5 najboljih kemijskih čistionica u Moskvi s dostavom

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih kemijskih čistionica u Moskvi s isporukom

1 Bianca Besplatna dostava za narudžbe od 2000 rubalja
2 Moroni Najbolje tehnologije čišćenja i usklađenost sa standardima zelene zemlje
3 Italclean Najbolji popusti za stalne kupce
4 Dijana Najširi spektar usluga
5 roda Kemijsko čišćenje s državnom akreditacijom

Usluge kemijskog čišćenja uz dostavu su vrlo popularne, posebno u aktivnom ritmu života velikog grada. Danas takve ponude čine mnogo tvrtki, ali nije uvijek moguće odabrati najbolje među njima. I ne samo kvaliteta čišćenja ovisi o izboru, već io stanju odjeće ili interijera nakon njega, a mnoge od njih je vrlo lako pokvariti.

Nudimo ocjenu najboljih, po našem mišljenju, kemijske čistionice u Moskvi s isporukom. Prilikom odabira uzeli smo u obzir reputaciju, povratne informacije kupaca, ponudu usluga, kvalitetu usluge i jednostavnost komunikacije. Rezultat je sljedeća ocjena.

Top 5 najboljih kemijskih čistionica u Moskvi s isporukom

5 roda


Kemijsko čišćenje s državnom akreditacijom
Web stranica: aistclean.ru; Tel: +7 (495) 300-94-01
Na karti: Moskva, st. Stalevarov, 12B
Ocjena (2019): 4.6

Trebate očistiti odjeću, ali nemate vremena ići na suho čišćenje na vlastitu? Naručite ogradu i isporuku narudžbe u tvrtki Stork. Tvornica kemijskog čišćenja pruža usluge već više od 25 godina, a za to vrijeme stekla je brojne recenzije i stekla reputaciju pouzdane institucije. Usput, to je jedan od rijetkih koji ima državnu akreditaciju i služi ne samo stanovništvu, nego i velikim organizacijama glavnog grada. Stručnjaci tvrtke vješto se nose sa svojim poslom i, ako je potrebno, mogu savjetovati klijenta o brizi o ovom ili onom materijalu.

Recenzije kupaca potvrđuju izvrsnu reputaciju kemijskog čišćenja, često kažu da se posao obavlja brzo, a svi ga mogu čistiti - krzneni kaputi, kaputi od ovčje kože, ležerna odjeća, tepisi, mekane igračke i još mnogo toga. Tvornica ima najmoderniju opremu, suvremene sredstva za uklanjanje mrlja, koja se suočavaju sa zadatkom, ali ne izazivaju alergijske reakcije i neželjene posljedice. Kontaktirajte “Stork” i uvjerite se da je to jedna od najboljih moskovskih tvrtki u ovom segmentu i zasluženo započinje naš rejting.


4 Dijana


Najširi spektar usluga
Web stranica: dryclean.ru; Tel: 8 (800) 200-82-27
Na karti: Moskva, st. Novy Arbat, 11, str
Ocjena (2019): 4.7

Kemijsko čišćenje "Diana" zasigurno je vrijedno pažnje potencijalnih kupaca. Ovdje oni ne nude samo standardne usluge za takve ustanove, nego i nekoliko dodatnih. Primjerice, biološko čišćenje krzna, bojenje i nijansiranje tekstila, ozoniranje, vodoodbojna impregnacija, osobni termolabel i još mnogo toga. Osim toga, mreža ima mnogo prijemnih mjesta u svim dijelovima glavnog grada. Check-out čini usluge kemijskog čišćenja još pristupačnijim. Štoviše, kupci koji su naručili ogradu i isporuku odjeće, 20% popusta na cijelu prijavu. Za narudžbu, nazovite besplatni broj ili ispunite obrazac na web stranici.

Korisnici u svojim recenzijama kažu da postoji vrlo ljubazno osoblje, razumne cijene i kvalitetno čišćenje. Stručnjaci rade brzo, točno i učinkovito. Ovdje će urediti i vrhunsku ili ležernu odjeću te teške draperije ili tepihe. Oni koji žele koristiti uslugu čišćenja, čišćenje stana do 50 četvornih metara koštat će samo 3000 rubalja. Mreža kemijskih čistionica "Diana" zasluženo nosi titulu najboljeg u Moskvi i nastavlja našu ocjenu.

3 Italclean


Najbolji popusti za stalne kupce
Web stranica: ital-clean.ru; Tel: +7 (495) 778-78-85
Na karti: Moskva, Lenjinski prospekt 101
Ocjena (2019): 4.8

Italclean, bez sumnje, jedan od najboljih kemijskih čistača u Moskvi. Ovdje možete naručiti ugostiteljske usluge, koje prilikom naručivanja usluge u iznosu od 3000 rubalja bit će besplatne. Kuriri će pokupiti odjeću od kuće i vratiti nakon temeljitog čišćenja. Kupci u svojim recenzijama bilježe visoku kvalitetu kemijskog čišćenja.Posebno se odnosi na obradu radne odjeće i drugih teških narudžbi. Italclean će sve urediti - vanjska odjeća, posteljina, svakodnevni ormarići, cipele, tepisi, zavjese i još mnogo toga. Osim toga, kupci će cijeniti rokove. Prema riječima predstavnika kemijskog čišćenja, narudžba će biti izvršena u roku od 24 sata i dostavljena u kuću kupcu.

Koristi najmoderniju opremu francuske i njemačke proizvodnje, zahvaljujući kojoj je moguće postići izvrsne rezultate i riješiti se najtežih zagađivača. Kupci će uživati ​​u redovitim promocijama i posebnim ponudama. Na primjer, za obradu dječje odjeće popust od 50%. Redoviti kupci mogu smanjiti troškove narudžbe za 10-15% popusta. Želite brzo i točno očistiti stvari - obratite pozornost na Italclean.

2 Moroni


Najbolje tehnologije čišćenja i usklađenost sa standardima zelene zemlje
Web stranica: moroniclean.com; Tel: 8 (800) 505-41-43
Na karti: Moskva, st. Bolshaya Yakimanka, \ t
Ocjena (2019): 4.9

Moroni je jedan od najboljih talijanskih kemijskih čistača u Moskvi, koji pripada mreži koja pruža usluge širom zemlje. Tvrtka ima dobru reputaciju i brojne recenzije zadovoljnih kupaca. Potonji tvrde da ovdje uvijek postižu najviši mogući stupanj čistoće, mogu ukloniti sve mrlje i složene kontaminante. Prvenstveno zbog moderne tehnologije i usklađenosti sa standardima zelene zemlje. Pogotovo klijenti poput od vrata do vrata i dostave. Da biste to učinili, jednostavno ispunite prijavnicu na web-mjestu ili naručite povratni poziv od predstavnika kemijske čistionice.

Moroni je na tržištu već 7 godina. Za to vrijeme tvrtka je uspjela postići značajan uspjeh, stručnjaci za kemijsko čišćenje se oslanjaju na dizajnersku odjeću, ekskluzivne haljine, uključujući i vjenčanice. Osim toga, ovdje se lako mogu urediti tepisi, zavjese, namještaj, skupocjena krzna i koža. Dostupne usluge popravka odjeće i profesionalna njega obuće. Razumne cijene, prikladno mjesto primanja i mogućnost isporuke kućnih naloga čine ovu mrežu vrlo popularnom i vrijednom pažnje kupaca.


1 Bianca


Besplatna dostava za narudžbe od 2000 rubalja
Web stranica: bianca-city.ru; Tel: +7 (495) 104-68-32
Na karti: Moskva, Lenjinski prospekt, 24
Ocjena (2019): 5.0

Kemijsko čišćenje Bianca ima više od 40 točaka prijema u cijelom glavnom gradu. Klijent neće morati tražiti dugo vremena, odgovarajući odjel sigurno će se naći u blizini. Za one koji ne žele ići nigdje, kuriri tvrtke će pokupiti stvari od kuće i vratiti ih nakon čišćenja. Ako je potrebno, možete nazvati stručnjake kod kuće kako bi uredili namještaj. Osim odjeće, u kemijskom čišćenju, možete nositi dolje jakne, jakne, pa čak i tepisi, zavjese, kao i naručiti čišćenje i obnovu cipela. Kupci u svojim recenzijama zahvaljuju tvrtki na kvaliteti usluga i visokom fokusu na korisnike.

Kao dodatna usluga predstavljena je mogućnost sezonskog skladištenja krznenih kaputa u hladnjacima, redovito održavanje odjeće u studiju, kao i naručivanje ekološki prihvatljivih kemikalija za kućanstvo s isporukom. Redovito postoje vrlo dobre ponude. Na primjer, prilikom naručivanja usluga vrijednih više od 2 tisuće rubalja isporuka odjeće bit će besplatna. I na prvom online narudžbi daje se popust od deset posto. Bianca je dostojno smatrana jednom od najboljih u Moskvi i zauzima vodeće mjesto u našem rangiranju.

Popularno glasovanje - koje je najbolje kemijsko čišćenje u Moskvi
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 6
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije