10 najboljih boca za novorođenčad

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih boca za bebe

1 Dc. smeđ Najbolji antikolikovaya sustav
2 Medela Najnoviji pametni razvoj
3 Philips Avent Najpopularniji model
4 Tommee tippee Bolja sigurnost
5 NUK PRVI IZBOR Ortodontski oblik bradavice
6 Chicco prirodno staklo Najbolja staklena boca s lateksom
7 GOLUB Mogućnost hranjenja iz žlice
8 Twistshake Univerzalni pribor
9 Nuby medi-nurser Blokira mirise
10 CANPOL BABIES Povoljna cijena

Rođenje djeteta je uvijek radostan događaj. Mame i tate pokušavaju brinuti o bebi što temeljitije, kupujući najbolje i najsigurnije za njega. Veliku pozornost posvećuju bočicama za hranjenje. Apsolutno ih koriste svi roditelji, bez obzira na vrstu hranjenja novorođenčeta.

Budući da je dodatna oprema vrlo popularna, postavlja se potpuno relevantno pitanje: koju bocu odabrati? Stručnjaci savjetuju da obratite pozornost na oblik, materijal, volumen predmeta. Od posebne je važnosti proizvođač. Među današnjim kupcima, najtraženije marke su: Philips Avent, Dr. Brown, Chicco, Medela, NUK. Tvrtke imaju neke značajke koje im omogućuju da steknu priznanje potrošača:

 • Philips Avent - poznat po funkcionalnosti i kompaktnosti boca. Posuđe se može koristiti od rođenja, izrađeno je od ekološki prihvatljivih sirovina visoke kvalitete;
 • Brown se bavi razvojem i prodajom sigurnih dječjih jela. Primjenjuje jedinstvene inovativne tehnologije. Jedan od njih je patentirani ventilacijski sustav;
 • Chicco - poznat po svom pažljivom pristupu procesu umjetnog hranjenja. Uzimajući u obzir fiziološke značajke novorođenčeta, proizvođač je izradio anatomsku cuclu. Stoga je hranjenje bocama postalo najprikladnije za dojenje;
 • Medela - proizvodi visokokvalitetna dječja jela. Raspon proizvoda je prilično širok. U proizvodnji se koristi najnovija europska tehnologija.
 • NUK - pomno prati proizvode u svakoj fazi proizvodnje. Bočice za hranjenje izrađene su od trajnog stakla. Nije ogreben, ekološki je, praktičan i higijenski.

Ovi proizvođači su u velikoj potražnji među roditeljima beba. Tvrtke troše ogromne količine novca na brojne znanstvene studije, brinu se o kvaliteti i sigurnosti proizvoda. Uz gore navedeno, postoji još nekoliko tvrtki koje zaslužuju pozornost. Proučavajući značajke robnih marki i korisničke recenzije, identificirali smo najbolje modele boca koje se nalaze u ocjeni.

Top 10 najboljih boca za bebe

10 CANPOL BABIES


Povoljna cijena
zemlja: Poljska
Prosječna cijena: 267 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jeftin model s uskim klasičnim staklenim vratom. Opremljen silikonskim sisačem. Spori protok fluida omogućuje stvaranje optimalne stope hranjenja svojstvene novorođenčadi. Kaljeno staklo je ekološki i siguran materijal. Kao dodatna prednost, mogu se pozvati slike koje se ne mogu izbrisati.

Jedan od najboljih i široko traženih boca u segmentu proračuna. Poljski proizvođač je, kao i uvijek, naglasio praktičnost. Korisnici primjećuju da je za tako nisku cijenu ovo prilično dugotrajan model. Mnogi ga nazivaju univerzalnim, jer možete uzeti bilo koju usku bradavicu na vratu. Lako se pere, ne kuca, ne curi i ima malu težinu. Oni koji koriste CANPOL BABIES nikada nisu požalili na kupnju.


9 Nuby medi-nurser


Blokira mirise
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 190 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Bočica je opremljena dozatorom. Omogućuje djeci da daju lijekove i vitamine. Idealno za prvo hranjenje - u posudu se stavljaju samo tri žlice.To je preporučena količina, nakon koje dijete može naučiti hranu za odrasle. Mjerna ljestvica osigurava točno doziranje tekućih kaša i lijekova. Boca je opremljena urezima za lako držanje tijekom hranjenja i sprečavanje pada. Prema ispitivanju, čak i najjači miris lijekova se smanjuje tijekom uporabe ovog dozatora.

Mame ostavljaju pozitivnu povratnu informaciju o boci. Volumen i prikladan oblik su visoko cijenjeni. Jednostavno kupite ili naručite online. Djeca manje reagiraju na neugodne mirise droge ili hrane koje ne znaju.

8 Twistshake


Univerzalni pribor
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 795 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Set boca iz švedske tvrtke savršeno će se uklopiti u svakodnevnu brigu o njezi djeteta. Lure je prikladno kombinirati s dojenjem. Svaka bočica dolazi s mrežom za miješanje. Ovaj se proizvod može koristiti i dugi niz godina kod miješanja jagodastih koktela i pirea za starije dijete. Proizvođač tvrdi da je svaki proizvod opremljen jedinstvenim sustavom TwistFlow, koji smanjuje broj grčeva u dojenčadi. Široki vrat boce omogućuje vam da ga jednostavno očistite od ostataka hrane. Poseban dizajn je odgovoran za praktičnost hranjenja, zadržava i preraspodjeljuje toplinu.

Prema ocjenama kupaca, boca će biti spas za djecu s kolikama. Vrlo je lako i praktično izvesti prvi mamac s njim. Mnogi ljudi primjećuju da je cijena malo precijenjena, a poseban sustav hranjenja mješavine u boci ne razlikuje se od uobičajene robe za hranjenje.


7 GOLUB


Mogućnost hranjenja iz žlice
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 405 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jedan od neobičnih predstavnika rejtinga je boca s ugrađenom žlicom od PIGEON-a. Razlikuje se u posebnom dizajnu, dobroj kvaliteti i velikom vijeku trajanja. Za razliku od ostalih, boca nema bradavice, već je proizvođač opremio dodatak žlicom. Golub je bio odlična opcija za one koji ne žele učiti novorođenče klasičnoj bočici. Pogodan samo za tekuću hranu. Uz njegovu pomoć, dijete odmah uči hraniti se žlicom.

U pregledu se navode prednosti kao što su: pristupačna cijena, optimalni volumen, oprema i izvrsna kvaliteta. U kompletu se nalaze četka za čišćenje i čep. Roditeljima je prikladno koristiti ovu vrstu bočice, jer vam omogućuje hranjenje bebe izvan kuće izravno iz žlice.

6 Chicco prirodno staklo


Najbolja staklena boca s lateksom
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 622 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Za one koji vole stakleno posuđe, ovaj model je idealan. Ima bradavicu od lateksa s reljefnim prstenom, koja uzima u obzir fiziološke značajke novorođenčeta. Zbog nje se bočica hrani što bliže procesu dojenja. Model je izdržljiv i visoke kvalitete. U usporedbi sa sličnim jelima drugih tvrtki, ima veliki volumen.

Mnogi počnu koristiti bočicu gotovo od prvog dana života djeteta. I ne žali. Održava temperaturu mlijeka dugo vremena, lako se sterilizira. Izrađena je od stakla, što mu daje dodatnu prednost. Ugrađeni ventil sprječava gutanje zraka, što smanjuje vjerojatnost kolika. Trošak je nizak, opravdava se. Teži od konvencionalne plastike, ali ekološki i sigurni za zdravlje.


5 NUK PRVI IZBOR


Ortodontski oblik bradavice
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 518 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedna od najboljih, po mišljenju mumija, je boca njemačkog proizvođača. Ima svijetli dizajn i poseban oblik. Izrađena je od visoko kvalitetne plastike, tako da s vremenom ne izgreba i ne mijenja boju. Bradavica je izrađena od silikona i ima ortodontski "pravilan" oblik. Osim toga, posuđe je opremljeno ventilom koji sprječava dijete od gutanja zraka tijekom hranjenja.

Mnogi roditelji su oduševljeni NUK PRVI IZBOR. Oni vole njegovu svestranost. Tijekom odrastanja, proizvođač nudi izbor nekoliko tipova bradavica izrađenih od različitih materijala i različitih otvora.Od velike je važnosti lakoća upotrebe i pranje boce. Tijekom vremena ne gubi svoj izvorni izgled, ljestvica se ne briše. NUK čini proces hranjenja ugodnim ne samo za novorođenče, već i za njegove roditelje.


4 Tommee tippee


Bolja sigurnost
zemlja: Velika Britanija
Prosječna cijena: 529 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Tommee tippee bocu svakako se može staviti u vrh rang. Ona zaslužuje veliku ljubav ne samo za mame, nego i za bebe, zahvaljujući pozitivnim kvalitetnim karakteristikama i korisnim svojstvima. Ima prikladan oblik, lako se može držati u rukama mjesečne bebe. Sustav protiv kolika i posebni žljebovi na bradavici što bliže procesu umjetnog hranjenja prirodnom.

Izrađen od visokokvalitetne plastike, ima jasnu podjelu i indikator temperature sadržaja. Za ove povlastice, roditelji vrlo vole Tommeea. Napominju da je zadovoljstvo koristiti bocu. Indikator temperature uvijek će vam reći je li smjesa spremna za uporabu. Plastika je apsolutno sigurna, ne sadrži štetne kemikalije. Možete sigurno početi hraniti novorođenče bez straha za njegovo zdravlje.

3 Philips Avent


Najpopularniji model
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 624 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najveći veliki broj upita u tražilici ima boca tvrtke Avent. Preferirala je golem broj kupaca. Ne uzalud, jer sva dječja jela podvrgavaju se ponovnom testiranju i posjeduju potrebne certifikate kvalitete. Prirodna serija ima poseban oblik bradavica, među kojima su i posebni za prerano rođene bebe. Sam pribor ima ergonomski oblik sa širokim vratom, što vam omogućuje da lako izlijte tekućinu i operete uređaj.

Za mnoge je Philips Avent neobičan primjer izvrsne kvalitete, praktičnosti i udobnosti. Plastični izdržljiv, ne boji se visokih temperatura. Sustav protiv kolika osigurava zaštitu od zraka koji ulazi u bocu. Ovo je odlična opcija za one koji pokušavaju uspostaviti hranjenje novorođenčeta bez ikakvih problema.

2 Medela


Najnoviji pametni razvoj
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 939 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Već dugi niz godina Medela proizvodi visokokvalitetne proizvode za novorođenčad. Boce su izrađene od ekološki prihvatljivih i sigurnih materijala. Redoviti novi razvoji omogućuju vam stvaranje jedinstvenih dodataka koji olakšavaju proces hranjenja djeteta. Najnovija inovacija bila je boca calma. Tehnologija je potpuno ista kao i dojenje. U ovom slučaju, beba ne osjeća nelagodu.

Često roditelji u recenzijama pišu da je ovaj model postao pravo spasenje. Zahvaljujući jedinstvenoj bradavici, hranjenje bebe iz boce postalo je mnogo lakše. U ovom slučaju, djeca ne odustaju od prsa. Prednosti također uključuju čvrstoću i jednostavnost upotrebe, praktičnost pribora i materijala za proizvodnju koji ne utječu na korisna svojstva majčinog mlijeka. Unatoč visokoj cijeni, oni rado preporučuju robu za kupnju.


1 Dc. smeđ


Najbolji antikolikovaya sustav
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 1 037 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Jedna od najpoznatijih tvrtki za proizvodnju sigurnih dječjih jela. Kroz redovita istraživanja tvrtka stvara istinski ekološki prihvatljiv pribor. Popularan model koji je bio uključen u ocjenu bio je boca s ventilacijskim sustavom koji sprječava kolike. Opremljen je cijevi koja omogućuje slobodan prolaz zraka. Oblik bradavice identičan je majčinim dojkama.

Mame su jako sretne s bocom. U recenzijama pišu da je ovo jedan od rijetkih modela koji stvarno radi. Dijete ne samo da pojede sadržaj do kraja, nego pljuje mnogo rjeđe. Naravno, dizajn je teško oprati, ali zdravlje novorođenčeta je skuplje. Vrlo je važno da nakon hranjenja iz boce beba ne baca dojku. Dc.Brown je najbolje dizajniran i kvalitetan proizvod.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač boca za novorođenčad?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 163
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije