12 najboljih ljetnih jezičnih kampova

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji ljetni jezični kampovi u inozemstvu

1 Škola Moreton Halla Najbolji program za djecu i roditelje
2 Les elfes Cjelogodišnji međunarodni kamp u Alpama
3 Ridley koledž Optimalan omjer studiranja i zabave
4 Gradska nogometna akademija Engleski + nogomet. Najbolji izbor za ljubitelje sportskih igara.

Najbolji ljetni jezični kampovi u Rusiji

1 Yunium Najbolji odmor na moru s intenzivnim tečajem engleskog jezika
2 Pametni praznici Ispitivanje materijala na ekskluzivnoj metodi
3 Djeca u Orangeu Najduži pomak. Promocije za ponovno pokretanje
4 Tabor Abc Odmor na obali Bajkalskog jezera. Podučavanje engleskog jezika u vlastitoj tehnici sviranja

Najbolji ljetni jezični kampovi u blizini Moskve

1 Kamp Montana Nastava engleskog, francuskog, njemačkog i kineskog
2 MILC Dvije mogućnosti smještaja. Popusti za velike obitelji
3 Ujedinjeno Kraljevstvo Blizina mjesta. Prilagođeni program za različite razine znanja
4 Zabava engleskog odmora Uronite u razgovorno okruženje bez odlaska u inozemstvo

Dugi odmori pružaju izvrsnu priliku da provedete vrijeme ne samo s užitkom, već is dobrobiti. A ako točne znanosti zahtijevaju najozbiljniji pristup, onda se učenje stranog jezika može vrlo uspješno kombinirati s punopravnim odmorom, jednostavno slanjem djeteta u ljetni lingvistički kamp. Tamo, u krugu svojih vršnjaka i pod nadzorom profesionalnih učitelja, moći će zaigrano "podići" svoje znanje jezika ili čak naučiti engleski od nule.

Najbolji ljetni jezični kampovi u inozemstvu

Prema riječima roditelja, najbolji rezultati pokazuju učenje s takozvanim "potpunim uranjivanjem" u jezično okruženje. Takav format može osigurati samo kamp u inozemstvu - u Engleskoj, Kanadi, SAD-u, Švicarskoj i drugim zemljama. Djeca koja dolaze iz različitih dijelova svijeta neko vrijeme postaju jedan kohezivan tim. To ih čini oslobođenim, smanjuje strah od komuniciranja na stranom jeziku i, kao rezultat, pomaže u navigaciji u stranoj kulturi i lingvistici.

4 Gradska nogometna akademija


Engleski + nogomet. Najbolji izbor za ljubitelje sportskih igara.
Web stranica: mancity.com
zemlja: Velika Britanija
Ocjena (2019): 4.7

Učenici koji nisu ravnodušni prema svjetskom nogometu i nikada ne propuštaju igre Premier lige, mogu iskoristiti priliku da u kratkom roku spoje svoju strast sa željom za usavršavanjem engleskog jezika. To će im pomoći ljetni jezični kamp, ​​stvoren na temelju nogometne akademije Gradske nogometne akademije u Manchesteru. Za učenje i rekreaciju pozivaju se tinejdžeri od 9 do 17 godina. Obrazovni program obuhvaća 15 sati treninga pod vodstvom najboljih trenera, a isto vrijeme posvećeno je i jezičnim tečajevima. Nastava se održava u skupinama od 12 osoba, a dječaci i djevojčice se poučavaju odvojeno.

Standardna smjena u Gradskoj nogometnoj akademiji traje 14 dana. Trošak putovanja za jednu osobu je oko 2700 funti. Ovaj iznos uključuje puni smještaj u kampusu, korištenje lokalne knjižnice, računalne klase i područja za rekreaciju. Za zabavu, djeci se nude izleti na znamenita mjesta Manchester (stadion i Nacionalni muzej nogometa), kao i razna natjecanja, tematske zabave i druga kulturna događanja izravno na području Akademije.

3 Ridley koledž


Optimalan omjer studiranja i zabave
Web stranica: ridleycollege.com
zemlja: Kanada
Ocjena (2019): 4.8

Još jedan strani kamp za tinejdžere, koji se s pravom može nazvati najboljim u smislu omjera dijelova obrazovanja i zabave, je Ridley College, koji se nalazi u St. Catharinesu u Kanadi.U ovoj najstarijoj privatnoj školi djeca u dobi od 9 do 17 godina mogu ne samo učiti tečno komunicirati na engleskom jeziku, već i sami vidjeti najimpresivnije znamenitosti zemlje: Niagarski slapovi na granici sa SAD-om, Crystal Beach, CN Tower i druge zanimljive predmete.

Školski program prilagođen je različitim razinama poznavanja jezika, tako da ga svaki tinejdžer lako uočava. Za produktivniji trening u kampu osigurani su posebni uvjeti naselja - djeca su smještena u dvokrevetnim sobama, koje se dijele s istom godinom spola, a stigle su iz druge zemlje. Takva tehnika omogućuje učenicima da prevladaju psihološku barijeru i slobodno rade na riječima koje su naučili kako bi ih koristili u razgovoru s strancima. Cijena trotjednog boravka u Ridley Collegeu započinje s 5.000 kanadskih dolara po osobi. Plaćanje za let, konzularne pristojbe i usluge turoperatora nije uključeno u ovaj iznos.

2 Les elfes


Cjelogodišnji međunarodni kamp u Alpama
Web stranica: leselfes.com
zemlja: Švajcarska
Ocjena (2019): 4.9

Jezični kamp Les Elfes nalazi se u možda najslikovitijem mjestu u Švicarskoj - skupom i popularnom skijalištu Verbier. Minimalna starost studenata ove ustanove je 7 godina. Učenici su podijeljeni u skupine prema dobi i ovisno o razini osposobljenosti mogu pohađati standardne ili intenzivne tečajeve na engleskom, njemačkom, španjolskom ili francuskom jeziku. Glavni fokus programa obuke je na razvoju govornih vještina, a za bolje ovladavanje materijalom, obuka se provodi ne samo u razredima, već se nastavlja i tijekom igara i izleta.

Za dvotjedni boravak (to jest, trajanje jedne smjene u Les Elfesu) morat ćete platiti od 4.420 švicarskih franaka. To je minimalni iznos koji uključuje jezične lekcije za odabranu shemu, obrazovne materijale, smještaj, prehranu, osiguranje i izvannastavne aktivnosti. Po završetku tečaja svaki student dobiva poseban certifikat. Zanimljiva činjenica - za razliku od ostalih sudionika na rangiranju, kamp Les Elfes prihvaća djecu ne samo ljeti, nego i zimi. Istovremeno se ovdje može smjestiti do 130 studenata.


1 Škola Moreton Halla


Najbolji program za djecu i roditelje
Web stranica: moretonhallschool.com
zemlja: Velika Britanija
Ocjena (2019): 5.0

Poznata engleska škola za djevojčice Moreton Hall School, smještena na granici Engleske i Walesa, od srpnja do kolovoza, zaustavlja svoj rad i pretvara se u međunarodni kamp za učenje engleskog jezika. Trajanje jednog dolaska varira od 1 do 7 tjedana, obitelji s djecom od 3 godine primaju se na boravak. Jedinstvena tehnika u kojoj se veliku važnost pridaje ne samo edukativnom dijelu, nego i zabavnoj komponenti, omogućuje uživanje u obiteljskoj zabavi zajedno i, bez puno truda, poboljšati znanje stranog jezika.

Gosti su smješteni u rezidenciji škole. Maksimalan broj stanovnika u sobi - 3 osobe. Tečajevi se provode za grupe s različitim razinama znanja, do 15 učenika u svakom razredu. Izvannastavni program uključuje plivanje, ples, kazalište, tenis i druge zanimljive aktivnosti. Cijena smještaja, hrane i obrazovanja u školi Moreton Hall je od 1900 funti tjedno. Avionska karta, transfer, zdravstveno osiguranje, kotizacija i neki drugi dokumenti i usluge naplaćuju se posebno. Sudeći prema recenzijama, to je nesumnjivo najbolji europski kamp za zajedničku obuku na temelju jedne od najprestižnijih institucija u zemlji.

Najbolji ljetni jezični kampovi u Rusiji

Ako, iz nekog razloga, strani kampovi nisu pogodni za vas, možete uzeti u obzir prilično dostojnu alternativu - programe ruskog jezika. Za rad u njima najčešće se zapošljavaju učitelji iz “medijskog” okruženja, tj. Stranci koji lako i razumljivo mogu objasniti djetetu sve nijanse izgovora i pravopisa engleskih, francuskih ili njemačkih riječi.Osim nastave, život u domaćim kampovima uključuje razne sportske događaje, natjecanja, kreativne tečajeve i druge zanimljive događaje koji se također održavaju u formatu “samo na engleskom”.

4 Tabor Abc


Odmor na obali Bajkalskog jezera. Podučavanje engleskog jezika u vlastitoj tehnici sviranja
Web stranica: abc-camp.ru; Tel .: +7 (3952) 78-21-09
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

ABC kamp (ABC na Bajkalu) nesumnjivo je jedan od najkreativnijih sudionika u našem pregledu. Polazeći od lokacije (geografski, baza je na vrlo lijepom mjestu, na obalama plitkog zaljeva poznatog Bajkalskog jezera), a završava vlastitim nastavnim metodama. Razvijeni koncept temelji se na 10-dnevnoj akcijskoj pustolovnoj igri, koja je mješavina malo zaboravljene sovjetske Zarnice i bliže suvremenom djetetu, kao što je Mortal Combat. U isto vrijeme, svi koji su postali članovi Ljetnog grada moraju se pridržavati strogih pravila - "Ni riječi na ruskom!"

Kamp prihvaća tinejdžere od 10 godina i odrasle od 18 godina i više, s razinom engleskog jezika koji nije niži od pred-srednjeg. Životni uvjeti u kampu ABC prilično su spartanski, što odgovara općoj ideji rekreacije na otvorenom. Djeca su smještena u šatorima za kampiranje, na području ljetnog grada nalazi se kompleks za pranje, blagovaonica, šatori za igre i sjenice za vježbanje. Obilazak logora čuva se 24 sata dnevno. Cijena jedne smjene u 2019. godini ovisi o odabranoj sezoni i kreće od 11.800 rubalja. Cesta do objekta i natrag nije uključena u ovaj iznos i mora se platiti zasebno.

3 Djeca u Orangeu


Najduži pomak. Promocije za ponovno pokretanje
Web stranica: in-orange.ru; Tel .: +7 (812) 612-01-20
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Jezični kamp Djeca u Naranči za djecu vodi Centar jezika Orange, prilično poznata škola engleskog jezika u St. Petersburgu. Tijekom ljetnih praznika, djeca od 7 do 15 godina mogu se u njoj opustiti, zabavljati se sa svojim vršnjacima i učiti mudrosti stranog jezika. Kamp se razlikuje od ostalih sličnih građevina dužim smjenama (20 dana u odnosu na uobičajene 14), koje se odvijaju u rekreacijskom centru Svyazist (Lenjingradska regija), na mjestu s prekrasnom prirodom i pod 24-satnom sigurnošću.

Cijena pune karte za 2019. iznosi 58.020 rubalja. Međutim, na web stranici in-orange.ru možete pronaći popis popusta koji su dostupni studentima Centra, djeci iz iste obitelji ili onima koji ponovno odaberu Kids u Orange za svoj ljetni odmor. Nastava engleskog jezika održava se svaki dan (najmanje 1,5 sat), au slobodno vrijeme djeca imaju priliku pokazati svoje talente u raznim ekipnim natjecanjima i događajima. Obroci u kampu su 5 obroka dnevno, ima miran sat i obavezno umirovljenje u 22.15. Starija djeca, starija od 15 godina, pozvana su da sudjeluju u programu Teens in Orange, posebno osmišljenom za ovu dobnu skupinu.

2 Pametni praznici


Ispitivanje materijala na ekskluzivnoj metodi
Web stranica: smartholidays.spb.ru; Tel .: +7 (812) 571-56-82
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

„Pametni praznici“ je razvojni program za podučavanje engleskog jezika izvan škole, koji je razvijen u St. Petersburgu još 2000. godine. Danas, njegovi sudionici mogu biti ne samo stanovnici Sankt Peterburga, nego i studenti iz drugih gradova naše zemlje. Da biste to učinili, jednostavno posjetite istoimeni ljetni kamp, ​​gdje će vam iskusno nastavničko osoblje pomoći da bolje upravljate stranim jezikom. Organizacija se dinamično razvija i vrlo je tražena i povjerena roditeljima. Brojke mogu poslužiti kao dokaz za to: danas „pametni praznici“ za smjenu uzimaju oko 500-600 gostiju, dok je u prvoj utrci broj podnositelja zahtjeva nešto premašio brojku od 20 ljudi.

Kamp se nalazi na području rekreacijskog centra "Blue Lake", Lenjingradska regija, poz. Tsvelodubovo. Boravak u ovom ekološki čistom mjestu, okružen borovom šumom, blagotvorno djeluje na imunitet djeteta, čineći ga otpornijim i snažnijim.Intenzivan tečaj učenja engleskog jezika, s ciljem razvijanja vještina konverzacije i izrade gramatičkih struktura, omogućuje kombiniranje zdravstvenih koristi s prednostima mentalnog rasta. Kamp prihvaća djecu od 7 do 17 godina. Tinejdžeri se spajaju u skupine po dobi i smještaju se u dvokatnu ciglenu zgradu. Čuvar i liječnik rade 24 sata dnevno. Trošak dozvole - 55 010 rubalja. Prijenos na obje strane se dodatno plaća.

1 Yunium


Najbolji odmor na moru s intenzivnim tečajem engleskog jezika
Web stranica: uniumcamp.ru; Tel: 8 (800) 555-71-17
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 5.0

Savezna mreža "Unium" već duže vrijeme posluje na ruskom tržištu usluga - više od 20 godina. Započinjući svoje aktivnosti kao redovni tečajevi za pripremu za upis na sveučilište, tijekom tog vremena organizacija se toliko proširila da je otvorila svoje obrazovne centre u mnogim velikim gradovima Rusije, a također je počela izvoditi školarce u ljetne kampove za djecu od 10 godina.

Jedno od najpopularnijih područja koje nudi ova škola stranih jezika svakako je ljeto na obali Crnog mora. Tijekom 14 dana smjene, djeca će moći studirati u "Akademiji Unium", sudjelovati u uzbudljivim igrama i zadacima, ići na izlete i naravno imati puno morske vode. Program za učenje stranog jezika uključuje tečaj iz govornog engleskog jezika, koji vam omogućuje da proširite vokabular i poboljšate komunikacijske vještine. Nastava se održava svakodnevno, a nakon diplomiranja, momci pripremaju završni projekt - video, prezentaciju ili kviz na engleskom jeziku. Cijena odmora bez uzimanja u obzir ceste je gotovo 77.000 rubalja. Gostima je na raspolaganju hotel Gorki Panorama s 4 zvjezdice koji se nalazi u gradu Soči.


Najbolji ljetni jezični kampovi u blizini Moskve

Nedavno su mnogi stanovnici Moskve i gradovi najbliži glavnom gradu izabrali najjeftiniji ljetni odmor za svoju djecu nedaleko od kuće. U ovom odjeljku moći ćete se upoznati s najboljim mogućnostima učenja stranog jezika u vašoj regiji. Budući da je vrlo teško objektivno procijeniti obrazovnu komponentu, u procesu odabira vodili smo se povratnim informacijama gostiju i njihovih roditelja. Kao rezultat toga, prikupili smo 5 istinski učinkovitih jezičnih kampova u Moskvi s udobnim životnim uvjetima i bogatim obrazovnim programom.

4 Zabava engleskog odmora


Uronite u razgovorno okruženje bez odlaska u inozemstvo
Web stranica: compasscamp.com; Tel .: +7 (495) 228-18-20
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Dobar ljetni kamp za djecu s jednim minusom - radi samo 2 mjeseca, lipnja i srpnja. Ostatak zabavnog engleskog odmora sasvim je vrijedan konkurencije ostalim sudionicima našeg rejtinga, nudeći svojim gostima udobne sobe, dobro uređenu teritoriju, kao i raznolik obrazovni i zabavni program. Na temelju organizacije u predgrađima, u domu zdravlja "Crveni karanfil", gdje kamp zauzima 2 zgrade. Turisti su smješteni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa svim sadržajima i krevetom s ortopedskim madracem. Za djecu je osigurano 5 obroka dnevno. Tu je zatvoreni bazen i višenamjenski sportski kompleks koji gosti kampa mogu koristiti.

Engleski se uči najmanje 3 sata dnevno. Glavni fokus je na konverzacijskoj praksi s uranjanjem u jezično okruženje bez odlaska u inozemstvo. Materijal je predstavljen u pristupačnom obliku uzbudljivih igara, gdje su predavači iskusni strani učitelji s dugim radom. Osim treninga, u kampu se održavaju i različita sportska natjecanja, znanstvene radionice, diskoteke i međugradski događaji. Cijena jedne smjene u zabavnom engleskom odmoru je 48 000 rubalja. u 14 dana. Dobna ograničenja - 9-16 godina.

3 Ujedinjeno Kraljevstvo


Blizina mjesta. Prilagođeni program za različite razine znanja
Web stranica: ukcamp.ru; Tel .: +7 (499) 753-32-44
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Kreativno-jezični kamp "Ujedinjeno Kraljevstvo" poziva djecu od 6 do 17 godina da se opuste u prirodi, steknu nove dojmove iu opuštenoj atmosferi podignu svoje znanje engleskog jezika na novu razinu. Kao iu drugim sličnim organizacijama, ovdje se naglasak stavlja na predstavljanje informacija o igri. Učenici poboljšavaju svoj govor i ponavljaju pravila pod vodstvom stručnih učitelja s velikim iskustvom u podučavanju.

Prema stupnju jezične izobrazbe studenti su podijeljeni u zasebne skupine do 12 osoba. Nastava se održava svakodnevno po posebno razvijenoj komunikacijskoj metodi i traje najmanje 1,5 sat. Svi savjetnici koji rade u kampu imaju specijalizirano obrazovanje ili su postdiplomci pedagoških ili lingvističkih sveučilišta. Program „Ujedinjenog Kraljevstva“ provodi se na području pansiona „Forest Town“, koji se nalazi na jednom od najslikovitijih kutaka moskovske regije, samo 15 km od Moskovske obilaznice. Trošak života ne ovisi o odabranom datumu dolaska i iznosi 49 950 rubalja. za 14-dnevnu smjenu po osobi.

2 MILC


Dvije mogućnosti smještaja. Popusti za velike obitelji
Web stranica: lager.milcentre.ru; Tel .: +7 (495) 997-23-65
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Obrazovni lingvistički centar MILC (moskovski centar za inovativne jezike) osnovan je 2010. godine i od tada se s pravom smatra jednom od najuglednijih institucija u ovom području. Tijekom godina otvoreni su na temelju organizacije: dvojezični vrtić, obiteljski klub za putovanja i nekoliko međunarodnih jezičnih kampova.

Za djecu koja ne namjeravaju putovati u inozemstvo, MILC nudi udoban odmor u ekološki čistim regijama najbližeg moskovskog područja - Kurkina i Khimki. Na zahtjev roditelja, možete odabrati dvije mogućnosti smještaja, dan ili sat. Cijena dolaska za 14 dana ovisi o kupljenom paketu: 38.500 ili 42.000 rubalja. respektivno. Bez obzira na vrstu boravka, sva djeca sudjeluju u obveznoj nastavi engleskog jezika (14 akademskih sati po smjeni), čiji su nastavnici “izvorni govornici” jezika. Osim toga, program kampa nudi jednu kazališnu izvedbu na engleskom jeziku, dnevne tematske događaje, šetnje, kreativne i kuharske radionice i druge zanimljive aktivnosti. MILC kamp je namijenjen prijemu tinejdžera od 10 godina. Za članove velikih obitelji popust.


1 Kamp Montana


Nastava engleskog, francuskog, njemačkog i kineskog
Web stranica: montanacamp.ru; Tel .: +7 (495) 227-99-17
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 5.0

Glavna razlika u ljetnoj školi u kampu Montana je njegova višejezičnost. Dok većina sličnih dječjih ustanova nudi studiranje samo na engleskom jeziku, u ovom kampu u blizini Moskve možete poboljšati svoje znanje o osnovama njemačkog, francuskog, pa čak i kineskog. Prema internetskim stranicama tvrtke, predavanja izvode tzv. "Govornici" - osobe s profesionalnom jezičnom edukacijom koje će vam pomoći u učenju ispravnog izgovora, spasiti vas od pogrešaka i naučiti djecu prirodnoj brzini govora. Nakon analize iskustva iz proteklih godina, kamp Montana je izračunao optimalno trajanje nastave - ne više od 3 sata dnevno.

Geografski, kamp se nalazi u Kolomni, 110 km od Moskve. Osim podučavanja stranih jezika, nastavnici i savjetnici organiziraju zanimljive plesne i sportske aktivnosti za svoje goste. Ovdje se možete pridružiti nastanku filmske umjetnosti, prisustvovati kreativnim radionicama, zadacima, zabavama i diskotekama. Djeca od 8 do 17 godina primaju se za smještaj. Trošak dvotjedne smjene ovisi o odabranom programu i počinje na iznos od 51.000 rubalja.Ova cijena uključuje i pet obroka i transfer iz ureda na Varšavskoj magistrali do rekreacijskog centra i natrag.

Popularno glasanje - koji ljetni kamp je najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije