15 najboljih bicikala

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji skijaški bicikli

1 STELS Navigator 600 MD 26 V020 Najpopularniji mountain bike
2 STELS Voyager MD 26 Off-road kralj
3 STELS Navigator 650 MD 26 Univerzalni bicikl za muškarce
4 STELS Navigator 500 V 26 Najbolja cijena
5 STELS Miss 5000 V 26 Ženski bicikl za skijaško trčanje

Najbolji specijalizirani bicikli

1 STELS Sablja S1 20 Ciklus BMX natjecanja
2 STELS Pilot 950 MD 26 V010 Sklopivi biciklistički hibrid
3 STELS Navigator 680 MD 26 V040 Sve sezone Fatbike
4 STELS Energija I 26 V020 Tricikl radnik

Najbolji gradski bicikli

1 STELS Pilot 710 24 Najpopularniji bicikl za grad
2 STELS Navigator 310 Lady 28 Moderan model za žene
3 STELS Navigator 350 Gent 28 Gradski bicikl s više brzina

Najbolji Stealth Kids bicikli

1 STELS Jet 18 Z010 Bicikl za početnike
2 STELS Navigator 400 MD 24 V010 Popularni model za mlade
3 STELS Magic 12 Dječji bicikl s dvostrukom kontrolom

Dolaskom ljeta mnogi Rusi počinju tražiti odgovarajući bicikl za sebe. Tržište nudi široku paletu bicikala različitih proizvođača. Vrijedan konkurent kineskim i europskim brandovima je domaća tvrtka Velomotors. Od 2003. godine ova relativno mlada tvrtka opskrbljuje rusko tržište modernim STELS biciklima. Danas se tvrtka značajno proširila, uključuje 3 postrojenja. "Velomotori" postali su ne samo lider u proizvodnji bicikala u Rusiji. Marka "STELS" poznata je u Europi. Što je pomoglo proizvodima ove tvrtke da steknu široko priznanje među potrošačima?

 1. Prije svega, stručnjaci bilježe pristojnu kvalitetu izrade i premium modela i jeftinih dječjih bicikala. Na biciklističkim forumima, kao iu recenzijama na stranicama internetskih trgovina, korisnici proizvode manje od Velomotorsovih proizvoda nego konkurenata (Forward, Stern, Stinger, Stark i Novatrek). Postrojenja su implementirala europske standarde kvalitete, što pozitivno utječe na svojstva proizvoda.
 2. Tvrtka nudi široku paletu bicikala. Pronađite odgovarajući model mogu stanovnici gradova i sela, ljubitelje brze vožnje i utrke u BMX formatu. Na popisu ne postoje klasici starenja i najinovativnije priče. S biciklom stealth, budući biciklisti mogu poduzeti prve korake, a neki modeli mogu se koristiti kao radni konj za nošenje malih tereta.
 3. Većina korisnika je vrlo zadovoljna pristupačnom cijenom bicikala. Čak i moderne priče dobivaju po cijeni od svojih najbližih konkurenata.
 4. Prilikom izrade novih projekata primjenjuju se vlastiti razvoj. Poznavatelji cijene lagani okvir od aluminijske legure, dvostruke naplatke, izdržljive komponente i mehanizme.

Naš pregled uključuje najbolje bicikle Stealth. Prilikom sastavljanja ocjene uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • namjena bicikla;
 • inovativni razvoj;
 • cijena;
 • stručno mišljenje;
 • mišljenja potrošača.

Najbolji skijaški bicikli

Planinski bicikli su vrlo traženi među Rusima. Kupuju ih mladi ljudi za zabavne šetnje, odrasle koji vode zdrav život. U asortimanu skrovitosti postoje modeli za sve skupine stanovništva.

5 STELS Miss 5000 V 26


Ženski bicikl za skijaško trčanje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 10 210 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Bicikl STELS Miss 5000 V 26 je nova generacija ženskih modela. Bicikl je namijenjen aktivnim ženama koje se ne boje seoskih puteva i šetnje šumom. Početni vozači će cijeniti ne samo elegantan dizajn, nego i izvrsne vozne performanse. Zahvaljujući 21-stupanjskom prijenosu, moguće je opremiti muškarce i na asfaltnoj cesti i izvan ceste. Poseban šarm planinskom čovjeku daje zaobljen okvir. Izrađena je od čelika, tako da neće propasti ni u teškim uvjetima seoskih cesta. Proizvođač se pobrinuo za praktičnost.Za lijepu polovicu, napravljeno je udobno sedlo, pedale su opremljene širokom platformom, a na upravljaču su ugrađene mekane hvataljke.

U povratnim informacijama, žene laskaju o izvrsnoj amortizaciji, glatkoj promjeni smjera, a gume dugo zadržavaju zadani pritisak. Lijepe žene se žale na manje mane u skupštini, što im uzrokuje neugodnosti.


4 STELS Navigator 500 V 26


Najbolja cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 10 091 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Za uživanje u biciklizmu u gradu ili izvan njega, jeftin STELS Navigator 500 V 26 model će učiniti. Mjenjač ima 21 brzinu, a ovjes je opremljen dizajnom tvrdog repa s vilicom za vješanje (60 mm hod). Čak i početnici biciklisti mogu voziti ovo vozilo. Stručnjaci ističu takve prednosti modela kao što su V-tip kočnice na kotačima, prijenosna oprema POWER i MICROSHIFT.

Na temelju povratnih informacija korisnika, može se zaključiti da je STELS Navigator 500 V 26 bicikl izvrstan proračunski model. Visokokvalitetna montaža i mekani tečaj zaslužuju posebnu pohvalu. Slabosti uključuju neučinkovita krila i kratkotrajni lanac. Nisu svi potrošači zadovoljni sjedalom za bicikle.

3 STELS Navigator 650 MD 26


Univerzalni bicikl za muškarce
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 19 130 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Bicikl STELS Navigator 650 MD 26 je amaterski model za ljubitelje zdravog načina života. Prije svega, dostojanstvo tehnologije cijenili su ruski muškarci. Odaberite najbolju opciju za kretanje koja omogućuje prijenos s 21 brzinom. Prilikom izrade modela primijenjeni su dobro preporučeni čvorovi. Ovo je stup volana Chin Haur, Chao Yang 26 gume, Cionlli sedlo, Shimano prijenos. Bicikl je pogodan za vožnju po svim cestama. Uz masu modela od 14,9 kg, masa vozača ne smije prelaziti 110 kg. Bicikl je opremljen prednjim i stražnjim disk kočnicama. Uključuje oslonac za noge i krila.

U pregledima korisnici bilježe jednostavnost i modernost bicikla STELS Navigator 650 MD 26. Ovaj univerzalni bicikl posebno su voljeli muškarci koji vole voziti se na različitim cestama. Nedostaci modela uključuju nisku upravljivost i zvižduk u kočionom sustavu.

2 STELS Voyager MD 26


Off-road kralj
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 23 620 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Neki biciklisti imaju posebno zadovoljstvo kada voze cestom. Za takav ekstremni tip odmora STELS Voyager MD 26 je savršen, a korisnici na tematskim forumima ga nazivaju kraljem terenske vožnje. Model ima izvrsne tehničke parametre, a stručnjaci posebno ističu dvostruki ovjes, SR Suntour M3020 mekana šetnica s potezom od 60 mm. Ni rupe ni kamenje neće moći onemogućiti čvrstu konstrukciju biciklističkog bicikla. Osim toga, tehnika je opremljena ojačanim obručima s dva zida.

Obožavatelji pokatušeka u zemlji općenito su zadovoljni mogućnostima bicikla STELS Voyager MD 26. Snaga i praktičnost bicikla posebno su istaknute. Neki korisnici ne vole težinu i složenost izbora dodatnog pribora. Također je potrebno opremiti odgovarajuću opremu, jer krila ne štite vozača od prljavštine.


1 STELS Navigator 600 MD 26 V020


Najpopularniji mountain bike
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 13 120 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Brdski bicikl STELS Navigator 600 MD 26 V020 je tražen među ljubiteljima pokatušeka. Model je opremljen Shimano mjenjačem, koji ima 21 zupčanik. Zahvaljujući mehaničkim kočnicama diska, zajamčeno je učinkovito zaustavljanje bicikla u svim vremenskim uvjetima. Za proizvodnju okvira proizvođač je koristio laganu aluminijsku leguru. Udobno kretanje na neravnoj cesti osigurava prednju vilicu s elastomernim dizajnom Hard tail. Hod vilice je 60 mm. Bicikl je lako parkiran s posebnom nogom.

Domaći potrošači u recenzijama laskaju o kvaliteti i dizajnu STELS Navigator 600 MD 26 V020.Bicikl omogućuje maksimalni užitak putovanja preko neravnog terena. Od minusa je zabilježena nestabilna boja.

Najbolji specijalizirani bicikli

Nedavno su stvoreni mnogi moderni bicikli, kreirani za određene vrste aktivnosti. Jedan zahtijeva ekstremnu vožnju, dok drugi trebaju nositi malu prtljagu. Svi zahtjevi su u stanju zadovoljiti domaćeg proizvođača stealth.

4 STELS Energija I 26 V020


Tricikl radnik
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 28 830 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Gradski tricikl STELS Energy I 26 V020 izrađen je u retro stilu. Bicikl je opremljen najjednostavnijim prijenosom s jednom brzinom, ali neobičan dizajn omogućuje nošenje malih tereta. S biciklom su uključene dvije košare, od kojih je jedna montirana na upravljaču, a druga na stražnjoj strani. Udobnost dok je jahanje osigurano oprugom sedlom, jer je utikač izrađen u krutom dizajnu. Usprkos aluminijskom okviru, radnik s tri kotača ima veliku težinu (28,5 kg), što daje stabilnost biciklu tijekom brze vožnje. Proizvođač je primijenio dvije vrste kočnica, V-kočni sustav postavljen je naprijed, a stražnji kotač usporen je korištenjem klasičnog nožnog mehanizma.

Prednosti korisnika tricikla uključuju mogućnost transporta robe, retro stila, jednostavnog dizajna. Među negativnim kritikama najčešće se spominju kratkotrajne komponente, kao i zvečka stražnja košara.

3 STELS Navigator 680 MD 26 V040


Sve sezone Fatbike
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 27 150 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Sve-sezonsko terensko vozilo je model STELS Navigator 680 MD 26 V040. Ovaj se fatbike može koristiti za vožnju po živom pijesku, obradivoj zemlji ili snježnom pokrivaču. Tamo gdje se brdski bicikli osjećaju nesigurno, oprema s velikim gumama prolazi bez problema. Međutim, glavni čip nisu guste gume, već niski tlak u njima. Kočni sustav tipa diska na oba kotača omogućuje pravovremeno zaustavljanje fatbika. Model je opremljen Shimano mjenjačem sa 8 brzina. Zahvaljujući aluminijskom okviru, težina bicikla smanjena je na minimum (16,26 kg).

Avid biciklisti, koji daju svoj omiljeni odmor i ljeti i zimi, visoko cijene prolaznost Fetbike STELS Navigatora 680 MD 26 V040. Adekvatno se nosi s najekstremnijim uvjetima na cesti. U pregledima korisnici bilježe pouzdanost i sigurnost.

2 STELS Pilot 950 MD 26 V010


Sklopivi biciklistički hibrid
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 13 270 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Optimalna kombinacija velike brzine i izvrsnog terena ima biciklistički hibrid STELS Pilot 950 MD 26 V010. Model je opremljen sklopivim okvirom koji čini bicikl mobilnim i prikladnim za nošenje. Čak i veliki kotači od 26 inča ne postaju prepreka za prijevoz u automobilu. Osim toga, zahvaljujući proizvođaču aluminijskog okvira za uklanjanje težine bicikla na 15,4 kg. Visoka brzina na autocesti osigurava bicikl 21-brzinski mjenjač Shimano, a učinkovito usporiti tehniku ​​omogućuje sustav kočnice diska. Za udobno kretanje po neravnom terenu, nalazi se amortizacijska čelična vilica, koja ima krutost, kao i ojačane naplatke s dvostrukim zidovima.

Korisnici cijene obje brzine hibridnog ciklusa i njegovo ponašanje na neravnom terenu. Nedostaci uključuju nedostatak krila i plastične pedale.

1 STELS Sablja S1 20


Ciklus BMX natjecanja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 19 770 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Za izvođenje složenih akrobacija u okviru BMX natjecanja potreban je bicikl visoke čvrstoće, male težine i uravnoteženog prianjanja. Model STELS Sabre S1 20 ima sve te kvalitete u cijelosti. Dizajn koristi robustan čelični okvir koji je savršeno uravnotežen. Zbog minimalne težine (12 kg), bicikl omogućuje izvođenje najtežih vježbi. Za kočenje, na stražnjem kotaču postoji učinkovit mehanizam grinja. Posebna značajka specijaliziranog bicikla je nedostatak jastučića i krutih vilica.

Novi sportaši obilježavaju snagu STELS Sabre S1 20 bicikla kao snagu, lakoću, udobno upravljanje, uravnoteženu prilagodbu. Među slabostima koje vrijedi spomenuti o tankim gumama i brzim pedalama za nošenje.


Najbolji gradski bicikli

Gradski bicikli namijenjeni su užurbanoj vožnji na asfaltnim cestama ili kratkim putovanjima na ravnom terenu. Na gradskim biciklima možete ići na posao u poslovnu odjeću ili posjetiti prijatelje u trenirci. Takvi utilitaristički modeli najviše podsjećaju na stare sovjetske bicikle, radije kupuju žene i starije.

3 STELS Navigator 350 Gent 28


Gradski bicikl s više brzina
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 9 911 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Gradski bicikl STELS Navigator 350 Gent 28 nije samo praktičan i praktičan način vožnje kroz ulice, već i dovoljno brz. Model ima 7-stupanjski mjenjač koji omogućuje pristojnu brzinu. Kaseta SHIMANO Tourney MF-TZ21 odlikuje se pouzdanošću i blagim brzinama prebacivanja. Za učinkovito kočenje, proizvođač je primijenio dvije vibre, koje pokreću poluge na kolu upravljača. Citybike je pogodan za putovanje na posao ili kupnju. Opremljen je udobnim sjedalom, postoji zaštita lanca i ugrađena su učinkovita čelična krila. Upravljač je također dobro napravljen, za dugu vožnju dlanovi se ne trljaju zbog ergonomskih rukohvata.

Korisnici su pronašli brojne prednosti u STELS Navigator 350 Gent 28 biciklu, na primjer, razumnu cijenu, dobru opremu, udobnu vožnju, prostranu prtljažnik. No, mnogi vlasnici moraju popraviti manje greške i konfigurirati komponente i mehanizme.

2 STELS Navigator 310 Lady 28


Moderan model za žene
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 12 320 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Mnoge žene više vole klasične jednostruke bicikle bez pregiba. Osim toga, prisutnost okvira nije poželjna. Model STELS Navigator 310 Lady 28 odgovara ovim zahtjevima, a za vožnju gradom ili seoskim cestama bicikl ima sve potrebne detalje. To su krute vilice, pouzdani okvir, kočnica stražnje noge, dodatna kočnica za slučaj nužde, aluminijske naplatke, metalna krila, dva debla, zvono i stepenica. S masom bicikla od 18 kg, model dopušta vožnju ženama težine do 110 kg. Lijepe ženske noge zaštićene su od lančanog pogona učinkovitim štitom.

Korisnici u recenzijama bilježe izvrsnu izvedbu bicikla STELS Navigator 310 Lady 28, pouzdanost i trajnost. Bicikl je izgrađen s visokom kvalitetom, omogućava vam da razvijete prilično veliku brzinu. Nedostaci modela uključuju nedostatak amortizacije.


1 STELS Pilot 710 24


Najpopularniji bicikl za grad
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6 574 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U posljednja dva mjeseca, gradski bicikl STELS Pilot 710 24 postao je lider u prodaji na YandexMarketu, a ova pristupačna i skromna tehnička oprema stekla je popularnost zbog sklopivog okvira. Kada se sklopi, bicikl se može pohraniti u podrumu, ostavi ili na balkonu. Osim toga, bicikl je lako postaviti u lift, kao iu automobilu. Bicikl se nosi s vožnjom, kako na gradskim ulicama, tako i na parkovnim stazama. Prijenos s jednom brzinom i kočnica stražnje papučice podrazumijevaju nesmetanu vožnju, minimalne troškove održavanja i popravka. Proizvođač je dovršio bicikl sa čeličnim prtljažnikom koji vam omogućuje nošenje malih opterećenja, pritiskanjem pomoću žice.

Stanovnici grada visoko cijene mobilne kvalitete bicikla, njegovu pouzdanost, široko sjedalo i visoki volan. Savršeno kombinira svestranost i pristupačnost.

Najbolji Stealth Kids bicikli

Izbor dječjeg bicikla uvelike ovisi o dobi djeteta. Početni biciklisti zahtijevaju male modele opremljene bočnim kotačima kako bi održali stabilnost. A adolescenti već žele kušati užitke brze vožnje, pa je njihov bicikl manja kopija odraslog bicikla.

3 STELS Magic 12


Dječji bicikl s dvostrukom kontrolom
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 3 760 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najmlađi sudionici u pokretu (2-4 godine) savršeno će odgovarati biciklu STELS Magic 12. Opremljen je dugačkom roditeljskom drškom, koja vam omogućuje da pravovremeno prilagodite djelovanje voljenog djeteta. Bicikl je jednostavan i pouzdan. Njegova baza je čelični okvir, koji je dopunjen krutim i 12-inčnim kotačima. Shvatiti osnove vožnje morat će imati stražnju papučicu kočnice i mjenjač s jednom brzinom. Da bi naučio održavati ravnotežu, proizvođač je dovršio bicikl s bočnim kotačima. Od zvona i zvizdaljkama može se primijetiti zvono, retrovizor, zaštitni poklopac na kolu upravljača, prtljažnik i odbojnici.

Mnogi roditelji pišu u recenzijama da su njihova djeca oduševljena biciklom. Model je lijepo uređen, opremljen roditeljskom ručkom. Među nedostacima istaknuo nepouzdanost i veliku težinu. Tako da lanac ne škripi, roditelji moraju održavati opremu na vrijeme.

2 STELS Navigator 400 MD 24 V010


Popularni model za mlade
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 10 990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izvrstan tinejdžerski bicikl razvijen od strane domaćih inženjera. Model STELS Navigator 400 MD 24 V010 popularan je kod domaćih adolescenata, što dokazuje prodaja u protekla dva mjeseca na YandexMarket-u. Glavne prednosti bicikla su dizajnerske značajke kao što su sustav disk kočnica, Shimano prijenos i lagani metalni okvir. Tehnika je najprikladnija za adolescente u dobi od 9-15 godina. Prilagođena je ne samo za vožnju biciklističkim stazama, već i za seoske staze. 18-stupanjski mjenjač, ​​koji se također koristi i za odrasle bicikle, čini model punim biciklom.

Korisnici ističu prednosti STELS Navigator 400 MD 24 V010 tinejdžerskog bicikla kao jednostavnog za rukovanje, kvalitetne montaže, modernog dizajna i pouzdanosti. Među nedostacima mogu se izdvojiti plastične pedale i slabe ručke.


1 STELS Jet 18 Z010


Bicikl za početnike
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 4 720 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Za mlade bicikliste tvrtka "Velomotors" stvorila je moderni dječji model STELS Jet 18 Z010. Namijenjen je djeci od 4 do 7 godina. Na snažnom čeličnom okviru i na upravljaču nalaze se mekane obloge, koje čine prve utrke sigurnim. Pouzdanost dizajna osigurava kruti metalni utikač, a kombinirani sustav kočenja koristi se za usporavanje i zaustavljanje. Stražnja kočnica aktivira se klasičnom pedalom, a za usporavanje prednjeg kotača koristi se mehanizam ručnog krpelja. Komplet uključuje pomoćne kotače, zvono, zaštitnik lanca i čelična krila.

U pregledima korisnici ističu prednosti bicikla STELS Jet 18 Z010, kao što su pouzdanost konstrukcije, elegantan dizajn, bočni kotači i zaštićeni lanac. Nekim mladim biciklistima nedostaje prtljažnik, a njihovi roditelji nisu uvijek zadovoljni kvalitetom izrade.

Popularno glasovanje - tko je glavni konkurent stealth bicikala?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 38
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije