15 najjeftinijih automobila u Rusiji

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najjeftiniji mali automobil

1 Kia picanto Najsigurniji kompaktni automobil
2 Ravon matiz Najbolja cijena
3 Ravon R2 Najjeftiniji automobil s automatskim mjenjačem

Najjeftinije limuzine

1 Datsun on-DO Najbolja kvaliteta
2 Lada granta Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
3 Ravon nexia r3 Zadovoljavajuća razina udobnosti
4 Renault Logan Jeftini za održavanje. Najpraktičnije

Najjeftinije skretnice

1 Lada XRAY crossover Najbolja cijena
2 Chery Tiggo 2 Najekonomičniji crossover
3 Lifan x60 Najprodavaniji crossover u Rusiji
4 Renault Sandero Stepway Optimalan izbor kupca

Najjeftiniji SUV-ovi

1 Veliki zid Hover H5 Najbolji stupanj udobnosti
2 UAZ Patriot Najbolji križ
3 Chevrolet NIVA Najprodavaniji SUV u Rusiji
4 SUZUKI JIMNY Najisplativije. Visoka kvaliteta izrade

Za većinu ljudi u Rusiji cijena novog automobila još uvijek igra dominantnu ulogu u odabiru jednog ili drugog modela. Mnogi namjerno ne žele posuditi i uzeti zajam pri kupnji automobila. U takvim slučajevima ne treba podcjenjivati ​​važnost jeftinih automobila, pogotovo zato što modeli na tržištu s pristupačnom cijenom mogu imati prednosti i karakteristike koje se nalaze u skupljim modelima.

Naš pregled predstavlja najjeftinije modele automobila koje možete kupiti u auto salonima u Rusiji. Ocjena se temelji na trenutnim ponudama tržišnih cijena i mišljenjima kupaca. Za praktičnost čitača automobili su se nalazili u odgovarajućim kategorijama.

Najjeftiniji mali automobil

Kompaktan automobil izvrsna je opcija za početnike i žene. Iako se muškarci osjećaju sjajno vozeći kompaktni automobil, manevrirajući uskim gradskim ulicama.

3 Ravon R2


Najjeftiniji automobil s automatskim mjenjačem
zemlja: Uzbekistan
Prosječna cijena: 489,000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ne tako davno, Ravon R2 pojavio se na ruskom tržištu, ali je već uspio steći slavu većina proračunskih automobila s automatskim mjenjačem. Uzbekistanski minikar je licencirana kopija Chevrolet Spark. Vanjski izgled automobila izrađen je u modernom stilu. Možda većina zasluga u ovoj izvornoj verziji. Istodobno, proračunski automobil ne izgleda jeftino, sigurno će se osjećati u olujnom prometu na ulici.

Specifikacije mogu iznenaditi čak i iskusne vozače. Proizvođač ne nudi mnogo izbora. U konfiguraciji se nalazi jedan motor (1,2 litre) s kapacitetom od 85 litara. a. Kombinacija s automatskim mjenjačem omogućuje ubrzanje do 161 km / h. Će zadovoljiti budućeg vlasnika automobila plin kilometraža. Izvan grada, automobil troši samo 5,2 litre, a pri vožnji kroz grad motorni apetit raste na 8,2 litre. Unutar automobila je vrlo prostran, većina dijelova odgovara Chevrolet Sparku.

2 Ravon matiz


Najbolja cijena
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Uzbekistanu)
Prosječna cijena: 410000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Uzbekistanska tvrtka UZ Daewoo već 14 godina proizvodi najjeftiniji automobil Daewoo (Ravon) Matiz. Automobil je kompaktan, dok kupac dobiva hatchback s petoro vrata s dobrim izgledom. Kompaktni automobil dostupan je za prodaju s dva motora (0,8 i 1,0 litara) s kapacitetom od 51 i 64 litre. a. Ručni mjenjač je jednostavan i pouzdan. Kompaktni automobil troši malo goriva, zbog čega popularnost modela i dalje traje. Osnovna oprema je prilično skromna, ali ovo je obrnuta strana proračuna za novac.

Najjeftiniji automobil ima i navijače i protivnike. Prvi emitiraju prednosti kao što su učinkovitost, predvidljivo ponašanje na cesti, pouzdanost. Skeptici ističu takve nedostatke kao što su loša zvučna izolacija, zamagljivanje naočala u kišnom vremenu, prekidi u radu grijanih stražnjih prozora.


1 Kia picanto


Najsigurniji kompaktni automobil
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 665000 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Unatoč malim dimenzijama, i općenito povoljnoj cijeni, južnokorejski minikar ima cijeli niz prednosti koje ga izdvajaju od svojih najbližih konkurenata. Što se tiče sigurnosnih parametara, uspio je ostaviti čak i skuplji model automobila FIAT 500. Osim tradicionalnih zračnih jastuka (već u bazi podataka, AirBag sadrži i bočnu opremu) postoji sustav za izbjegavanje sudara AEB i nadzor tlaka u gumama.

U Rusiji, za takvu cijenu ne možete pronaći toliko automobila, osobito među skromnim malim automobilom. Osim toga, u smislu udobnosti i sigurnosti, KIA Picanto je visoko cijenjena na tržištu, što nedvojbeno utječe na njegovu popularnost. Iz istog razloga, ovaj model u potpunosti zaslužuje prvo mjesto koje mu je dodijeljeno u našoj ocjeni u kategoriji malih automobila.

Najjeftinije limuzine

Automobili u limuzini elegantan su izgled i udoban interijer. Jeftin možete kupiti nove modele pristojne kvalitete.

4 Renault Logan


Jeftini za održavanje. Najpraktičnije
zemlja: Francuska (proizvedeno u Rusiji)
Prosječna cijena: 534,000 rubalja
Ocjena (2019): 4.4

Tijekom dugogodišnjeg rada na cestama Rusije, vozilo Renault Logan pokazalo se kao nepretenciozna i pouzdana transportna jedinica, koja je postala pravi pomagač i prijatelj mnogim Rusima. Čvorovi u automobilu su različite izdržljivosti, au slučaju njihove zamjene, vlasnik se uopće ne boji troškova rezervnih dijelova. Unatoč činjenici da se njihova cijena ne odnosi na jeftini segment, zbog povećanog resursa komponenti, ukupni operativni trošak je jedan od najpovoljnijih.

Renault Logan je također cijenjen zbog neobično prostrane kabine - njezina uporaba nije ograničena na prijevoz putnika. Dovoljno je sastaviti stražnje sjedalo kako bi se znatno povećao teretni prostor - nema prekida između prtljažnika i naslona stražnjeg kauča. To vam omogućuje da postavite ogromne predmete duljine do 168 cm, dok se istovremeno poklopac prtljažnika otvara tako da pojednostavljuje pristup vlasniku unutarnjem prostoru.

3 Ravon nexia r3


Zadovoljavajuća razina udobnosti
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Uzbekistanu)
Prosječna cijena: 499,000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ovaj automobil zaslužuje da zauzme jedno od prvih mjesta u našoj ocjeni. U svojoj cijeni, to nije daleko od domaćih Lada Grants, te je vrlo udoban način prijevoza, unatoč jeftinim troškovima. Ne može se reći da automobil nije bio montiran s visokom kvalitetom, ali ponekad je ponekad moguće zadovoljiti flagrantne pukotine u obliku nepotpune plastične unutarnje obloge. Činjenica je da se to rijetko može pronaći, što omogućuje da kvaliteta izrade ne utječe na izbor kupca.

Što se tiče udobnosti, Ravon Nexia R3 može dati kvote svojim najbližim konkurentima, Grantu i Loganu. U ovom slučaju, pritužbe su uzrokovane radom previše krutog ovjesa i nedostatkom zvučne izolacije, međutim, za takav cjenovni segment, koji takve stvari naziva nedostatkom, nije u potpunosti točno. Osim toga, prisutnost u osnovnoj konfiguraciji auto sustava ESP i ABSVozačev AirBag, dobar razmak od tla i razumna potrošnja goriva čine jeftin Ravon Nexia R3 ozbiljnim konkurentom skupljim modelima.

2 Lada granta


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 435,000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Domaća limuzina Lada Granta je pristupačna, jednostavna za održavanje i pouzdana. Automobil se može pohvaliti visokim razmakom od tla, prostranim prtljažnim prostorom. Automobil nema nikakvih dodataka u konfiguraciji, dizajn je jednostavan i izdržljiv. Iako interijer ne izgleda vrlo prostrano, 5 odraslih osoba može se udobno smjestiti u Lada Granti. Domaći stroj ima dobre tehničke i dinamičke parametre. U osnovnoj verziji, automobil je opremljen benzinskim motorom (1,6 l) s kapacitetom od 87 litara. a. i mehanički mjenjač s 5 stupnjeva prijenosa. Model može razviti maksimalnu brzinu od 167 km / h.U mješovitom načinu rada, automobil troši oko 7 litara benzina.

Od prednosti vlasnika automobila reći prostran kabriolet prtljažnik, jednostavnost održavanja, razumnu cijenu. Mane modela su plastika slabe kvalitete, zastarjela ručna kočnica, nestabilna pozicija na cesti.

1 Datsun on-DO


Najbolja kvaliteta
zemlja: Japan (proizveden u Rusiji)
Prosječna cijena: 474,000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Japanska kvaliteta u potpunosti je zastupljena u automobilu Datsun on-DO. Nakon oživljavanja branda 2012. godine, odlučeno je da za svaku zemlju proizvedu automobile s određenim kvalitetom. Ruskim vozačima ponuđeni su jeftini automobili prilagođeni našoj klimi, cestama i benzinima. Zbog plasmana proizvodnje u prostorijama AvtoVAZ-a moguće je postići niske cijene s visokim karakteristikama potrošača. Datsun on-DO ide na istu platformu kao i domaći Grant. No, japanski model povoljno ističe izgled i dizajn kabine. Limuzinu pokreće motor od 87 litara (1,6 litara). a. U kombinaciji s mehaničkim 5-brzinskim ručnim mjenjačem automobil može ubrzati do 165 km / h.

Vlasnici automobila pozitivno govore o konfiguraciji Datsun-a, kvaliteti dijelova i pristupačnoj cijeni. Većina nedostataka posljedica je nesavršenosti ruske skupštine.


Najjeftinije skretnice

Moda za crossover nije došla tako davno, ali je uspjela osvojiti puno vozača u Rusiji. Automobili u ovoj kategoriji sada su dostupni širokoj publici.

4 Renault Sandero Stepway


Optimalan izbor kupca
zemlja: Francuska (proizvedeno u Rusiji)
Prosječna cijena: 723,000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ovaj crossover, unatoč jeftinoj cijeni, privlači nove vlasnike, umjesto da ih plaši i odbija dostupnost. Osim toga, osnovna verzija automobila ima prilično zanimljiv paket. Već su predviđeni prednji zračni jastuci za vozača i suvozača, postoje električni prozori i ogledala, kao i potpuno relevantan element udobnosti za Rusija - grijana sjedala.

Naravno, ovaj kompaktni automobil je vrijedan novca. Energetski intenzivna suspenzija, upravljivost (radijus okretanja je samo 4, 85 metara) i izvrsna dinamika nalaze se u skupljim automobilima, ali za proračunsku kategoriju takav prijedlog se razlikuje od luksuznog, nećete ga zvati. U automobilu, čak i odbojnik i obloga lukova kotača izrađeni su od plastike otporne na ogrebotine. Što se tiče kabine - prilično je sposoban pružiti pristojnu razinu udobnosti na dugim putovanjima. Ako to nije dovoljno, onda u konfiguraciji Confort vlasnik će cijeniti klimatske i multimedijske sustave.

3 Lifan x60


Najprodavaniji crossover u Rusiji
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 769,000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ažurirani crossover Lifan X60 danas je najprodavaniji model u svojoj klasi. Automobil se ističe po povoljnoj cijeni, dinamičnoj, rigoroznoj vanjskoj, prepoznatljivoj rešetki s logotipom tvrtke. Natpis Lifan čini automobil vizualno širem, osobitost je optika za glavu, opremljena ugrađenim pokazivačima smjera i dnevnim svjetlima. Crossover pokreće benzinski motor (1,8 l) s kapacitetom od 128 litara. a. Zajedno s mehaničkim prijenosom, elektrana ubrzava automobil na 170 km / h. Kada vozite u gradu, motor troši do 8,5 litara benzina.

Domaći vlasnici Lifan X60 pozitivno govore o prostranom interijeru, performansama motora, izgledu. Izražene su žalbe u pogledu kvalitete laka, krhkosti klima uređaja i potrošnje velike količine ulja u motoru.

2 Chery Tiggo 2


Najekonomičniji crossover
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 800.000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najekonomičniji i najjeftiniji crossover u Rusiji danas je kineski model Chery Tiggo 2. Automobil je prilagođen ruskim uvjetima rada. U osnovnoj konfiguraciji povećava se udaljenost od tla, ojačava ovjes, automobil može raditi na benzinima AI-92. Ekonomičniji motor (1,5 litara) troši samo 6,5 litara goriva tijekom vožnje izvan grada.Pratite rad različitih sustava i komponenata omogućujući putno računalo. Prilikom izrade salona, ​​proizvođač je koristio jeftine, ali praktične i ugodne materijale na dodir. Za sigurnost vozača i putnika odgovorni su ABS, 2 zračna jastuka, zaključavanje stražnjih vrata.

Vlasnici automobila se slažu da je automobil vrijedan novca. Osobito se ističe lagano upravljanje, ugodna suspenzija i prostrani prtljažni prostor. Nedostaci uključuju lošu zvučnu izolaciju, loše grijanje interijera.


1 Lada XRAY crossover


Najbolja cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 610000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najjeftiniji crossover u našem pregledu bio je domaći predstavnik Lade XRAY. Neke sličnosti u modelu mogu se pratiti do državnih službenika tvrtke Mitsubishi. Posebnost u izgledu čelika "udubljenja" na vratima. Projektanti AvtoVAZ-a odmah su odgovorili na uočene nedostatke, većina problema je riješena. Motor s 16 ventila (1,6 l) s kapacitetom od 106 litara instaliran je na automobilu s osnovnom konfiguracijom. a. 2 jastuka pomažu povećati sigurnost na putu, vrata se automatski pokreću nakon pokretanja, za vrijeme hitnog kočenja aktivira se alarm u slučaju nužde. Baza ima električna prednja vrata, audio sustav s 4 zvučnika.

Vozači su pozitivni u pogledu upravljivosti automobila, stabilnosti na cesti, bogate opreme i niskih cijena. Nedostaci uključuju slabu propusnost i skroman kapacitet.

Najjeftiniji SUV-ovi

Nedavno je jedan od pokazatelja bogatstva bio SUV. Strojevi s visokim prolaznim kvalitetama, donedavno, bili su vrlo skupi. No, ruski i kineski proizvođači su mogli proizvesti pristupačne modele.

4 SUZUKI JIMNY


Najisplativije. Visoka kvaliteta izrade
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 1.175.000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ako samo trebate SUV, pouzdanost komponenti i kvaliteta izrade koja ne uzrokuje ni najmanju kritiku, a proračun je ograničen, trebali biste obratiti pozornost na SUZUKI JIMNY. Ovo je najekonomičniji SUV - potrošnja goriva je nešto manje od 8 litara na stotinu. Motor s volumenom od samo 1,3 litre čini se slabim off-road, ali zbog male težine automobila, dobro se nosi sa zadacima (pogotovo jer postoje dva bregasta vratila u motoru, a njegove vučne karakteristike izgledaju prilično pristojno). Okvirna konstrukcija karoserije i kratki međuosovinski razmak pružaju izvrsnu sposobnost skretanja na teškim stjenovitim područjima.

Podešavanje pogona kotača i visoki razmak od tla su očigledne prednosti ovog modela. SUZUKI JIMNY ima prilično jednostavan salon i lišen je mnogih opcija za uglednije SUV-ove, ali u svojoj prohodnosti uopće nije niži od njih. Vrlo brzo (u sljedećih 6 mjeseci) Rusija će početi prodavati 4 generacije ovog modela, u kojem će se, osim svježih dizajnerskih rješenja, konačno pojaviti i snažniji motor. Međutim, cijena takvog automobila prestat će biti jedna od najjeftinijih i najisplativijih.

3 Chevrolet NIVA


Najprodavaniji SUV u Rusiji
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 764,000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Vrijedan sljedbenik nekada popularne "Nive" postao je jeftini ažurirani model Chevrolet NIVA. Suradnja s poznatim američkim koncernom povoljno se odrazila na tehničke parametre automobila. Automobil ima prostranu unutrašnjost, 2 zračna jastuka, ABS. U kombinaciji s izvrsnom sposobnošću krosa i povoljnom cijenom, nova Niva postala je najprodavanija terenska vozila u Rusiji. Model je opremljen uobičajenim benzinskim motorom (1,7 litara) s kapacitetom od 80 litara. a. i mehanički 5KPP. Automobil ima stalni pogon na sva četiri kotača, kojim upravlja 2-brzinska razdatkoy. Na seoskoj cesti, automobil može ubrzati do 140 km / h, potrošnja goriva u kombiniranom ciklusu dostiže 10,2 litara.

Pozitivni osvrti Chevrolet NIVA-e dolaze uglavnom od nepretencioznih lovaca i ribara koji cijene prohodne osobine u automobilu. Još uvijek su izražene brojne pritužbe na kvalitetu skupštine.

2 UAZ Patriot


Najbolji križ
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 815900 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najteži dijelovi ceste ne postaju prepreka za jeftin domaći SUV UAZ Patriot. Dizajneri i dizajneri postrojenja dobro su radili na stroju, a sada se ne stide pojavljivati ​​na gradskim ulicama. Najpristupačnija modifikacija "Classic" pruža kompletan set benzinskih motora (2,7 litre) s kapacitetom od 135 litara. a. i ručni mjenjač. Za kontrolu pogona na sve kotače primjenjuje se 2-brzinska razdatka. Od modernih opcija postoji jedan zračni jastuk, ABS, električni podizači prozora i električni retrovizori. Na dobrom putu, automobil se može ubrzati do 150 km / h. U načinu rada zemlja, SUV troši 11,5 litara benzina AI-92 na 100 km vožnje.

Vlasnici Patriota primjećuju dostupnost, visoku propusnost automobila, moderan dizajn, rad na mekim ovjesima. Nije lišen domaćih skitnica i mana. Novi automobil mora odmah biti vraćen na antikorozivni tretman, postoje pritužbe na kvalitetu izrade.


1 Veliki zid Hover H5


Najbolji stupanj udobnosti
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1020000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kombinacija dobrih off-road kvaliteta, visoke razine udobnosti i pristupačnih cijena dovela je do popularnosti Great Wall Hover H5 u Rusiji. Sada ljubitelji aktivnosti na otvorenom mogu putovati na velike udaljenosti na putu, održavajući snagu i optimizam. Od prethodnika, automobil je dobio snažnu benzinsku jedinicu (2,4 litre, 126 litara.) I ručni mjenjač. U skupljim verzijama možete odabrati dizelski motor s mehanikom ili automatskim. Kineski proizvođač je obavio dobar posao u interijeru. Unutrašnjost izgleda buržoaska, više nema jeftinih materijala i mirisa plastike.

Treba napomenuti da se "skitnica" iz Nebeskog carstva savršeno osjeća na ruskim cestama. Zahvaljujući tijelu okvira, automobil adekvatno održava sve probleme na cesti. U prostranom prtljažnom prostoru (810 l) može stati sva oprema za ribolov ili lov. Na cesti, SUV može dostići brzine do 175 km / h.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač najjeftinijih automobila?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1712
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije