10 najboljih motocikala za djevojčice

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih motocikala za djevojčice

1 Honda CBF250 Najbolji izbor za početnike
2 Yamaha xj6 Jedinstvena kombinacija karakteristika
3 Honda CBR 250R Najbolji polu-sportski bicikl za djevojčice
4 Honda CBR 600F Ikona stila
5 Yamaha XV1100 Virago Jedan od najboljih kruzera
6 HONDA SHADOW VT750C Classic Bolje rukovanje
7 Kawasaki KLX 250 / D-Tracker Najbolja opcija za grad i terensku vožnju
8 Honda NC750H Torbica na kotačima
9 Honda Transalp "Turistička" s terenskim karakterom
10 Ural Wolf Za prave patriote

Suprotno uvriježenom mišljenju da vožnja motociklom nije žensko poslovanje, sve više i više žena više voli učiti voziti bicikl. Djevojke postaju vrlo uredni vozači koji vole voziti po pravilima s minimalnim rizikom za zdravlje.

Logično je da, osim osnovnih vozačkih vještina, djevojčice moraju odabrati najbolje motocikle na tržištu kako ne bi ometale prekrasne dame stalnim popravcima ili vrlo skupom cijenom. Za vas smo odabrali prvih deset najboljih motocikala za djevojčice, početnike i iskusne jahače. U odabiru smo odlučili dodati samo trčanje modela, eliminirajući egzotično. Također imajte na umu da ovaj pregled nije ocjena i svi motocikli uključeni u njega su prioriteti.

Među najudobnijim za djevojčice klase bicikala su sljedeće:

 • putnik;
 • helikopteri;
 • enduro;
 • sport;
 • Ulica.

Top 10 najboljih motocikala za djevojčice

10 Ural Wolf


Za prave patriote
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: Od 150000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najzanimljiviji motocikl za početnike djevojke iz domaćeg proizvođača. Iskreno govoreći - bicikl je dosta težak i njegova "suha" težina je 249 kilograma. To je punopravni helikopter, koji je postao popularan na fotografijama zbog svojih oblika i agresivnog temperamenta.

Bicikl je postavljen vrlo nisko, tako da gotovo nitko nema problema s slijetanjem. Obilje kroma i kože odaje mu snagu i brutalnost. Mjenjač se sastoji od samo 4 koraka s motorom snage 45 konjskih snaga. Zadovoljava veliku količinu spremnika za gorivo, odnosno 21 litru. Ovaj plus se odmah izjednačava potrošnjom goriva, koja je impresivnih 5,5 litara na 100 km. Maksimalna brzina može se okarakterizirati kao niska i fiksna na 140 km / h.


9 Honda Transalp


"Turistička" s terenskim karakterom
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 127,000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Jedna od najboljih opcija za djevojke i bicikliste koji žive u Rusiji. Ovaj bicikl kombinira značajke redovitog urbanog motocikla, ali također ima značajke off-road modela. Vrlo mekan i poslušan, može ubrzati od 150 do 170 km / h ovisno o kupljenom modelu.

Unatoč velikom broju prednosti, ima jedan nedostatak - visinu. S visinom manjom od 170 cm do tla dobivate samo prste. U usporedbi s prethodnim generacijama, volumen spremnika je također smanjen sa 19 na 17 litara. Tu je poboljšanje u cestovnim performansama i pogoršanje off-road, pa unatoč svestranosti, preporučujemo da ga koristiti za grad putovanja. To je zbog činjenice da, zbog nepopularnosti off-road rješenja, proizvođači nastoje svoje proizvode učiniti „urbanijima“.

8 Honda NC750H


Torbica na kotačima
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 404.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Svaka djevojka obično nosi kozmetičku torbu za osobnu njegu. Ovaj bicikl će lijepim ženama omogućiti da pohranjuju svoju prtljagu u posebnu nišu u kojoj se lako uklapa kaciga za motocikle u punoj veličini. Izvrsno rukovanje, u kombinaciji s mekoćom ovjesa čine ovaj bicikl idealnim za gradsku i opuštenu vožnju i šetnju. NC700 pripada turističkoj klasi motocikala, tako da voziti na njemu neće raditi.

Kao kompenzaciju, proizvođač je prilagodio motor i sustav goriva na takav način da osigura minimalnu potrošnju goriva u bilo kojem načinu vožnje.Spremnik za gorivo u novim verzijama bicikla nalazi se ispod stražnjeg sjedala, a središnji dio je u potpunosti rezerviran za prtljažni prostor. Maksimalna brzina je ograničena na 189 km / h.


7 Kawasaki KLX 250 / D-Tracker


Najbolja opcija za grad i terensku vožnju
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 150000 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Početnike i iskusne biciklističke djevojke oduševit će jedan od najboljih bicikala za grad i teren. Kawasaki KLX 250 ima izvrsnu svestranost, o čemu svjedoči modifikacija D-Trackera, koji je stvoren za grad. Posjeduje vrlo uspješan 30-konjski motor i malu težinu, što ga čini udobnim na bilo kojoj vrsti premaza.

Odmah ćemo primijetiti da je spremnik plina mali - samo 7 litara, što istovremeno smanjuje udaljenost koja se može voziti na jednoj benzinskoj postaji na 233 kilometra. Istovremeno, ovo ograničenje ima pozitivan učinak na masu, koja je samo 138 kg. Maksimalna brzina je 144 km / h. Prosječna potrošnja goriva - 3 litre na 100 km.

6 HONDA SHADOW VT750C Classic


Bolje rukovanje
zemlja: Japan
Prosječna cijena: od 210.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Najbolje rukovanje je jedan od glavnih aduta ovog modela. Digitalni indeks u nazivu motocikla izravno ovisi o volumenu motora, tada će VT750C imati volumen od 750 kocki. Nizak centar gravitacije i visina u sedlu će se igrati u ruke novajlijim biker djevojkama, kao i težina praznog vozila. U međuvremenu, uprava je sretna - čovjek mora samo sklopiti nogu i pritisnuti plin, cijela težina izgleda isparava, zbog čega se udruživanja pojavljuju kao kod vožnje bicikla.

Klasični dizajn je izražen u dubokim krilima, kromiranim cijevima i sjedalima u obliku sedla. Snaga, kao i brzina, varira od 42 do 66 KS i 159-177 km / h. Motocikl ne može poslužiti kao alternativa za trkaće modele ili kao prijevoz na duge staze, ali je savršen za treninge i šetnje gradom.


5 Yamaha XV1100 Virago


Jedan od najboljih kruzera
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 120.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Postoje legende da su ovaj bicikl stvorili žene i žene. Mala visina sedla pomaže osedlati ovog lijepog čeličnog čovjeka čak i najmanjim ženama. Dobra stabilnost pomaže u održavanju i relativno niskom težištu. U središtu bicikla nalazi se motor od 1063 kubičnih centimetara s dva cilindra i 62 konjske snage. Dobra vijest za kupca bit će činjenica da je maksimalni učinak motora već dosegnut na oko 3000 okretaja u minuti.

Uloga glavnog ležajnog elementa igra čelični okvir, a dopunjuje ga jednostavna suspenzija u obliku teleskopskih viljuški i dvostruki amortizer sa stražnje strane. Stražnje bubanj kočnice i prednje dvije disk kočnice pružaju optimalno kočenje pri svim brzinama. Zapremina spremnika za gorivo je mala - samo 16,8 litara, dok je težina praznog vozila 239 kilograma, a maksimalna brzina 172 km / h.


4 Honda CBR 600F


Ikona stila
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 175.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Vlasnik ovog bicikla uvijek će biti okružen pažnjom. Kul motor s 102 konjskih snaga, kruta šasija i demokratsko slijetanje daju mu želju da bude sportski. Za ljubitelje velikih brzina, Honda je pripremila model 600RR s motorom za 118 konja. Bicikl se temelji na teškom lijevanom aluminijskom okviru, pružajući svu potrebnu udobnost, praktičnost i praktičnost za vozača i suvozača.

Bicikl se dobro osjeća na gotovo svakoj površini i može poslužiti kao radni konj kada se kreće u urbanom okruženju, ili putujući između gradova na kratkim udaljenostima do 350 km, budući da je volumen spremnika plina samo 19 litara. Ako govorimo o modifikaciji 600RR, to će već biti pravi bicikl, ne baš pogodan za početnike i urbanu okolinu u cjelini.

3 Honda CBR 250R


Najbolji polu-sportski bicikl za djevojčice
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 105.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Najbolji, po našem mišljenju, polu-sportski bicikl za početnike. Lakoća. Brzina i kao da čitate misli vozača prvi su dojmovi kada osedlate ovog zgodnog muškarca.Model 2013 ima snažan jednocilindrični motor s tekućim hlađenjem i radnim volumenom od 250 kubnih centimetara s 4 ventila i 2 bregaste osovine iznad glave, što omogućuje postizanje impresivnog okretnog momenta i davanje snažnoj dinamici tijekom ubrzavanja.

Zadovoljni smo i naprednim PGM-FI sustavom ubrizgavanja goriva, koji osigurava savršen odziv na rotaciju papučice gasa, omogućujući vam uštedu goriva. Moderni obruči u punoj veličini daju biciklu sportski izgled. Digitalna instrumentna ploča je intuitivna, uključuje tahometar, senzore temperature fluida i brzinomjer. Maksimalna brzina do 185 km / h.

2 Yamaha xj6


Jedinstvena kombinacija karakteristika
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 200.000 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

Ovaj bicikl je gotovo savršen. Kombinacija lakoće, dinamike, udobnosti, upravljivosti i cijene. To je mekani ovjes, tako da je vrlo povoljno u gradu, posebno u otežanim uvjetima ruskih cesta. Ako je htio ići na dug put, onda je, kao i mnogi drugi kolege, opremljen naborima za kozmetiku, ručnu prtljagu i druge sitnice. Moguće je instalirati i vjetrobran, ako putovanje obećava biti posebno dugačko.

Model je jednako prikladan za početnike i za profesionalce. Maksimalna brzina je 220 km / h s kapacitetom motora od 600 kubnih centimetara. Spremnik za gorivo ima volumen od 17 litara i, u prosjeku, možete voziti 340 km na jednom punjenju goriva. Ukupno postoje 3 izmjene ovog motocikla:

 • Preusmjeravanje N bez plastične obloge;
 • Skretanje S s plastičnom oblogom;
 • Preusmjeravanje F (FZ6R) za američko tržište.

1 Honda CBF250


Najbolji izbor za početnike
zemlja: Japan
Prosječna cijena: Od 120.000 rubalja
Ocjena (2019): 5.0

Honda CBF250 može se smatrati jednim od najboljih modela za početnike biker djevojke. Vrlo lagan i poslušan, također je nepretenciozan u radu, a to je zaslužilo ljubav kupaca diljem svijeta. Snaga motora je samo 22 konjske snage pri maksimalnoj brzini od 140 km / h. Stražnji monoamortizator jako udara. Aluminijski upravljač lijepo u rukama. Vitalnost ovog japanskog motocikla je zapanjujuća, zbog čega je voljena u afričkim zemljama, posebno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Motocikl ima jednostavan i promišljen stil, tako da se njegovom izgledu vlasnik ne može posramiti, ali se ne ističe posebno na pozadini drugih. Okvir bicikla je vrlo lagan i snažan u isto vrijeme, što je bio razlog za smještaj do 2 osobe ukupne težine ne više od 175 kg. Vlasnik ima mogućnost nadograditi svoj željezni konj, na primjer, možete instalirati probnu gumu i ići osvojiti blato i močvare. Dinamika je slaba zbog 6 stupnjeva prijenosa, zbog čega se nakon 80 km / h primjećuje polagano ubrzanje.Kako odabrati djevojku s motociklom?

Dajemo nekoliko jednostavnih savjeta koji su jednako korisni za djevojke, početnike i sve zainteresirane za ovu temu.

 • Nije potrebno usredotočiti se na modele s kraja 1990-ih i početkom 2000-ih. 80% svih izdanih bicikala više nije pogodno za vožnju, a preostalih 20% treba ruku i mnogo novca za obnovu i remont.
 • Kao prvi bicikl, možete odabrati model od jedne litre. Trenutno su već razvijene mnoge profesionalne motociklističke škole, gdje ćete biti obučeni za rukovanje čak i najsnažnijim biciklima.
 • Kada kupujete, nemojte smatrati NOVI motocikl, ali ne stariji od 10 godina. Može se dogoditi da vam novi bicikl neće odgovarati, a zakon na tržištu je takav da čak i samo stoji u garaži motor gubi 20-30% od cijene.
 • Minimalna plastika. Estetika i ljepota su dobri, ali ne toliko važni kao sigurnost. Lemljenje, bojanje i mijenjanje zavjesa svaki put će biti dosadno i skupo.
 • Popularnost. Što je model uobičajeniji, lakše je pronaći rezervne dijelove i prodati ih.
 • Mirni motor.Važno je odabrati motocikl s motorom koji će oprostiti vaše pogreške, koje ćete u početku imati puno.
 • Ne pokušavajte odabrati bicikl za život, jer se vaši ukusi mogu uvelike promijeniti.
Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač motocikala za djevojčice?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Grated pie
  "Zbog činjenice da muškarci u svojoj prirodi imaju venu hraniteljice, a žene djeluju kao čuvari doma, uče 50% sporije ...
  Seroznooo?

ocjene

Kako odabrati

recenzije