10 najboljih plovila

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih jet skija

1 Sea-Doo SPARK Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
2 Yamaha Super Jet 700 Najlakši jet ski
3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500 Najbolji sportski model
4 BRP GTR 230 Atraktivan dizajn. Snažan motor
5 Yamaha Waverunner Superjet Klasični model bez nepotrebnih detalja
6 Kawasaki STX-15F Najbolja brzina jet ski
7 BRP GTI 90 Najekonomičniji jet ski
8 Yamaha VX700S Najbolji jet ski za šetnje
9 Sea-Doo RXP-X 260 Najatraktivnija opcija
10 AUTOMATSKI VODENI SKUTER 300W Vodeni skuter za djecu

Tehnologija vode se ubrzano razvija, omogućujući običnim ljudima da iskuse sve užitke u aktivnostima na otvorenom na vodi. Jet ski je teško tehničko motorizirano sredstvo. Ovisno o ukupnim dimenzijama vodenog bicikla i odredišta, proizvođači ga opremljaju električnim motorom ili benzinskim motorom. Jet ski je razvijen kao sportska tehnika, ali s vremenom je postao dostupan običnim građanima. Stoga su svi akvakabovi podijeljeni u dvije velike skupine.

 1. Sportski skuteri su stalni modeli koje karakterizira visoka snaga motora i visoka maksimalna brzina (preko 100 km / h). Moderni sportski aquabikesovi su završeni podešavanjem kuta nagiba vodenog mlaza za teške manevre i skokove iznad vode.
 2. Za rekreaciju, jet skije imaju sjedeći dizajn. Možete provesti vrijeme na vodi zajedno ili tri zajedno. Ova je tehnika stabilnija i sigurnija, ali manje snažna i brza. Uz pomoć skutera za rekreaciju možete uspješno vući skijaša na vodi.

Po dogovoru, uobičajeno je podijeliti mlazne skije u nekoliko kategorija.

 • Obiteljski modeli mogu primiti nekoliko ljudi, otporni su na vodu, sposobni za kretanje velike količine stvari tijekom dugog putovanja.
 • Sportski skuteri su brzi i lagani automobili. Upravljanje njima zahtijeva određene vještine.
 • Dječje skuteri za djecu imaju visoku razinu sigurnosti. Oni su mali i imaju izvrsnu vodootpornost. Optimalno za tinejdžere bit će korištenje električnih modela.

Naš pregled uključuje najbolje skutere. Prilikom sastavljanja ocjene uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • imenovanje;
 • tehničke specifikacije;
 • cijena;
 • stručna mišljenja;
 • recenzije korisnika.

Prije kupnje jet ski treba biti spreman za dodatni financijski otpad. Bez njih je nemoguće održavati, upravljati i prevoziti specijaliziranu opremu.

 1. Vodeni bicikl je sezonska tehnika koju morate pohraniti negdje zimi. S obzirom na rusku klimu, samo 3-4 mjeseca moći ćete istinski uživati ​​u užitku rekreacije u vodi. Stoga je potrebno kupiti posebnu zaštitnu kutiju ili kutiju, ali ako postoji prostrana garaža, onda se može ostaviti vodeni bicikl za pohranu u zatvorenom prostoru.
 2. Prijevoz odraslog akvabike uspijeva uz pomoć prikolice ili kočije. Ti će uređaji morati biti registrirani i redovito pregledani.
 3. Nakon kupnje jet ski-a, odmah trebate kupiti životne prsluke za vozača i suvozača.
 4. U roku od 10 dana nakon kupnje, brodica podliježe državnoj registraciji. Svake godine morat ćete platiti porez na promet.

Top 10 najboljih jet skija

10 AUTOMATSKI VODENI SKUTER 300W


Vodeni skuter za djecu
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 13 036 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Najbolji dječji jet ski u našem pregledu bio je model Joy Automatic Aquatic scooter 300W. Kineski proizvođač učinio je tehnologiju električnog pogona ne samo sigurnom, već i povoljnom. Dimenzije vodenog skutera omogućuju Vam udobno smještaj ne samo djece (od 10 godina), već i odraslih. Na jednom punjenju baterije možete se voziti na vodenoj površini 1,5 sat.Mala težina i dizajn na napuhavanje jet-skija omogućuje vam prijevoz vozila u prtljažniku običnog automobila bez ikakvih problema. Dakle, zanimljiv odmor za dijete može se organizirati i na moru i na malom jezeru u blizini vikendice.

Domaći vlasnici skutera s mlaznim motorom Joy Automatic Aquatic scooter 300W smatraju da je ovo vrlo isplativ projekt. Dijete je zauzeto uzbudljivim i nagrađivanim odmorom, a da ne mora trošiti veliki novac na iznajmljivanje jet-skija. Naravno, vrijeme za zabavu nije dovoljno zbog ograničenog kapaciteta baterije.


9 Sea-Doo RXP-X 260


Najatraktivnija opcija
zemlja: Kanada
Prosječna cijena: 850 000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ovaj kanadski proizvođač je nadaleko poznat među ljubiteljima opreme za vodu. Poznat je po snažnim hidrociklima, a gotovo svake godine tvrtka izdaje novi model, često vrlo različit od prethodnog. To se dogodilo ove godine. Tvrtka je proizvela, vjerojatno, najelegantniji i najatraktivniji bicikl svih vremena. Dovoljno je samo pogledati kako bi se shvatile vizualne prednosti: idealna i win-win kombinacija crne i crvene, stroge isprekidane linije s zamršenim isprepletenim pletenicama, puno neobičnih i istodobno nužnih detalja.

No, proizvođač se nije ograničio na vizualne kvalitete i opremio bicikl snažnim četverocilindričnim motorom od gotovo 1,5 litara. Sa svojom težinom, bicikl lako razvija brzinu preko 100 kilometara, a istovremeno održava sposobnost manevriranja. Za puni okret, dovoljno je da bude samo 5 metara, a to je vrlo malo, pogotovo s obzirom na to da imamo jet-ski s tri sjedala s prostranim prtljažnikom od 170 litara.

8 Yamaha VX700S


Najbolji jet ski za šetnje
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 669 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ako za vas jet ski nije sportska oprema, već tehnika za hodanje po vodi, preporučujemo da obratite pozornost na ovaj model. Posebno je dizajniran za putovanja na daljinu i plivanje. Iza bicikla je igralište s posebnim, neklizajućim premazom. Lako se na nju popeti iz vode, a možete i roniti iz nje.

Trostruka oprema, to jest, možete ići u šetnju s cijelom obitelji. Motor je instaliran prilično snažno, a razvijena brzina je gotovo stotinu kilometara. Naravno, manevarska sposobnost ovdje nije najbolja, što ne iznenađuje, s obzirom na veličinu opreme i njezinu ukupnu težinu. Obratite pozornost na programere i korisne stvari. Prije svega, to je praktičnost i vozača i putnika. Sjedala imaju separator, a na upravljaču su retrovizori koji čine jet-ski punopravnim vozilom s prostranim prtljažnikom skrivenim ispod sjedala. Njegov volumen je 200 litara, što znači da možete sigurno ići na piknik ili samo u šetnju u vodi sa stajalištima za kupanje.


7 BRP GTI 90


Najekonomičniji jet ski
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 879 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Hidrocikli se ne razlikuju po profitabilnosti. Potrošnja goriva se često povećava zbog velike težine opreme i poteškoća pri kretanju duž površine vode. Ali imamo bicikl koji ima najlakšu težinu u svojoj klasi. Proizvođači su napravili poseban slučaj od plastike, što je rezultiralo ukupnom težinom pala na gotovo 120 kilograma.

Netko će reći da to nije tako malo, a tu su i lakši jetski, ali napominjemo da se manja težina nalazi samo u stojećim biciklima, a to je model sjedenja, izračunat, osim za tri osobe. Da, da, točno. Kapacitet je tri osobe, a to je u prisutnosti relativno slabog motora, koji, unatoč svemu, ubrzava tehnologiju na stotine kilometara na sat, i ne doživljava nikakve očite poteškoće u ubrzavanju ili manevrima. Zbog svih ovih karakteristika, ovaj model se često koristi u tvrtkama za iznajmljivanje. Na njemu se lako mogu prevaliti dva putnika, i to vrlo brzo, i to ne samo u ravnoj liniji, već is oštrim zavojima i drugim somersima, koje toliko vole turisti i turisti.

6 Kawasaki STX-15F


Najbolja brzina jet ski
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 500 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Za razliku od kopnenih vozila, jet skije su manje vjerojatno da će biti pogođene i pogođene, ali sudbina raznih oštećenja ih ne izbjegava. U ovom modelu, razvijatelji Kawasakija posebnu su pozornost posvetili snazi ​​opreme i njezinoj izdržljivosti. Čak i kada udari u gat ili se sudara s preprekom, vanjski dio trupa ostat će netaknut. Naravno, u razumnom roku, ali možemo sa sigurnošću reći da je to najbolji bicikl u smislu snage.

Nažalost, projektanti i inženjeri morali su poduzeti kritične mjere, a svi su izbočeni dijelovi uklonjeni iz jet ski-ja, najčešće na udar. Kao rezultat toga, bicikl je počeo izgledati pomalo zastarjelo, ali izgled je varljiv, a iza njega leži doista snažan motor koji ubrzava opremu do stotinu kilometara, čak i ako na stražnjem sjedalu ima putnika. Jednostavno rečeno, suočavamo se s najtrajnijim hidrociklom. Da, to nije najbolje rješenje u smislu dizajna, ali s njim se možete osjećati potpuno sigurno, a nenadmašna japanska kvaliteta omogućit će vam da se vozite na vodi bez popravaka za mnoge sezone.


5 Yamaha Waverunner Superjet


Klasični model bez nepotrebnih detalja
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 435 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Vjeruje se da su stojeći hidrocikli stvar prošlosti, dajući mjesto udobnijim sjedalima s dva ili čak tri mjesta. Međutim, klasici nikada ne izlaze iz mode, a pred nama je izravan dokaz toga. Ovo je stand-up bicikl s prilično snažnim motorom snage 74 stupnja. Njegova težina je samo 136 kilograma, što vam omogućuje da obavite najviše zamršen salto i zaustave.

Ako tražite najbolji sportski jet ski, bez nepotrebnih zvona i zviždaljki i sveprisutne složene elektronike, onda je ova tehnika za vas. Ima sve što je potrebno za sportske i brze izlete na vodenoj površini, a istovremeno se svi sekundarni elementi uklanjaju kako ne bi preopteretili opremu i ne bi je učinili presporo i nespretnim. Oduševit će kupce i cijenu. U usporedbi sa sjedećim, teškim biciklima, znatno je niži, a istodobno je i nenadmašna japanska kvaliteta, odnosno najbolja oprema koja se ne mora popravljati na kraju svake sezone.


4 BRP GTR 230


Atraktivan dizajn. Snažan motor
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 1 239 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Kada kupujem jet ski, želim da bude ne samo snažan, već i atraktivan. Dizajneri ovog modela odlučili su pobijediti konkurente na trupu i razvili dizajn koji običan bicikl pretvara u raketu iz budućnosti. Prekinute linije, savršena kombinacija boja, masa korisnih suknji i drugih sitnica čine ga pravim umjetničkim djelom.

Ali ako ste pomislili da su prednosti završetka dizajnera gotove, onda se žurimo da vas zadovoljimo - na vrhuncu ovoga je unutarnje ispunjenje. Osobito snažan, snažan motor od 300, koji ubrzava teški bicikl do brzine od preko stotinu kilometara. Snaga motora je toliko visoka da se tijekom vožnje s putnikom njegova težina gotovo ne osjeća. Naravno, pri maksimalnom opterećenju, možete zaboraviti na skakanje, ali bicikl će biti u mogućnosti razviti maksimalnu brzinu, i to bez većih poteškoća. No, iz nedostataka može se identificirati relativno visoke cijene, ali za ljude koji su upoznati s ovom markom, čini se da je sasvim prihvatljivo, a hidrocikli ove klase rijetko koštaju manje od milijun rubalja.

3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500


Najbolji sportski model
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 840.000 rubalja
Ocjena (2019): 4.8

Poznato je da se na vodi brzina osjeća drugačije nego na kopnu, a čak 60 kilometara na sat čini se vrlo brzom. A što ako ubrzate jet ski na stotinu ili više? Kažete da je to jednostavno nemoguće! Onda je ovdje dokaz. Ova tehnika razvija doista ogromnu brzinu, a istovremeno održava nesmetan rad i upravljivost. Tajna leži u 4-cilindričnom volumenu motora od gotovo jednog i pol litra, a to se može usporediti s automobilom.

Osim toga, tehnika je opremljena masom korisne elektronike, na primjer, tempomatom, postavljenim pomoću ključa za paljenje. Naime, možete koristiti jet-ski za brze vožnje, a za lagane šetnje, što je također vrlo važno, s obzirom na turistički prtljažnik od više od 200 litara. Ali glavna prednost ovdje je stereo sustav.A to nije samo magnetofon koji se ne može čuti - iza buke motora, nego i punopravne akustike snage 60 W po zvučniku i neovisnog pojačala.

2 Yamaha Super Jet 700


Najlakši jet ski
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 583 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jet ski nije samo vozilo za uživanje, nego i sportska oprema. No, za izvođenje trikova na vodi potrebna posebna tehnika, glavna značajka koja je niska težina i visoka snaga motora. Pred nama je upravo ta opcija.

Težina ovog jet ski-ja je samo 140 kilograma, što olakšava lansiranje u vodu i postavljanje na transportnu platformu. Osim toga, može obavljati najzahtjevnije zaustave: skokovi, udarci, oštri okreti. S takvom relativno malom težinom, kapacitet motora je 700 kubnih centimetara, što je dosta za stojeći hidrociklički tip. Biti će zadovoljni fleksibilnošću postavki, posebice mogućnošću podešavanja visine i nagiba upravljača, koji je sigurno fiksiran u odabranom položaju i lako se mijenja ako je potrebno.


1 Sea-Doo SPARK


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Kanada
Prosječna cijena: 699 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Iskusiti sve emocije jahanja na valovima na jet skiu omogućuje pristupačan model Sea-Doo SPARK. Unatoč troškovima proračuna, oprema je napravljena kvalitativno i pouzdano. Aquabike je opremljen motorom od 60 litara. s., što vam omogućuje da dosegnete brzine do 80 km / h. Vodeni bicikl ima dobru upravljivost, praktičnost i malu težinu. Čip serije Sea-Doo je sustav za brzo zaustavljanje. Motor se pouzdano štiti od prodora slane vode unutra. Dobra otpornost za hidrocikliste osigurava posebne zaustavne stope, omogućujući prevladavanje vodenih prepreka u različitim pozama.

Mnogi korisnici Sea-Doo SPARK jet ski popularnu tehniku ​​nazivaju popularnom tehnikom. To je pristupačna, ima skup korisnih funkcija, predvidljivo se ponaša na vodi. Od minusa potrošači ispuštaju složeno upravljanje i nisku brzinu.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač hidrocikla?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 181
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije