10 najboljih odmarališta u Bashkiriji

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih naselja u Bashkiria

1 Yangan Tau Najbolje mjesto za liječenje i odmor, široka specijalizacija
2 Green Grove Moderni dijagnostički bazni bazen
3 Krasnousolsk Kvalificirani stručnjaci, opći spa tretman
4 Yakty Kul Bogati program za slobodno vrijeme, najljepši sanatorij
5 Assy Širok raspon medicinskih postupaka, 5 vrsta prehrane
6 Tanyp Najbolji načini liječenja i prevencije bolesti, mini-vodeni park
7 Yumatovo Dobar program odmora, stalni medicinski nadzor
8 Karagai Različiti terapeutski programi, bazen s mineralnom vodom
9 Talkas Najbolje cijene smještaja i tretmana, profitabilne promocije i popusti
10 jao Konzultacije vodećih stručnjaka, kisikovih koktela

Baškortostan je odavno poznat po svojim sanatorijima. Tisuće turista godišnje posjeti Južni Ural kako bi poboljšali svoje zdravlje i dobro se odmorili. Posebno za vas, proučavali smo recenzije i pripremili TOP-10 najboljih resorta u Baškiriji, nudeći individualni terapeutski pristup, udoban smještaj i ukusnu hranu.

Top 10 najboljih naselja u Bashkiria

10 jao


Konzultacije vodećih stručnjaka, kisikovih koktela
+7 (347) 982-20-31, web stranica: sanatorium-ay.rf
Na karti: Bashkiria, r. Duvan, str. Mesyagutovo
Ocjena (prema recenzijama): 4.1

Sanatorij "Ay" je usmjeren na liječenje ne samo odraslih i starijih pacijenata, nego i djece (od 4 godine) s adolescentima. U terapiji se koriste jedinstvene tehnike: od bačvica od cedrovine u mini parnoj sobi i bisernih kupki do koktela s kisikom i sjednica biljne medicine. U svakom trenutku možete se prijaviti za konzultaciju s fizioterapeutom, pedijatrom, liječnikom tjelovježbe ili rehabilitologom. Programi liječenja osmišljeni su za razdoblje od 7 do 21 dan.

Sanatorij je mali, ali mu daje ogromnu prednost u usporedbi s drugim kompleksima republike: individualni pristup liječenju i odsustvo cijelog toka odmora. Nalazi se u borovoj šumi, stoga je idealna za šetnju na svježem zraku. U pregledima bilježe prisutnost hotela s VIP sobama i ukusnom prehranom. Pros: jahanje, sportski teren i iznajmljivanje opreme. Cons: bez bazena, velike udaljenosti do rijeke, loše čišćenje u sobama.


9 Talkas


Najbolje cijene smještaja i tretmana, profitabilne promocije i popusti
+7 (347) 512-29-00, web stranica: talkas-kurort.ru
Na karti: Baškirska, selo Isyanovo, ul. Irandykskaya 3
Ocjena (prema recenzijama): 4.2

Ako tražite najbolje mjesto za proračunski, ali učinkovit tretman u Baškortostanu, odaberite wellness kompleks Talkas. Na primjer, smještaj u 4-krevetnoj sobi ovdje će koštati samo 750 rubalja. po danu, a obilan doručak u 180 rubalja. Za djecu do 4 godine boravak je besplatan, ali nije predviđen poseban krevet. Najpopularniji je program "Antistress" s elementima SPA.

Glavna prednost ovog lječilišta je ekološka čistoća. Nalazi se na udaljenosti od industrijskih centara, stoga je odličan za opuštajući tretman i rekreaciju na otvorenom. U liječenju raznih bolesti koriste se ozonska terapija, masaže, terapija vježbanjem i oblozi s dodatkom gline-glinenog blata. Pros: odbojkaško igralište, skijaške staze, pješčana plaža s kabanama i mangama, ekskluzivno radonsko jezero. Cons: nema zabave za djecu, male porcije u blagovaonici.

8 Karagai


Različiti terapeutski programi, bazen s mineralnom vodom
+7 (347) 702-08-52, web stranica: karagay.ru
Na karti: Bashkiria, s. Bolsheustikinskoe, st. Kurortnaya, d. 90
Ocjena (prema recenzijama): 4.3

Karagay je jedan od najboljih sanatorija u okrugu Volga, koristeći sapropelsko blato, mineralnu vodu i klimatoterapiju u terapiji.Glavni profil kompleksa su bolesti probavnog sustava i ginekologije, a primaju se i pacijenti s patologijama živčanog sustava, mišićnoskeletnog sustava i dišnog sustava. U liječenju široko korištenih suhih ugljičnog dioksida kupke, piće kozji koumiss, masaže, kao i akupunktura.

Još jedna prednost sanatorija je raznovrsna zabava. Hotelske usluge: bazen s mineralnom vodom, dječja igrališta, teretana i biljar. Catering je organiziran u 5 blagovaonica, a po želji možete posjetiti i caffe-bar otvoren ovdje. Postoje različiti programi koje možete izabrati: „Mlada obitelj“ s 10% popusta, „Žensko zdravlje“, te „Slimming and Body Correction“. Od minusa primijetio stari broj soba, zamjena ručnika samo na zahtjev i stalan miris duhana.


7 Yumatovo


Dobar program odmora, stalni medicinski nadzor
+7 (347) 270-72-11, web stranica: yumatovo.ru
Na karti: Bashkiria, r. Ufa, s. Lječilište "Yumatovo"
Ocjena (prema recenzijama): 4.4

"Yumatovo" je najstarije kumysolechebnaya lječilište Bashkortostan, koji se nalazi 30 km od Ufa. Njegova ključna značajka je prisutnost vlastitog postrojenja za proizvodnju koumisa (fermentiranog mliječnog proizvoda od kobiljeg mlijeka), koji se koristi zajedno s mineralnom vodom Yumatovskaya za liječenje različitih bolesti dišnog, probavnog, živčanog i seksualnog sustava. Odmah nakon prijave, recepciju vodi liječnik opće prakse koji će pratiti vašu dobrobit tijekom cijelog programa.

Nekoć su Tolstoy, Anton Chekhov i Marina Tsvetaeva došli u Yutovo na liječenje. Svakodnevno se održavaju kulturna događanja: od filmskih projekcija do koncerata. Za slobodno i zanimljivo slobodno vrijeme nalaze se dame i šah, vlastiti muzej, stolni tenis i mali bar. Pros: iznajmljivanje skija i klizaljki (sezonski), besplatna mineralna voda, bankomati na licu mjesta, odlično igralište. Cons: nema pristup Wi-Fi, većina soba zahtijevaju manje popravke.

6 Tanyp


Najbolji načini liječenja i prevencije bolesti, mini-vodeni park
+7 (347) 712-47-04, web stranica: tanip.ru
Na karti: Baškirija, d. Novi Kazanči, ul. Gumerova, 4/1
Ocjena (prema recenzijama): 4.5

Jedinstvene metode liječenja je glavna prednost sanatorija "Tanyp", koji je počeo s radom 2005. godine. Opremljen je suvremenom opremom koja omogućuje inovativno navodnjavanje očiju i desni s mineralnom vodom, kao i podvodnu vuču kralježnice. Smatrajte da je riječ o multidisciplinarnom lječilištu, ali najčešće dolaze bolesnici koji nailaze na bolesti genitourinarnog, živčanog, mišićno-koštanog i ginekološkog sustava.

Radi sport, ples i teretanu. Tu je i zimski vrt, kao i dječja soba. U slobodno vrijeme preporučamo posjetiti lokalni bar-restoran i kušati utvrđene koktele. Za: vlastitu mliječnu kuhinju (što znači uvijek svježi kefir, svježi sir, vrhnje i sir), dobar bazen s mini-vodenim parkom, ljubazno osoblje i veliki broj medicinskih postupaka uključenih u cijenu. Od minusa zabilježen je mali prostor za šetnju na svježem zraku.


5 Assy


Širok raspon medicinskih postupaka, 5 vrsta prehrane
+7 (347) 200-85-15, web stranica: assy-rb.ru
Na karti: Bashkiria, r. Beloretsk, s. Assy
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

Ako ste suočeni s bolestima probavnog trakta, živčanog sustava, mišićno-koštanog sustava ili kože, preporučujemo da odaberete lječilište za liječenje. U terapiji koriste nisko i visoko mineraliziranu vodu, što potiče izlučivanje raznih metaboličkih proizvoda iz tijela i cjelokupno poboljšanje dobrobiti pacijenata. Popis medicinskih usluga: terapijsko piće, mineralne kupke, fizioterapija i speleoterapija.

Pacijenti su smješteni u svijetlim i udobnim sobama za 1, 2 i 4 osobe. Na području se nalazi sauna sa bazenom i jacuzzijem, knjižnica, dječja soba i čuvano parkiralište, gdje možete ostaviti automobil.S obzirom na prehranu, predloženih 5 glavnih vrsta dijeta (kao što je propisano od strane liječnika), kao i europske i nacionalne Bashkir jela. Pros: slikovito područje sa stijenama i planinskom rijekom, blizina popularnog skijališta, mogućnost online rezervacije vaučera, vlastiti uredi u Ufi i Čeljabinsku.


4 Yakty Kul


Bogati program za slobodno vrijeme, najljepši sanatorij
+7 (347) 22-94-777, web stranica: sanatorium-yaktykul.rf
Na karti: Bashkiria, r. Abzelilovsky
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Sanatorij Yakty-Kul nalazi se na obalama najdubljeg i najčišćeg jezera u Baškiriji. Specijaliziran je za liječenje bolesti središnjeg živčanog, genitourinarnog, muskuloskeletnog i kardiovaskularnog sustava. Cijena vaučera uključuje mnoge postupke, uključujući biserne i jod-bromne kupke, Charcotov tuš, biljne inhalacije, ručnu masažu, ultraljubičasto zračenje itd.

Za smještaj pacijenata nudi se nekoliko kategorija soba: “Economy”, “Standard” i “Standard Plus”. Ima sve što je potrebno za vašu udobnost: Wi-Fi, hladnjak i TV, kao i kuhalo za vodu (na zahtjev). Besplatne toaletne potrepštine dostupne su besplatno. Ako dijete dođe s vama, osiguran je krevetac. U neposrednoj blizini nalazi se pješčana plaža, zimi se uliva klizalište Pros: veliki zatvoreni bazen, dobra sauna, nutricionistica koju su dizajnirali nutricionisti i teretana.

3 Krasnousolsk


Kvalificirani stručnjaci, opći spa tretman
+7 (347) 200-07-27, web stranica: krasnousolsk.ru
Na karti: Bashkiria, r. Gafurijanac, s. odmaralište
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Krasnousolsk je jedan od najvećih sanatorija u Baškortostanu, smješten na mineralnim izvorima Krasnousolsk. Ima vlastitu pumpnu pumpu, vodene i blatne kupke, kao i svete izvore. Ovdje je opće spa liječenje bolesnika u dobi od 1 godine. Među glavnim metodama terapije su: klimatoterapija, dijetalna terapija, terapijska tjelovježba, refleksna, speleoterapija i ozonska terapija.

Međutim, najjača baza za liječenje nije jedina prednost sanatorija. Pregledi pokazuju dobro uređenu teritoriju, ljubazno osoblje i odličan broj soba. Tu je jedinstveni kozmetički odjel "Estet" i SPA-centar "Samrau". Otvoreni bar, kuglanje i biljar. Postoje strojevi za igru, koncertna dvorana. Profesionalci: nema redova za procedure, koriste se u liječenju mulja blata jezgrenog podrijetla, večeri odmora i diska, puna 3 obroka dnevno.

2 Green Grove


Moderni dijagnostički bazni bazen
8 (800) 200-21-90, internetska stranica: green-kurort.ru
Na karti: Baškirija, Ufa, ul. Mendeleev, d. 136/5
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

"Green Grove" - ​​jedinstveno balneoklimatsko lječilište u Ufi, smješteno na obalama rijeke i bogato mineralnim vodama. Glavni profil sanatorija je kardiologija, ali uredi za neurologiju, ortopediju i traumatologiju, pedijatriju i stomatologiju aktivno rade. Provodi se rehabilitacija bolesnika s akutnim infarktom miokarda, moždanog udara i operacije srca. Postoji suvremena dijagnostička baza, koju stručnjaci koriste funkcionalnim, kliničkim i ultrazvučnim dijagnostičkim metodama.

U pregledima napominju da se u okviru objekta nalaze iznajmljivanje bicikala, teretana i bazen. Obroci se organiziraju u dvije kantine, daju velike porcije. Pros: veliki zeleni niz, korištenje interaktivnog sustava virtualne stvarnosti, jednokratne toaletne potrepštine u sobama, dnevni koncerti i diskoteke, povoljne cijene. Umirovljenici na svim dozvolama dobivaju popust od 10%.


1 Yangan Tau


Najbolje mjesto za liječenje i odmor, široka specijalizacija
8 (800) 600-16-20, internet stranica: Yangan-Tau.rf
Na karti: Bashkiria, s. Yangantau Str. Središnja, 20
Ocjena (prema recenzijama): 5.0

"Yangan-Tau" - najbolje mjesto u Bashkortostanu, koji se nalazi u jednom od najslikovitijih mjesta na južnom Uralu. U liječenju bolesnika koriste se jedinstveni bioklimatski resursi, uključujući mineralnu vodu izvora Kurgazak, te mulj i treset od lokalnih jezera. Glavne specijalizacije su bolesti dišnih organa, mišićnoskeletnog i perifernog živčanog sustava, kao i upalne bolesti ženskih i muških spolnih organa.

Možete rezervirati sobe raznih razina udobnosti ili jednu od udobnih vikendica. Na području sanatorija nalazi se konjički centar, organiziran je rafting na rijeci i organizirani su izleti u lokalne atrakcije. Pros: 4 dvorane za hranu i kafić japanske kuhinje, buffet i a la carte usluga, vlastita pumpa za piće. Najbolji izbor u Baškortostanu za one koji žele obnoviti svoje zdravlje i dobro se odmoriti!


Popularno glasovanje - Koje je najbolje odmaralište u Bashkiriji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 2

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije