5 najboljih hammocks za kupanje novorođenčadi

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP 5 hammocks za kupanje novorođenčadi

1 "Papitto" Najbolji dizajn modela
2 TabiTi "Kup-kup" Visoka sigurnost gradnje
3 Zlatna guska broj 2 Antialergijski materijal
4 "Light Mary" Najlakši pribor
5 "Malyshok" Anatomski oblik proizvoda

Dječje viseće mreže za kupanje novorođenčadi su uređaji od tkanine, najčešće netirani, zahvaljujući kojima će majka bez ikakve vanjske potpore moći pomoći djetetu da uzme vodene procedure. Ovaj dodatak lagano je pričvršćen za kupku za dijete i omogućuje vam da istovarite ruke. Stoga se proces pranja može dopuniti zabavom za igru ​​koja poboljšava raspoloženje djece i odraslih.

Unatoč činjenici da je dizajn mnogih komercijalno dostupnih modela gotovo isti, proizvođači u svakom pojedinačnom slučaju donose ne samo vlastitu viziju idealne viseće mreže u dizajn. Prilagodbe se razlikuju po veličini, obliku i materijalu pričvršćivača, uzrokujući različite taktilne senzacije ovisno o vrsti i strukturi tkanine. Materijal proizvoda mora se brzo osušiti, ne deformirati tijekom vremena, biti žilav, da bi se održao privlačan izgled. Najzanimljiviji modeli za kupanje novorođenčadi prikupljeni su u našoj ocjeni.

TOP 5 hammocks za kupanje novorođenčadi

5 "Malyshok"


Anatomski oblik proizvoda
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Za svaku mamu, važno je da se dijete osjeća ugodno i sigurno dok je u vodi. Model poznatog proizvođača u velikoj je potražnji jer ga karakterizira anatomski oblik, trajnost i dobra kvaliteta. Jedna od najboljih ponuda ruskih stručnjaka odlikuje se kombiniranom površinom: podnožje je izrađeno od poliesterske mreže, a nasloni za glavu i točke za pričvršćivanje su izrađeni od mekog flanela.

Posebni metalni držači podupiru uređaj, ne dopuštajući bebi da u potpunosti uranja u vodu. Njihov dizajn u smislu pouzdanosti, stabilnosti fiksiranja premašuje slične mehanizme u brojnim konkurentnim modelima. Mama bez pomoći može kupati dijete bez znatnog fizičkog napora. Lagano se brine za ležaljku, jer ne upija vlagu, nakon čestih pranja brzo se suši, ne ispuštajući neugodan miris. Općenito, vlasnici dodatne opreme zadovoljni su kombinacijom proizvoda visoke kvalitete i optimalnim troškovima.


4 "Light Mary"


Najlakši pribor
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Proizvod ne samo da izgleda impresivno, već je i vrlo praktičan za svakodnevnu uporabu. Metalne kuke s kojima je pričvršćena na zidove kupelji do 100 cm, prskaju se sigurnom bijelom bojom. To poboljšava dizajn konstrukcije i pouzdano štiti od korozije. Pribor se odlikuje konfiguracijom u obliku slova U, koju roditelji karapuza nazivaju jednom od najpraktičnijih za izradu vodenih postupaka.

Tkanina se sastoji od prirodne frotirne tkanine i sintetičke mreže. Materijal ne apsorbira mirise, ne nakuplja prljavštinu, štetne tvari. Zahvaljujući originalnom dizajnu, proces kupanja daje mrvicama pravi užitak. A ovaj model teži samo 100 grama.

3 Zlatna guska broj 2


Antialergijski materijal
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Snježno-bijeli pribor savršeno će naglasiti dizajn dječje kupke bilo koje boje. Osim toga, neće izbjeći pozornost roditelja ni na najmanji pokret mrvica. To je jedna od najboljih opcija koju mnoge mumije odabiru za nježni na dodir i antialergijske tkanine koje čuvaju bebu toplom, što je posebno važno zimi, za promišljen dizajn, jednostavnost korištenja.Proizvod od pamuka ima dimenzije 120x100 cm, udoban za novorođenče i starije dijete.

Ovaj model je vrlo visoke kvalitete. Na tijelu bebinih ožiljaka, zakrivljenim šavovima i izbočenim nitima nema nabora. Nakon višestrukog pranja, viseća mreža ne "sjeda", struktura tkanine ne postaje tanja. Među prednostima se nazivaju i dobra zastupljenost modela u komercijalnim mrežama.

2 TabiTi "Kup-kup"


Visoka sigurnost gradnje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Zahvaljujući metalnim kukama koje su sigurno pričvršćene na bočne strane kupelji, model se može koristiti za higijenske postupke ne samo za novorođenčad, nego i za bebe do 6 mjeseci. Prikladno, prilikom stavljanja mrvica, površina proizvoda dobiva anatomski oblik, ostavljajući potpunu slobodu djelovanja kikirikija. Njegova glava zbog dobrih mogućnosti upijanja udaraca je uvijek iznad vode, a svojim ručki može doprijeti do omiljenih igračaka.

100-postotni pamuk iz kojeg je izrađena viseća mreža ugodna je za tijelo, ne uzrokuje iritaciju kože, ne smanjuje se nakon ponovljenih pranja, trajna je. Na točkama pričvršćenja struktura ima dvoslojnu strukturu, što povećava operativno razdoblje modela. Roditelji vole brzinu kojom se učvršćenje postavlja na kadu. U prednosti su i troškovi pribora.


1 "Papitto"


Najbolji dizajn modela
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 350 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj uređaj može uzrokovati samo najpozitivnije osjećaje kod bebe, a to uvelike ovisi o tome koliko će mirno djelovati kupanje. Nježni uzorci u ugodnim tonovima pomažu u stvaranju pravog raspoloženja. Dizajn s 5 kutova ima mekane, ali pouzdane stezaljke koje dječji boravak u ležaljci čine sigurnim i udobnim.

Proizvod se sastoji od dva ušivena dijela. Zona namijenjena postavljanju glave djeteta izrađena je od guste, ali vrlo mekane prirodne tkanine. A ostalo ima finu mrežastu teksturu, koja je vrlo dobro voda. Materijal u smislu snage može se razlikovati kao prednost modela. Dodatno ojačanje strukture pričvršćeno je na granicu oko perimetra. Stoga, čak i uz čestu uporabu, tkanina se ne savija na rubovima, ne trgati. Treba imati na umu da proizvod nije namijenjen za kupanje odraslih osoba. Sklopljeni dječji pribor ne zauzima puno prostora pri skladištenju.

Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač visećih mreža za kupanje novorođenčadi?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije