5 najboljih vakcina sekatara s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih vakcina škare s AliExpress

1 Alloet tesoura Profesionalni pruner za cijepljenje
2 Allsome Najpogodniji alat
3 Alloet vrtna makaza Najbolja kombinacija cijene i kvalitete
4 VKTECH Atraktivna cijena
5 Alloet pruner Pouzdan i robustan dizajn

Vrtlari znaju kako su cijepljeni. Nije uvijek moguće napraviti ispravan rez i kombinirati dvije grane, a što je veza čvršća, to je veća vjerojatnost pojave. Da bi se pomoglo u ovom slučaju može se cijepati. Poseban alat koji čini kovrčave rezove na dva elementa. To je vrlo zgodan i potreban inventar, a AliExpress predstavlja mnogo zanimljivih opcija. Istina, nisu svi od njih zaslužili pozornost.

Da biste odabrali pravi vrtni sektor, morate obratiti pozornost na 4 osnovna parametra:

 1. Materijal noževa;
 2. Materijal za rukovanje;
 3. Snaga proljeća;
 4. I prisutnost dodatnih značajki.

Samo ako su prisutni svi parametri, može li se škare nazvati najboljima. Vijek trajanja alata ovisi o materijalu oštrica. Jednostavno korištenje. Od proljeća jednostavnost rada, a od dodatnih funkcija ukupne praktičnosti. Na primjer, postoje modeli koji su istovremeno spajali grane i omotali ih krpom. To je vrlo povoljno. A kako se ne bi zbunili u raznovrsnosti predstavljenoj na AliExpressu, odabrali smo za vas pet najzanimljivijih opcija, koje kombiniraju ne samo gore navedene parametre, nego i još jednu - atraktivnu cijenu. Dakle, predstavljamo vašu pažnju na rangiranje najboljih vakcinatorskih škare iz AliExpress platforme. Idemo!

Top 5 najboljih vakcina škare s AliExpress

5 Alloet pruner


Pouzdan i robustan dizajn
Cijena za Aliexpress: od 1 622 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Mnogi od nas naviknuti su na činjenicu da se na stranicama Aliexpress-a često susreću stavke koje ne karakterizira visoka kvaliteta. To vrijedi i za škare za rezidbu mrijesta, ali vjerojatno smo pronašli najjači i najtrajniji model, a to se očituje u ocjenama kupaca i izgledu instrumenta.

Čak i uz površan pregled, možete vidjeti koliko je snažan i pouzdan inventar. Izrađena je od legiranog čelika, a plastika samo oblaže ručke. Ali morate razgovarati o nedostacima. Prvo, skriveno proljeće i nedostatak pojačala na polugama. Pritisak će morati uložiti mnogo truda. Drugo - nedostatak dodatnih funkcija. Zapravo, ovdje je samo jedan - same škare. Alat može odvojiti granu od baze i napraviti rez. Sve ostalo morat će se obaviti ručno. Također, mnogi će zastrašiti cijenu, ali treba razumjeti da će škare za cjepivo trajati mnogo godina i neće uspjeti. Jednostavno nema elemenata koji slabe strukturu. I svi pokretni dijelovi su metalni.


4 VKTECH


Atraktivna cijena
Cijena za Aliexpress: od 584 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Platforma Aliexpress ne prestaje zadiviti svojim cijenama. Na primjer, ovaj vrtni pruner može se nazvati najjeftinijim, i što je najvažnije, cijena ne utječe na kvalitetu alata. To je najpogodniji alat, opremljen snažnim proljećem. On je u stanju napraviti rezove na granama debljine do jednog centimetra, ali treba imati na umu da ovdje nema pojačala, to jest, proljeće će morati biti prisiljeno kroz sile svojih mišića.

Osim toga, to je najkompaktniji sektor. Proizvođač je uspio uklopiti mnogo funkcija u relativno mali alat, od škare do fiksiranja posebnih nosača. Nažalost, ne postoji mehanizam koji vrti traku, ali sama traka dolazi u paketu, što čini cijenu još atraktivnijom. Jednostavno rečeno, imamo najbolji vrtni alat za naš novac. Ima smisla kupiti ga čak i ako je cijepljenje planirano samo jednom. Cijena je sasvim opravdana, a rezultat je zajamčen, o čemu svjedoče brojne recenzije kupaca.

3 Alloet vrtna makaza


Najbolja kombinacija cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 625 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najbolji pruner ne mora biti najskuplji. U nekim slučajevima cijena može biti vrlo atraktivna, a ovaj vrtni pruner je izravan dokaz za to. Na AliExpressu, prodaje se za samo 600 rubalja, a istovremeno ima sve što vam treba. Prije svega, to su škare od izdržljivog legiranog čelika. Oni pažljivo izrežu granu, a ne razdvajaju vlakna biljke. Sam pruner pravi male posjekotine i samo trebate spojiti dva elementa.

Nažalost, ne postoji funkcija namotavanja tkanine, a to će se morati obaviti neovisno, ali u većini slučajeva prisutnost ove funkcije povećava cijenu alata nekoliko puta. Naravno, atraktivna cijena može dovesti do nekih sumnji, pa se okrećemo recenzijama stvarnih kupaca, a oni su uglavnom pozitivni. Ljudi hvale alat za trajnost i izdržljivost, kao i govor o prodavatelju koji vrlo brzo reagira na primljeni nalog i šalje ga što je prije moguće. Usput, cijena je već isporučena.

2 Allsome


Najpogodniji alat
Cijena za Aliexpress: od 1 974 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Presađivanje biljaka sastoji se od nekoliko faza. Prvi korak je napraviti dva uredna reza, na principu slagalice. Nakon toga spojite elemente i ojačajte ih posebnom trakom od tkanine. Cijeli proces traje dosta vremena, ali samo pod uvjetom da nemate takvog kalema.

Glavna značajka ovdje je multifunkcionalnost. Na njega jednostavno stavite dvije grane i laganim pokretom ruke pritisnete ručku. Sektor ne samo da povezuje grane, već ih i omata u tkaninu. Valjak se nalazi na poleđini alata i isporučuje se u kompletu. To jest, vi ne kupujete samo sektor, nego i traku. Na temelju toga, cijena se ne čini tako visoka i možemo sa sigurnošću reći da se suočavamo s najboljim vrtnim alatima koji bi trebali biti u svakom domu, čak i ako biljke ne cijepaju tako često.


1 Alloet tesoura


Profesionalni pruner za cijepljenje
Cijena za Aliexpress: od 1 501 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Većina cjepiva namijenjenog za kućnu uporabu. To jest, podrazumijeva se da će ih vrtlar vrlo rijetko koristiti. Ali postoje modeli koji se mogu nazvati profesionalnim, a mi imamo jedan od njih. To je moćan alat, s tonom dodatnih značajki.

Prije svega, sama građevina se ističe. To je sektor koji se može instalirati i koji se ne može držati u rukama. Pretežak je i glomazan. No, s njim možete napraviti rezove od tri vrste, kao i graft prilično velike grane. Alat je opremljen snažnim proljećem, ali istovremeno ga je lako izraditi, jer je potrebno raditi ne po težini, nego na stolu ili radnom stolu. Naravno, teško da je prikladan za uporabu u kućanstvu, jer jednostavno nema potrebe za njom, ali ako trebate zasaditi puno biljaka, a to radite redovito, onda jednostavno ne možete bez takve opreme.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač cjepivnog škare predstavljen na AliExpress-u?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije