10 najboljih naselja u Abhaziji

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih naselja u Abhaziji

1 Aibga Najbolji medicinski kompleks, veliki park
2 Boxwood Grove Kvalificirani liječnici, kisikove kupke
3 MVO-Sukhum Učinkovit oporavak živčanog sustava, privatna plaža
4 Lječilište njih. Chelyuskintsev Multidisciplinarni tretman, ruski restoran
5 sunčan Najbolji medicinski postupci, sportski kompleks
6 Kontinent Gagra Liječenje koštano-mišićnog sustava, mineralne vode
7 Kyalasur Moderne dijagnostičke sobe, izleti brodom
8 Sana Sveobuhvatni medicinski programi, hidropatički
9 Chegem Najbolje cijene smještaja, balneološka klinika
10 Camara Najudobniji smještaj, hidrosulfične kupke

Odmor u Abhaziji odabran je zbog nevjerojatne prirode, tople klime i nevjerojatnih odmarališta poznatih još od sovjetskih vremena. Građani Rusije ne trebaju vizu ili putovnicu za ulazak u Republiku, te stoga svake godine privlači sve više ruskih turista. Posebno za vas pripremili smo TOP 10 najboljih odmarališta u Abhaziji, koji se nalaze na obali Crnog mora i nude jedinstvene wellness programe.

Top 10 najboljih naselja u Abhaziji

10 Camara


Najudobniji smještaj, hidrosulfične kupke
Vikendice, parking
Na karti: Abhazija, Novi Atos, ul. Lakoba, 21A
Ocjena (prema recenzijama): 4.1

Za ljubitelje mirne i skrovite rekreacije preporučujemo odabir kompleksa lječilišta "Kamarit" na obali mora. Za boravak turista pripremljene su jednokatne drvene vikendice, projektirane za 100 kreveta. Kompleks ima restoran u kojem možete platiti puna tri obroka dnevno ili naručiti jela iz jelovnika. Ima vlastitu prostranu pješčanu i šljunčanu plažu, opremljenu ležaljkama i tendama.

Glavni medicinski profil sanatorija su bolesti kardiovaskularnog sustava. Za terapiju se koriste mineralni izvori, udaljeni samo 7 km od Novog Athosa. Propisane su vanjske vodene sumporne kupke, postupci blata, fizioterapija i posebni medicinski programi. Pros: udobne vikendice, pažljivo osoblje i vrt s suptropskim biljkama: naranče, limun i stabla eukaliptusa. Cons: visoke cijene, nema dijagnoze.


9 Chegem


Najbolje cijene smještaja, balneološka klinika
Bar, knjižnica
Na karti: Abhazija, Gagra, ul. Heroji 16. ožujka 9
Ocjena (prema recenzijama): 4.2

"Chegem" je jedno od najljepših mjesta u Abhaziji, smješteno na prvoj obali. Standardne dvokrevetne sobe uređene su u udobnom dizajnu i opremljene novim namještajem. Na 300 metara od sanatorija nalazi se pješčano-šljunčana plaža s čistim morem i paviljonima, gdje možete iznajmiti ležaljke i suncobrane (100 rubalja dnevno). Ugostiteljstvo je organizirano u blagovaonici, ali turisti mogu posjetiti restoran ili noćni bar s izvrsnim zabavnim programom.

Najbolji izbor za obiteljski odmor. Djeca do 5 godina ne naplaćuju se. Na području sanatorija nalazi se balneološka ambulanta, čiji djelatnici koriste mineralne i morske vode za liječenje tijela. Dodijeljena fizikalna terapija i terapijsko plivanje, kao i dodatne procedure u specijaliziranim uredima. Pros: niske cijene, recepcija djece iz bilo koje dobi, balkon u svakoj sobi, razgledavanje usluga. Cons: dugo naseljavanja, u mnogim sobama neispravan klima uređaja.

8 Sana


Sveobuhvatni medicinski programi, hidropatički
Masaža, Terrenkur
Na karti: Abhazija, Gagra, ul. Demerdzhipa, d. 49
Ocjena (prema recenzijama): 4.3

Ako planirate kombinirati odmor na plaži s liječenjem u Abhaziji, preporučujemo da odaberete Sanatorij Sanaa. Ovo je jedino mjesto u republici gdje postoji hidropatski.Ovdje možete dobiti savjet od iskusnog liječnika, proći tečaj terapijske fizičke pripreme i fizioterapije. Izvrstan izbor ako trebate liječenje bolesti cirkulacijskog sustava ili dišnog sustava. Svi medicinski programi osmišljeni su za 10, 15 i 21 dan.

Sanatorij se nalazi 600 metara od pješčane i šljunčane plaže Crnog mora, unutar pješačke udaljenosti nalazi se veliki trgovački centar "Kontinent". Hotelske usluge: caffe-bar s velikim izborom bezalkoholnih pića, stolnog tenisa, biljara i saune. Obroci su organizirani na tri puta prilagođeni sustav. Pros: uzbudljivi izleti u lokalne atrakcije, prostorija s termalnom ljekovitom vodom, transfer do plaže i natrag. Kontra: nema dijeta, zastarjele opreme.


7 Kyalasur


Moderne dijagnostičke sobe, izleti brodom
Trgovina voća i povrća, recepcija
Na karti: Abhazija, Sukhum, zastoj u utovaru, 3
Ocjena (prema recenzijama): 4.4

Sanatorij "Kyalasur", smješten na obali Crnog mora, idealan je za obiteljski odmor. Za smještaj gostiju pripremljene su 64 dvoetažne vikendice sa svim sadržajima: TV-panel, klima uređaj, stolić za kavu, pa čak i mini-bar. Hotelske usluge: izletnički ured, odbojkaško igralište, kino na plaži, soba za masažu te vlastita pješčana i šljunčana plaža. Restoran organizira tri obroka dnevno u "buffet" sustavu s aromatičnim jelima abhazijske kuhinje.

Lječilište je specijalizirano za liječenje bolesti dišnog i živčanog sustava, kao i patologije mišićno-koštanog sustava. Prije imenovanja medicinskog programa dijagnosticira se stanje pacijenta. Trajanje liječenja se po potrebi prilagođava. Koriste se samo učinkovite i 100% sigurne terapijske metode. Pros: moderno opremljeni medicinski uredi, parkiralište za automobile, suvenirnica.

6 Kontinent Gagra


Liječenje koštano-mišićnog sustava, mineralne vode
Ljetni kafić, terase
Na karti: Abhazija, Gagra, avenija Ardzibna, 49
Ocjena (prema recenzijama): 4.5

Samo 20 metara od Crnog mora nalazi se sanatorij-resort kompleks "Continent Gagra" s vlastitim hotelom na europskoj razini. Glavni medicinski profil je liječenje bolesti dišnog, muskuloskeletnog i kardiovaskularnog sustava. U te svrhe upotrijebite terapiju mineralnom vodom i blatom. Vodikov sulfid i mineralizirane kupke postavlja specijalist. Ako je potrebno, propisati dijetnu hranu.

Hotelske usluge za goste u lječilišnom-resort kompleksu: room-service s dostavljanjem hrane i pića, kafić s prostranom kamin sobom, besplatno čuvano parkiralište. Na obali je restoran "Makhito", gdje možete kušati najukusnija jela nacionalne kuhinje. Pros: odbojka na pijesku i teniski tereni, teniski klub, rehabilitacijski postupci i učinkovito liječenje u ambulanti sanatorija.


5 sunčan


Najbolji medicinski postupci, sportski kompleks
Katamarani, pješčana i šljunčana plaža
Na karti: Abhazija, Bagripsh
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

Na slikovitoj padini niza Gagra nalazi se sanatorij "Sunny", otvoren tijekom cijele godine i namijenjen za istovremeni smještaj 400 turista. Za smještaj turista pripremljene su samo dvokrevetne i trokrevetne sobe s elegantnim interijerom i pristupom privatnom balkonu. Jedna od prednosti sanatorija je restoran koji nudi jela ruske, kavkaske i europske kuhinje. Tu je i bar u kojem možete kušati ukusne ražnjeve, hladne zalogaje i deserte.

Glavni profil lječilišta jesu bolesti dišnog, muskuloskeletnog i cirkulacijskog sustava. Popis medicinskih postupaka određuje liječnik nakon pregleda. Podvodna masaža, inhalacija, radonske kupke, LFU, UHF, itd. Profesionalci: Wi-Fi u zgradi, kafić na plaži, kvalificirani liječnici, jedrilice i katamarani. Budite oprezni pri kupnji vaučera: sanatorij nema službenu web stranicu, pa je potrebno kupiti ture kroz pouzdanog operatera!


4 Lječilište njih.Chelyuskintsev


Multidisciplinarni tretman, ruski restoran
Usluge prijevoza, bar
Na karti: Abhazija, Avenue Ardzinba, 44
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Ogromna površina parka, vlastita šljunčana plaža 50 metara od zgrade i tretman u nekoliko profila ključne su prednosti sanatorija. Chelyuskintsev. Izvrstan izbor za one koji vole aktivni odmor i rehabilitaciju. Postoji nekoliko sportskih terena za igranje mini-nogometa, odbojke i tenisa. Izleti su organizirani do glavnih znamenitosti Abhazije: jezera Ritsa, hram Pitsunda i Sukhum pećine.

Pacijenti koji dolaze u lječilište nailaze na bolesti živčanog, mišićnoskeletnog i ginekološkog sustava. Ovdje je uspješno liječenje uroloških i kardiovaskularnih patologija. U terapiji se koriste različite metode: inhalacija, suha masaža, dijeta, ljekovita voda "Adanga". Pros: savjetovanje visokokvalificiranih stručnjaka, tuševa i vodenih vožnji, tri obroka dnevno na 7-dnevnom meniju u blagovaonici, uvijek na raspolaganju za besplatno svježe voće i povrće.

3 MVO-Sukhum


Učinkovit oporavak živčanog sustava, privatna plaža
Prva obala, Wi-Fi
Na karti: Abhazija, Sukhum, st. Akirtava 24
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Lječilište “MVO-Sukhum” je cijelo ljetovalište, u kojem postoji sve za zabavan i zdrav odmor za turiste. Za udoban smještaj gostiju, pripremljena je zgrada visokih 14 katova "Breeze", čije su sobe opremljene mekim namještajem, hladnjacima, televizorima i klima uređajima. Na svakom katu nalaze se hladnjaci s čistom vodom, daska za peglanje i glačalo. Na području se nalaze teniski tereni, igralište za odbojku i disko dvorana.

Cijena smještaja u najboljem odmaralištu uključuje opsežne 3-kratne obroke i korištenje privatne pješčane i šljunčane plaže, udaljene 30 metara od zgrade. MBO-Sukhum je izvrstan izbor za one koji žele brzo vratiti stanje živčanog sustava. Koristi jedinstvene vodik sulfidne, dušikove i bromne kupke. Pros: solna špilja, individualni tretman cirkulacijskog sustava, gimnazija i ogromna knjižnica.

2 Boxwood Grove


Kvalificirani liječnici, kisikove kupke
24-satna recepcija, vožnja biciklom
Na karti: Abhazija, Pitsunda, ul. Gochua 7
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

Na obali Crnog mora, okružen suptropskim parkom, nalazi se jedan od najboljih sanatorija "Boxwood Grove" u Abhaziji. Hotel djeluje od svibnja do kolovoza i nudi smještaj putnicima u modernoj zgradi od 10 katova. S prozora jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba pruža se prekrasan pogled na planine Kavkaza ili more. Samo 150 metara od lječilišta nalazi se plaža s ležaljkama, suncobranima i ručnicima za plažu (besplatno).

Glavni medicinski profil sanatorija su bolesti kardiovaskularnog sustava. Posebno su popularni postupci kao što su klimatoterapija, terapijsko plivanje, kisik i biserne kupke. Profesionalci: veliki i stolni tenis, odlični zabavni programi, vanjski i unutarnji sportski sadržaji, kao i prekrasan zimski vrt. Cijena dozvole uključuje smještaj, prehranu, posjete medicinskim postupcima, kao i korištenje bazena.


1 Aibga


Najbolji medicinski kompleks, veliki park
Jet skije, javna plaža
Na karti: Abhazija, Gagra, ul. Abazgaa 39/3
Ocjena (prema recenzijama): 5.0

Sanatorij "Aibga" - najbolji izbor za one koji cijene udobnost i udobnost u kombinaciji s modernom infrastrukturom. Nalazi se samo 26 km od Adlera u zaštićenom zatvorenom području. Uz sanatorij se nalazi veliki park sa zimzelenom i grijani bazen koji radi tijekom cijele godine. Otvorite vlastiti kafić, gdje možete kušati razna jela nacionalne i europske kuhinje.

Sanatorij nudi turistima liječenje odjednom u nekoliko profila, uključujući bolesti živčanog, mišićno-koštanog, krvožilnog i dišnog sustava. Medicinski se zahvati provode svakodnevno, ali samo za pacijente od 17 godina. Dodijeljene mineralne kupke prema vrsti Matsesta, blatne terapije, udisanja eukaliptusa, ručne masaže, kao i terapija vježbanjem.Pros: dobro opremljene sobe za ultrazvučnu i funkcionalnu dijagnostiku, lasersku terapiju, liječenje miješanim blatom.


Popularni glasovi - koji je sanatorij u Abhaziji najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije