10 najboljih zalagaonica u Moskvi

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih zalagaonica u Moskvi

1 Lombard 24 Najbolja procjena kamenja i plemenitih metala
2 perspektiva Zalagaonica za vlasnike švicarskih satova
3 korist Voditelj zadužen za sigurnost
4 pobjeda Najbolja trgovina
5 585 Zlatna Sposobnost odabira prikladne stope
6 meridijan Najpouzdanija zaštita kolaterala
7 Lombard Dostojan uvažavanje antikviteta
8 Zalagaonica 38 Specijalizacija u automobilima
9 Tri stanice Najbolji uvjeti za kupnju krzna
10 Gledajte zalagaonicu na Sretenki Dostava u bilo koju točku Ruske Federacije

Usluge zalagaonice popularne su još od antičkih vremena. Spašavaju se kad im je hitno potreban novac ili postoji želja da se jednostavno oslobode dosadne stvari, uzmu zajam, a također i kada želite kupiti rabljeni nakit, opremu, glazbene instrumente i mnogo jeftinije. Kada klijent stigne u zalagaonicu, klijent se može zapitati hoće li biti prevaren u procjeni i koliko je pouzdana suradnja.

Danas takve usluge pruža više od tisuću organizacija u Moskvi. Kako bismo olakšali izbor u svim raznovrsnim institucijama, sastavili smo rejting najboljih zalagaonica glavnog grada.

Top 10 najboljih zalagaonica u Moskvi

10 Gledajte zalagaonicu na Sretenki


Dostava u bilo koju točku Ruske Federacije
Web stranica: lombard-chasov.ru; Tel .: +7 (495) 997-55-52
Na karti: Moskva, Pechatnikov lane, 12
Ocjena (2019): 4.4

Još jedna zalagaonica za koju smo mislili da je vrijedna naše ocjene je "Lombardne sate na Sretenki". Tvrtka se razlikuje ne samo po mogućnosti da kupi luksuzne marke satova po vrlo niskoj cijeni, nego i isporuku robe koju volite bilo gdje u zemlji. Lombard ih kupuje i po povoljnijim uvjetima nego na aukcijama. Tvrtka jamči da su sve pošiljke originalne.

Osim satova, Lombard na Sretenki nudi usluge kupnje i prodaje zlatnog nakita, kao i pribora i odjeće. Ovdje možete profitabilno kupiti ili odmah prodati proizvode od kože i krzna. Ako želite založiti ili odmah prodati dijamant, onda je to moguće ako se procjenjuje na 100 tisuća rubalja ili više. Jednokratna zalagaonica nudi vrlo praktičnu uslugu ocjenjivanja koja će uštedjeti vrijeme klijentima i omogućiti vam da unaprijed procijenite iznos sredstava dostupnih za primanje.


9 Tri stanice


Najbolji uvjeti za kupnju krzna
Web stranica: trivokzala.tt34.ru; Tel .: +7 (495) 607-01-30
Na karti: Moskva, Komsomolskaya trg, 6
Ocjena (2019): 4.4

Lombardska "Tri stanice" će biti dar za one koji žele prodavati proizvode iz dosadnog krzna ili uzeti kredit na sigurnost krznenog kaputa. Profesionalno osoblje će cijeniti stvari i odmah dati novac. Oni koji su zainteresirani za kupnju založnih proizvoda od krzna također će ovdje pronaći mnoge izvrsne mogućnosti po pristupačnim cijenama. Osim krzna, tvrtka radi sa zlatom, srebrom, platinom, dragim kamenjem, satovima, pružajući usluge za kupnju i prodaju proizvoda.

Lombard daje kredite. Preplate ovise o iznosu i kreću se od 6% mjesečno. Stalni kupci mogu uzeti lombardni kredit po povlaštenoj cijeni. Lombard radi od 1997. godine i dokazao se kao vrlo pouzdan. To je povoljno smješten samo pet minuta hoda od stanice podzemne željeznice Komsomolskaya. "Tri postaje" dostojno nosi naslov jedne od najboljih zalagaonica satova i krzna u glavnom gradu.

8 Zalagaonica 38


Specijalizacija u automobilima
Web stranica: autolombard-moskva.ru; Tel: +7 (495) 740-87-00
Na karti: Moskva, Trg Smolenskaya-Sennaya, 30, str
Ocjena (2019): 4.5

"Autopawnshop 38" bit će interesantan vlasnicima vozila jer je specijaliziran za kupnju, prodaju i hipoteku automobila. Tvrtka posluje od 2013. godine i već je postala najveća specijalizirana zalagaonica ne samo u Moskvi, nego u cijeloj Rusiji.Praktična usluga vam omogućuje da dobijete kredit na sigurnost automobila ili PTS u roku od trideset minuta, što vam omogućuje da riješite financijska pitanja mnogo brže nego kada napraviti kredit u banci.

Za one koji su u teškoj životnoj situaciji pogodna je usluga hitne kupnje automobila, zahvaljujući kojoj će klijent brzo poboljšati svoju financijsku situaciju. Procjena izlaza iz stroja pomoći će uštedjeti vrijeme poslovnim i zaposlenim ljudima. U novije vrijeme počelo je djelovanje automobila koji će biti zanimljiv onima koji imaju prostor u podzemnom parkiralištu, a vozila su već prodana ili ima prikladnije parkiralište. Lombard također može pomoći u prodaji automobila.


7 Lombard


Dostojan uvažavanje antikviteta
Web stranica: the-lombard.ru; Tel .: +7 (495) 724-57-55
Na karti: Moskva, Glinischevsky staza., 5/7
Ocjena (2019): 4.5

"Lombard" djeluje od 2008. godine i bit će posebno zanimljiv vlasnicima antiknih predmeta koji se žele odvojiti od svoje beskorisne vrijednosti i brzo dobiti dobar novac za to. Stručnjaci tvrtke će proizvesti kvalitativnu procjenu robe, i što je najvažnije, potpuno besplatno. Ako je klijent zadovoljan konačnim iznosom, moći će odmah primiti novac bez odbitka kamata i provizija.

Također, zalagaonica će se svidjeti ljubiteljima antikviteta koji traže antikvitete, od porculanskih figurica i slika do kućanskih predmeta i glazbenih instrumenata. Osim antikviteta, zalagaonica se bavi kupnjom i vrednovanjem zlata, platine, srebra, satova i predmeta od dragog kamenja. Prema brojnim recenzijama, često nude najbolje cijene za proizvode od zlata. Jedini nedostatak je nedostatak ureda u različitim područjima. "Lombard" se nalazi samo na jednom mjestu - dvjesto metara od metro stanice "Čehovskaja", nasuprot Vijeću Federacije.

6 meridijan


Najpouzdanija zaštita kolaterala
Web stranica: goldlombard.ru; Tel .: +7 (917) 570-06-95
Na karti: Moskva, Sokolnicheskaya trg., 9A, pav. 104 TC "PRESTIGE M"
Ocjena (2019): 4.6

Mreža zalagaonica "Meridian" djeluje od 1993. godine i uključena je u prestižne udruge poput Lombardijske lige, Nacionalne udruge zalagaonica i Regionalne udruge zalagaonica. U Moskvi je već otvoreno 24 odjela, koji se nalaze na pješačkoj udaljenosti od metroa. Tvrtka osigurava kratkoročne kredite osigurane satovima, zlatom, nakitom i srebrnim priborom.

Svi proizvodi prihvaćeni kao zaloga čuvaju se u najsigurnijim sefovima i isključuju pristup neovlaštenih osoba. Važan plus je osiguranje rizika na račun tvrtke. Zalagaonice mreže Meridian također povoljno razlikuju tradicionalni profesionalni pristup vrednovanju zlata, srebra i dragog kamenja. U nakitnim trgovinama, koje se nalaze u zalagaonicama, kupac može pronaći proizvode po vrlo konkurentnim cijenama.


5 585 Zlatna


Sposobnost odabira prikladne stope
Web stranica: 585zolotoy.ru; Tel: 8 (800) 555-55-85
Na karti: Moskva, st. Sheremetyevskaya, 6
Ocjena (2019): 4.7

Mreža trgovina i zalagaonica "585 Gold" ima 800 ureda diljem Rusije. I naravno, Moskva nije bila iznimka. Tvrtka nudi povoljne uvjete kredita osiguranih nakitom od plemenitih metala i kamenja. Važna značajka je sposobnost klijenta da odabere odgovarajuću tarifu koja najbolje odgovara njegovim potrebama. Krediti se odobravaju do 30 dana. Također, zalagaonica stalno održava promocije, smanjujući kamate kada se ispune određeni uvjeti.

Prilikom prvog kontakta s tvrtkom, klijentu se nudi da izda klupsku karticu kojom možete skupiti bodove i platiti ih u trgovinama na mreži. Asortiman najnovijih ogromnih količina zlatnog i srebrnog nakita za svaki ukus. Na web-lokaciji tvrtke možete koristiti praktičnu uslugu ocjenjivanja proizvoda na mreži koja štedi puno vremena.


4 pobjeda


Najbolja trgovina
Stranica: win-63.rf; Tel: +7 (495) 134-15-18
Na karti: Moskva, 60. obljetnica listopada, 25 K1
Ocjena (2019): 4.8

Povjerenstvo "Victory" nije zalagaonica u tradicionalnom smislu.No, nismo ga mogli uključiti u naš rejting zbog popularnosti onih koji hitno trebaju novac, i onih koji su naviknuti na profitabilno stjecanje stvari, bilo zlata, mobitela ili čak nekretnina. On ne daje lombardne zajmove, nego plaća za stvari koje klijent donosi. Stručnjaci "Pobjede" daju profesionalnu procjenu robe i daju novac bez nepotrebne birokracije.

Također ovdje možete profitabilno kupiti rabljeni zlatni i srebrni nakit, elektroniku, automobile i još mnogo toga. Tvrtka nudi 24-satnu podršku, a uredi rade i 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Pobjedničke podjele su široko rasprostranjene po cijeloj Moskvi, kao iu cijeloj Rusiji, a nalaze se unutar pješačke udaljenosti od metro stanica. Tvrtka i dalje rangira najbolje.

3 korist


Voditelj zadužen za sigurnost
Web stranica: lombardblago.ru; Tel: 8 (800) 100-02-55
Na karti: Moskva, st. Lenjinova Sloboda, 26
Ocjena (2019): 4.8

Najbolja usluga hipotekarnog kreditiranja može se pohvaliti mrežom zalagaoničara "Blago". Za svoje klijente tvrtka stalno širi spektar usluga. Osim tradicionalnih depozita zlata, drugih plemenitih metala i kamenja, možete uzeti kredit pod električnim alatom ili bilo kojim kućanskim aparatima. Novi oblici zalagaonica s dodatnim prozorima blagajne također će privući mnoge.

"Dobro" ocjenjuje sva obećanja potpuno besplatno. Dostupna online procjena na mjestu zalagaonice. Da biste dobili kredit, trebate samo putovnicu i ne više od petnaest minuta slobodnog vremena. Kredit za osiguranje dostupan je do 30 dana. Veliki plus je dostupnost zalagaonica: u Moskvi se svi uredi nalaze unutar pješačke udaljenosti od metroa. Mreža se distribuira u cijeloj Rusiji: njene podružnice djeluju u 42 grada.

2 perspektiva


Zalagaonica za vlasnike švicarskih satova
Web stranica: lombard-perspectiva.ru; Tel: +7 (495) 959-99-99
Na karti: Moskva, Korobeynikov lane, 1
Ocjena (2019): 4.9

Najbolji zalagaonica za vlasnike satova i nakita skupih švicarskih marki. "Perspektiva" stječe i prihvaća ovu kategoriju robe kao zalog, provodeći procjenu na najvišoj razini i nudeći vrlo povoljne uvjete. Zaposlenici imaju veliko iskustvo i sve potrebne certifikate, što je tvrtki omogućilo dobivanje akreditacije s međunarodne burze za satove Chrono24 i postala najbolja gledateljska zalagaonica u Moskvi prema časopisu Maller.

Osim kupnje i zalog, "Perspektiva" može dati zajam. Ako klijent hitno treba novac, zajmodavac nudi od 50 tisuća do 150 milijuna rubalja istog dana. Veći iznosi mogu se odobriti kako je dogovoreno i kada se dostave dodatni dokumenti. Da biste dobili kredit, morate imati samo putovnicu. Lombardska "Perspektiva" adekvatno nastavlja rangiranje najboljih u Moskvi.


1 Lombard 24


Najbolja procjena kamenja i plemenitih metala
Web stranica: juvelirnyj-lombard-24.ru; Tel: +7 (495) 621-78-13
Na karti: Moskva, st. Maroseyka, 6/8, str
Ocjena (2019): 5.0

Najbolji zalagaonica za sve kategorije građana. Ljudi različitih prihoda dolaze ovdje zbog usluga jer je to korisno za vlasnike luksuznih brandiranih predmeta, vlasnike jednostavnih pribora i profesionalce koji se bave veleprodajom kamenja i nakita. Kupce privlače maksimalne cijene otkupa plemenitih metala, nešto veća procjena nakita koji se može preprodati, kao i brandirani nakit.

Lombard pruža razne usluge - od kredita do hitne prodaje nekretnina. Vrlo često, provodi prodaju i aukcije, gdje možete vrlo jeftino kupiti zlato ili bilo koji drugi proizvod koji vam se sviđa. "Lombard 24" će biti cijenjen od strane onih koji žele prodati dijamante, jer će ovdje biti cijenjeni u korist klijenta i omogućit će najbolju ponudu ne samo u Moskvi, već iu Rusiji.Krediti se odobravaju po stopi od 6 do 12% mjesečno.


Popularni glasovi - koji je zalagaonica u Moskvi najbolji
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije