8 najboljih vodenih parkova na Krimu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 8 najboljih vodenih parkova na Krimu

1 Plava uvala Bazeni s morskom vodom, najjeftiniji vodeni park
2 Banana Republika Veliki broj atrakcija, izvrsne recenzije
3 Atlantida Najbolje promocije, prekrasan teritorij
4 Koktebel Najveći vodeni park Krim - područje od 4,5 hektara
5 Bademov šumarak Savršena kombinacija opuštajuće i zabavne zabave
6 Zurbagan Ekstremni spustovi
7 U Lukomorye Besplatan transfer, jedinstveni stil
8 Vodeni svijet Disco s vodom, lijepo uređeno područje

Odlučivši se za ljetni izlet na sunčani Krim, putnici mogu ne samo uživati ​​u morskoj obali s prekrasnim plažama, već i doživjeti nevjerojatan osjećaj. Regija je poznata po modernim velikim akvakompleksima s izvrsnom tehničkom opremom. Aquapark je mjesto gdje se ne zabavljaju samo djeca, već i odrasli. U pravilu se dijele na nekoliko zona na temelju dobnih ograničenja. Većina ljudi koji dolaze na Krim ostaju oduševljeni posjetom takvim mjestima. Na poluotoku ima ukupno 8 vodenih parkova od kojih svaki privlači svojim „čipovima“. Naša ocjena pomoći će vam napraviti težak izbor u korist najboljeg vodenog parka.

Top 8 najboljih vodenih parkova na Krimu

8 Vodeni svijet


Disco s vodom, lijepo uređeno područje
Web stranica: sudak-aquapark.com
Na karti: Sudak, ul. Gagarin, 79
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

Na istočnoj obali poluotoka, jedan od najvećih vodenih parkova "Vodeni svijet" s velikim teritorijem (20 tisuća četvornih metara) i velikim brojem jedinstvenih atrakcija čeka svoje goste. Osim toga, 2013. godine dobio je nagradu “Najbolji vodeni park Krim”. Izbor posjetitelja klizi s minimalnim preopterećenjem za ljude bilo koje dobi i sa svim zdravstvenim stanjem, ekstremnim padovima pa čak i slajdovima s osjećajem slobodnog leta. Za ljubitelje opuštajućeg odmora na području postoji rijeka s hidromasažom, protustrujnim i ležaljkama duž cijele dužine. Ukupna površina bazena je 1720 m2.

Ako ste Vi ili Vaše dijete gladni, postoji nekoliko mjesta za jelo: pizzeria, bar i restoran površine 1200 m². U poslijepodnevnim i večernjim satima održavaju se jedinstvene vodene diskoteke s svjetlosnim efektima. Cijeli teritorij „Vodenog svijeta“ ima prekrasan krajolik s mnogo zelenih biljaka. Sva voda se tretira posebnom talijanskom tehnologijom. Cijena pohađanja: 1100-1600 rubalja. Prednosti: dobro njegovan veliki prostor, jedan od najvećih, akvadisko, mnoge neobične vožnje, izvrsne recenzije, ugodno razonodu.


7 U Lukomorye


Besplatan transfer, jedinstveni stil
Web stranica: aqua-evpatoriya.com
Na karti: Evpatoria, st. Kirov, 35
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

Desno u središnjem parku odmarališta grada Evpatoria je popularni vodeni park "Lukomorya". Njegova glavna značajka je dizajn. Svako brdo i kompleks napravljeni su u nevjerojatnom stilu. Na samom ulazu goste dočekuje veliki junak. Na području možete pronaći poznati hrast iz rada Puškina i mnoge likove iz vaših omiljenih bajki. Odrasli će uživati ​​u vrtoglavim vožnjama, a djeca se mogu zabaviti u odvojenim dječjim kompleksima. Bazeni imaju poseban premaz protiv klizanja na dnu radi sigurnosti djece i optimalne temperature vode.

Posjetitelji se mogu opustiti u odvojenom prostoru za opuštanje s hidromasažnim bazenom. Posebno za djecu stvoren je jedinstveni kompleks Aquaplay s potpisnom stilizacijom bajki. To uključuje velike i male tobogane, kaskade, fontane, itd. "Na Lukomorye" nudi jedinstvenu uslugu - besplatno putovanje u vodeni park. Da biste to učinili, vozač taksija mora uzeti poseban kupon s troškom i zatim ga zamijeniti za gotovinu na ulazu. Način rada je standardni: od 10 do 18 sati. Cijena varira od 800 do 1500 rubalja.Glavne prednosti: besplatan prijevoz, korporativni stil, obilje zabave za djecu i odrasle, povoljan položaj.

6 Zurbagan


Ekstremni spustovi
Web stranica: zurbagan.su
Na karti: Sevastopol, Park Street
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Vodeni park s prikladnim mjestom "Zurbagan" privlači mnoge turiste i stanovnike poluotoka. Opremljen je s 18 vodenih vožnji, od kojih su neke namijenjene pravim ekstremnim sportovima (primjerice, slap Volna je visok 14 metara). U sredini kompleksa nalazi se veliki bazen, a dva su posebno opremljena za najmlađe. Na području se nalazi hamburger, restoran brze hrane, mali kafić "Kozhura", smješten tik uz brda. U ustanovama je predstavljen širok izbor različitih jela za odrasle i djecu. Jedinstveni bazen s valovima donijet će posjetiteljima mnogo ugodnih dojmova.

Djeca mlađa od 90 cm slobodna su. Vodeni park stalno održava promocije. Na primjer, sada za prvih 5 posjetitelja ulaznica košta samo 400 rubalja. Rođendani su uvijek besplatni, a studenti po predstavljanju studenta dobivaju popust od 30%. Zurbagan prometuje od 10 do 18. Za posjete vrijedi sljedeća cijena: 2, 4 sata ili cijeli dan. Cijena počinje od 1000 rubalja. i dostiže 1500 rubalja. Prednosti: ekstremni spustovi, veliki izbor tarifa, mnoge zanimljive promocije i posebne ponude, dobre recenzije.

5 Bademov šumarak


Savršena kombinacija opuštajuće i zabavne zabave
Web stranica: aquaparkhotel.ru
Na karti: Alušta, ul. Pristanište, 4-a
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Sljedeći vodeni park nalazi se u Alušti. Zauzima veliki teritorij - 2 ha. Ima čak 6 različitih bazena, 4 spuštanje vode (najduža 140 m) i 12 tobogana. "Bademov šumarak" savršeno kombinira zabavu i udobnost doma. Ovdje možete dobiti nezaboravne dojmove iz posjeta ekstremnim toboganima, a istodobno ležati na ležaljkama, uživajući u prekrasnom pogledu na morsku obalu. Ovdje možete uživati ​​u obroku u lounge baru Dolphin ili u zoni brze hrane. Vodeni park nalazi se na stjenovitom području iznad plaže, savršeno se uklapa u prirodni krajolik.

Vodopadi, fontane i ležaljke nalaze se na prekrasnoj terasi. Ovdje možete uroniti u atmosferu opuštanja. Kompleks djeluje od 10 do 17. Cijena ulaznice je prosječna u regiji: cijena po djetetu je 600-700 rubalja, a odrasla osoba - 1200-1400 rubalja. Usput, možete ih kupiti preko službenika. stranica. U "Bademovom šumarku" nalaze se dva hotela, kuglana, sauna, restorani i barovi. Glavne prednosti: izvrsna kombinacija opuštajućeg odmora i zabavne zabave, jedinstvene atmosfere, veličanstvenog pogleda na more, povoljnog položaja, razvijene infrastrukture, dobrih recenzija.


4 Koktebel


Najveći vodeni park Krim - područje od 4,5 hektara
Web stranica: aquapark-koktebel.ru
Na karti: smt Koktebel, st. Lenjin, 144-b
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Najnoviji i najveći aquapark na Krimu je Koktebel, koji se nalazi u istoimenom selu. Zauzima površinu od 4,5 hektara. I većina bazena nalazi se. Još jedna prednost vodeni park - veliki broj slajdova. Ima ih 24, od kojih je 12 namijenjeno djeci različitog uzrasta, a 2 su ekskluzivna. Dječje atrakcije izrađene su u nevjerojatnom stilu. Djeca su uvijek oduševljena takvom ljepotom. Ovdje možete provesti cijeli dan uz veliku udobnost. Osim zabave, tu su i restoran, grill bar, pizzeria i sigurno parkiralište.

Za opuštajući odmor postoji nekoliko jacuzzija. "Čip" kompleksa su vrtoglavi tobogani koji vam omogućuju da dostignete brzinu od 14 m / s. Cijene ulaznica obično ovise o vremenu i dobi. Posjet od 10.00 do 18.00 za dijete košta 1100, a za odraslu osobu 1500 rubalja. Prilikom kupnje kratke dnevne karte od 14.00 do 18.00 cijene su znatno niže - 1000 i 1200 rubalja. Kapacitet doseže 3000 ljudi. po danu. Glavne prednosti: najveći vodeni park, udoban odmor, puno zabave, zanimljivi tobogani za djecu i odrasle.

3 Atlantida


Najbolje promocije, prekrasan teritorij
Web stranica: atlantida-yalta.ru
Na karti: Jalta, ul. Zajednice, 7a
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

U gradu Yalta je jedan od najljepših vodenih parkova na Krimu "Atlantis". Ima izvrsnu tehničku opremu - sve slajdove izrađuje kanadska tvrtka. Područje vodenog parka nije jako veliko, ali 7 ekstremnih tobogana, ogromni bazen s valovima, dječji aquadar 7 Seas s površinom od 700 m². s kompleksom za igre na više razina. Smješten "Atlantis" pravo na plaži. Ovdje je jednako zabavno i za odrasle i za djecu. Posjetiteljima je na raspolaganju nekoliko caffe-barova, ako želite snack. Cijena ulaznice je 650-1600 rubalja. To ovisi o vremenu posjeta i dobi.

Vodeni park pruža pogodnosti u obliku popusta za određene kategorije građana: stanovnike Krima, umirovljenike i velike obitelji. Prostrani parking je besplatan za manje od 30 minuta i košta 50 rubalja. po satu s dužim parkingom. Sada kompleks provodi kampanju "Vratit ću se". To vam omogućuje da kupite drugu kartu po vrlo niskoj cijeni (400 i 800 rubalja). Na njegov rođendan, rođendan je potpuno besplatan. Prednosti: predivno područje, ekstremni tobogani, zanimljiva dječja područja, redovne promocije, sezonske karte za nekoliko posjeta, rođendanski popusti, pogodnosti, pozitivne povratne informacije.

2 Banana Republika


Veliki broj atrakcija, izvrsne recenzije
Web stranica: akvarespublika.com
Na karti: Obalno područje, Sv. Kalamitskaya, 14
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

Nekoliko kilometara od odmarališta grada Evpatoria nalazi se, možda, najpopularniji vodeni park na Krimu "Banana Republic". Zauzima površinu od 40 tisuća četvornih metara. m., a njegov kapacitet doseže 2500 ljudi. u isto vrijeme. Na području se nalazi 8 bazena različitih veličina i 25 vožnji. Važna razlika između vodenog parka - njegov izgled. Podsjeća na prekrasnu oazu s kamenim skulpturama i vedro dizajniranim toboganima. Za odrasle je otvoren "Karibi" s nekoliko barova i ležaljkama. Za praktičnost, tu je plaćeni parking za automobile u blizini ulaza (cijena oko 100 rubalja).

Vaše dijete, koje se nalazi u "Banana Republici", upada u pravi tropski raj. Na području se nalazi bazen na dvije razine s brojnim atrakcijama. Posebni dječji kafić nudi ukusna jela za djecu. Vodeni park je otvoren od 10 do 18 sati. Cijena ulaznica varira od 1000-3300 rubalja. ovisno o dobi, vremenu posjeta. Najskuplje VIP narukvice pružaju pravo prelazak na tobogan izvan skretanja. Ulaznice se kupuju na blagajni ili na web stranici. Prednosti: brojne atrakcije, veliko područje, dječji kompleksi, animacija, on-line kupovina karata, najbolje recenzije, kafić na području, rekreacijske površine u hladu.


1 Plava uvala


Bazeni s morskom vodom, najjeftiniji vodeni park
Web stranica: simeiz-aquapark.ru
Na karti: selo. Simeiz, sovjetski 80
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

Upravo u sredini smrekovog gaja nalazi se jedan od najpopularnijih vodenih parkova na Krimu, "Plavi zaljev". Posjetiteljima se nudi 19 vodenih tobogana koji oduzimaju dah, 7 bazena s najčišćom morskom vodom, brojne foto zone, bar u vodi, nekoliko kafića. Ovdje nitko neće biti dosadan: animacijski tim održava razna natjecanja, diskoteke, štafete i još mnogo toga. Najveća atrakcija "Big Hole" smatra se vrlo ekstremnom. Nedaleko od glavnog ulaza nalazi se i zona za djecu s vlastitim bazenom i mnogo različitih izvedbi.

Vodeni park radi u standardnom režimu: od 10 do 18 sati. Tijekom dana tu je i zabavni kompleks s profesionalnim animatorima koji će biti zabavan za svako dijete. Postoji nekoliko tarifa koje možete izabrati: "Mini" od 14 do 18 i "Maxi" od 10 do 18. Njihov trošak varira između 600-1600 rubalja. Za stanovnike poluotoka postoje posebni popusti na posjetu. Glavne prednosti: jedini vodeni park na Krimu s morskom vodom, povoljne cijene za “Mini” tarife, zanimljiva zabava, animatori, najbolje recenzije, restorani i kafići na području, aktivni odmor.


Popularni glasovi - koji vodeni park je najbolji na Krimu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 20

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije