7 najboljih gnojiva za cvijeće

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 7 najboljih gnojiva za cvijeće

1 Fertika LUX Najbolja izvedba
2 Uniflor Visoka kvaliteta
3 Magija za zalijevanje Univerzalno djelovanje. Praktična uporaba
4 Gumi-OMI Optimalni omjer cijene i kvalitete
5 Zdraven Ekonomična potrošnja
6 BioMaster Pruža kompleksan učinak na tlo
7 Mikro cvjećar Najbolja cijena

Ako je vaša ljubičica iznenada počela blijedjeti, a vaši omiljeni gerberi više nisu zadovoljni takvim obiljem boja, odmah poduzmite akciju. Da bi se biljkama osigurala odgovarajuća prehrana, potrebno je redovito dodavati hranjive tvari u tlo. Potrebno ih je koristiti, slijedeći upute, ispravno birajući dozu i vrijeme uvođenja u tlo. Za dekorativne kućne cvjetove potrebno je provoditi često hranjenje, a za vrt i vrt - rjeđe, ali u sasvim drugoj količini.

Ako primijetite da je biljka usporila rast, struktura stabljike je postala slaba, nema cvjetanja i često se pojavljuju listovi, to je siguran znak da je potrebna pravilna oplodnja. Ispod su najbolje vrste obloga.

Top 7 najboljih gnojiva za cvijeće

7 Mikro cvjećar


Najbolja cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 57 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Koncentrirani pripravci koji se moraju razrijediti u vodi. Pogodno za otvoreno tlo, staklenike i uzgoj unutarnjih usjeva. Gnojivo je snažan imunostimulans i dobro je kompatibilno s većinom pesticida. Uključeni u sastav dušika, magnezija, fosfora i huminskih kiselina blagotvorno djeluju na cjelokupni razvoj korijenskog sustava.

Florist Micro štiti od većine štetočina, sprječava bolesti, pomaže u boljem upijanju hranjivih tvari. Prema povratnim informacijama korisnika, domaće kulture počinju bolje rasti, njihovo lišće ne nestaje i deblo postaje jače.

6 BioMaster


Pruža kompleksan učinak na tlo
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 81 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Organsko-mineralni kompleksni proizvod pogodan je za nevenčice, ljubičice, kalate i petunije. Kalij, dušik i fosfor pozitivno djeluju na tlo i omogućuju dekorativnim cvjetovima da dobiju sve potrebne mikroelemente za aktivno stvaranje pupoljaka u ljiljanima, šarenicama i gladiolima.

Praksa pokazuje da korištenje BioMastera poboljšava stanje tla u loncima i vrtu, povećava količinu apsorbiranog fosfora i podupire organsku ravnotežu tla. Tvrtka nudi oblačenje u tekućem i suhom obliku za praktičnost korisnika. Humati, koji se nalaze u sastavu, osiguravaju optimalnu ravnotežu zrak-voda, povećavaju sadržaj humusa i imaju kompleksan učinak na zemlju.

5 Zdraven


Ekonomična potrošnja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 89 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Zdravlje je dizajnirano za bolje cvjetanje i povećanje veličine pupoljaka. Utječe na nastanak i razvoj rizoma, ubrzava rast. Sadrži fosfor, cink, mangan, bakar i druge hranjive tvari. To je lagani prah s malim mrljama. Proizvođač savjetuje da se proizvod razrijedi u tekućini u omjeru 3 grama suhe mješavine na 2 litre vode.

Potrošači kažu da su klice poboljšale korijenski sustav, a berba u vrtu nakon uvođenja dodatne hrane počela je zadovoljiti obilje voća i pupova. Mnogi, sudeći po ocjenama, preferiraju tekuća rješenja, ali je u tom obliku proizvod duže pohranjen i ekonomičniji.


4 Gumi-OMI


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 130 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Dodatak organskom mineralnom prahu za gomoljaste i gomoljaste cvjetove. Specijalno gnojivo Gumi, kompost za gnojenje pticama pomaže u poboljšanju rasta, vanjskim svojstvima, obogaćuje vrt i zatvoreno tlo, njegujući ga korisnim elementima.

Gumi-Omi se već dugo dokazuje kao najbolji proizvod među ljubiteljima vrta i vrta. Upravo zahvaljujući enzimima koji čine proizvođače, uspjeli su smanjiti negativni utjecaj mineralnih komponenti na tlo. Akumulacija nitrata minimizirana je zbog huminskih kiselina. Korisnici primjećuju da je proizvod vrlo svestran, jer je pogodan ne samo za biljke na otvorenom, nego i za ukrasne i kućne usjeve.

3 Magija za zalijevanje


Univerzalno djelovanje. Praktična uporaba
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 120 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najbolji kompleksni organomineralnog tekućeg lijeka za vrt, balkon i sobne biljke. Sadrži elemente u tragovima, fosfor i dušik. Zalijevanje pomaže ubrzati rast, osigurava puni razvoj stabljike i formiranje lišća, pridonosi zaštiti od bolesti i štetnika. Uključite u hranjenje se preporučuje ne više od jednom svakih 10 dana.

Potrošači bilježe brz i vidljiv učinak uporabe proizvoda. Zbog svog oblika ne zahtijeva prethodno razrjeđivanje u tekućini i odmah je spreman za uporabu. Poboljšava puni rast lista i povećava plodnost.

2 Uniflor


Visoka kvaliteta
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 110 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Savršeno za ishranu vrtnih kultura i domaćih usjeva. Sadrži osnovne elemente koji mogu osigurati potrebnu razinu prehrane i vlažnosti tla. Fosfor, kalij i dušik su dio ovog alata. Pakiranje je predviđeno za približno 25 litara vode.

Uniflor nudi cijeli niz proizvoda za hranjenje različitih kultura. Najsvestranija i najbolja, po mišljenju korisnika, je serija Growth koja sadrži elemente u tragovima i korisne tvari. Preporučljivo je uvesti hranu u proljeće kod svakog zalijevanja.


1 Fertika LUX


Najbolja izvedba
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 260 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Sredstvo topljivo u vodi koje se preporučuje za sadnice. Fosfor, željezo, bor i cink omogućuju tlu dobivanje svih važnih tvari kako bi se osigurao dobar rast. Proizvod ima ekonomičnu potrošnju i pogodan je za uzgoj lonaca i tla.

Potrošači kažu da je zahvaljujući Fertiki LUX doslovno mogao spasiti i oživjeti mnoga cvijeća. Gnojivo je bez mirisa, razrijeđeno u običnoj vodi i strogo se primjenjuje u skladu s uputama. Ovisno o vrsti kulture, potrebno je izračunati učestalost i količinu ubrizgane hrane.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač gnojiva za cvijeće?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije