5 najboljih skutera u Moskvi

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih motornih škola u Moskvi

1 Motostudy Škola s najboljim ugledom
2 Mosgortrans Nova perspektivna institucija
3 Probikers Najmodernije stranice
4 početak Ogroman centar s modernom opremom
5 PRTmoto Dokazana škola motocikala

Kada je Ministarstvo prosvjete provela reformu u odnosu na automobile i motoričke škole, mnoge od njih zatvorene, nisu mogle proći test. U 2019. ove ustanove su podložne povećanim zahtjevima, uzimajući u obzir stanje kruga i materijalnu i tehničku osnovu. Moskovske motoričke škole, koje otvoreno oglašavaju svoje usluge, imaju licencu prometne policije, što mnogo govori o njihovoj razini. Iako uvijek naići na beskrupulozne opcije.

Prikupili smo 5 najboljih motoričkih škola u Moskvi. Pri odabiru je uzeta u obzir prisutnost licence. Prioritet su bili dokumenti i raspored u otvorenom obliku. Provjerili smo tehničku opremljenost razreda, dostupna vozila, autodrom. Najbolji predstavnici imaju suvremenu računalnu nastavu, stručne učitelje i kompetentnu isporuku znanja. Na izbor su utjecali pregledi zadovoljnih kupaca.

Top 5 najboljih motornih škola u Moskvi

5 PRTmoto


Dokazana škola motocikala
Web stranica: prtmoto.ru Tel: +7 (495) 728-20-85
Na karti: Moskva, st. 7. Kozhukhovskaya, 9
Ocjena (2019): 4.7

PRTmoto je otvoren još u devedesetima s ciljem poboljšanja sigurnosti na cestama uz ekstremna sredstva. Tim istomišljenika značajno je porastao, nudeći programe obuke za početnike, seljake i iskusne vozače. Osim standardne pripreme za ispit prometne policije, ovdje možete naučiti mini i cross bicikle. Lakše ih je kontrolirati, lakše je razumjeti mehanizam rada. I vještine terenske vožnje bit će korisne ljubiteljima putovanja izvan Moskve. Paralelno s glavnim tečajem uči i motocross.

Tijekom programa naglasak se stavlja na stjecanje osnovnih teorijskih i praktičnih znanja. Trening je namijenjen vozačima početnicima s malo iskustva, ljudima nakon pauze. Kao rezultat toga, osoba se osjeća samouvjereno na motociklu, spremnom za samostalno kretanje. Postoje individualne lekcije i opcije za iskusne vozače. Podučavaju se pravilima reagiranja u izvanrednim situacijama.


4 početak


Ogroman centar s modernom opremom
Web stranica: moto.startavto.ru; Tel: +7 (495) 290-32-23
Na karti: Moskva, Bulevar Hodinskog, 1
Ocjena (2019): 4.7

Start je jedno od najvećih središta Moskve, ima vlastitu površinu od 5 tisuća četvornih metara. Lekcija ne traje 90 minuta, kao i drugi, ali čak i dva sata. Tijekom treninga, klijenti ne samo da uče voziti motocikle, već i majstore za motorne sanjke, ATV-ove. Centar ima čak 9 razreda u cijelom glavnom gradu, dopušteno mu je posjetiti bilo koji. Na raspolaganju kupcima su cestovni bicikli i motocikli klase Naked. Nemaju višak plastike. Motoschool naziva takav izbor optimalnim za grad.

U recenzijama pišu da se tijekom treninga naglasak stavlja na razumijevanje prometnih pravila i sposobnost primjene znanja u stvarnom životu. Instruktori pomažu u usavršavanju vještina sigurnog izlaska iz teških situacija. Ako vjerujete u školu motocikala, većina kupaca prolazi ispit iz prometne policije od prvog puta. Na kraju programa polaznici polažu lokalni test, ako je znanje slabo, možete dobiti dodatne satove besplatno. Teorija se iznajmljuje u moderno opremljenim učionicama sa snažnom opremom.

3 Probikers


Najmodernije stranice
Web stranica: motoshkola-moscow.ru; Tel: +7 (495) 508-58-95
Na karti: Moskva, st. 7. Kozhukhovskaya, 9
Ocjena (2019): 4.8

Probikers ima čak dva velika područja za vožnju u različitim dijelovima Moskve, oba su dostupna kupcima. Trening se provodi nekoliko puta tjedno, studenti idu pod nadzorom profesionalnih instruktora na motociklima Yamaha R6. Postoji mogućnost sudjelovanja u prijevoznom sredstvu. Svaki tečaj uključuje brifing, nekoliko sesija utrka, analizu pogrešaka u pauzama. Motoschool je jedan od najboljih za učenje trikova. Za njih postoje posebne pitbayki. Stranica obećava brze rezultate čak i za početnike.

Probikers je jedna od najstarijih škola u Moskvi, prikupila je brojne kritike. Biciklistička staza radi u ljetnim mjesecima, podučava osnove utrka na autocestama. U komentarima se napominje da je teško pronaći drugo mjesto gdje početnik dobiva motocikl vrijedan milijun rubalja. Za vrijeme rada uspjeli smo sastaviti statistiku onih koji su položili ispit, 90% klijenata se uspješno nosilo s tim. Trajanje punog studija je samo 3 tjedna.

2 Mosgortrans


Nova perspektivna institucija
Web stranica: ukk.mosgortrans.ru; Tel: +7 (495) 950-40-40
Na karti: Moskva, ul. Krivoy Rog, 6
Ocjena (2019): 4.8

Mosgortrans je jedna od najnovijih institucija u Moskvi, a to znači suvremene uvjete, svježe popravke i oduševljene učitelje. Nastava i ispiti održavaju se tijekom cijele godine, kupci voze motocikl KTM DUKE 200. Postoji oznaka za prolaz testa na gradilištu. Potonji se odvija na vozilu na kojem se nalazio trening. Uniforme su besplatne. U razredu su nastave i pojedinačno, izleti u grad. Ljeti postoje napredni tečajevi za iskusne vozače.

Standardni tečajevi su jedinstveni po tome što su pogodni i za početnike i za osobe s iskustvom. Recenzije pišu o individualnom pristupu, program varira ovisno o sposobnostima i znanju osobe. Škola motocikala redovito kupuje nove motocikle, nedavno se pojavila YAMAHA YBR 125. Drago mi je što mogu proći ispit na "izvornom" mjestu, vjerojatnost neuspjeha je značajno smanjena. Trajanje treninga - 2 mjeseca.


1 Motostudy


Škola s najboljim ugledom
Web stranica: motostudy.ru; Tel: +7 (800) 301-10-79
Na karti: Moskva, Yuzhnoportovaya d. 21s8
Ocjena (2019): 5.0

Motostudy je jedan od najpopularnijih, nakon što je osvojio najbolji ugled među vozačima. Obuka se odvija u roku od 18 sati, a za to vrijeme klijent dobiva polovicu znanja iz osnovnog tečaja. Morate pohađati 12 razreda kako biste savladali osnovne vozačke vještine. Motoschool korisnicima obećava mogućnost upravljanja motociklima. Nudi uvjete najbolje prakse: dostupna su najpopularnija vozila. U kacige su ugrađene slušalice, nakon vožnje instruktori raspravljaju o pogreškama. Čak i tijekom vožnje daju korisne savjete.

Motoschool je prikupio najveći broj pozitivnih recenzija. Moskovčani zahvaljuju instruktorima, obilježavaju njihove kvalifikacije, individualni pristup, pismenost. Ovdje se redovito pojavljuju novi motocikli, a takav je izbor teško pronaći nigdje drugdje. Lijep bonus je prilika da se slobodno vozite na vlastitom autodromu. Cijena u prosjeku ostaje u Moskvi.

Popularno glasanje - koja je najbolja škola u Moskvi?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije