5 najboljih krugova za kupanje novorođenčadi

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP 5 najboljih krugova za kupanje novorođenčadi

1 Flipper FL006 / FL007 Dvokomorni model s ručkama za djevojčice
2 Roxy djeca Bimbo RN-004 Najbolja kvaliteta
3 Ojio babykrug Najlakši pribor
4 Sretan plivač za dijete Optimalni dizajn za novorođenčad
5 Uviton Minimalna cijena za dječake

Vodeni postupci ne samo da donose pravi užitak bebama, već također umiruju njihova tijela i prilagođavaju ih okolišu. Kako bi bebe bile sigurne u vodu, mnoge majke koriste posebne krugove koji se mogu nositi oko vrata djeteta kada se kupaju od prvih dana njegova života. Geometrijski oblik takvih mekih, ali praktičnih uređaja najčešće podsjeća na peterokut. To je zbog praktičnosti u radu modela.

Što tražiti prilikom kupnje:

 • materijal od kojeg je napravljen pribor;
 • čvrstoću i pouzdanost pričvršćivača;
 • odsustvo oštrih rubova, rezova u strukturi, oko kojih se mrvica može ozlijediti;
 • težina za koju je model dizajniran;
 • dizajn (unisex, samo za djevojčice ili dječake).

Naša ocjena uključuje ponude marki koje su u aktivnoj potrošačkoj potražnji i dobile su pozitivne povratne informacije od roditelja mališana.

TOP 5 najboljih krugova za kupanje novorođenčadi

5 Uviton


Minimalna cijena za dječake
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 200 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj dodatak dobio je dobre kritike od roditelja beba za praktičnost dizajna za usvajanje vodenih procedura. Dijete se osjeća ugodno, jer mu 5-kutni oblik kruga pomaže da se lako kreće, držeći strane, a prilagodljivi elementi omogućuju da se uzmu u obzir anatomske značajke. Čak i najneiskusnija mrvica samouvjereno nadmašuje prve metre pod mekim zvonom zvečke.

Poboljšanje sigurnosti umetka za kupanje za kupanje postavljeno je tako da se voda u ustima i nosu gotovo ne ispunjava. Dvokomorni dizajn je također jedna od prednosti modela. Nenametljiv dizajn i plave boje čine ga najboljim izborom za dječake.


4 Sretan plivač za dijete


Optimalni dizajn za novorođenčad
zemlja: Velika Britanija
Prosječna cijena: 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Krug je u stanju izdržati mrvice samo do 10 kg, što je inferiorno u odnosu na konkurentske modele. Međutim, ako ga kupite za novorođenče, onda zahvaljujući izvornom dizajnu, širokom izboru boja i dobro osmišljenom dizajnu, dobit ćete udoban uređaj za kupanje. Proizvod je izrađen od PVC-a i polipropilena, koji ne upijaju vodu, nemaju jak miris.

Riječ je o vrlo mekanom dvokomornom dizajnu, koji ne ometa kretanje djeteta tijekom oštrih zavoja, ne oštećuje vrat, a zahvaljujući posebnom umetku za bradu, fiksira ga u pravilnom položaju. Od pozitivnih osobina, roditelji primjećuju visokokvalitetno čičak zatvaranje, siguran unutarnji šav. Negativne emocije kod nekih mama uzrokuju niske strane, moguće curenje na mjestu šavova.

3 Ojio babykrug


Najlakši pribor
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 350 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovo je izvrsna ponuda za novorođenče, jer je model vrlo lagan, izrađen od modernog materijala koji se dobro apsorbira u vodi. Klasični okrugli oblik također je plus za mnoge. Proizvod je namijenjen za bebe težine do 12 kg, stoga je dobio kompaktne parametre, unatoč dizajnu 2 odvojene zračne komore. Kada su napuhane, dimenzije dosežu 39x36 cm.

Jedan od najboljih sigurnosnih modela ima cijeli sustav pričvršćivača koji ne trlja vrat djeteta. Prema komentarima mame, djeca su oduševljena zvonjavim kuglama unutar odaja. Osim toga, dizajn pruža meke ručke, koje vam omogućuju da podučite bebu osnovama plivanja u ranoj dobi.Među nedostacima može se primijetiti nedostatak usjeka za održavanje brade.

2 Roxy djeca Bimbo RN-004


Najbolja kvaliteta
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Želite li da vaša beba dobije najsjajnije emocije tijekom tretmana vode u kupaonici ili u otvorenom ribnjaku dubine do 1 metra? Takav unisex krug pomoći će da se oslobodimo neizvjesnosti i straha od vode u vodi zahvaljujući PVC polimernom materijalu, koji je nježan na dodir, koji je također vrlo izdržljiv, ne rasteže se, ne puca, dobro podnosi temperaturne promjene i otporan je na UV zrake. Osim toga, dodatna oprema poput zvijezde je prozirna, što povećava vidljivost mrvica, omogućujući vam lakše kretanje po kupaonici.

Proizvod je dizajniran za uzrast do 2 godine, što odgovara težini do 18 kg. Poseban zarez za bradu dodatno fiksira položaj glave. Među prednostima majčinog dizajna su istovremeno prisutnost dva pričvršćivača - plastični karabin i čičak, što povećava sigurnost modela. Zvečka uključena u set, kao i smiješne slike na vrhu uređaja, pojačat će učinak kupanja.


1 Flipper FL006 / FL007


Dvokomorni model s ručkama za djevojčice
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 500 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Najbolji krug za kupanje novorođenčadi i beba je dvokomorni dizajn koji karakterizira povećana sigurnost i udobnost. Čak i ako dođe do curenja zraka u jednoj od stanica, dijete će ostati na površini. Proizvod je izrađen od hipoalergenog materijala, što je vrlo važno za osjetljivu kožu djeteta. Unutarnji šav ima izglađenu površinu, tako da ne uzrokuje neugodnosti mrvicama na vratu.

Nije uzalud model dobio ime "balerina", budući da njegova konfiguracija nalikuje dobro poznatom tutuu, a prepoznatljiv ružičasti dizajn ne ostavlja sumnje da je pred vama neka buduća zvijezda. Žvakaće kuglice koje melodično melodično zazivaju tijekom kretanja neravnomjerno stvaraju dobro raspoloženje za sve sudionike tretmana vode. Zahvaljujući 2 vanjske ručke na bočnim stranama, ne samo djeca, nego i roditelji koji kontroliraju smjer i brzinu njihovog kretanja dobivaju dodatnu udobnost. Prednosti također uključuju 2 uredno pričvršćena pričvrsna elementa, prisustvo usjeka za bradu, sposobnost dodatnog pribora da izdrži težinu do 18 kg.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač plivačkih krugova za novorođenčad?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije