REDMOND RKM-4035 - pomoćni pomoćnik u kuhinji


Kuhinjski stroj Redmond RKM-4035 pojavio se u ruskim trgovinama u rujnu 2018. i odmah je postao jedan od najtraženijih modela. Ovaj svestrani uređaj s jakom zdjelom optimalnog kapaciteta može poslužiti kao četiri potpuno različite male kućanske aparate, što će omogućiti poznavateljima samoposlužnih zdravih jela da kuhinju ne pretvore u skladište opreme.

U pregledu Redmond RKM-4035 ispričat ćemo sve prednosti i nedostatke ovog kuhinjskog stroja, usporedit ćemo njegovu funkcionalnost s mogućnostima analoga. U opisivanju modela uzete su u obzir ne samo tehničke karakteristike, nego i pregledi kupaca, kao i rezultati testiranja.

Kako ocjenjujete kuhinjski stroj REDMOND RKM-4035?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 5

Usporedba s konkurentima

Razmotrite tehničke značajke kuhinjskog stroja Redmond 4035 i usporedite ga s glavnim konkurentima u cjenovnoj kategoriji do 10.000 rubalja, od kojih je najbliži bio popularni razvoj njemačke marke Bomann. Također, junak naše recenzije često se uspoređuje s proračunskim kombinacijama Bosch i Moulinex, ali ovdje su razlike nešto primjetnije.


 

REDMOND RKM-4035

Bomann 398 CB

Bosch MUM4426

Moulinex FP542132

Maksimalna snaga

1200 W

1200 W

500 W

800 W

Kapacitet posude

5 l

6,3 litara

5 l

2,2 l

Materijal za zdjelu

nehrđajući čelik

nehrđajući čelik

plastika

plastika

Broj mlaznica

3

2

6

3

Broj brzina

6

6

4

2

Napredne postavke

postoji (pulsni način rada, glatko podešavanje brzine)

postoji (pulsni način)

ne

postoji (pulsni način)

mikser

imati (planetarni)

postoji

postoji

postoji

Stroj za mljevenje mesa

neobavezan

ne

ne

ne

Rezač povrća

opcionalno (set od 3 gratera, drobilica, potiskivač)

ne

tu je (mlaznica za rezanje i ribež)

jesti (više)

Korisni nož

ne

ne

ne

postoji

miješalica

neobavezan

ne

ne

postoji

Zaštita od preopterećenja

postoji

postoji

ne

ne

veličina

307 × 380 × 220 mm

460 × 360 × 315 mm

265 × 305 × 265 mm

300x280x200 mm

težina

8,3 kg

6 kg

4,1 kg

3,3 kg

Prosječna cijena

8 890 rub.

10 020 rub.

7 095 rub.

9 600 rub.

 

Uspoređujući najvažnije tehničke pokazatelje i funkcije, postaje jasno da Redmond 4035 ima najviše zajedničkog s najbližim susjedom - kuhinjskim strojem Bomann. Oba modela imaju najveću snagu, što im omogućuje da rade svoj posao mnogo puta brže i učinkovitije od drugih analoga. Oni se također odnose na broj mlaznica i brzina, prisutnost pulsnog načina rada koji se koristi na kraju pripreme za kratkoročno ubrzanje standardnog načina rada i zaštitu od preopterećenja. Ali u isto vrijeme Redmond 4035 je mnogo kompaktniji i mnogo jeftiniji. Osim toga, ovaj model je opremljen glatkom kontrolom brzine i savršeno se kombinira s punopravnim rezačem povrća, miješalicom, pa čak i s mlinom za meso, što ga razlikuje od oba Bomanna i Boscha i Moulinexa, koji nemaju toliko raznolikih dodataka. Istodobno, posuda ovog kuhinjskog stroja nije izrađena od plastike, kao u zadnja dva analoga, već od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, što ga čini vrlo pouzdanim i izdržljivim.

Međutim, u nekim aspektima Redmond RKM-4035 je još uvijek lošiji od konkurencije. Prije svega, to je najteži kuhinjski aparat predstavljen u našem pregledu, čija je težina čak i veća od težine većeg modela Bomann. Razvoj Bosch snažnog kuhinjskog stroja, kao i drugi, gubi u broju mlaznica, a istovremeno je i malo skuplji.

Tako će u većini slučajeva stroj Redmond kuhinje biti najbolje i najsvestranije rješenje. Što se tiče moći, cijene i značajki, ovo je definitivno jedan od lidera.Ipak, natjecatelji su također prilično dobri i mogu biti idealan uređaj za pripremu svečane večere za veliku obitelj ili, obrnuto, izvrsnu mobilnu opciju za jednu ili dvije osobe.


izgled

Iako unutarnje uređenje nije jedan od primarnih zadataka kuhinjskog stroja, ovaj faktor je često jedan od odlučujućih za mnoge kućanice. Prikladne dimenzije i organski dizajn čine kuhanje vrlo praktičnim i omogućuju vam da ne skrivate uređaj u udaljenom kutu, jedva završen s njim. U isto vrijeme, aparat bi trebao stajati u kuhinji u stilu, ali ne i za oko, ali uklopiti se u dekor.

Redmond 4035 ispunjava sve ove zahtjeve. Klasični, ne previše privlačan dizajn estetski je i ujedno savršeno usklađen s bilo kojim okruženjem. U tom slučaju uređaj zauzima relativno malo mjesto na radnoj površini, a kvaliteta izrade i odsutnost praznina i nepravilnosti, koje se povremeno nalaze u državnim službenicima, potvrđuju i ocjene kupaca.


  


Kompletan skup

Kuhinjski stroj Redmond RKM-4035 prodaje se u kartonskoj kutiji u standardnom obliku paralelepipeda sa šarenim slikama samog aparata, njegovih mlaznica i posuđa koji se mogu pripremiti uz njihovu pomoć. Također, na paketu je lako pronaći osnovne informacije o tehničkim mogućnostima i dodatnim svojstvima modela.

Unutar, kupac će pronaći sigurno upakiran uređaj s mlaznicama i pratećom dokumentacijom. Međutim, važno je napomenuti da iako je kuhinjski stroj ove popularne marke proizvođač postavljen kao "4 u 1" uređaj, zapravo, tri od četiri stavke savršeno odgovaraju dodatnoj opremi koja se može kupiti zasebno. Što kupac zapravo dobiva?

Svaki Redmond Rkm-4035 kutija sadrži:

 • odgovarajući kuhinjski automobil;
 • posuda od nehrđajućeg čelika s prikladnim prozirnim poklopcem;
 • tri najkorisnije i najzahtjevnije mlaznice za mikser;
 • servisna knjiga;
 • zbirka recepata;
 • upute.

Dakle, općenito se takav kompletan skup može nazvati dobrim za državnog službenika. Međutim, ostale komponente, ako je potrebno, morat će kupiti više.


Set mlaznica za planetarnu miješalicu

Planetarni mikser je srce kuhinjskog stroja Redmond 4035, glavne komponente koja vam omogućuje da dovedete do željenog stanja bilo koje tekuće, mekane i drobljene proizvode. Svoju djelotvornost duguje ne samo uspješnom dizajnu, krećući se i oko svoje osi, i oko oboda cijele zdjele, ali i skupom najtočnijih zamjenjivih mlaznica, koje uživaju u visokoj razini performansi.

Mlaznica je možda poznata svim vještim hostesama. Doista, bez njega, nemoguće je čak tući jaja ili kremu. Također, mlaznica je od vitalnog značaja za pripremu deserta s laganom pjenom i osjetljivom kremom, kao i raznim umacima. Rubovi vijenca izrađeni su od nehrđajućeg čelika, što čini sapnicu vrlo izdržljivom i otpornom na vlagu i druge čimbenike. Plastični rukavac na koji su pričvršćeni, opremljen posebnim štitom koji sprječava prodiranje tekućine, mrvica i brašna u držač.


Ravna mlaznica za bičevanje proizvoda s nešto debljom konzistencijom namijenjena je izradi guste kreme, čokoladne glazure, pa čak i laganog teksta za pecivo. Napravljen je od jednog komada metala, kao treća zamjenjiva komponenta, i vrlo je izdržljiv.

Kuka za gusto tijesto kvasca, odnosno njegov oblik, čini da se Redmond Rkm-4035 ističe protiv mnogih drugih. Njegov dizajn omogućuje učinkovito hvatanje grudica tijesta za učinkovitije miješanje.


Početak rada

Stroj za kuhanje Redmond Rkm-4035, prema pregledu i uputama, vrlo je jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva velike pripreme za prvo lansiranje. Ipak, postoji nekoliko osnovnih mjera koje se preporuča poduzeti čak i prije početka rada s uređajem.

Prije svega, proizvođač savjetuje temeljito oprati sve dijelove kuhinjskog stroja, koji će doći u dodir s proizvodima, kao i pažljivo obrisati blok motora krpom navlaženom vodom. Nemojte koristiti kemikalije. Nakon što se svi detalji prirodno osuše na sobnoj temperaturi, Redmond 4035 se može sastaviti slijedeći priložene upute i uključiti ih. Neki autori recenzije i recenzije savjetuju u prvoj operaciji napraviti probnu seriju, jer u nekim slučajevima tijekom prve sesije uređaj, kao i većina analoga, može emitirati blagi miris maziva.sigurnosni

Zbog visoke kvalitete montaže i izdržljivih materijala, koji nisu skloni lomljenju, junak ovog pregleda je prilično pouzdan. Osim toga, razvoj je opremljen učinkovitom zaštitom motora kombajna od preopterećenja i pregrijavanja. On zaustavlja rad uređaja ako se zagrije iznad postavljene temperature, kao iu drugim slučajevima koji mogu dovesti do loma. To je jedan od najsigurnijih kuhinjskih strojeva.

Ipak, neće biti suvišno pamtiti osnovne mjere opreza. Posebno je potrebno ograničiti vrijeme kontinuirane upotrebe na 15 minuta. Između inkluzija, poželjno je uzeti pauze oko pola sata. Međutim, to neće uzrokovati nikakve neugodnosti. Najmoćniji kuhinjski stroj u proračunskoj kategoriji radi s nevjerojatnom brzinom, tako da za 15 minuta možete učiniti mnogo. Također je važno zapamtiti da posudu možete prati samo u perilici posuđa. Preostali dijelovi uređaja, uključujući i kućište, mogu se prati samo ručno i samo s vodom.


upravljanje

Rad s Redmondom 4035 je jednako jednostavan kao i priprema za njega. Sva kontrola kuhinjskog stroja smanjuje se samo na podešavanje željene brzine, kao i na promjenu i dodavanje pulsnog načina rada kada je to potrebno. Sve se to može podesiti laganim okretanjem mehaničkog regulatora, zahvaljujući kojem svaki korisnik može upravljati ovim kuhinjskim strojem, bez obzira na iskustvo korištenja malih kućanskih aparata i razne elektronike.

Kao što se vidi na fotografiji, svakoj brzini dodjeljuje se redni broj. Raspoređeni su u smjeru kazaljke na satu uzlaznim redoslijedom. Pokret je korak po korak. Da biste započeli s radom, samo trebate pomaknuti regulator iz mirovanja u "Isključeno" na odabranu brzinu. Brzina Redmond RKM-4035 također se može promijeniti na isti način u procesu. Model ima vrlo glatko prebacivanje između načina rada, tako da se ne možete bojati trzaja i skokova čak i uz drastičnu promjenu brzine, na primjer, od prvog do šestog. Također, na rotirajućem regulatoru nalazi se ikona "P" koja označava "pulsni način rada". Za kratkoročno ubrzanje do maksimuma dovoljno je nekoliko sekundi uključiti regulator u ovaj način rada, a zatim se vratiti na prethodni položaj.

Ovaj kuhinjski stroj ima još jednu intuitivnu kontrolu. Tipka koja se nalazi odmah iznad i lijevo od regulatora brzine podiže glavu miksera prema gore ako je pritisnuta. Možete ga vratiti originalnoj aplikaciji i popraviti je samo kada pritisnete i držite ovaj gumb.


pribor

Osnovni kuhinjski stroj s mješalicom lako je višefunkcionalan kupnjom dodatnih komponenti ili dodataka za njega, kako ih zove Redmond. Uostalom, iako oni nisu ponuđeni kupcu kao besplatna aplikacija, te su stavke posebno dizajnirane za rad s Redmond RKM-4035, što ga čini idealnim za ovaj model, tehnički i stilski. U isto vrijeme, ovi su dodaci prilično pristupačni. Njihova cijena se kreće od 1000 do 1400 rubalja. Dakle, kupnja jednog ili dva od njih neće spriječiti uređaj da ostane jedan od najviše proračuna.

U kvaliteti pribora za poboljšanje mogućnosti kuhinjskog stroja proizvođač nudi sljedeće dodatke:

 • miješalica;
 • mlin za meso;
 • rezač povrća.

Osim toga, svaki dodatak, osim miješalice, nije samo jedna mlaznica, nego kompletan set od nekoliko elemenata. Na primjer, rezač povrća uključuje tri gratera različitog kalibra, kao i rezač i potiskivač.Mlin za mljevenje, osim standardnog nastavka za mljevenje mesa, opremljen je perforiranim diskovima za preradu mesa u mljeveno meso, kao i mlaznicama za kobasice i kebbu, potiskivaču, utovarnom pladnju. Sve to čini model Redmond 4035 poboljšanim uz pomoć dodatne opreme, najsvestranijeg i najfunkcionalnijeg kuhinjskog uređaja.


Recenzije

Recenzije za ovaj proizvod još nisu toliko brojne kao za neke poznate analoge, budući da je ovaj razvoj Redmond izašao sasvim nedavno, ali ipak su sasvim dovoljni za objektivnu procjenu uređaja. Među glavnim prednostima kuhinjskog stroja, većina zadovoljnih kupaca vodi odličan rad s tijestom za šarlatu i drugo pečenje, stabilnost, jednostavnost korištenja i dodavanje sastojaka u proces kuhanja. Također, prema ocjenama, model pokazuje izvrsne rezultate i razvija vrlo dobru brzinu u pripremi pirea, bijelog sljeza i tijesta od kruha. Kupci koji nadopunjuju osnovnu jedinicu mlinom za meso također bilježe učinkovitost i homogenost proizvoda dobivenog prije svega od mljevenog mesa.

Međutim, to nije bilo bez nedostataka. Junak recenzije, kao i ostale kategorije proračuna, ne razlikuje se od rada bez zvuka. Osim toga, s vremena na vrijeme kupci nailaze na neispravne svitke, čiji je plastični dio nepouzdan. Stoga, pri odabiru određenog uređaja, preporučujemo da pažljivo pregledate metlicu za zatišje. Ostatak mlaznica u potpunosti je izrađen od metala i stvarno je izdržljiv.


zaključak

Općenito, Redmond 4035 može se nazvati vrlo dobrom opcijom za vaš proračun. Kuhinjski stroj ima brojne prednosti, uključujući čvrsti kovčeg, moderan dizajn i pristojnu funkcionalnost. Također, junak recenzije je vrlo jednostavan za korištenje i održavanje, što znači da za njegovo korištenje neće biti potrebno nikakvo dodatno znanje i vještine, čak ni onaj tehnički najiskusniji ne može to podnijeti.

Stoga su glavne prednosti kuhinjskog stroja sljedeće značajke:

 • lijep dizajn, pogodan za svaki interijer;
 • bolja snaga;
 • napredne postavke;
 • intuitivna kontrola;
 • održivost i sigurnost;
 • odgovarajuća cijena;
 • mogućnost nadogradnje.

Ali ne bez nedostataka:

 • osnovnu opremu umjesto deklariranih 4 uređaja;
 • ne previše tih rad;
 • plastični držač za Corolla.

Ipak, to je jedan od najboljih predstavnika kuhinjskih strojeva u vrijednosti do 10.000 rubalja. A opcionalne komponente mogu biti veliki plus za one koji ne traže maksimalne funkcije, već specifične značajke u dobrim performansama.


Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije