12 najboljih bicikala za mlade

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji bicikli za mlade s okvirom od 14 inča (visina do 155 cm)

1 Haibike Sduro HardFour 2.0 (2018) Električni bicikl Najbolja amortizacija. Maksimalni kapacitet
2 Stinger Highlander 200V 24 Najbolji broj brzina. Stub upravljača bez užeta
3 Stinger Banzai 24 (2018.) Praktično novo u 2018. Cijena - kvaliteta. Puna deprecijacija suspenzije
4 Desna Meteor 24 Najbolja cijena. Dvostruki prekidač brzine. poziv

Najbolji tinejdžerski bicikli s okvirom od 15 - 16 inča (visina do 165 cm)

1 STELS Challenger V 24 Najbolja opcija za hodanje u različitim područjima. prilagodljivost
2 NAPRIJED Seido 24 2.0 Disc Najbolji model za djevojke. Jednostavnost i trajnost. Mogućnost nadogradnje kočnica
3 STELS Navigator 410 V 18-sp 24 V030 (2018) Raspoloživost. Podešavanje upravljača

Najbolji bicikli za tinejdžere s okvirom 17 - 18 inča (visina do 178 cm)

1 Merida Matts J24 Snažan model za cross-country. Široka paleta boja
2 Stinger prema 24 Poboljšano prigušenje okvira. Popularno rješenje srednje klase

Najbolji tinejdžerski bicikli s okvirom od 20 - 24 inča (visina od 178 cm)

1 Scott Scale JR 20 Plus (1990) Najpraktičniji novi 2018. Najbolji masni bicikl. Povećana propusnost
2 Scott Scale Jr 24 disk Dobra amortizacija. Dvostruki obod. Široke mogućnosti za nadogradnju kočnica
3 Top Gear Eco Proračun. Sklopivi dizajn. Prtljažnik i dodaci

Djeca brzo rastu i postaju tinejdžeri. Naravno, u ovom razdoblju života puno promjena, uključujući i interese i pristup izboru stvari, na primjer, prijevoznih sredstava. Gotovo svatko danas ima bicikl. Ova kategorija je raznovrsna i nudi modele za svačiji ukus i novčanik, pa čak i najzahtjevniji mladi jahač može odabrati prikladno prijevozno sredstvo.

Adolescenti tradicionalno uključuju dječake i djevojčice u dobi od 12 do 17 godina. Ipak, proizvođači bicikala često su pozicionirani kao adolescenti i razvijaju se za mlade vozače prije 10 godina. Definitivno postoji razlog za to, jer mnogi roditelji radije kupuju mnoge stvari za odrastanje, uključujući i prijevozna sredstva. Međutim, u ovom slučaju, morate biti sigurni da je bicikl dizajniran za podešavanje sjedala i upravljanja. Osim toga, kako se ne bi varao s izborom modela za tinejdžera, preporuča se obratiti posebnu pozornost na sljedeće točke:

 1. Pouzdanost. Kvalitetni materijali i snažan dizajn bicikla, kao što je stub upravljača bez navoja, jamče sigurnost.
 2. Amortizacija. Razina amortizacije okvira, kao i klasa, dizajn i hod meke vilice odgovorni su za udobnost vožnje i prikladnost bicikla za specifične terene i zadatke. Na primjer, za šetnju na cesti potrebna je velika vilica.
 3. Broj brzina. Ova značajka ima posebnu ulogu u planinskim modelima, međutim dobar izbor brzina u gradu neće biti suvišan. Stoga je većina tinejdžerskih modela među brzinama.
 4. Novost i moderan dizajn. Nakon 10 godina, vozači često počinju gledati bicikl kao dio svoje slike i preferiraju najnovije modne modele.
 5. Dodatne značajke. Neki bicikli su opremljeni osnovnim dodacima: prtljažnikom, zvonom i sličnim korisnim sitnicama. Drugi su zadovoljni terenskim kotačima, sklopivim dizajnom, mogućnosti nadogradnje, pa čak i električnim motorom.

Osim značajki pojedinog modela, brand je od velike važnosti. Često, sa sličnim karakteristikama, kvaliteta i udobnost razvoja različitih tvrtki mogu varirati. Stoga je bolje najprije razmotriti popularne marke koje su, prema mišljenju stručnjaka i kupaca, najpouzdanije:

 1. Merida. Taj tajvanski brand, čija povijest seže mnogo dalje od prvog desetljeća, uspješno prodaje bicikle širom svijeta.Tvrtka je poznata po svojoj profesionalnosti, kvaliteti materijala i montaži modela, te dobroj upravljivosti.
 2. Scott je poznata švicarska marka američkog podrijetla. Od većine brandova Scott se odlikuje širokim rasponom, dobro dizajniranim i ne preteškim konstrukcijama bicikala, kao i univerzalnim modelima za vožnju na bilo kojoj površini, uključujući pijesak i snijeg.
 3. STELS je popularna domaća tvrtka. Njegov razvoj je tradicionalno bio značajan po svojoj dostupnosti, praktičnosti, jednostavnosti i trajnom okviru.

Najbolji bicikli za mlade s okvirom od 14 inča (visina do 155 cm)

Često nad prvim tinejdžerskim biciklima za brzo sazrijevanje potomaka roditelji misle kada se adolescencija tek nazire na horizontu. Stoga ga često dječaci i djevojčice dobivaju za 10 - 12 godina. To je doba za koje su osmišljeni junaci ove kategorije. Međutim, bolje je da se više usredotočite na rast, jer netko raste malo brže, netko malo sporije.

Bicikli s okvirom od 14 inča dizajnirani su za rast od 135 do 155 centimetara i stoga se preporučuju uglavnom od 10 godina. Većina od njih je mnogo jeftinija od modela za starije jahače i, u pravilu, slobodna od zvona i zviždaljki. No, s druge strane, bicikli ovog tipa gotovo uvijek osiguravaju upravljanje, što će tinejdžeru omogućiti da ga vozi više od jedne sezone.

4 Desna Meteor 24


Najbolja cijena. Dvostruki prekidač brzine. poziv
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 7 734 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Jeftin model s elegantnim zakrivljenim upravljačem, zvonom i 6 brzina zatvara rang najboljih bicikala za mlade vozače od 10 godina. Brzina prebacivanja je jednostavna i vrlo pogodna zbog dizajna dvostruke poluge koja je češća kod bicikala i skuplja. Sastoji se od dvije poluge, kompaktno smještene na kolu upravljača, što vam omogućuje prebacivanje brzine bez skidanja ruke s upravljača, što omogućuje bolju kontrolu vozila. Istodobno, razvoj domaće tvrtke izrađen je od čelika i opremljen dvostrukim obodom, što znači da je dovoljno jak. Nije loša amortizacija okvira tvrdog repa, dizajn elastomera od mekane vilice i učinkovita V-kočnica čine bicikl prikladnim ne samo za gradske šetnje, već i za cross-country.

Sa svim svojim prednostima, Desna, za razliku od većine konkurenata, košta manje od 10 tisuća rubalja. Stoga, kupci cijene bicikl kao dobar osnovni slučaj.

3 Stinger Banzai 24 (2018.)


Praktično novo u 2018. Cijena - kvaliteta. Puna deprecijacija suspenzije
zemlja: Tajvan (proizveden u Rusiji)
Prosječna cijena: 11 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Novi bicikl tajvanske tvrtke, koji se pojavio u ruskim trgovinama u prvoj polovici 2018. godine, prema mišljenju stručnjaka i mnogih kupaca, zaslužuje da ga se naziva jednim od najkvalitetnijih rješenja po pristupačnoj cijeni. Kao i neki drugi razvoj ove marke, model Banzai 24 je univerzalan i pogodan za dječake i djevojčice. Ne previsoka, ali snažan čelični okvir čini vozilo prikladnim ne samo za tinejdžere koji su s njim upoznati, već i za početnike od 10 godina. Dodatna udobnost se postiže zahvaljujući obostranom oblaganju okvira, koji također pruža izvrsnu vuču u grubom i ravnom planinskom terenu. Izbor od 18 brzina također je postao prednost modela.

Brzinski bicikl Stinger vrlo je cijenjen od strane tinejdžera i njihovih roditelja. Svatko primjećuje pouzdanost bicikla, dobru vožnju na neasfaltiranim cestama, lako rukovanje i lijep dizajn.

2 Stinger Highlander 200V 24


Najbolji broj brzina. Stub upravljača bez užeta
zemlja: Tajvan (proizveden u Rusiji)
Prosječna cijena: 11 630 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Srebrnu medalju voljeli su ljubitelji bicikala, prije svega, najboljom brzinom u kategoriji koja uključuje 21 zupčanik. Zahvaljujući toj raznolikosti, mladi biciklist lako će odabrati optimalnu brzinu za penjanje na brdo i vožnju autocestom. U isto vrijeme, dvuhpodvesny visokobrzinski bicikl opremljen je snažnim V-kočnim kočnicama za brzo zaustavljanje pri bilo kojoj brzini.Čvrsti čelični okvir i dizajn sjedala uspješno se nadopunjuju stubom upravljača bez navoja, koji se smatra najizdržljivijom opcijom koja je otporna na oštećenja.

Bicikl je jedan od najtraženijih. Kupci ga često hvale zbog dobre brzine, modernosti, prisutnosti stepenica za parkiranje i sigurnosne šipke za mjenjač. Ali važno je imati na umu da čelični bicikl po definiciji ne može biti previše lagan. Stoga, možda će biti potrebno pomoći odraslima da dovedu Stingera uz stepenice.


1 Haibike Sduro HardFour 2.0 (2018)


Električni bicikl Najbolja amortizacija. Maksimalni kapacitet
zemlja: Njemačka (proizvedena u Tajvanu)
Prosječna cijena: 169 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Vodeća pozicija je vrhunska novost iz 2018. godine, koja se izdvaja u odnosu na druge bicikle s poboljšanom funkcionalnošću, pa čak i prisutnošću električnog motora. Naravno, zadovoljstvo je daleko od jeftinog, ali danas je Haibike jedini električni model u kategoriji. Prema riječima stručnjaka, ovaj će bicikl biti odlično rješenje za one koji odaberu najbolje. Izvrsni jastučići, tvrdi rep i sportski mekani viljuški tipa air-oil učinkovito prigušuju vibracije. Mogućnost podešavanja opruge i čak potpunog zaključavanja vilice omogućuje nam da govorimo o biciklu kao kompletnom planinskom modelu za tinejdžere.

U isto vrijeme, Haibike lako dostiže brzine do 25 kilometara na sat, nudi 9 brzina koje možete izabrati i brzo se napajaju iz redovne utičnice. Broj prednosti bicikla uključen hidrauličke disk kočnice i sportske razini, smatra najmoćnijim i sve-vrijeme.

Najbolji tinejdžerski bicikli s okvirom od 15 - 16 inča (visina do 165 cm)

Dizajnirani za visinu od oko 160 centimetara, modeli s okvirom od 15 ili 16 inča u većini slučajeva postaju najbolje rješenje za tinejdžera starosti od 12-14 godina, a često i nešto stariji, pogotovo kada su u pitanju bicikli za djevojčice. Nije iznenađujuće, oni su nešto moćniji i jači od mlađih vozača. Istovremeno, predstavnici ove kategorije su brži i nude više mogućnosti za podešavanje i poboljšanje bicikla.

Također, ovu kategoriju karakterizira veća razlika između bicikala za djevojčice i bicikala za dječake. Ipak, svi su tinejdžerski modeli malo suzdržaniji od razvoja za malu djecu.

3 STELS Navigator 410 V 18-sp 24 V030 (2018)


Raspoloživost. Podešavanje upravljača
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 11 040 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Najpristupačniji model ove godine od popularne domaće robne marke u smislu palete boja više je usredotočen na dječake, iako ponekad pouzdana konstrukcija i učestalost suzdržanih tonova privlače tinejdžerke. Osim cijene, važna prednost bicikla bila je i mogućnost podizanja i spuštanja upravljača, što je nekim članovima ove kategorije uskraćeno. Podesivo kolo upravljača u kombinaciji s mogućnošću podešavanja visine sjedala omogućuje podešavanje modela za rast tinejdžera i postupno povećanje bicikla, proporcionalno rastu vozača. Stoga će kupnja novog vozila trebati vrlo brzo.

Usprkos ugodnoj cijeni, Stels je pouzdan i izdržljiv. U isto vrijeme, model će oduševiti kupce pristojnim setom zupčanika, koji se sastoje od 18 brzina i snažnih kočnica razine zadovoljstva. Mogu se nadopuniti disk kočnicom za koju na viličnici postoje posebni dodaci na biciklu.

2 NAPRIJED Seido 24 2.0 Disc


Najbolji model za djevojke. Jednostavnost i trajnost. Mogućnost nadogradnje kočnica
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 17 460 rub.
Ocjena (2019): 4.7

High-speed tinejdžerski bicikl s elegantnim okvirom dizajniran posebno za djevojčice, idealan za djevojčice 12-14 godina. Poznata domaća tvrtka uspjela je spojiti elegantan dizajn i sočne boje s laganom za ovu kategoriju od samo 14 kilograma, izdržljivim upravljačem bez navoja i 18 brzina. Unatoč već vrlo dobrim mehaničkim kočnicama, proizvođač je ostavio biciklistima mogućnost da poboljšaju model po vašem ukusu.Tako je model mogao pričvrstiti dodatnu kočnicu na okvir, čahure i čep.

Nije najniža cijena ne ometa bicikl za djevojke prikupiti oduševljen komentare na stranicama sportske trgovine i biciklističke forume. Mnogi kažu prekrasan ženski izgled, stabilnost, izvrsno prianjanje, sigurnost. Prema recenzijama, bicikl je brz i prikladan da se tinejdžer drži korak s odraslima bez puno truda.

1 STELS Challenger V 24


Najbolja opcija za hodanje u različitim područjima. prilagodljivost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 12 660 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Istaknuti predstavnik srednjeg cjenovnog segmenta osvaja zlato na ljestvici najboljih bicikala za tinejdžere u dobi od 12 do 14 godina. Primljena dva ovjesa i mogućnost podešavanja brzine opruge vilice, ovaj model Stels je univerzalan i, kao kameleon, lako se prilagođava svim uvjetima i situaciji. Zbog toga je brdski bicikl za tinejdžere pogodan ne samo za grad, već i za aktivnu vožnju po grubim, pa čak i planinskim terenima. Podesivi volan, robusna čelična konstrukcija i izbor od 21 brzine također postaju snažni argumenti u korist vodećeg rejtinga.

Stels Challenger dobiva izuzetno pozitivne ocjene od tinejdžera i njihovih roditelja. Zahvaljujući univerzalnom obliku i dobrom izboru boja bicikla poput dječaka i djevojčica. Osim toga, korisnici bilježe upravljivost, blagi hod i praktičnost ručice brzine.


Najbolji bicikli za tinejdžere s okvirom 17 - 18 inča (visina do 178 cm)

Dizajnirani za rast od 156 do 178 centimetara, tinejdžerski bicikli s okvirom od 17-18 inča smatraju se optimalnim za djevojčice i dječake od 14 do 15 godina. Ponekad su prikladni za tinejdžere starije od 12 godina ili za starije bicikliste koji nisu previsoki. Ova kategorija nije brojna, ali većina njenih predstavnika nije bez svojih prednosti.

Iako su dimenzije bicikla s okvirom ove veličine često sasvim usporedive s analogima za odrasle, one su namijenjene prvenstveno adolescentima i uzimaju u obzir osobitosti njihove gradnje, kao i njihove preferencije. Konkretno, za tinejdžerske modele, tvrtke koriste pretežno svijetle zasićene boje, pomalo laganu konstrukciju i najrazumljivije mehanizme.

2 Stinger prema 24


Poboljšano prigušenje okvira. Popularno rješenje srednje klase
zemlja: Tajvan (proizveden u Rusiji)
Prosječna cijena: 12 300 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ocjena najboljih otvara novi model domaće robne marke s 17-inčnim čeličnim okvirom. U odnosu na prosječni cjenovni segment bicikala općenito, ovaj brdski bicikl je najprofitabilniji predstavnik ove kategorije, što djelomično objašnjava njegovu popularnost. U isto vrijeme, Versus se može pohvaliti učinkovitim prigušivanjem okvira s dva ovjesa, izdržljivim polu-integriranim upravljačem, dvostrukim naplatkom koji pojačava dizajn kotača, 21 brzinu i izvrsnu upravljivost na šumskim cestama i brdovitom terenu.

S obzirom na popularnost modela, nije iznenađujuće da postoji mnogo pozitivnih recenzija. Kupci bilježe veliku brzinu, visoku kvalitetu montaže, trajnost i bešumnost. Dobar bicikl i prema stručnjacima. Jedini nedostatak koji ga je spriječio da se izdigne bio je težina od 19 kilograma, što je preveliko za tinejdžere, pogotovo ako ga trebate podići do stana uz stepenice.


1 Merida Matts J24


Snažan model za cross-country. Široka paleta boja
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 18 880 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Razmjerno jednostavan, ali moćan i pouzdan, razvoj poznate tajvanske tvrtke idealan je za cross-country, tj. Za vožnju velikom brzinom preko teškog terena. Gotovo svi vitalni dijelovi bicikla pripadaju razini hodanja, što se smatra redom boljeg od početnog. Oni su otporni na habanje i čine model potpuno skromnim prema tipu ceste. U ovom slučaju, za vilica za vješanje, proizvođač je osigurao mogućnost promjene krutosti, što omogućuje vozaču da ga prilagodi za određenu površinu.Tvrtka se pobrinula za izgled bicikla. Ugodan dizajn upotpunjen je bogatim izborom različitih boja, tako da svatko može odabrati dizajn po svom ukusu.

Iako se razvoj Meride teško može nazvati pristupačnim, mnogi ga smatraju razumnom kombinacijom cijene i kvalitete. Najbolje značajke bicikla su čvrstoća, pouzdanost, mala težina.

Najbolji tinejdžerski bicikli s okvirom od 20 - 24 inča (visina od 178 cm)

Najveći predstavnici tinejdžerskih bicikala, čiji okvir doseže 20 inča ili više, namijenjeni su vozačima s rastom od 178 do 200 centimetara. Stoga su prikladni uglavnom samo vrlo visokim tinejdžerima od 15 i više godina.

Iako nisu svi adolescenti tako visoki, izbor modela s okvirom većim od 20 inča prilično je velik i bogat zanimljivim, i što je najvažnije, korisnim svojstvima razvoja. Dizajnirani za već prilično odrasle tinejdžere, bicikli u ovoj kategoriji često dobivaju bolji zahvat u svako godišnje doba, poboljšane mogućnosti nadogradnje, mehanizme za sklapanje i neke druge rijetke dodatke. Osim toga, mnoge od njih se razlikuju po maloj težini.

3 Top Gear Eco


Proračun. Sklopivi dizajn. Prtljažnik i dodaci
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 9 790 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Najjeftiniji model, koji je osvojio brojne visoke ocjene adolescenata, njihovih roditelja i stručnjaka, zaradio je mjesto u prva tri, kao i jedinstvenu praktičnost. Za razliku od ostalih sudionika u ocjeni i svih razvoja u ovoj kategoriji, bicikl Top Gear opremljen je ne samo prtljažnikom, zvonom, krilima, već i mehanizmom za sklapanje. Ovaj dizajn čini model vrlo kompaktnim i prikladnim za skladištenje u stanu, te za prijevoz u prtljažniku automobila ili putne torbe. Također, razvoj domaće tvrtke dobio je osnovni set od 6 brzina i prikladan prekidač u obliku prikladnog okretnog gumba, najčešće karakterističnog samo za skupe premium modele.

Eko - najpopularniji bicikl, ali i cijela kategorija. Kupci smatraju da je nevjerojatno zgodan i pouzdan. Također se odlikuje otpornošću na opterećenja i relativno malom težinom, koja ne prelazi 13 kilograma.

2 Scott Scale Jr 24 disk


Dobra amortizacija. Dvostruki obod. Široke mogućnosti za nadogradnju kočnica
zemlja: Švicarska - SAD (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 30 030 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Mehanizmi koje su razvili švicarski stručnjaci tradicionalno se smatraju najtočnijim i najizdržljivijim, a svjetski poznati vrhunski teen bicikl nije iznimka. Glatka vožnja, robustan stup upravljača bez navoja, dvostruki obruč kotača i dobra snaga kočenja s mogućnošću poboljšanja i dodataka postali su vlasništvo modela. Dobivši izvrstan jastučić tvrdog okvira i viljuške za hodanje, bicikl je zadovoljan svojim izvrsnim prianjanjem i odsustvom vibracija od 1 do 21 brzina. Krutost vilice za vješanje se lako podešava.

Novi 2018. izgleda moderno i trendovski, što i dječaci i djevojčice vole. Prema riječima stručnjaka, ovo je jedan od najpouzdanijih modela. Kupci brdskog bicikla Scott prvenstveno privlače dizajn, obilje brzih načina rada, udobnu ručku-prekidač i prilično skromnu težinu.


1 Scott Scale JR 20 Plus (1990)


Najpraktičniji novi 2018. Najbolji masni bicikl. Povećana propusnost
zemlja: Švicarska - SAD (proizvedena u Kambodži)
Prosječna cijena: 31 430 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Pripadati rijetkoj klasi koja se zove fet bicikli, najnoviji švicarski razvoj, za razliku od drugih bicikala za tinejdžere, može kontrolirati ne samo neravnu cestu ili ne previše kompliciranu šumsku stazu, već čak i labavu površinu.Zato je model jedinstveno praktičan. Pojačani kotači s debelim gumama čine bicikl neranjivim kada hodate po labavom pijesku i čak snijegu. Zahvaljujući maloj težini od 10,4 kilograma, širokom volanu i gumama s niskim tlakom, model može pouzdano držati čak i na vrlo debelom sloju snijega. No, unatoč toj nevjerojatnoj sposobnosti, bicikl s okvirom od 24 inča uključen je u broj brzina, iako je opremljen sa samo 7 brzina.

Originalan i neobičan, model privlači pozornost adolescenata koji traže individualnost, aktivan način života i samostalnost. Uostalom, ovo je punopravni vozilo na dva kotača, ne podliježe hirovima vremena.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač bicikala za mlade?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 36
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije