5 najboljih e-bicikala s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP-5 električnih bicikala s AliExpress

1 Richbit RT-012 plus Najmoćniji
2 Jaguar X6 Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 Bicikl XIAOMI EF1 Savršen izbor za gradsku vožnju
4 Crolan XC 1.1 Brza isporuka iz skladišta Ruske Federacije
5 FIIDO D1 Mini električni bicikl Najbolja cijena

Električni bicikli postaju sve popularniji među ljudima svih dobnih i socijalnih statusa. Po dizajnu, to su modernizirane verzije običnih bicikala, koji su opremljeni električnim motorom. Zahvaljujući njemu, bicikl se može kretati samostalno, bez potrebe za rotiranjem pedala, omogućujući vlasnicima ove vrste prijevoza da putuju značajnim udaljenostima bez mnogo fizičkog napora. Nije iznenađujuće da je takvo čudo tehnologije mnogo skuplje od jednostavnog bicikla: cijene za osnovne modele kreću od 400-500 dolara, a najbolje opremljeni i bogato opremljeni bicikli povući će se za nekoliko tisuća. Jedan od načina uštede novca je kupnja električnog bicikla u online trgovini (po mogućnosti tijekom raznih promocija, popusta, uz dobar povrat novca i drugih bonusa). Skrećemo vam pozornost na činjenicu da, budući da je proizvode jeftinije nazvati proizvodima, morate pažljivo odabrati prodavatelja, pažljivo proučavajući sve informacije o njemu. U ovom pregledu prikupili smo 5 najboljih električnih bicikala dostupnih za kupnju na AliExpress.

TOP-5 električnih bicikala s AliExpress

5 FIIDO D1 Mini električni bicikl


Najbolja cijena
Cijena za Aliexpress: od 31694 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ako ne tražite ekstremne senzacije na cesti i ne namjeravate organizirati utrku Paris-Dakkar na svom električnom biciklu, a vi samo želite olakšati vožnju do kuće ili ureda, onda biste trebali bolje pogledati FIIDO D1. S prilično pristupačnom cijenom, bicikl ima brojne prednosti: kompaktne dimenzije (u slučaju kada je velika to je lako staviti vozila u prtljažnik ako je potrebno, podići na gornji kat u uskom liftu ili “parkirati” u skučenom hodniku), udobna ergonomija (električni bicikl je podesiv za svakog vozača) ) i dobru granicu autonomije. Nije najsnažnija baterija od 7,8 Ah, ali je ipak sposobna izdržati do 40 km vožnje u potpuno električnom modu i do 80 km u PAS sustavu (gdje se biciklist vozi, ali troši puno manje napora zahvaljujući elektromotoru). U ovom trenutku, narudžbe, a time i recenzije od D1 nije jako puno, ali navedeni prodavatelj je prilično pouzdan i sa izvrsnom ocjenom, tako da možete biti sigurni da barem novac neće biti izgubljen.


4 Crolan XC 1.1


Brza isporuka iz skladišta Ruske Federacije
Cijena za Aliexpress: od 35592 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jeftin i praktičan električni bicikl, jasno usmjeren na gradsku vožnju (na nekim fotografijama u opisu proizvoda prodavatelj reklamira bicikl kao brdski bicikl, ali to vas ne bi trebalo zbuniti). Dolazi u nekoliko razina opreme, koje se razlikuju po snazi ​​i, u skladu s tim, po cijeni. Najosnovniji model opremljen je s motorom od 350 W koji omogućuje ubrzanje do brzine od 32 km / h. Zahvaljujući korištenju laganog i izdržljivog aluminija kao glavnog materijala okvira, bicikl teži samo 22 kg. Rezerva potpuno napunjene baterije iznosi oko 30-35 km (ako vozite isključivo na motoru), što je više nego dovoljno za grad. Dostava se obavlja iz dva ruska skladišta (Moskva i Vladivostok), tako da narudžba neće morati dugo čekati. Lijep bonus će biti brojni darovi prodavatelja (protuprovalni alarmni sustav, kaciga, svjetla, mehaničko zvono, itd.), Kao i jednogodišnje jamstvo (iako, naravno, nije posve jasno kako funkcionira i koliko je učinkovita).Od minusa, vrijedi spomenuti najpogodniji položaj prekidača, problematičnog računalnog računala i nekoliko manje značajnih detalja (na primjer, mnogi u pregledima žalili su se na nedostatak uputa za montažu), ali sve to se ne može nazvati kritičnim i nepopravljivim.

3 Bicikl XIAOMI EF1


Savršen izbor za gradsku vožnju
Cijena za Aliexpress: od 49248 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Brand XIAOMI na kineskom tržištu danas, ako nije apsolutno jamstvo kvalitete proizvoda, barem ga izdvaja među bezbrojnim bezličnim tvrtkama o kojima kupac ne zna gotovo ništa. Prikazani model EF1 je debi XIAOMI na području biciklističkog prijevoza i moram reći da prva palačinka nije izašla kao kvržica. Izvana, struktura bicikla nije uobičajena za običnog korisnika (kotači s promjerom od samo 16 inča i niskim okvirom) su zapravo vrlo praktični - biciklist bilo koje visine bit će udoban za sjedenje u prirodnom položaju, a bol se neće promatrati ni nakon duge aktivne vožnje. Odvojeno, izdvajamo kompaktnost bicikla - 14,5 kg za ovu vrstu prijevoza je gotovo pero, a sklopivi dizajn omogućit će njegovo skladištenje u skučenim stanovima. U pogledu osnovnih karakteristika, programeri su pokušali održati ravnotežu između snage i cijene: motor od 250 W, maksimalnu brzinu od 25 km / h, 4 brzine i kilometražu na jednom punjenju do 45 km. Putno računalo opremljeno je Bluetoothom, što olakšava sinkronizaciju svih informacija s pametnim telefonom za daljnju analizu. Letjeti u masti u svemu tom veličanstvu - nedostatak amortizacije (vožnja kroz šumu i razbijene ceste nije najbolja ideja).

2 Jaguar X6


Optimalni omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 34375 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jaguar X6 odavno je najjeftiniji električni bicikl iz raznih modela ponuđenih na prodaju na AliExpressu (isključujući apsolutno sumnjive ponude). Niska cijena oznaka privukla je pozornost ne samo običnih kupaca, već i svih vrsta blogera, pa ako želite saznati više o funkcionalnosti i opremljenosti modela X6, na webu možete lako pronaći cjelovite preglede, pa čak i video tutoriale. Recenzije su uglavnom pozitivne, što ne čudi, s obzirom na atraktivnu cijenu, mnogo zanimljivih komada (disk kočnice iz Shimana, sklopivi mehanizam, prednji i stražnji ovjes, dobra rezerva snage od 30-35 km i puno više) i obilje darova od prodavatelja (standardna praksa) za ovaj segment). Nema očiglednih plićaka, ali treba napomenuti da je čisto iz estetskog gledišta Jaguar očito ne impresivan - neke neozbiljne zavare bacaju se u oko, sedlo se prilično brzo istroši, a žičana kutija izgleda kao da su naprtnjaci jeftini. električna traka.


1 Richbit RT-012 plus


Najmoćniji
Cijena za Aliexpress: od 123168 rub.
Ocjena (2019): 5.0

RT-012 se ne može nazvati redovitim biciklom s ugrađenim elektromotorom, prema klasifikaciji ovog tipa modela koji se obično naziva fatbayki (doslovno "debeli bicikl"). Njihova glavna značajka je povećana veličina guma, što im omogućuje da se dobro nose s najrazličitijim vrstama terena (kamenje, nanosi, pijesak, blato itd.). Naravno, takvo vozilo nije lako voziti (za jednu aktivnu šetnju lako možete sagorijeti do 1500 kalorija), tako da je podrška motora ovdje vrlo korisna. Proizvođač tvrdi da ima snagu od 1000 W, što je dovoljno za razvoj brzine do 40 km / h, uz rezervu snage od oko 60-65 km. Električni bicikl bit će udoban za osobu gotovo svake visine i težine, a posebno dizajnirana suspenzija i hidraulične kočnice čine vožnju čak i na neravnom terenu nevjerojatno udobnom. Sustav PAS sastoji se od 7 načina rada (maksimalni fizički napor može se ublažiti za čak 70%), a 21 brzina omogućuju optimalno upravljanje biciklom na bilo kojoj cesti.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač električnih bicikala predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 36

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije