10 najboljih dizelskih generatora

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji dizel generatori male snage

1 Champion DG6501E Najbolja ergonomija. Pouzdan motor. Izvrsna oprema
2 Hyundai DHY-6000 SE Najpouzdaniji generator
3 Fubag DS 5500 A ES Mala potrošnja goriva. Sustav zaštite od preopterećenja. Višenamjenski zaslon

Najbolji dizel generatori prosječne snage

1 Mitsui Power ECO ZM7000-DE Pripada najstarijem japanskom brendu. Alternator na namotavanje bakra
2 Daewoo Power proizvodi DDAE 9000SSE Najbolja jednofazna elektrana za kuću
3 Fubag DS 14000 DA ES Potpuna usklađenost s navedenim karakteristikama. ekonomija
4 Firman SDG 8500TCLE Optimalna ocjena. Razmišljen i pouzdan dizajn

Najsnažniji dizel generatori

1 Europower EPS333TDE Ručno sklapanje. Snimite snagu. Jednostavno održavanje
2 TCC SDG-12000EH Pouzdan domaći proizvođač. Sposobnost rada u teškim uvjetima
3 Azimut HELL 20-T400-1R Najbolji domaći dizel generator

Nedostatak električne mreže ili nestanka struje danas nisu nepremostiva prepreka. U teškom trenutku spašavaju se autonomni generatori. Mogu se koristiti za napajanje vikendica, privatnih kuća, kao i za građevinske i popravne radove. Generatori se međusobno razlikuju po snazi, učinkovitosti, kompaktnosti, cijeni itd. Kupci se najčešće odlučuju na temelju vrste goriva koje elektrana troši.

 1. Najpopularniji među Rusima su benzinski modeli. Njihova glavna prednost je mala cijena. Već imate 3-10 tisuća rubalja, možete se brinuti o dobrom izvoru električne energije. Benzinski generatori lako rade na hladnoći, ne emitiraju jaku buku, lako se upravljaju. Takvi su modeli najčešće odabrani da daju ili kao autonomni izvor struje za električne alate. Zbog svoje male veličine, mogu se prevoziti u osobnom automobilu, povezati raznovrsnu opremu.
 2. Dizel generatori su donekle zastrašujući kupci s višom cijenom. Odabrati čak i proračunski model s pristojnim performansama je malo vjerojatno da će raditi u manje od 20.000 rubalja. No, ova kategorija elektrana ima niz neporecivih prednosti. Dizel generatori su ekonomični i pouzdani u radu. Tijekom rada mogu redovito proizvoditi snažnu električnu energiju. Točno na neuspjeh, popravci će koštati paušal. Određene nepogodnosti postoje u smislu obimnosti i buke.

U našem rangiranju su najbolje dizelske elektrane. Pogodni su za skromnu kućicu i za veliku vikendicu.

Najbolji dizel generatori male snage

Kako bi podržao život u malim kućama, gdje postoji mali set električnih aparata, radit će benzinska postaja male snage. Raspon snage može biti 1,1-5,0 kW.

3 Fubag DS 5500 A ES


Mala potrošnja goriva. Sustav zaštite od preopterećenja. Višenamjenski zaslon
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 62 200 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Najbolji izbor za dugoročno i isplativo napajanje električnom energijom - kao što je to, bez lažne skromnosti, opisuju potomstvo DS 5500 A ES od strane dizajnera njemačke tvrtke Fubag. Moram reći da oni nisu pretjerano pretjerani, a dizel generator se doista pokazuje kao pouzdan kućni pomoćnik koji nije gladan hrane. Kod nepotpunog (75% nazivne snage) opterećenja potrebno je oko 2,5 l / h, što je oko 10% manje od potrošnje dizelskih uređaja i 40–60% ekonomičnije od benzinskih generatora s nazivnom snagom od 5 kW.

Za sve proizvode proizvođač daje jamstvo od 24 godine. Nije iznenađujuće što se na svaki mogući način reinvestira od oštećenja instaliranjem svih vrsta zaštitnih sustava: automatskim prijenosom opterećenja (automatsko uključivanje rezerve u slučaju naglog pada napona), zaštitnim isključivanjem tijekom kritičnog pada razine ulja, automatskom zaštitom od preopterećenja i digitalnim indikatorom radnih parametara.Vodili su brigu o visokoj funkcionalnosti uređaja - korisnici su oduševljeni s 3 utičnice za 16 i 32 A, konektorom za automatizaciju povezivanja i sustavom za grijanje zraka za lako pokretanje pri niskim temperaturama.

2 Hyundai DHY-6000 SE


Najpouzdaniji generator
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 87 990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najbolji autonomni izvor električne energije za ljetnu kućicu je južnokorejski razvoj Hyundai DHY-6000 SE. Motor je prilično izbirljiv glede kvalitete domaćeg dizelskog goriva, što generatoru omogućuje da dugo posluži vlasniku. Generator koristi snažan dizelski motor kapaciteta 10 litara. a. i volumen od 406 cu. Spremnik sadrži 17 litara dizela, što je dovoljno za 9 sati neprekidnog rada. Elektrana proizvodi struju do 5,5 kW. Za ugodan rad, proizvođač je upotpunio jedinicu brojnim opcijama. To je zvučno izolirano kućište, satni mjerač, prigušivač, mjerni instrumenti, kotači. Ukupna težina uređaja je 160 kg.

Kupci su pozitivni u pogledu kvalitete izrade, inteligentnog sustava kontrole, prihvatljivog buke i vibracija. Generator radi bez problema, tijekom rada svi indikatori napona ostaju stabilni. Među nedostacima mogu se identificirati teške težine i nepouzdani kotači.


1 Champion DG6501E


Najbolja ergonomija. Pouzdan motor. Izvrsna oprema
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 49 500 rub.
Ocjena (2019): 5.0

U potrazi za kvalitetnim izvorom električne energije koja radi na dizel gorivu, ne gubite iz vida jedan od najpopularnijih modela rusko-kineskog branda marke DG6501E. Izvorno je proizveden uzimajući u obzir lokalne uvjete rada i želje ruskih kupaca. Snaga jedinice, dvije utičnice od 220V i jedan izlaz za 12V dovoljan je za napajanje opreme ukupne snage 5 kW.

Generator je dizajniran na temelju 4-taktnog motora otpornog na habanje poznate tvrtke Loncin (također proizvodi motore za BMW, Black & Decker i druge svjetske marke). Prisutnost električnog startera olakšava pokretanje u nepovoljnim uvjetima. Kapacitet spremnika goriva povećan na 12,5 litara osigurava 8-satni neprekidni rad, a senzor za gorivo će signalizirati kada je potrebno punjenje goriva. Osim toga, uređaj je opremljen senzorom za ulje, voltmetrom i regulatorom napona. Tu je i prikladan komplet za isporuku - ergonomska ručka, podupirači i veliki gumirani kotačići, što omogućuje generatoru da radi ne samo kod kuće, već iu terenskim uvjetima.

Najbolji dizel generatori prosječne snage

Kako bi se osigurala električna energija na prodajnom mjestu, gradilištu ili maloj seoskoj kući, bolje je dati prednost dizelskim generatorima kapaciteta 6-10 kW. Ovisno o vrsti električnih uređaja treba odabrati jednofazne ili trofazne modifikacije.

4 Firman SDG 8500TCLE


Optimalna ocjena. Razmišljen i pouzdan dizajn
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 74 750 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Opseg primjene generatora serije SDG proširuje se i na konstrukciju kada se koristi teška oprema, te na servisiranje privatnih kuća s trofaznim ulazom u elektroenergetsku mrežu. Aktivna snaga prikazanog modela je 6 kW. Instaliran snažan (10 KS, 500 cm)3) 4-taktni motor, koji je, u usporedbi s dvotaktnim motorom, ekonomičniji (troši oko 2,5 litara na sat), projektiran je za dulji vijek trajanja i proizvodi manje buke i vibracija. Start se izvodi ručno ili pomoću gumba za električno pokretanje. Savršen rad jedinice osiguran je sustavom za hlađenje zraka.

Tu su najvažniji kontrolni uređaji - voltmetar, indikator razine dizelskog goriva, postoji sustav zaštite od tzv. Motor "gladi ulja". Uz uređaj je baterija od 12V / 30AH, adapter za 12V, 4 kotača, ključ za svjećice, 2 ključa za paljenje, kondenzatorski kompenzator i kruti metalni okvir.Općenito, generator je dobro sastavljen, dizajn inspirira povjerenje, što je pojačano činjenicom da su prije pet godina Firmanovi električni sustavi postavili rekord u trajanju rada bez kvarova i završili u Guinnessovoj knjizi Indonezije.

3 Fubag DS 14000 DA ES


Potpuna usklađenost s navedenim karakteristikama. ekonomija
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 185 700 rub.
Ocjena (2019): 4.5

3-fazna elektrana DS 14000 DA ES, opremljena s 2-cilindričnim dizelskim motorom, električnim starterom i automatskim konektorom, može osigurati neprekidno napajanje kuće, proizvodnog ili gradilišta. Ukupna snaga potrošača može doseći 10 kW. Zahvaljujući spremniku od 25 litara i tekućem hlađenju, uređaj može raditi do 6 sati bez zaustavljanja. Postoje i druge prednosti: visoki vijek trajanja i pouzdanost konstrukcije, kao i relativno niska potrošnja goriva - kod 75% opterećenja generator troši 4,2 l / h.

U korisničkim pregledima pronašli smo opetovane potvrde da je proizvođač pošten, da tehnički pokazatelji ne pretjeruju - tijekom “test vožnje” iu stvarnim uvjetima uređaj je bio maksimalno opterećen, a ispit je položio s poštovanjem. Ima pritužbi. Netko misli da je električni generator skup ili da je previše bučan (80 dBA na udaljenosti od 7 m). Međutim, još uvijek se preporučuje za kupnju i vjeruju da je bolje, moćnije i ekonomičnije pronaći stanicu.

2 Daewoo Power proizvodi DDAE 9000SSE


Najbolja jednofazna elektrana za kuću
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 110 990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Moderna dizelska snaga Daewoo Power Products DDAE 9000SSE je najbolja opcija za opskrbu energijom u seoskoj kući. Kapacitet motora od 15 litara. a. pokreće se ručno ili pomoću električnog startera. Generator proizvodi jednofaznu struju od 6,4-7 kW. Na uređaj se može priključiti jedan uređaj napona od 12 V i dvije jedinice koje rade od 220 V, a neprekidno vrijeme rada jedne benzinske postaje je ograničeno na 13 sati. To troši 15 litara dizelskog goriva. Zaštitite važne dijelove elektrane od djelovanja štetnih čimbenika konstruiranih izdržljivog kućišta. Učinkoviti sustav za hlađenje zraka ne dopušta pregrijavanju motora tijekom dugog rada.

Domaće kuće emitiraju takve prednosti generatora kao kompaktnost, nisku razinu buke, jednostavan početak, jednostavnost rada. Elektrana je vrlo pokretna zahvaljujući kotačima. Među nedostacima, kupci ističu problem održavanja motora zbog ograničenog pristupa.

1 Mitsui Power ECO ZM7000-DE


Pripada najstarijem japanskom brendu. Alternator na namotavanje bakra
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 73 600 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Mitsui Industrial Group je jedna od najvećih u svijetu. Uključuje desetke tvrtki u raznim industrijama, uključujući Toshibu, Yamahu i Toyotu. Svi Mitsui Power ECO generatori proizvedeni su u modernoj tvornici u Hong Kongu i opremljeni su vlastitim motorima. Tako model ZM7000-DE ima zrakom hlađeni motor ZX 192 FE i sposoban je razviti aktivnu izlaznu snagu od 6 kW.

Sinhroni altinator, koji je odgovoran za pretvaranje kinetičke energije u električnu energiju, je 100% izrađen od bakra. Glavna prednost ovog rješenja je sposobnost da izdrže vršna opterećenja i kratkoročne fluktuacije, stalno dajejući visoku kvalitetu električne energije. Druge, jednako važne, prednosti jedinice su titanski premaz na ventilima, što povećava njihov vijek trajanja i istovremeno smanjuje količinu štetnih tvari u ispušnim plinovima, kao i kriogenu obradu klipnih prstenova, zbog čega je njihov život znatno povećan.


Najsnažniji dizel generatori

Za kontinuirano generiranje velike količine električne energije potreban je dizel generator visoke snage. Neke od njih postaju glavni izvor struje u kućicama i maloprodajnim mjestima, druge se koriste kao rezervne snage u industrijskim objektima, u zdravstvenim ustanovama itd.

3 Azimut HELL 20-T400-1R


Najbolji domaći dizel generator
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 224 700 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Domaća tvrtka Azimuth izdala je snažan dizel generator po pristupačnoj cijeni. Model Azimuth AD 20-T400-1R opremljen je inline 4-cilindričnim motorom BEARFORD K4100 s volumenom od 3610 kubičnih metara. Pogonski agregat male brzine s tekućim hlađenjem može dugo raditi bez pregrijavanja. Spremnik za gorivo sadrži 65 litara dizelskog goriva, što je dovoljno za neprekidni rad 10 sati, a pokazatelji aktivne i maksimalne snage 20 i 22 kW. Težina uređaja je 575 kg. Elektrana proizvodi trofaznu struju.

Potrošači koriste Azimuth HELL 20-T400-1R kao glavni ili rezervni izvor struje. Stroj pokreću mala poduzeća, trgovine i seoske kuće. Od nedostataka potrošača emitiraju bučni rad generatora.

2 TCC SDG-12000EH


Pouzdan domaći proizvođač. Sposobnost rada u teškim uvjetima
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 189 200 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prošle godine tvrtka TCC napunila je 25 godina. Za to vrijeme uspjela je razviti proizvodnju generatora, komponenti, građevinske i zavarivačke opreme do 5.000 artikala. Danas takve gigantske strukture kao što su MES, Gazprom i Rosneft koriste TSS električne sustave. Za privatnu kuću, kao i na gradilištima i na mjestima ulične trgovine, preporučljivo je koristiti jedan od najpopularnijih dizelskih modela s izlaznom snagom od 11,5 kW.

Postoji nekoliko vrsta izvedbe: otvoreno, u kućištu, u kontejneru, s automatskom sklopkom za prijenos. Opcija SDG-12000EH može raditi bez punjenja 8 sati, nakon čega motor (2-cilindrični, 4-taktni) zahtijeva jedan sat odmora. Predgrijavanje omogućuje pokretanje generatora na niskim temperaturama - od 0 do 20 ° C. U slučaju preopterećenja ili niskog nivoa ulja, aktivira se elektronički sustav hitne zaštite koji nadzire rad uređaja pomoću senzora. Ako se poštuju preporuke navedene u uputama, instalacija će trajati mnogo dulje od razdoblja koje pokriva izvorno jamstvo - 1 godinu ili 1000 sati.


1 Europower EPS333TDE


Ručno sklapanje. Snimite snagu. Jednostavno održavanje
zemlja: Belgija
Prosječna cijena: 1 120 000 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Europower EPS333TDE generatorski set dokazao se u Rusiji, uglavnom zbog pouzdanosti motora japanske tvrtke Kubota. Karakterizira ga iznimno niska razina buke i vibracija zagađenja okoliša (71 dB), potpuna usklađenost sa strogim ekološkim standardima EU, ekonomična potrošnja goriva (6,5 l / h), čak i kada se koriste domaća goriva i maziva.

S izlaznom snagom ne manjom od 24 kW, generator je idealan izvor energije za stambene i industrijske objekte, a razlikuje se relativno skromnim veličinama i težinom - 1700x1180x740 mm i 710 kg, što je važno u slučaju ugradnje u ograničenom prostoru. Za usporedbu, dimenzije sličnih uređaja drugih marki su 2200x900x1600 mm. Jedinica se ručno sklapa u belgijskim tvornicama. Zahvaljujući zaštitnom kućištu, može se ugraditi na ulicu i upravljati u svim vremenskim uvjetima, do 35 ° mraza. Održavanje stanice ne oduzima mnogo vremena, jer se svi tehnički radovi izvode putem prikladnih tehnoloških otvora.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač dizel generatora?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 31
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije