno, volumen unutarnje komore nije lošiji od ostalih nominiranih u ocjeni i iznosi 21 litru. Mikrovalna pećnica može raditi na 6 razina snage i dostići maksimalno 700 W. Uređaj ima tajmer koji vam omogućuje podešavanje vremena zagrijavanja posuđa i pića do 0,5 sati. Korisnici u recenzijama naglašavaju da je mikrovalna također pogodna za odmrzavanje hrane - ribe, mesa, peradi itd.

2 Horizont 20MW800-1378


Najbolja cijena za mikrovalnu pećnicu 20 litara.
zemlja: Bjelorusija
Prosječna cijena: 3 516 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Proračunski model Horizont 20MW800-1378 zauzima drugo mjesto na ljestvici najboljih jeftinih mikrovalova. Na najnižoj cijeni u klasi, ona ima 800 W snage, zahvaljujući kojoj nije moguće samo odmrzavanje ili zagrijavanje, već i potpuno kuhanje. Za praktičnost, moguće je podesiti razine temperature - sve od njih 5 za različite načine rada. Prostor komore od 20 litara sasvim je dovoljan za obitelj od 2-3 osobe. Unutra se nalazi okrugla rotirajuća posuda. Za praktičnost servisa može se ukloniti. Na kraju mikrovalna će se oglasiti zvučni signal.

Prednosti ovog modela u kupcima recenzije uključuju jednostavnost korištenja, dobru kvalitetu izrade i lijep izgled. Pećnica ima zaseban način odmrzavanja, koji vam omogućuje da ubrzate ovaj proces ponekad.Mala vrata sa šarkama omogućuju jednostavan pristup komori, otvaranje se izvodi pomoću posebne ručke. Među nedostacima se nazivaju prilično velike dimenzije i nepouzdanost nekih elemenata koje je teško naći na prodaji.

Visoka svijest o robnoj marki služi kao dodatno jamstvo kvalitete montaže uređaja, dok negativno utječe na cijenu robe. Manje poznate robne marke, koje žele zauzeti svoje mjesto na tržištu, nude niži trošak za sličan skup funkcija.

Prema mišljenju stručnjaka i korisnika, najbolji proizvođači mikrovalova su:

 • Samsung, Lider prodaje među tvrtkama koje proizvode mikrovalove je Samsung. Južnokorejska tvrtka za proizvodnju elektronike i kućanskih aparata osnovana je 1969. godine. Među zemljama u kojima se odvija skupština su Poljska, Kina, Rusija, Vijetnam i Tajland. Mikrovalne pećnice ove marke poznate su po inovativnosti, funkcionalnosti i elegantnom rješenju.
 • LG, Južnokorejska tvrtka za proizvodnju, osnovana 1947. Jedan od najvećih brandova elektronike i kućanskih aparata. Mikrovalne pećnice AlJ-a su jamac visoke kvalitete i niz relevantnih funkcija. Karakteristike marke su moderne tehnologije u kombinaciji sa spektakularnim dizajnom.
 • Panasonic, Japanski brand kućanskih aparata i elektronike. Poduzeće potječe iz daleke 1918. Ovisno o vrsti proizvoda, postrojenja se nalaze u Tajlandu, Češkoj, Maleziji i Kini. Panasonicovi mikrovalovi su široko poznati domaćim kupcima. Ljubavni korisnici pružaju pristupačne cijene, visoku kvalitetu izrade i atraktivne proizvode.
 • Bosch, Njemačka kvaliteta je sinonim za marku. Tvrtka je osnovana 1886. Brand nudi kupcima niz kućanskih aparata za dom i kuhinju. Bosch mikrovalna pećnica proizvodi se u tvornicama u Bjelorusiji i Velikoj Britaniji. Posebno popularni proizvodi nalaze se u premium segmentu.
 • Asko, Švedski brand velikih kućanskih aparata, osnovan 1950. Od 2010. godine zaštitni znak pripada grupi slovenskih tvrtki Gorenje Group. Roba se proizvodi u Švedskoj, Sloveniji, Nizozemskoj i Poljskoj. Među kupcima, Asko mikrovalne pećnice su u potražnji i potiču povjerenje.

1 LG MS-2022D


Sustav ravnomjerne raspodjele mikrovalova
zemlja: Republika Koreja
Prosječna cijena: 4 900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Na prvom mjestu rang najboljih low-cost mikrovalne pećnice nalazi LG MS-2022D. Ovaj proračunski model, unatoč relativno niskoj cijeni, može se pohvaliti sa 700 vati snage, što mu omogućuje jednostavno odmrzavanje hrane i kuhanje raznih jela bez poteškoća. Mikrovalna je opremljena praktičnom mehaničkom kontrolom u obliku okretnih prekidača, uz pomoć kojih je lako preurediti načine rada i podesiti tajmer. Unutar komore je pokrivena caklina, problemi održavanja koji se nikada ne pojavljuju.

U pregledima, kupci bilježe malu veličinu, dobru pouzdanost i jednostavno rukovanje kao prednosti. Osim toga, peć je opremljena sustavom ravnomjerne raspodjele mikrovalova, tako da u proizvodu nema negrijanih područja. Kamera je osvijetljena iznutra radi lakšeg praćenja stupnja spremnosti. Nedostaci uključuju ne najuspješniji dizajn i kratki kabel za napajanje.

Najbolji mikrovalovi: cijena-kvaliteta

U ovoj kategoriji su prikazani modeli mikrovalnih pećnica, koji pokazuju izvrsnu kombinaciju troškova i funkcionalnosti. Njihova je cijena nešto viša, ali raspon opcija je širi nego za više proračunskih proizvoda.

5 Midea AM820CMF


Velika kamera, zaštita djeteta
zemlja: Kina (proizvedena u Bjelorusiji)
Prosječna cijena: 4 590 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Otvara rejting najboljih u cijeni i kvaliteti Midea AM820CMF s modernom elektroničkom kontrolom. Neutralni dizajn odgovara većini kuhinja. Vrata se otvaraju s ručkom, a ne gumbom. Komora je pokrivena emajlom Smart Clean, proizvođač jamči da je sigurnije, lakše se čisti. Uređaj je izrađen od materijala otpornog na toplinu, koji ne lijepi ostatke masti i hrane.Tajmer je ograničen na 95 minuta - više od natjecanja. Svaka funkcija na zaslonu daje detaljne ruske opise. Mikrovalna pećnica može podesiti vrijeme prema težini.

Korisnici upozoravaju da je uređaju potrebno nekoliko minuta da dostigne instalirani kapacitet. Zbog toga se prvi obrok najduže zagrijava. Na kraju modela počinje cviliti, zvukovi se ne isključuju. Glasovno upozorenje traje oko 30 sekundi. Preporuča se odmah očistiti mikrovalnu pećnicu, inače će se pojaviti mrlje. Kupcima se savjetuje da kupe posebne maramice. Uređaj ne radi dok ne radi, ali se i dalje čuje malo buke.

4 Panasonic NN-ST254M


Praktično upravljanje dodirom, brzina reagiranja
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 5 350 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Model Panasonic NN-ST254M ne zauzima puno prostora, čak i unatoč prostranoj kameri od 20 litara i velikom gramofonu. Maksimalna snaga je 800 W, proizvodi se brzo zagrijavaju. Vrata se otvaraju pomoću gumba, unutar zida je pokrivena emajlom. Kontrola se provodi pomoću dodirnih gumba i prikaza, imena su prevedena na ruski. Tu je dječja zaštita i satovi. Mikrovalna pećnica može izgraditi vlastito vrijeme zagrijavanja po težini. U memoriji je začepljeno 9 programa, od kojih ih je nekoliko za odmrzavanje i kuhanje. Nove značajke ne mogu se dodati.

Korisnici u recenzijama kažu da kada se odmrznu proizvodi ne peku, kao što je slučaj s jeftinim modelima. Hrana se zagrijava ravnomjerno i brzo. U mikrovalnoj pećnici je lako kuhati pilav, pizzu i pečenje. Međutim, na sjajnoj crnoj površini mogu se vidjeti sve mrlje i otisci, uređaj se mora čistiti svaki dan. Noge se nalaze asimetrično. Postoji mjesto gdje se uređaj stavlja na nosač, s jedne strane, bit će nestabilan. Preporučuje se ugradnja mikrovalne pećnice na stol ili policu.

3 Samsung FW77SR-B


Kuhanje na paru. Bioceramic emajl
zemlja: Republika Koreja
Prosječna cijena: 12 100 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Model korejskog proizvođača opreme Samsung FW77SR-B otvara prva tri mjesta na ljestvici najboljih mikrovalnih pećnica s obzirom na omjer cijene i kvalitete. Ovo je jedini od svih uređaja predstavljenih u TOPO-u koji se mogu ugraditi u slušalice, što će značajno uštedjeti prostor u kuhinji. Mikrovalna snaga - 850 W, a njezino podešavanje je moguće u 6 različitih područja. Zapremina komore je 20 litara, što je sasvim dovoljno za kuhanje ili zagrijavanje velike posude. Posebnost ovog modela je biokeramički emajlirani premaz komore, koji ne skuplja mast na sebi i traje dugo.

Među prednostima peći u pregledima, kupci emitiraju izvrsnu funkcionalnost, ugodan dizajn i jednostavnost rada. Ovo je jedan od najprofitabilnijih predstavnika razreda ugrađenih mikrovalova, dok su ovdje dostupne opcije kao što su automatsko kuhanje i odmrzavanje, sustav ravnomjerne distribucije mikrovalova. Slabosti modela su loš pokazatelj načina i loša kvaliteta materijala.

2 Midea EG720CEE


Najbolji skup značajki. roštilj
zemlja: Kina (proizvedena u Bjelorusiji)
Prosječna cijena: 4 660 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jedan od najboljih proračuna mikrovalne pećnice je Midea. Prema skupu funkcija, model je vrijedan natjecanja s eminentnim brandovima, čiji je trošak mnogo veći. Izvanredne prednosti uključuju 700 W snage tijekom podgrijavanja i 1.000 W kada se aktivira način grila. Usput rečeno, sama prisutnost potonje je veliki plus, budući da nemaju svi kandidati ove ocjene tu mogućnost. Unutarnji volumen komore mikrovalne pećnice je 20 litara. Elektronička kontrola s dodirnim prekidačima čini uređaj modernim i atraktivnim.

Samostalni uređaj s krilnim vratima nudi načine odmrzavanja i kuhanja, uključujući automatski - dovoljno je naznačiti vrstu i težinu proizvoda. Postoji zaključavanje djece. Korisnici obično imaju pozitivan stav prema proizvodima proizvođača, o čemu svjedoče recenzije, te preporučuju ovu mikrovalnu pećnicu za kupnju.

1 REDMOND RM-2002D


Najprodavaniji Odgođeni početak i tajmer
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 5 610 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Mikrovalna pećnica Redmond RM-2002D zadovoljava sve ključne zahtjeve korisnika: kapacitet (20 litara), snaga (700 W), funkcionalnost. Posljednji kriterij jasno je prikazan skupom prikazanih opcija - timer s mogućnošću postavljanja do 1 sata, funkcija odgođenog starta, automatsko odleđivanje i automatsko pripremanje. Uređaj sadrži 8 recepata, podijeljenih prema vrsti jela.

Korisnici u pregledima bilježe karakteristike kao što su 5 tipova snage instrumenta, emajlirani unutarnji sloj i prekidači tipkala. Pritiskom na tipku otvaraju se vrata na šarkama. Srebrni kovčeg izgleda spektakularno. Kupci vjeruju da takav dizajn treba koncizno uklopiti u unutrašnjost bilo kuhinje.


Najbolji mikrovalovi s roštiljem i konvekcijom

Zahvaljujući konvekciji i roštilju, mikrovalna pećnica postaje prava alternativa pećnici. Obroci, pečeni kroz mikrovalnu pećnicu, dobivaju ukusnu hrskavost, a sočnost hrane uvijek ostaje na vrhu. Takav uređaj je također pogodan za stvaranje visokokvalitetnog pečenja.

5 Samsung ME83KRW-1


Tiho se zagrijava ravnomjerno
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 9 400 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Samsung ME83KRW-1 otvara rangiranje najboljih zahvaljujući izvrsnim performansama i performansama. 800 W uređaj ima komoru od 23 litre. Zidovi su obrađeni keramikom, što se smatra najpouzdanijim materijalom. Lako je prati fotoaparat, nema otisaka na njemu. Samsung je dodao mikrovalnu funkciju distribucije na uređaj, zahvaljujući kojoj jelo ne gubi svoj okus. Različiti programi zadovoljit će čak i izbirljive vlasnike. Pojedinačni pregledi zaslužuju izgled: bijelo tijelo i crna vrata će se uklopiti u svaki interijer.

Ovaj model se smatra jednim od najjednostavnijih s roštiljem i konvekcijom, pa je cijena vrlo pristupačna. Uređaj tvrtke Samsung jednostavan je za njegu i ugodan je za korištenje. Na mraku zagađenje gotovo da nije vidljivo. Glasnoća fotoaparata je dovoljno velika za obitelj od 4-5 osoba. Mnogi u ocjenama pozitivno označavaju način odmrzavanja. Iako se posuda ne zagrijava uvijek ravnomjerno, to ovisi o funkcijama. Pogledajte unutra dok kuhanje ne radi, staklo je vrlo tamno. Gotovo da nema pozadinskog osvjetljenja, samo prigušeno svjetlo.

4 LG MH63M38GISW


Ravnomjerno toplo rukovanje
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 8 950 rub.
Ocjena (2019): 4.5

LG MH63M38GISW je uzeo jedno od najprivlačnijih mjesta zbog izvrsnog upravljanja i visokokvalitetnog grijanja hrane. Mikrovalna je opremljena LED zaslonom i dodirnim tipkama, pomoću kojih korisnik može podesiti sat, zaključati uređaj, podesiti vrijeme odmrzavanja, namjestiti korake kuhanja. Kvarcni roštilj, koji premašuje grijače elemente u brzini grijanja, zaslužuje posebnu pohvalu u recenzijama. Model poznaje 44 programa, podijeljena u zemlje (primjerice, talijanska, japanska, ruska kuhinja). Avtozmorozka predstavio 4 načina: za meso, kruh, perad i riba. Čak i velike posude stoje u komori od 20 litara. Maksimalna snaga je 1.150 W.

Mikrovalna pećnica emitira signal završetka koji zvoni sve dok korisnik ručno ne isključi uređaj. Vrata se udobno otvaraju pomoću tipke, senzori su vrlo osjetljivi. Međutim, postupak kuhanja nije vidljiv, staklo je prilično tamno. Na srednjoj ploči potrebno je oko 2 minute. U recenzijama pohvalite gornji roštilj, dajući rudnu koru. Postoji funkcija Eco On koja štedi energiju. U ovom slučaju, kupci kažu da mnogi "čipovi" nisu potrebni, osobito toliko recepata.

3 BBK 25MWC-980T / B-M


Najbolji dizajn. Informativni prikaz
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 8 110 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Moderni model BBK 25MWC-980T / B-M zauzima treće mjesto na ljestvici najboljih mikrovalnih pećnica s roštiljem. Među susjedima u TOP-u ovo je najkompaktniji i najsnažniji model, dok cijena za to nije previsoka. Za kontrolu su dostupni prikladni dodirni prekidači i zaslon koji prikazuje informacije o trenutnom programu, temperaturi i vremenu rada.Mikrovalna je opremljena kvarcnim roštiljem koji vam omogućuje kuhanje kao "lagana" jela i meso ili ribu. Za razliku od konkurencije s više budžeta, ona ima način konvekcije - grijanje vrućim zrakom.

U pozitivnim recenzijama, kupci govore o elegantnom dizajnu (prednja ploča s ogledalom), dobrom funkcionalnošću i velikom snagom. U peći postoji zaštita od slučajnog aktiviranja. Nedostaci modela su snažna toplina u konvekcijskom načinu rada i prigušena svjetiljka unutar komore.

2 Panasonic NN-DS596M


Dostojan stupanj. Način uklanjanja mirisa
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 31 860 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Vrijedan predstavnik rejtinga je Panasonic NN-DS596M inverter mikrovalna pećnica. Snaga mikrovalova je 1.000 W, a roštilj je 1.200 W. Veliki plus modela je konvekcija. S ovom funkcijom, aparat učinkovito zamjenjuje pećnicu, omogućujući pečenje, pečenje, odmrzavanje i zagrijavanje, ovisno o odabranom načinu rada uređaja. Automatsko kuhanje i piće predstavljaju 27 programa. Posebnost modela drugih TOP-nominiranih je mogućnost uklanjanja neugodnih mirisa unutar komore.

Korisnici nalaze najkompletniji skup. U setu se nalazi roštilj za roštilj, kao i jelo za hrskav. U recenzijama, dizajn mikrovalne pećnice naziva se vrlo atraktivnim - sklopiva ručka, kontrola na dodir, srebrno tijelo.


1 LG MJ-3965BIS


Najbolja snaga. Proširena funkcionalnost
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 23 650 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Samostojeća mikrovalna pećnica iz EL-a - utjelovljenje svih želja kuhara, od početnika do profesionalaca. Velika mikrovalna pećnica (39 litara) s emajliranom unutarnjom oblogom komore opremljena je roštiljem i konvekcijom. Vrući zrak cirkulira kroz posudu, pružajući svježinu i hrskavost. Pomaže u ugrađenom visokokvalitetnom zagrijavanju sustav ravnomjerne raspodjele mikrovalova. Uređaj je vrlo moćan - 1100 W. U načinu rada s roštiljem, mikrovalna pećnica radi na 950 W, au konvekciji 1.850 W. Kontrola snage se javlja na tipu pretvarača.

Korisnici uzimaju u obzir izvanredne prednosti modela, zahvaljujući kojima je nadmašio ocjenu, 32 automatska načina kuhanja i 4 mogućnosti automatskog odmrzavanja. U konfiguraciji su 2 roštilja. U recenzijama kupci pozitivno ocjenjuju mikrovalnu pećnicu, a drugi savjetuju kupnju.

Vrh mikrovalne pećnice

Ugrađeni mikrovalovi su, u pravilu, predstavnici kategorije premium segmenta. Na oznaku cijena utječe ne samo stupanj potražnje proizvođača, već i projektna odluka, kvaliteta izrade i broj dodatnih funkcija.

5 Midea AG925BVW


Najsvestraniji od jeftinih u ovoj kategoriji.
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 15 990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Otvara vrh najboljih ugrađenih mikrovalova Midea AG925BVW, koji za relativno malu cijenu nudi mnoge mogućnosti. Model ima jednu od najvećih komora od 25 litara, unutarnji premaz je od nehrđajućeg čelika. Čak će se i velika posuda uklopiti u rotacijski stol širine 31,5 cm. Maksimalna snaga je 900 W, na raspolaganju je 5 stupnjeva grijanja. Korisnici su zadovoljni s kvarcnim roštiljem, koji radi i zasebno iu kombinaciji s mikrovalnom. Digitalni zaslon prikazuje 8 programa, uređaj može podesiti vrijeme prema težini proizvoda. Od dodatnih značajki ugodno se razlikuju sat, tajmer, zaključavanje za djecu i zvučna upozorenja.

Korisnici u recenzijama govore o modernom dizajnu, koji se savršeno kombinira s ostalim kuhinjskim aparatima. Međutim, upozoravaju na lukavo upravljanje, mnogi savjetuju da se upute drže pri ruci. Ne postoji pretvarač, što znači da struktura antene neće biti sačuvana. Morate pažljivo pratiti vrijeme, inače će se ispostaviti da je proizvod pretjerano osušen. U memoriji se ništa ne može spremiti, mikrovalna pećnica razumije samo tvorničke postavke.

4 Siemens BE634LGS1 / RGS1


Inverter, određivanje težine vremena
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 39 502 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Siemens BE634LGS1 / RGS1 zauzima vrijedno mjesto među ugrađenim modelima zbog velikog broja postavki i prikaza teksta. Proizvođač je dodao funkciju Rotary Control, kojom odabire jedan od 10 programa. Možete napraviti druge pokazatelje. Snaga uređaja pri 900 W osigurava brzo kuhanje, postoji 5 koraka rada. Roštilj se uključuje na 1.300 W - viši od konkurencije. Mnogi ljudi vole 3 načina "Kombi", koji odgovaraju svim poznatim proizvodima. Unutarnja površina izrađena je od nehrđajućeg čelika, iako nije tako izdržljiva kao keramika. Nema okretne ploče, hrana se zagrijava na staklenom pladnju. Model je izrađen u crnoj boji, izgleda skupo i elegantno.

Kupci upozoravaju da se poluga ne pomiče glatko, već se trzaji, svaki put kad se pritisne. Mnogi nisu zadovoljni zatvaranjem vrata. Budući da je izrađena od stakla, morate se držati samog ruba. Ali o funkcionalnosti i brzini mikrovalne pećnice teško je zaobići. Uređaj je gotovo nečujan, samo blagi šum. Postoji prilagođeni sat i datum. Naravno, ne treba svatko toliko funkcija, a cijena je visoka.

3 MAUNFELD MBMO.25.7GB


Najbolja vrijednost za novac. Stalak za roštilj uključen
zemlja: UK (proizvedeno u Kini i Turskoj)
Prosječna cijena: 19 890 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Po pravilu, mjesto u TOP-u nagrađeno je mikrovalnom pećnicom Maunfeld MBMO.25.7GB. Uređaj pokazuje dovoljan kapacitet - 25 litara. Što se tiče performansi, model je "prosječan" - 700 vata. Njegova posebnost je način rada roštilja, u kojem se snaga povećava na 1.000 W, što je rezultat toga da je antena ukrašena upečatljivom koricom. Usput, s njim dolazi rešetka.

Ostatak mikrovalne pećnice također nije lošiji od konkurencije. Uređaj je opremljen osnovnim funkcijama kao što su automatska priprema, odmrzavanje i zagrijavanje. Proizvođač je osigurao zaštitu od djece, koja se sastoji u blokiranju elektroničke upravljačke ploče. Model izgleda elegantno, kao što je većina korisnika navela u svojim oduševljenim recenzijama.

2 Asko OM8456S


Najbolji kapacitet (50 l). Izrada vlastitih recepata u memoriji
zemlja: Švedska (proizvedena u Sloveniji i Nizozemskoj)
Prosječna cijena: 79 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najskuplji kandidat za ocjenu je mikrovalna Asko OM8456S. Ovaj ugrađeni model od 50 litara radi s kapacitetom od 1.000 vata. Elektronska kontrola, predstavljena rotacijskim prekidačima, u kombinaciji sa srebrnim kućištem čini spektakularan dizajn. Originalnost se postiže zahvaljujući vratima na šarkama. Osim standardnog načina odleđivanja proizvoda u uređaju postavljeni autofreeze i auto priprema jela.

Korisnici u recenzijama pozitivno cijene tu inovaciju kao mogućnost pohranjivanja vlastitih recepata u memoriju uređaja. Još jedan značajan plus je mogućnost zaključavanja mikrovalne pećnice od djece. Kupci primjećuju da se ova mikrovalna pećnica može koristiti kao punopravna alternativa pećnici.


1 Bosch BFL634GS1


Velika funkcionalnost. Upravljanje dodirom
zemlja: Njemačka (proizvedena u Bjelorusiji i Velikoj Britaniji)
Prosječna cijena: 43 089 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najbolja kombinacija cijene i funkcionalnosti - mikrovalna Bosch BFL634GS1. Korisnici su se borili za hvaljenje njemačke kvalitete koja, uz elegantan dizajn, čini ovaj model liderom kategorije. Unutarnji volumen mikrovalne pećnice iznosi 21 litru. Uređaj nudi 5 razina snage - do 900 vata. Kontrola dodira, vrata sa šarkama i srebrna torbica pridonose činjenici da je izbor mnogih kupaca pao na mikrovalnu pećnicu ove tvrtke.

Što se tiče funkcionalnosti, mikrovalni uređaj nije inferioran u odnosu na ostale TOP nominirane. Uređaj može podgrijavati, odmrzavati, pripremati jela i pića u 7 automatskih načina. Sigurnost rada omogućuje opciju zaključavanja upravljačke ploče od djece.Mikrovalna pećnica kao cjelina nije hirovita u brizi, što dokazuju pozitivne kritike.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač mikrovalnih pećnica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 462
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije