5 najboljih lječilišta u Samari

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih ljetovališta u Samari

1 "Volzhsky litica" UDP RF Najbolji moderni uvjeti u šumi
2 Pansion Hotel Vasilyevsky Izvrsni SPA programi, oporavak tijela
3 Stavropol Visoko kvalificirani liječnici, udobni uvjeti
4 nadati se Najmodernija mirovina
5 krilati plod Specijalizirani programi, uvjeti za djecu

Samara privlači slikovitim planinama, veličanstvenim rijekama, stepama bez kraja i ruba, povijesnim znamenitostima. Blaga klima i čist zrak stvorili su idealne uvjete za liječenje, oporavak i opuštanje. Nije iznenađujuće da pansioni privuku turiste. U bilo koje doba godine, tisuće njihovih sunarodnjaka ih posjećuje.

Sanatoriji u Samari nalaze se daleko od bučnih autocesta i industrijskih objekata. Nakon što su zauzeli ekološki čista mjesta, nude smještaj u blizini obala jezera i rijeka, planinskih padina, među šumama. Čak je i zrak ovdje pogodan za liječenje. Lječilišta nude tretmane za svačiji ukus, redovito poboljšavajući infrastrukturu. Prikupili smo 5 najboljih opcija koje pružaju visokokvalitetne medicinske usluge i prekrasan opuštajući odmor.

Top 5 najboljih ljetovališta u Samari

5 krilati plod


Specijalizirani programi, uvjeti za djecu
Na karti: Samara, Barboshyna Polyana, redak 5, 4
Bazen, fitness centar, dječji klub
Ocjena (prema recenzijama): 4.2

Sanatorium "Samara" - kombinacija nekoliko područja rekreacije: spa, wellness, medicinski. To je najbolje za ljubitelje raznolikosti, možete otići u kozmetički salon, dobiti SPA postupak i prijaviti se kod bilo kojeg liječnika. Pansion ima najveći bazen u kojem se održavaju aerobni tečajevi za djecu i odrasle, trudnice i gubitak težine. U usporedbi s drugim ustanovama u regiji Samara, radije ih sprječavaju nego tretiraju. Postoje programi s nazivima "Zdravlje žena", "Antialergijski", "Jačanje imuniteta".

Roditelji savjetuju da dolaze s djecom od 3 godine. Za njih su stvoreni dobri uvjeti: poseban jelovnik, igraonice, iskusni učitelji. U Samari postoji jedinstvena škola usmjerena na razvoj fizičkih podataka. Turisti su smješteni u prostranim sobama ili stambenim zgradama s modernim sadržajima.


4 nadati se


Najmodernija mirovina
Na karti: Regija Samara, autoput Lesoparkovoe, 26
Zatvoreni bazen, podvodna masaža, kriozauna
Ocjena (prema recenzijama): 4.4

Od drugog zanimljivog dizajna odmah se ističe sanatorij "Nada". Zauzeo je svoje mjesto među crnogoričnom šumom, iskorištavajući povoljne klimatske uvjete. Većinu vremena, stanovnici provode u prirodi, idu na izletničke staze, idu u pješačenje, biciklizam i skijanje. Do Samare više od 100 km, mirovina je otvorena tijekom cijele godine. Liječnici 20 specijalnosti imaju sveobuhvatan pristup liječenju. Glavni pravci su problemi srca, krvnih žila, živčanog sustava.

Sanatorij naziva vodne procedure najsnažnijom točkom. Ima moderan bazen s hidromasažom. Do 9 osoba je dopušteno po sesiji odjednom, ne postoji simpatija. Za dodatnu naknadu fitness treneri provode individualne satove. Vodeni programi dopušteni su djeci od 5 godina. Osnova liječenja sastoji se od metoda oporavka koje nisu lijekovi, ne provode ozbiljne procedure.

3 Stavropol


Visoko kvalificirani liječnici, udobni uvjeti
Na karti: Regija Samara, autocesta Lesoparkovoe, 22
Blatne kupke, bazen, fizioterapija
Ocjena (prema recenzijama): 4.5

Sanatorium-preventorium "Stavropol" održan je u borovoj šumi, u blizini Volge. Ustanova ima vlastitu pješčanu plažu, zatvorenu od znatiželjnih očiju planinama Žiguli. Unatoč privatnosti, do grada se može doći za 20 minuta. Najjača strana lječilišta je liječenje u fizioterapiji, blatnim kupkama, balnearima.Za obnovu otvorene saune, bazena, fitness opreme, spa soba. Stanovnici su angažirani u kvalificiranim profesionalcima.

Gosti preporučuju da dođu ovdje za nekoliko tjedana, rekavši da u kraćem vremenskom razdoblju nemaju vremena za prolazak kroz cijeli program. Iako su male posjete zamišljene. Na temelju pansiona nalazi se tečaj "Unapređenje" sa procedurama za hitnu pomoć. Stanovnici se nalaze u jednokrevetnim sobama s balkonima. Popravak bi htio ažurirati. Za djecu postoje sobe za igre, najmanji će cijeniti prostor s vrtuljcima. Za odrasle, ples, gledanje filmova, izleti.

2 Pansion Hotel Vasilyevsky


Izvrsni SPA programi, oporavak tijela
Na karti: Samara, ul. Novo-Sadovaya, 106
Veliki bazen, saune, masaže
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Pansion Hotel Vasilievsky je najbolji u regiji Samara za opuštajući odmor. Objekt ima veliki bazen opremljen gejzirom, vodopadom i umjetnim potokom. Gosti su dobrodošli u najraznovrsnijem kupalištu s hamamom, infracrvenim, finskim i ruskim saunama, bačvom od cedra i prostorijama za odmor. Zdravstvena podrška uključuje nekoliko vrsta masaže. Sanatorij je razvio programe usmjerene na specifične probleme: za borbu protiv celulita, prekomjerne težine, nepravilnosti kože itd.

Pansion otvoren u 2012, osjetio novost. Okolno područje i sobe uređene su kako bi zadovoljile moderne standarde, postoji mogućnost življenja u samoći, za zabavu s bučnom tvrtkom, za zdravlje. Hotel je udaljen 100 km od Samare, a Volga je udaljena samo 800 metara. Posjetitelji preporučuju iznajmljivanje automobila i vožnju u okolici. Catering je organiziran u kompleksu restorana, a ujutro se poslužuje buffet.


1 "Volzhsky litica" UDP RF


Najbolji moderni uvjeti u šumi
Na karti: Samarska regija, Volzhsky Utes
Bazen, dječja soba, dijagnostički odjel
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

Sanatorium "Volzhsky stijena" UDP RF održan je na rubu planine Zhiguli, ograđen od svijeta šume. Stanovnicima su na raspolaganju moderni sadržaji: bazen, teretana, igraonica. Najbolja strana pansiona je tretman. Medicinski centar opremljen je suvremenom opremom za provođenje složenih studija. Ovdje su primljeni ljudi s čitanjima u 6 različitih polja. Sanatorij se ponosi hidropatskom opremom opremljenom stranom opremom. Najpopularniji postupci su masaže, kupke, tuševi.

Slobodno vrijeme gosti provode aktivno, uglavnom igrajući na opremljenim sportskim terenima, kupajući se u jezeru. Organizirane šetnje pješice, biciklom, na konjima. Postoje ture po cijeloj regiji Samare. Ugodan je i broj usluga uključenih u program: blatne i mineralne kupke, inhalacije, aqua aerobic i još mnogo toga besplatno. Postoje postupci za djecu i mlade.

Popularno glasovanje - koje je najbolje odmaralište u Samari?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije