5 najboljih skretnica sa sedam sjedala

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP 5 sedmerosjednih skretnica

1 Hyundai Grand Santa Fe Najbolja cijena
2 Audi Q7 Elegantan izgled i šik punjenje
3 Honda pilot Dokazana kvaliteta i izvrsna propusnost
4 Toyota Land Cruiser Prado Najluksuzniji i prestižniji automobil
5 Kia mohave Izvrsna kombinacija cijene, dinamičnosti i ekonomičnosti

U Rusiji ima mnogo obitelji u kojima raste od 3 do 5 djece. Kako bi putovali s cijelom obitelji od rane dobi do prostranog područja svoje zemlje, potreban je prostran i prohodan automobil. Najbolje od svega, crossover sa sedam sjedala zadovoljava ove zahtjeve. Srećom, danas ovu vrstu automobila proizvode mnoga europska i azijska pitanja. Neki od njih su dostupni, dok drugi pružaju visoku razinu sigurnosti i udobnosti na cesti. S obzirom na stanje domaćih cesta, posebnu pozornost treba posvetiti pouzdanosti svih sustava. Inače, nakon svakog putovanja morat ćete dugo popravljati automobil. Mnogo je nedavno postalo ljubitelji rekreacije na otvorenom. Za ovaj stroj moraju imati visok razmak od tla i pogon na sva četiri kotača. Samo u ovom slučaju moći će se povući u krilu prirode. Koji su tehnički parametri i dalje važni za obiteljski crossover?

 1. Jedan od glavnih kriterija za odabir je cijena. Obično se velike obitelji rijetko hvale visokim prihodima. Stoga bi dostupnost automobila trebala biti dopunjena niskom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja.
 2. Djeca nose cestu na različite načine, potrebno je stvoriti optimalnu mikroklimu, a to se može postići kvalitetnim klimatskim sustavom. Još jedan koji prođe vrijeme na cesti pomaže multimedijskom sustavu. Iz sigurnosnih razloga na sjedalima mora postojati sigurnosni sustav za dijete.
 3. Na cesti nemojte bez hrane i pića. Sa snažnim tresenjem često su izloženi zagađenju. Tako izgleda vrlo praktična kožna unutrašnjost, iako ona dodaje na cijenu automobila okrugli iznos novca. Inače morate improvizirati pokrivačima i ogrtačima.

U našem pregledu dobili smo najbolje sedmerosjedne skretnice. Pri odabiru kandidata za ocjenjivanje postolja uzeli su se u obzir sljedeći čimbenici:

 • osiguravanje udobnosti i sigurnosti putnika;
 • kombinacija auta i ekonomije;
 • cijena;
 • stručno mišljenje;
 • recenzije vlasnika.

TOP 5 sedmerosjednih skretnica

5 Kia mohave


Izvrsna kombinacija cijene, dinamičnosti i ekonomičnosti
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 2 489 900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Crossover KIA Mohave sa sedam sjedala izgleda vrlo prostrano. Njegov glavni adut u borbi protiv konkurencije - to je pristupačna cijena, pristojna dinamika ubrzanja i ekonomična potrošnja goriva. S tim pokazateljima možete ići s cijelom obitelji na najduža putovanja. Korejski proizvođač pobrinuo se za udobnost svih putnika. Osnovna konfiguracija nudi kontrolu klime za putnike na stražnjim sjedalima, visokokvalitetni multimedijski sustav. Kako bi se spriječilo trešenje onih koji sjede u trećem redu sjedala na udarcima i udubljenjima, koriste se amortizeri s promjenjivom krutošću. Kabina je toliko prostrana da se čak i odrasli putnici osjećaju ugodno na stražnjem redu. A u prtljažniku od 350 litara stane sva prtljaga.

Takve kvalitete KIA Mohave, kao prostranost, dobra dinamika ubrzanja, profitabilnost, dobile su visoke ocjene od korisnika. Potrošači nisu voljeli veličinu automobila i kvalitetu laka.


4 Toyota Land Cruiser Prado


Najluksuzniji i prestižniji automobil
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 4,026,000 rubalja
Ocjena (2019): 4.7

Da se obitelj tijekom dugog putovanja odmorila u automobilu, japanski dizajneri stvorili su sedmerosjedni crossover Toyota Land Cruiser Prado. Automobil se već smatra klasikom ove klase, koji ima izgled koji se može vidjeti. Za razliku od poznatog SUV-a, na temelju kojeg je napravljen, Prado je dobio modernizirani stražnji dio.Zahvaljujući tome, udobno se nalaze još dva mjesta u trećem redu. Još jedna značajka automobila sa sedam sjedala je zatamnjena stražnja stakla. Došlo je do malih promjena u kućištu. Crossover je opremljen dizelskim (2,8 l) ili benzinskim (4,0 l) agregatom i automatskim mjenjačem. Sve verzije imaju pogon na sva četiri kotača i bogati komplet.

Vlasnici Prado-a bilježe prednosti ovog automobila za putovanje sa cijelom obitelji, kao prostrana kabina, izvrsna upravljivost, visoka pouzdanost. Nedostaci modela uključuju visoku cijenu i neugodnost.

3 Honda pilot


Dokazana kvaliteta i izvrsna propusnost
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 2 999 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Sedam sjedala Honda Pilot crossover je stabilna potražnja na domaćem tržištu. To je uglavnom zbog velikog prometa i pouzdanosti automobila. Prije nekoliko godina bio je restiliziran, dobivši moderniji izgled. Za Hondu je karakteristična određena sažetost, koja vam omogućuje da ponudite automobile po pristupačnoj cijeni. Dakle, u osnovnoj verziji ne postoji trodijelna klimatska kontrola, koja bi bila korisna za najmanje putnike. Salon izgleda prostrano, u slobodnom prostoru prtljažnika je 217 litara. Snažan benzinski motor (249 KS.) Bez ikakvih problema će se nositi s prijevozom čak i 2-tonske prikolice. Crossover s pogonom na sve kotače opremljen je automatskim mjenjačem, a prosječna potrošnja benzina je 10,4 litara.

Domaćin crossover Honda Pilot laskavo o praktičnosti, terenu i prostranosti automobila. Nedostaci automobila su slabi donji stroj i visoka potrošnja goriva u gradu.

2 Audi Q7


Elegantan izgled i šik punjenje
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 3 800 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Sedam sjedala premium klase Audi Q7 pripada premium klasi. Razlikuje se elegantnim i prepoznatljivim izgledom, širokim rasponom agregata i kompletnim setovima. Sve verzije su opremljene pogonom na sve kotače i automatskim mjenjačem. I benzinski i dizelski motori kombiniraju snagu i ekonomičnost. Već u osnovnoj konfiguraciji ugrađena je 3-zona kontrole klime, kroz koju će se putnici u bilo kojem sjedalu osjećati ugodno. Ukrasti sve nepravilnosti ceste bit će zračni ovjes. U usporedbi sa starom verzijom, nadogradnja karoserije, interijera i nadzorne ploče. Postoji mnogo dodatnih opcija.

Prednosti Audi Q7 vozača nazivaju se stilskim dizajnom, bogatom opremom, snažnim motorima. Glavni ograničavajući čimbenik u kupnji postaje visoka cijena automobila za obitelj.


1 Hyundai Grand Santa Fe


Najbolja cijena
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 2 439 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Obiteljski crossover Hyundai Grand Santa Fe nudi se domaćim kupcima po najpovoljnijoj cijeni. Automobil od sedam sjedala razlikuje se od standardne modifikacije povećanom duljinom (+225 mm) i visinom (+10 mm). Ovim rješenjem proizvođač je putnicima na stražnjim sjedalima osigurao dodatni prostor. Savršeno opremljen i funkcionalan stroj, počevši od kontrole klime i završava kožnim interijerom. Što se tiče pogonskih jedinica, 2,2-litreni dizelski motor savršen je za isplativo obiteljsko putovanje. U kombinaciji s automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače, potrošnja dizelskog goriva u kombiniranom ciklusu bit će 7,8 litara.

Mnogi vlasnici nazivaju Hyundai Grand Santa Fe najbolji crossover za obiteljski odmor. Ima pristupačnu cijenu, bogatu opremu, dobar križ. Nedostaci automobila uključuju skromnu količinu prtljage.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač sedmerosjeda?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 155
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije