10 najboljih ugrađenih mikrovalnih pećnica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih ugrađenih mikrovalnih pećnica

1 Samsung FW77SR-B Najbolji izdržljivi mikrovalni
2 Gorenje BM235CLI Prostrana unutarnja komora
3 Bosch BFL634GS1 Najbolja funkcionalnost i upotrebljivost
4 Siemens BE634LGS1 Automatizacija visoke tehnologije
5 Electrolux EMT 25203 OK Jednostavan siguran model
6 Indesit MWI 222.2 X Najbolja vrijednost za novac
7 LG MH-6595CIS Najjeftiniji mikrovalni
8 Midea AG925BVW Najprostranija radna soba
9 Asko OM8487S Luksuzni model kvalitete
10 Kaiser EH 6319 Vrhunska kvaliteta

Mikrovalovi zaslužuju mjesto u svakoj kuhinji zbog svoje kompaktnosti, sposobnosti zagrijavanja i kuhanja hrane, očuvanja korisnih svojstava i uštede vremena vlasnika. Ugrađena mikrovalna pećnica zauzima još manje prostora, ima univerzalni dizajn i pogodna je za sve prostore u kojima postoji ispust.

Glavni pokazatelj uređaja je snaga, jer ovisi o brzini grijanja i kuhanju proizvoda. Pregledali smo mikrovalne pećnice s indikatorima od 700 W do 1700 W i uzeli u obzir cijenu uređaja. Svaki od njih ima za i protiv, stoga se desetak najboljih prikuplja u rangiranju s različitim parametrima.

Uzeli smo u obzir i volumen fotoaparata, jer je u maloj mikrovalnoj pećnici nemoguće staviti gruba jela s hranom na skupinu ljudi, ali je trošak uređaja znatno niži. Na primjer, 20 litara je dovoljno za obitelj od 3 osobe. Ocjena uključuje i pristupačne i vrlo skupe uređaje različitih veličina s recenzijama kupaca. Na kraju svakog opisa s obzirom na slabosti uređaja.

Top 10 najboljih ugrađenih mikrovalnih pećnica

10 Kaiser EH 6319


Vrhunska kvaliteta
zemlja: Rusija (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 61 190 rub.
Ocjena (2019): 4.0

Otvara deset najskupljih ugrađenih mikrovalova Kaiser EH 6319. Snaga standardnog grijanja je 1000 W, roštilj i konvekcija dosežu 1650 odnosno 1500 W. Prema proizvođaču, vrući zrak kruži oko hrane i ravnomjerno kuha. Uređaj vam omogućuje dodavanje vlastitih recepata, podešavanje snage bez ograničenja i odmrzavanje proizvoda u skladu s njegovom težinom. Zapremina komore je 32 litre, uređaj zahtijeva puno prostora za ugradnju.

Korisnici bilježe jednostavnost korištenja: samo postavite proizvode, postavite težinu i mikrovalna pećnica izračunajte vrijeme rada. Ako je hrana teška, uređaj će se oglasiti usred kuhanja: vrijeme je da okrenete hranu. Izbor recepata dostupan je na velikom zaslonu osjetljivom na dodir s zaštitom djece. U ovom slučaju, kupci na umu čudnost svojstvena proizvođača. Ako je uređaj postavljen na pogrešno vrijeme, neće raditi. Visoke temperature deformiraju posude za pečenje, pa će pečenje i mnoga druga jela morati biti stavljena na metalne šipke. I oni grebu premaz.


9 Asko OM8487S


Luksuzni model kvalitete
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 89 900 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Asko OM8487S je najskuplji mikrovalni u rang, koji je u mogućnosti da služe velike skupine ljudi. Kapacitet fotoaparata je 51 litra - to je dovoljno čak i za ured. U isto vrijeme, troškovi kuhanja su prilično mali. Uređaj zahtijeva približno istu energiju kao i uobičajene male mikrovalne pećnice. Inverterska kontrola osigurava ravnomjerno brzo zagrijavanje hrane. Unatoč velikoj unutarnjoj komori, lako ju je očistiti od kontaminacije običnom krpom i toplom vodom.

Korisnici u recenzije imajte na umu raznolikost funkcija koje se distribuiraju automatskim i profesionalnim načinima. U potonjem možete dodati svoje proizvode i vrijeme kuhanja./zagrijavanje. Površina ostaje hladna zbog kontinuiranog oblaganja uređaja. na mikrovalna pećnica nema otisaka prstiju, hrana se ne lijepi za jelo.Premaz je napravljen od biokeramike, teško ga je ogrepsti. Ali nismo stavili uređaj na višu ocjenu, a to nije samo cijena. Zauzima puno prostora, pogodan je daleko od svugdje. Unatoč precijenjenoj cijeni, bez pečenja.

8 Midea AG925BVW


Najprostranija radna soba
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 15 300 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ne samo što trošak opreme košta bez kineskih proizvođača, i nismo mogli ignorirati Midea AG925BVW. Ima najveću komoru u ovoj cjenovnoj kategoriji od 25 litara i okretni stol od 31,5 cm, a premaz je standardnog nehrđajućeg čelika. Korisnik može prebacivati ​​između 5 načina rada, granica je 900 W za mikrovalnu i 1000 W za roštilj. Postavke su dostupne na digitalnom zaslonu, gdje je već instalirano 8 programa s automatskim odabirom kriterija. Vrijeme rada uređaja ovisi o težini hrane. Proizvođač daje 2 godine jamstva. Ugrađena mikrovalna pećnica ima zaštitu od djece i oglašava se na kraju rada.

Korisnici u recenzijama kažu lijep dizajn i trajnost, gotovo bez prigovora na kvalitetu uređaja. Roštilj radi na 1000 W, no vrlo je bučan. Normalan način rada gotovo je nečujan, samo paleta malo pucketa. Međutim, mikrovalna pećnica Nema 2 važne funkcije: pretvarač i mogućnost spremanja recepata u memoriju. Dobro se zagrijava i odmrzava, ali nije prikladna za kuhanje.


7 LG MH-6595CIS


Najjeftiniji mikrovalni
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 11 500 rub.
Ocjena (2019): 4.4

LG MH-6595CIS je najjeftiniji, ali ujedno i jedan od najsnažnijih mikrovalova u ocjeni. Sposoban je ravnomjerno zagrijavati i odmrzavati hranu u velikoj komori s volumenom od 25 litara i rotacijskom posudom promjera 29,2 cm, mikrovalna snaga je 1000 W u standardnom načinu rada i 1450 W u kombinaciji (roštilj + mikrovalna). Tvrtka je razvila EasyClean premaz s antibakterijskim svojstvima koji se lako čisti. Uređaj ima nekoliko načina odmrzavanja i 8 recepata za popularne proizvode. Podijeljeni su na topljenje, prženje i pečenje. Jedinstvena značajka je niska temperatura za izradu jogurta.

Kupci u recenzijama kažu da je najlakše koristiti. Nema potrebe trošiti vrijeme na odabir odgovarajuće temperature i snage. Premaz je otporan na oštećenja, dopušteno je prati ga tvrdim spužvama. Međutim, kupci to upozoravaju roštiljne radi kako treba: uređaj automatski mijenja napajanje na nisku, kora ne radi. Nema konvekcije, stoga je nemoguće ispeći hranu.

6 Indesit MWI 222.2 X


Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 17 670 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Indesit MWI 222.2 X je jedinstvena kombinacija niske cijene i svestranosti. Ugrađena mikrovalna pećnica ima sve kriterije za bolji uređaj: postoji roštilj, pozadinsko osvjetljenje fotoaparata, zvučni signal na kraju rada i jednostavno rukovanje. Snaga je 900 W - nije loša za mali uređaj. Plus za one koji vole pripremati hranu za budućnost je funkcija brzog odmrzavanja. Vrata se otvaraju s lijeve strane kako bi lakše istovarili i stavili posuđe desnom rukom.

Korisnicima se sviđa tihi rad uređaja. Postoji brz početak u 30 sekundi i nekoliko programiranih recepata. Prije kupnje morate uzeti u obzir kratku žicu bez utikača. Mikrovalna je u jednoj sivoj boji i prikladna je za većinu prostorija. Međutim, glavna slabost uređaja je nemogućnost zaključavanja vrata, nema zaštite od djece. Ne možete dodavati vlastite recepte i postavke, kao i mijenjati napajanje na prikladan.


5 Electrolux EMT 25203 OK


Jednostavan siguran model
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 32 990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Electrolux EMT 25203 OK je jednostavan uređaj snage 700 W i zapremine komore od 25 litara. Ukupno, korisnik ima 8 postavki za zagrijavanje i odmrzavanje, nemoguće je postaviti kriterije. Jedinstvena značajka je automatsko isključivanje - kada uređaj osjeća da je proizvod dostigao ispravnu temperaturu, zaustavlja se.Za pokretanje ove funkcije, korisnik određuje naziv hrane i njezinu težinu. To je posebno učinkovito tijekom odmrzavanja, budući da ne treba brojati vrijeme i snagu.

Korisnici u recenzije imajte na umu sigurnosni sustav koji zaustavlja rad uređaja kada otvorite vrata. Ako omogućite zaključavanje, mikrovalna pećnica prestanite reagirati na pritiske tipki. U roštilju, jela se peku vani i dobiju svježinu. Ako ga istovremeno podesite i mikrovalnu, hrana će ravnomjerno kuhati. Na kraju postupka uređaj će se oglasiti zvučnim signalom. LCD zaslon je dovoljno velik za ugodno čitanje simbola. Jedini razlog zbog kojeg nismo stavili uređaj u prva tri bila je precijenjena cijena. Uređaj ima vrlo malu snagu i malo funkcija, cijena je zbog popularnosti marke.


4 Siemens BE634LGS1


Automatizacija visoke tehnologije
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 38 920 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Siemens BE634LGS1 obuhvaća sve funkcije koje su moguće s ugrađenom mikrovalnom pećnicom. Opremljen je s tajmerom za 99 minuta, mehanizmom za automatsko isključivanje, zagrijavanje i pauzu. Korisnik ima pristup do 10 programa i 2 osnovna recepta pohranjena u memoriji. Moguće je dodati svoje proizvode u postavke. Na kraju, uređaj će se oglasiti zvučnim signalom. Ugrađena pećnica ima 2,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir s tipkama i okretnim prekidačem. Snaga uređaja je 900 W, korisnik bira između 5 postavki. Roštilj radi na 1300 W i omogućuje vam brzo dobivanje svježine.

Na pozitivan način kupci ističu 3 mogućnosti grijanja za različite proizvode i 21-litarsku komoru. integriran mikrovalna je jedna od najboljih kapaciteta i kompaktnosti. Unutarnja površina izrađena je od nehrđajućeg čelika, možete okrenuti LED- rasvjeta. Ugodna značajka je odsutnost rotirajućeg gramofona, uređaj radi vrlo tiho. Vrata su izrađena od stakla i izgledaju elegantno. Međutim, neki korisnici imaju pitanja proizvođaču jer otvaranje uređaja nije prikladno. Mjesta se stalno pojavljuju na staklu, a držač ne izgleda trajno.

3 Bosch BFL634GS1


Najbolja funkcionalnost i upotrebljivost
zemlja: Njemačka (proizvedeno u Velikoj Britaniji)
Prosječna cijena: 34 980 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Bosch BFL634GS1 je među prva tri zahvaljujući velikom broju postavki i jasnim kontrolama dodira. Korisnik bira snagu predloženih 5, maksimalna vrijednost je 900 vati. Uz zaslon u boji teksta nalazi se i prekidač koji kontrolira 7 automatskih programa. Moguće je napraviti vlastite postavke. Uređaj je proizveden u Velikoj Britaniji, kvaliteta ne postavlja pitanja. Isporučuje se sa staklenom posudom otpornom na toplinu. Mikrovalna je dostupna u 3 boje: nehrđajući čelik, crno-bijelo.

Korisnici u recenzijama bilježe brzinu grijanja, u prosjeku proces traje 40 sekundi. Za uključivanje, uređaj traje 3 sekunde. Proizvođač je radio na zaštiti djece, senzor je lako onemogućiti. Kapacitet je 21 litra, uređaj je namijenjen za obitelj od 4 osobe. Naravno, ovaj broj funkcija morat će se naviknuti. Svaki kriterij pridonosi trošku, ako ih ne koristite, cijena će izgledati uvelike precjenjena.

2 Gorenje BM235CLI


Prostrana unutarnja komora
zemlja: Slovenija
Prosječna cijena: 23 490 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Gorenje BM235CLI razlikuje se od konkurenata u ovom cjenovnom segmentu prostranom internom kamerom - čak 23 litre, što je dovoljno za veliku obitelj. Privukla je našu pažnju ne samo svojim dimenzijama, već i zanimljivim izgledom: proizvođač je dizajnirao ugrađenu antičku mikrovalnu pećnicu, linije panela i prekidači bili su u boji hrđavog metala. Cijena za marku je malo precijenjena, što opravdavaju dodatne funkcije: roštilj i nekoliko načina kuhanja. Uređaj ima mehaničku kontrolu, koju tvrtka naziva pouzdanije od kontrole dodira. Korisnici kažu da se valovi ravnomjerno šire, hrana se brzo zagrijava.

Jedna od značajki uređaja je roštilj u stilu kvarca, koji se kuha učinkovitije od grijaćih elemenata.Proizvođač je osigurao da kupac najviše koristi unutar prostora. Nema ploča, potrebna je paleta. Uređaj se lako čisti, premaz emajla je dovoljan za brisanje krpom i sapunom. Jedina stvar koja se često nalazi u recenzijama je snaga od 800 vata. To nije dovoljno za roštiljanje, nemoguće je dobiti svježinu. Zagrijavanje i odmrzavanje traju puno vremena.


1 Samsung FW77SR-B


Najbolji izdržljivi mikrovalni
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 21 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prvo mjesto na listi najboljih preuzelo je Samsung FW77SR-B, koji nadmašuje ostale u životnom vijeku. Proizvođač je tako siguran u svoju izdržljivost, koja daje desetogodišnje jamstvo. Model ima jasne postavke i pristojne značajke po cijeni. Tijekom rada, mikrovalna nije bučna. Zgodan rad i zaslon osjetljiv na dodir omogućuju vam korištenje uređaja uz maksimalnu udobnost. Snaga je 850 W - hrana se zagrijava ne vrlo brzo, ali ravnomjerno.

Korisnici u recenzije Često se primjećuje mehanizam kvalitete zaštite djece: kada je uključen, tipke ne rade. Kada završite, mikrovalna se oglašava i isključuje. Zajedno s uređajem nalazi se spremnik za kuhanje na pari, izrađen od visokokvalitetne plastike. Uređaj nema gotovo nikakvih nedostataka, identificirali smo samo 2 male značajke: roštilj i konvektor nisu instalirani, dostupne su standardne značajke. Pokazatelj ima vrlo male oznake, oni se mogu samo pomno promatrati.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač ugrađenih mikrovalnih pećnica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 26
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije