Top 5 detektora novčanica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih detektora novčanica

1 Dors-210 Najbolji sustav za prepoznavanje novčanica. Certifikat ECC MIA
2 DoCash mini IR Raznovrsnost uporabe. Zidni nosač. Pogled ventilatora
3 Cassida quattro v Najbolji prijenosni uređaj za poslovne i osobne potrebe.
4 PRO Moniron DEC POS Identifikacija ultramodernih krivotvorina. Praktičan sustav prikaza
5 PRO CL 200R Dva načina rada. Funkcija brojača Minimalna njega

Najpoznatiji krivac SSSR-a sredinom 70-ih godina krivotvorio je novčanice od 25 i 50 rubalja tako precizno da su organi za provedbu zakona u početku sumnjali u proizvodnju zaposlenika Goznaka. Ono što je bilo iznenađujuće kada su se pred moskovskim stručnjacima tijekom istraživačkog eksperimenta u maloj šupi domaćeg stroja pojavile novčanice koje se apsolutno ne razlikuju od stvarnih. Lažni "kralj" odavno je pušten na slobodu i zaboravio razmišljati o dugogodišnjem poslu, ali njegovo poslovanje je živo. Nove tehnologije, bogata i pristupačna oprema za tisak i materijali dolaze u pomoć novostvorenim "bogatima". Međutim, stanovništvo nije ostalo bez zaštite napretka: dovoljno je nabaviti detektor valuta koji provjerava novac pomoću nekoliko parametara odjednom, kako bi se gotovo smanjio rizik prihvaćanja lažnih plaćanja. Koji se uređaji trenutno smatraju najboljima - ovo je naša ocjena.

Top 5 najboljih detektora novčanica

5 PRO CL 200R


Dva načina rada. Funkcija brojača Minimalna njega
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 5 690 rub.
Ocjena (2019): 4.2

PRO Intellect Technology, svjetski poznati proizvođač opreme za maloprodaju i bankarstvo, kreirao je CL 200R detektorski model posebno za rublje. Radi se o automatskom uređaju čiji princip rada u potpunosti eliminira mogućnost greške blagajnika. Čak će i petogodišnje dijete naučiti kako raditi na njemu, kako se oglašava. Glavno je da se novčanica dostavi na određeni način, prateći jednostavni podsjetnik na uređaju.

Ako uključite način zbrajanja, detektor će raditi kao brojač i pokazati koliko je računa prošlo i za koji iznos. Postoji i jedan način u kojem se određuje samo apoen i autentičnost novčanice. Ako je otkriven lažni uređaj, uređaj ga vraća natrag i oglašava se zvučnim signalima koji se ne mogu preskočiti. Osim toga, postoji izravan i obrnuti protok računa, što je vrlo povoljno ako se uređaj nalazi u blizini samog zida. Prema mišljenju korisnika, ispitivanje se provodi ispravno, a zahvaljujući samočišćujućoj površini nije potrebno često čišćenje.


4 PRO Moniron DEC POS


Identifikacija ultramodernih krivotvorina. Praktičan sustav prikaza
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 8 440 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Supermarketi, ljekarne, kafići i benzinske postaje - gdje god postoji kontinuirana struja kupaca gdje trebate osigurati pouzdanu provjeru velike količine novčanica, možete koristiti Moniron DEC POS detektor. Njegove glavne prednosti su potpuno automatski rad, besprijekorno točna detekcija i jasna kontrola, što ne zahtijeva posebne kvalifikacije. Posebna izvedba pladnja omogućuje da se uređaj instalira na samoj pregradi, a isporuka s obje strane štedi blagajnu od rutinskog pozicioniranja računa i štedi vrijeme prihvaćanja.

Provjera se provodi na složen način prema svim sigurnosnim značajkama: IR i UV senzorima, magnetskom metodom, spektralnom analizom, detekcijom optičkom gustoćom i veličinom zadatka. Nakon toga uređaj donosi zaključak o autentičnosti i izlazi određeni signal u boji: zelena - izvorna novčanica, crvena - postoje sumnje u njezinu autentičnost. Operater ne troši ni jednu dodatnu sekundu na njihovo čitanje, ljudski faktor je također isključen. Razina zaštite službeno je potvrđena potvrdom Centralne banke Ruske Federacije.Zahvaljujući suvremenom softveru koji se mora redovito ažurirati (plaćena opcija napredne kontrole), uređaj je u stanju otkriti čak i najmodernije varalice koje nisu detektirane detektorima.

3 Cassida quattro v


Najbolji prijenosni uređaj za poslovne i osobne potrebe.
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 7 990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Detektor je zanimljiv po tome što može raditi od 3 izvora napajanja do kojih mogu birati: mreža od 220V, litijeva baterija i punjenje automobila. Istina, posljednje dvije opcije su opcionalne, kao i mogućnost dodavanja valuta - po defaultu, uređaj radi samo s rubljom. Serija Quattro postoji već dugo vremena i poznata je stručnjacima s najbolje strane, međutim, svaka osoba bez iskustva prilično je sposobna nositi se s uređajem. Da biste pokrenuli opremu, samo pritisnite gumb i uvucite novčanice u bilo kojem smjeru.

Da biste provjerili svaki od njih, potrebno je manje od 1 s - to je gotovo rekordno vrijeme za poluprofesionalne uređaje. Istodobno s detektorom, brojač je uključen, a rezultati zajedno s apoenima računa, njihov ukupan broj i iznos prikazani su na LCD zaslonu visokog kontrasta. Također se informira o razini napunjenosti baterije, smjeru izdavanja i kodu pogreške u slučaju lažne novčanice. Kako bi uštedio energiju, uređaj se prebacuje u stanje mirovanja, čime se osigurava dovoljno vremena između punjenja - do 6 sati.

2 DoCash mini IR


Raznovrsnost uporabe. Zidni nosač. Pogled ventilatora
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 5 140 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Detektor je tipa gledanja, tj. Zahtijeva određenu kvalifikaciju operatora. Analiza autentičnosti provodi se pomoću izvora infracrvenog zračenja za valute svih zemalja svijeta. Osim novčanica, možete provjeriti i vrijednosne papire i dokumente, ali ne možete ga koristiti kao automatski brojač valuta. Model je opremljen 4.3-inčnim LCD zaslonom s podešavanjem svjetline i kontrasta radi bolje jasnoće slike.

Uređaj je lagan (0,2 kg) i malog formata (112x107x150 mm), što mu omogućuje fiksiranje na zid pomoću dvostrane trake bez zauzimanja prostora na radnoj površini. Moguće je napajati automobil iz upaljača za cigarete, tako da je detektor prikladan za uporabu na otvorenom, primjerice, od strane taksista, kurira ili špeditera. Proces otkrivanja odvija se vrlo brzo zbog unošenja novčanica u ventilator, a ako su oni odsutni u ispitnom području dulje od podešenog vremena, uređaj se automatski prebacuje u stanje pripravnosti.


1 Dors-210


Najbolji sustav za prepoznavanje novčanica. Certifikat ECC MIA
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 9 320 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Ovaj uređaj može raditi brzinom od 100 jedinica / min. da prepoznaju autentičnost novčanica u automatskom načinu rada kada ih bilo koja strana dostavi primatelju. Provjera se provodi na nekoliko razina s infracrvenim, ultraljubičastim i magnetskim skenerom, kao i način provjere veličina s neophodnom kontrolom "Anti-Stokes" učinka posebnih zaštitnih oznaka na računima. Do sada nisu učili krivotvoriti najnoviju tehnologiju, pa se anti-Stokesova kontrola smatra najpouzdanijom fazom otkrivanja.

Uređaj radi samo s ruskom novčanom jedinicom bez ograničenja na godinu izdanja. Visoka pouzdanost verifikacije potvrđena je potvrdom Stručnog forenzičkog centra Ministarstva unutarnjih poslova Ruske Federacije. Prikladno, osim glavne funkcije, detektor igra ulogu brojača, zbrajajući apoene provjerenih novčanica. Korisnici ga nazivaju nezamjenjivom stvari na području trgovine i usluga i pohvalama za kompaktnost, jednostavnost korištenja i povrat uloženih sredstava za maksimalno godinu dana.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač detektora novčanica
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije