10 najboljih automobila za žene

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji modeli za iskusne vozače.

1 Kia rio Najdinamičniji predstavnik nove generacije
2 Lada vesta Vođa prodaje na domaćem tržištu
3 Nissan juke Najmoderniji crossover
4 Volkswagen Golf Najbolja jednostavnost u radu
5 Hyundai solaris Najsigurniji auto

Najbolji automobili za početnike

1 RENAULT SANDERO Optimalan izbor kupca
2 Kia picanto Najbolji gradski auto
3 Ford fiesta Učinkovita podrška u upravljanju. Visoka razina udobnosti
4 SKODA RAPID Najpraktičnije
5 Fiat 500 Najbolji stil

Žene koje voze nisu ništa manje pažljive i odgovorne od muškaraca. Međutim, mladoj djevojci je teško istodobno izvršiti nekoliko zadataka - procijeniti situaciju na cesti, okrenuti kolo upravljača u pravom smjeru, stisnuti kvačilo, prebaciti brzinu. Tu su i pokazivači smjera i mnogi drugi detalji koji ometaju, uključujući i retrovizor.

Kao vozači početnici, oni trebaju automobil s dobrim pogledom, po mogućnosti s automatskim mjenjačem (ali ne nužno) i minimalnim dimenzijama, na koje se lakše naviknuti. Naravno, automobil ne bi trebao stalno kvariti i ometati njegovo tehničko stanje. Ova ocjena predstavlja najbolje modele koji udovoljavaju gore navedenim zahtjevima i idealni su za početnike i žene koje imaju iskustva u samoupravnim vozilima. Ocjena se temelji na mišljenjima samih vlasnika vozila, kao i na statistici prodaje za posljednjih nekoliko godina.

Najbolji modeli za iskusne vozače.

Pouzdana vozila s najboljom vidljivošću, dinamična i jednostavna za upravljanje optimalno prilagođena djevojkama i ženama s praktičnim vještinama vožnje.

5 Hyundai solaris


Najsigurniji auto
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 860000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ambiciozne djevojke novajlija koji vole snagu i brzinu od prvih kilometara svog iskustva vožnje sigurno će se svidjeti ovoj drugoj generaciji urbanog modela u limuzini. S benzinskim motorima od 1,4 i 1,6 litara maksimalno, moguće je razviti gotovo 200 km / h! Istovremeno, potrošnja goriva, ovisno o modifikaciji, iznosi 5,7 - 6,6 l / 100 km u kombiniranom ciklusu. 6-stupanjski ručni mjenjač i automatski mjenjač dizajnirani su tako da postignu ubrzanje do 100 km u 10,3 - 12,9 s.

U 2017. godini, "korejski" je postigao najviši rezultat u ocjeni ARCAP-a za pasivnu sigurnost. Zajedno s ABS-om, tu su EBD, TCS, VSM, sustav za upozorenje na stražnje sjedalo za vrijeme naglog kočenja, imobilizator, ERA-GLONASS. Za praktičnost vožnje, kolo upravljača opremljeno je daljinskim upravljačem s više tipki koji pomaže u brzom odgovoru na promjene u prometnoj situaciji i načinu vožnje. Korisna opcija je sustav pomoći pri parkiranju. Od minusa u recenzijama je rad električnog servoupravljača, nedovoljna izolacija kabine.


4 Volkswagen Golf


Najbolja jednostavnost u radu
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 1430000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Njemački Volkswagen Golf poznat je po svojoj praktičnosti i pouzdanosti, ali kao i svi automobili ove marke. Za mnoge djevojke to je privlačno zbog svoje kompaktnosti. Dimenzije automobila mogu se praktički vizualno kontrolirati iz putničkog prostora, što za žene ponekad postaje odlučujući argument pri odabiru novog automobila. Jednako je važno, posebno za mlade djevojke, izgled vozila. Najnovija verzija ovog modela ima glatke obrise i nudi ne samo ažuriranu vanjštinu, već i prilično moderan udoban salon.

Također, nije zadnji argument pri odabiru automobila njegova sigurnost. Ovaj model je prošao sve potrebne testove čvrstoće, a osim pouzdanog karoserije, svojim vlasnicima nudi cijeli niz aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava, ovisno o odabranoj konfiguraciji. Automatski mjenjač u sekundi neće skrenuti pozornost s ceste.Ugrađeni navigacijski sustav i pomoćnik za parkiranje vozača početnika bit će dobrodošli.

3 Nissan juke


Najmoderniji crossover
zemlja: Japan (proizveden u Rusiji)
Prosječna cijena: 970000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Koja će žena odustati od vođenja velikog križanja? Nissan Juke, naravno, nije najsnažniji u svojoj klasi, već je to prostran i ugodan automobil. Za posebne prednosti, u usporedbi s drugim modelima rejtinga, potrebno je uputiti na veće slijetanje. Za djevojčice, postoji više mogućnosti za kontrolu situacije na cesti - položaj iznad glavne struje automobila omogućuje vam da vidite sve i budete manje nervozni. Dobar pregled nadopunjuje model tehničke izvrsnosti.

Snažan, ali ekonomičan motor može ubrzati automobil na 170 km / h. Ovo može biti mnogo za ženu koja je nedavno sjedila za upravljačem, ali će vam omogućiti da sa sigurnošću preuzmete „sporo kretanje“ na gradskim cestama. Nemojte propustiti vanjski i vrlo kreativni izgled Nissan Jukea. To je više nego svijetlo, i ističe se iz opće struje automobila, prisiljavajući privući pozornost na sebe. Ako je moguće odabrati skuplji paket, vlasnik će dobiti kružni video pregled, tempomat s ograničenjem brzine. Osim toga, vozač početnika bit će uvelike pomognut u upravljanju sustavima za automatsku sigurnost koji kontroliraju slijepe točke, traku za obilježavanje i prepoznavanje pokretnih objekata (ova značajka je posebno korisna za vožnju na noćnoj autocesti).

2 Lada vesta


Vođa prodaje na domaćem tržištu
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 750000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Još jedan dobitnik nagrade „Automobil godine - 2017“ u limuzinskom karoseriju prepoznali su vozači zbog svoje brzine, pouzdanosti i atletskog dizajna zahvaljujući kosom krovu i izduženom poklopcu motora. Pojačani benzinski motori od 1,6 i 1,8 litara daju snagu od 106 - 122 litre. a. Tu je tempomat s opcijskim limitatorom brzine, automatska kontrola klime s funkcijom brzog grijanja vjetrobranskog stakla, senzora za kišu, brave na vratima, sustava za ugradnju dječjih sjedala i mnogih drugih korisnih stvari. Funkcionalnost ovisi o odabranoj konfiguraciji, ali čak i njezin osnovni tip podrazumijeva sve što je potrebno za glatko kretanje na cestama s različitim površinama.

Automobil s prostranom kabinom stječu ne samo iskusni vozači, već i vozači početnici, budući da je opremljen izborom "mehanike" u 5 stupnjeva ili "automatskog" te je povoljnija cijena (nova kreće od 585.000 rubalja). Nedostaci uključuju manju upravljivost u usporedbi s najbližim konkurentom Lada Grant, povećanim torpedom, prekidačima na ploči.


1 Kia rio


Najdinamičniji predstavnik nove generacije
zemlja: Južna Koreja (od 2017. proizvedena u St. Petersburgu, Rusija)
Prosječna cijena: 915000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Poznat od 2000. godine, automobil u četvrtoj generaciji i dalje osvaja stručnjake i žensko društvo, istodobno prikupljajući brojne nagrade. Samo u razdoblju od 2016. do 2018. godine elegantni model dobio je nagradu Desigh, nagradu RedDot, nacionalnu nagradu "automobil godine", Grand Prix "Za volanom". Idol mladih djevojaka i samouvjerena dama dostupna je s benzinskim motorima kapaciteta 123 litre. a. na 1,4 l (komplet Klasični, klasični zvuk, udobnost) i 1,6 litara (Comfort, Luxe, Prestige, Premium). Kombinirana potrošnja goriva od 5,7 - 6,1 l / 100 km uz volumen spremnika od 50 l najbolji je dokaz ergonomije automobila.

Kia Rio Sedan je opremljen sa 6-stupanjskom "mehanikom" / automatskim mjenjačem, ima povećan razmak od tla (160 mm), modernu sigurnosnu tehnologiju i sustav hitne komunikacije ERA-GLONASS. Njezin sportski karakter naglašava moderno tijelo, izduženo, poput očiju tigra prije skoka, prednja i stražnja svjetla, izražajna rešetka. Prisutnost klima uređaja, grijanje svega što mu samo treba, "pametni" multimedijski sustavi stvaraju maksimalnu udobnost pri putovanju u bilo koje doba godine. Nedostaci vlasnika vozila ispuštaju oštru suspenziju, nedostatak funkcija kontrole krstarenja.

Najbolji automobili za početnike

U ovoj kategoriji su nepretenciozni i kompaktni automobili s dobrom vidljivošću i automatskim mjenjačem.

5 Fiat 500


Najbolji stil
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 1248,000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ovaj kompaktni automobil je doslovno izrađen za žene. To je doslovno "vrišti" njegov izgled. Osim toga, činjenica da je u Europskoj uniji čak i kovanica od 5 eura (ograničeno izdanje) s Fiatom 500 govori o njegovoj velikoj popularnosti, a za početnike to je prilično razigran stroj - s 1,4-litarskim motorom i robotskim mjenjačem može ubrzati do u samo 10,7 sekundi, što je više od 5 sekundi, omogućuje vam da pobijedite Kia Picanto.

Osim izvrsne dinamike i upravljivosti, ovaj automobil može pružiti estetsko zadovoljstvo vlasniku. Zaobljeni plemeniti oblici nepogrešivo odaju profinjeni talijanski stil, koji se ističe svojom aristokracijom i svježinom u isto vrijeme. Unutrašnjost kabine napravljena je u ultra-modernim tradicijama, stvarajući organski kontrast s izgledom. Ergonomija, udobnost i pomoćni elektronički upravljački sustav pružaju vozaču početnike idealne uvjete vožnje za Fiat 500, što ga čini najpoželjnijim automobilom za djevojčice koje su nedavno sjedile za volanom.

4 SKODA RAPID


Najpraktičnije
zemlja: Njemačka (proizvedeno u Rusiji)
Prosječna cijena: 980000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj automobil je savršen za žene i djevojke koje vode aktivan životni stil i koriste automobil ne samo kao prijevozno sredstvo. Lako se transformira unutrašnjost omogućuje značajno povećati volumen prtljažnika i nositi puno korisnih stvari, uključujući i prevelik teret. Za vozače početnike, SKODA RAPID je od sve većeg interesa, jer ima prilično lako kontrolirane dimenzije (nikako minijaturne - duljina automobila je 4,5 m), na što se vrlo brzo možete koristiti.

Izvrsna vidljivost, udobna kontrola i pouzdani sigurnosni sustavi, uključujući aktivne, ne ostavljaju ravnodušnim nikoga. Pomoć pri parkiranju i integrirani navigacijski sustav mogu biti najpouzdaniji pomoćnici za vožnju žena. Automatski mjenjač za automobile s 1.4 TSI motorom odlikuje se dvostrukim kvačilom i ima sedam brzina. Iz tog razloga automobil ima prilično atraktivnu potrošnju, u mješovitom ciklusu koji ne prelazi 6 l / 100 km.

3 Ford fiesta


Učinkovita podrška u upravljanju. Visoka razina udobnosti
zemlja: SAD (proizvedeno u Rusiji)
Prosječna cijena: 948.000 rubalja
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj zgodan automobil za gradska putovanja opremljen je električnim servo upravljačem (EPAS), čije se upravljanje automatski podešava, ovisno o ograničenju brzine i stanju kolnika. Zahvaljujući ovom sustavu, upravljanje Ford Fiestom je tako lako i opušteno da će se svaka djevojka za volanom osjećati kao pravi profesionalac, zapravo, vozač početnika. Osim toga, posebna jednostavnost rukovanja, posebno za žene, pruža funkciju podrške pokretu u usponu, automatsko uključivanje prednjih svjetala, grijano vjetrobransko staklo, ugrađene senzore za parkiranje i mnoga druga korisna rješenja za aktivnu sigurnost.

Izgled automobila i udoban dnevni boravak s ultra-modernim pozadinskim osvjetljenjem ostavit će malo ljudi ravnodušnim. Tu je i beskontaktno paljenje (ne možete dobiti ključ iz torbe) i zgodan navigacijski sustav. Ford SYNC multimedijska funkcija ne samo da vam omogućuje kontrolu reprodukcije zvučnih zapisa, već i čitanje poruke primljene telefonom vlasnika.

2 Kia picanto


Najbolji gradski auto
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 765.000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj kompaktni stroj po četvrti put postaje pobjednik natječaja "Automobil godine".Budući da je prepoznat kao najbolji urbani automobil u Rusiji, on, kao niko drugi, pogodan je za ženu-vozača novaka. KIA Picanto se odlično prilagodila uvjetima u našoj zemlji. Razmak je povećan (sada je 161 mm), u osnovnoj izvedbi nalazi se paket "Topla opcija", koji osigurava grijanje ne samo za prednja sjedala i volan, već i za retrovizore, kao i mlaznice perača.

Automatski stroj ima četiri brzine i znatno olakšava putovanje u gradskom načinu rada. Istodobno, potrošnja goriva automobila s automatskim mjenjačem iznosi samo 5,4 l / 100 km, što ne pogađa vlasnika. Za mladu djevojku važna je i unutarnja udobnost kabine KIA Picanto, koja se također pokazala neočekivano prostranom i ergonomskom. Za žene, ugrađeni senzori za parkiranje s kamerom i označivanjem bit će korisni. Sustavi aktivne sigurnosti kao što su ESC, HAC (uzbrdo), VSM i ABS pomoći će vozačima početnicima u teškim uvjetima. Djevojke neće ometati senzori tlaka u kotačima, a tempomat s ugrađenim ograničivačem brzine osigurat će udobno kretanje na stazi.

1 RENAULT SANDERO


Optimalan izbor kupca
zemlja: Francuska (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 750000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Svaka djevojka osjeća više samopouzdanja dok vozi stilski hatchback, prilagođen ruskoj klimi. Proizveden je u tri verzije na temelju platforme prethodnika Renault Logana. Ne možemo reći da su 1,6-litarski benzinski motori, koji razvijaju 82 i 102 litre. s., su vrhunac savršenstva. No, u urbanim područjima s velikim brojem prometnih gužvi, ova opcija uvijek ima ženske navijače koji vole pouzdanost i klasike. Energetski intenzivna suspenzija, visok razmak od tla, ispravan navigator s Russified menijem, brzina prijenosnika, stražnji parkirni senzori, telefonski pozivi u načinu rada bez uporabe ruku i kompaktne dimenzije čine automobil najboljim u B-klasi.

Unutrašnjost automobila skreće pozornost na prtljažnik. Sa standardnim kapacitetom od 320 litara uz pomoć preklopnih stražnjih sjedala, njegov se volumen povećava na 1200 litara. Stoga je model odličan za duga putovanja ili prijevoz glomaznih predmeta. Jedini negativ - povećana potrošnja goriva.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač automobila za žene
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 55
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Dmitry
  Ravon R2 više neće koštati 500, sada košta 800+

ocjene

Kako odabrati

recenzije