10 najboljih internetskih trgovina posuđa

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih online trgovina za jelo

1 Posuda.ru Najveći online posuđe za hipermarkete
2 POSUDAMART.RU Najbolji dizajn resursa
3 Farfor-Gzhel.ru Najsavršenija ponuda
4 Vazaro Concept Store Moderne kolekcije za ljubitelje izvanrednih odluka
5 Unida Deficit robe po razumnim cijenama
6 Domos Jedinstvena ponuda za najzahtjevnije
7 Kupi Plate.Ru Najpovoljniji uvjeti kupnje
8 Bokal.ru Najbolji Bar Drinkware
9 Tescoma-Best. ru Proizvodi marke europskog proizvođača
10 Posudavik Trgovina s najviše dokazanim ugledom

Dobro posuđe je važan dio ugodnog života. Nije tajna da rezultati naših kulinarskih eksperimenata uvelike ovise o kvaliteti lonaca, tava i frypana. Čak i veća pažnja zahtijeva izbor jela za obroke. Pravilno posluživanje može ukrasiti svaki obrok, čaroliju pretvoriti u običnu večeru u romantičnu večer i čak pokrenuti rođenje dobre tradicije obiteljskih večera.

Online trgovina jelima je velika potražnja među korisnicima, jer, za razliku od stacionarnih prodajnih mjesta, mogu biti pažljiviji u odabiru proizvoda - detaljan opis, uključujući materijal za proizvodnju, dimenzije i brand proizvođača, omogućuju vam da odaberete model koji najbolje odgovara vašim potrebama. treba. Dodatni "plus" online trgovanja su pristupačnije cijene, zbog niskih troškova najma, nepotrebnog održavanja velikog osoblja i nepostojanja drugih troškova s ​​kojima se suočavaju vlasnici offline trgovina.

Top 10 najboljih online trgovina za jelo

Predstavljamo vam izbor najboljih, po našem mišljenju, mjesta za prodaju posuđa, koji ne samo da imaju bogat asortiman proizvoda za kuhanje, primanje i skladištenje hrane, već nude i najpovoljnije uvjete za kupnju i isporuku. Ocjena se temelji na stvarnim povratnim informacijama kupaca i našim osobnim prosudbama o upotrebljivosti resursa. Procijenili smo parametre svake online trgovine na ljestvici od pet točaka i napravili tablicu u kojoj smo saželi sve prikupljene podatke.

Naziv trgovine

asortiman

dostava

Jednostavna navigacija

Način plaćanja

Opis proizvoda

Posebne ponude i promocije

Ukupni rezultat

Posuda.ru

5+++

5

5

5

5

5+

5.0

 

POSUDAMART.RU

5++

5

5

5

5+

5

5.0

 

Farfor-Gzhel.ru

5

5

5

5

4

5

4.9

 

Vazaro Concept Store

5+

5

5

5

5

5+

4.9

Unida

5+

5

4

5

4

5

4.8

 

Domos

5+

5

5

5

5+

4

4.8

 

Kupi Plate.Ru

 

5

4

4

5

4

5+

4.7

Bokal.ru

5

5

5

5

4

4

4.7

 

Tescoma-Best. ru

5

4

5

3

5

4

4.6

 

Posudavik

5

5

4

4

5

5

4.6

 

10 Posudavik


Trgovina s najviše dokazanim ugledom
Web stranica: posudavik.ru
Ocjena (2019): 4.6

Prvi sudionik naše ocjene, online trgovina "Posudavik", pravi je "veteran" u području virtualne trgovine u našoj zemlji. Stranica je počela s radom 1993. godine i bila je prvi u to vrijeme resurs koji se bavio internetskom prodajom kuhinjskih i blagovaonskih posuđa. Danas posudavik.ru dio je velike savezne mreže s vlastitim skladištem i prijateljskim timom stručnjaka koji su spremni savjetovati vas o izboru i kupnji bilo koje vrste posuđa.

Osim lijepih i kvalitetnih jela (svi proizvodi u katalogu imaju obvezne certifikate), Posudik svojim kupcima nudi kućanske aparate, proizvode za rekreaciju i turizam, ukrasne elemente i mnoge druge važne komponente našeg svakodnevnog života. Posebne kategorije su lonci i tave za ploče različite površine (indukcija, staklokeramika i keramika).

Prodavaonica surađuje sa svim poznatim transportnim tvrtkama (Business Lines, PEC, Auto Trading, Russian Post itd.), Čime svojim kupcima pruža mogućnost da sami izaberu najprikladniji prijevoznik. Narudžbu možete platiti u gotovini kuriru ili prijenosom novca u bilo koju poslovnicu Sberbanke (naplaćuje se postotak od iznosa).


9 Tescoma-Best. ru


Proizvodi marke europskog proizvođača
Web stranica: tescoma-best.ru
Ocjena (2019): 4.6

Češki stolnjak Tescoma već je godinama u velikoj potražnji među ruskim kupcima zbog svoje gotovo savršene kombinacije visoke kvalitete i pristupačnih cijena. U našoj zemlji, ova marka se prodaje kroz mnoge maloprodajne objekte, ali najbolje mjesto za odabir je, naravno, Tescoma-najbolji online resurs. Ru, koji je službeni zastupnik tvrtke u Rusiji.

Katalog proizvoda uključuje najbolje uzorke kuhinjskog pribora: setove posuda različitih veličina i dizajna, pribor za jelo, staklene modele, kotliće, termoze i širok raspon raznih sitnica za ugodan proces kuhanja. U proizvodnji posuđa i pribora koriste se samo moderni materijali koji udovoljavaju svim zahtjevima za pouzdanost i sigurnost, zahvaljujući čemu se kupuju od tvrtke Tescoma-Best. Ru proizvodi će vas dugo oduševiti svojom ljepotom i funkcionalnošću.

Nažalost, trgovina prihvaća plaćanje samo na jedan način - bankovnim prijenosom na tekući račun. Nedostatak drugih opcija može negativno utjecati na popularnost izvora, ali visoka kvaliteta prezentiranih proizvoda čini da korisnici prihvate tu očiglednu neugodnost.

8 Bokal.ru


Najbolji Bar Drinkware
Web stranica: bokal.ru
Ocjena (2019): 4.7

Barski pribor za pića čini zasebnu kategoriju stolnih predmeta, a proizvodni materijal za koji se koristi staklo ili kristal. Događa se da ne samo udobnost naše zabave, već i cjelokupni uspjeh puba ovisi o pravom izboru čaša, čaša za vino, šalica i šalica. Stoga, najčešće su odvojene stranice posvećene ovoj vrsti proizvoda, a jedan od najboljih u tom smjeru je internetski resurs Bokal.ru.

Asortiman trgovine može zadovoljiti i najsofisticiranijeg poznavatelja vina, jakih alkoholnih i ukusnih bezalkoholnih pića. Osim tradicionalnih kontejnera za kućne i profesionalne barove, u katalogu se nalazi i veliki izbor pribora za jelo, prikladnih dekantera, otmjenih posuda, kantica za šampanjac, komponenti za izradu raznih pića i drugih zanimljivih gizmosa.

Pogotovo za početnike na stranicama postoji odjeljak sa savjetima o tome koje kriterije trebate odabrati jela za piće. Dostava se obavlja ne samo na području naše zemlje, već obuhvaća i Bjelorusiju i Kazahstan. Plaćanje se vrši u gotovini, bezgotovinskom načinu plaćanja i bankovnim karticama VISA i MasterCard platnih sustava.


7 Kupi Plate.Ru


Najpovoljniji uvjeti kupnje
Web stranica: kupitarelku.ru
Ocjena (2019): 4.7

Sljedeća internetska trgovina koja prodaje jela i predmete kućanstva privlači pozornost kupaca prvenstveno velikim brojem popusta na različite kategorije roba. Ovaj je resurs posebno cijenjen od strane ekonomskih kućanica koje više vole primati kvalitetne kućanske predmete bez preplate za “glasno” ime marke.

U katalogu su predstavljeni proizvodi najraznovrsnijeg cjenovnog asortimana - od luksuznog posuđa vrhunskih brandova kao što su Domenik, Luminarc, Taller, do ne tako poznatih, ali vrlo pouzdanih domaćih proizvođača. Jednostavna tražilica pomoći će vam da pronađete proizvod u skladu s vašim željama, odabirom modela za njegovu namjenu, materijalom i robnom markom. Ako iz bilo kojeg razloga ne želite odmah naručiti narudžbu, možete dodati željeni proizvod u WishList, gdje će "čekati" povoljniji trenutak.

Kupnju možete platiti na bilo koji način: gotovinom kurirskom službom, elektroničkim novcem ili bankovnim prijenosom. Nažalost, informacije o otpremi i prijevozu nisu dane u cijelosti - u relevantnom dijelu stranice samo su uvjeti isporuke u Moskvi i Moskovskoj regiji. Stanovnici drugih gradova se potiču da pojasne ovaj problem s upraviteljem.

6 Domos


Jedinstvena ponuda za najzahtjevnije
Web stranica: domos.ru
Ocjena (2019): 4.8

Internetska stranica poznate ruske tvrtke Domostroy, koja prodaje robu za kućanstvo, nalazi se na domos.ru.Tvrtka posluje od 1995. godine i za to vrijeme postaje jedan od najiskusnijih uvoznika i distributera setova za večere, posuđa za kuhanje, pribora za šank i ostalih kuhinjskih pribora. Osim poznatih i popularnih brandova u ljudima, u trgovini možete pronaći i jedinstvene marke koje se ne nalaze na običnom masovnom tržištu (odjeljak Domos Exclusive).

Svi Domos proizvodi imaju najdetaljniji opis, isporučen ne samo s tekstom i fotografijama, već is demonstracijskim videom. Ovakav pristup omogućuje čak i na daljinu da detaljno razmotri svaku nijansu odabranog proizvoda, kako se ne bi razočarao pri primitku narudžbe.

Dostava se obavlja u cijeloj Rusiji. Prilikom plaćanja čeka na više od 1.500 rubalja, paket će biti isporučen besplatno u Moskvi i Sankt Peterburgu. Stanovnici drugih gradova također mogu organizirati prijevoz kurirskom službom, dok iznos kupnje, koji dopušta ne plaćati ovu uslugu, "raste" na 7000 rubalja. Oni koji žele uštedjeti novac mogu samostalno primiti narudžbu na polaznim točkama (više od 1000 adresa u cijeloj zemlji).


5 Unida


Deficit robe po razumnim cijenama
Web stranica: unidom-shop.ru
Ocjena (2019): 4.8

Hipermarket "Unidom" je razvijena mreža stacionarnih trgovačkih centara smještenih u južnoj Rusiji. Tvrtka prodaje razne vrste roba za dom i vrt, među kojima je stolno posuđe na prvom mjestu. Od 2010, brand je samouvjereno ušao na tržište virtualne veleprodaje i maloprodaje otvaranjem svoje online trgovine unidom-shop.ru za posjetitelje.

Osim usluga korisnicima, Unid pruža sveobuhvatne usluge opremanja kafića, restorana, kantina, hotela i drugih javnih ustanova. Za one koji nisu pronašli željenu stavku u katalogu, menadžeri će napraviti individualni plan kupnje i donijeti potreban proizvod "na zahtjev". U ovom slučaju, cijena čak i najrjeđih pozicija bit će niža od cijene konkurenata, budući da trgovina izravno surađuje s vodećim proizvođačima jela, što znači da troškovi posrednika neće biti uključeni u cijenu.

Dostava robe obuhvaća sve regije Ruske Federacije. Prema povratnim informacijama kupaca, narudžba se formira u roku od nekoliko dana nakon kontaktiranja stranice, dok je vrijeme čekanja za pošiljku u rasponu od 1 do 10 dana. Plaćanje se prima po računu, koristeći bankovnu karticu i gotovinu.


4 Vazaro Concept Store


Moderne kolekcije za ljubitelje izvanrednih odluka
Web stranica: vazaro.ru
Ocjena (2019): 4.9

Konceptualni butik s reprezentativnim asortimanom - na taj način se predstavlja jedna online trgovina koja prodaje jedinstven i elegantan Vazaro Concept Store. I doista, katalog stranica sadrži najeminentnije europske proizvođače, a avangardne kolekcije u trendovskom etno trendu nesumnjivo će privući pažnju onih koji nastoje svoj ugođaj učiniti atmosferskim i izvornijim.

Osim elegantnih porculanskih garnitura, pribora za jelo, posuđa i pribora za kavu, Vazaro ima širok izbor visokokvalitetnih noževa, podijeljenih po namjeni, materijalu i zemlji podrijetla. Zanimljiv dizajn, neobične boje i potpuna ekološka sigurnost - to su glavne značajke proizvoda koje ovaj resurs implementira. Svaki proizvod kupljen u Vazaro ima jamstvo od 1 godine od datuma kupnje.

Stranica ima kumulativni sustav koji vam omogućuje da uštedite od 5 do 10% iznosa čeka. Redoviti kupci mogu dodatno izdati klupsku karticu, na koju se popust određuje pojedinačno. Isporuku robe obavljaju kurirske službe (u Moskvi i Sankt Peterburgu) i prijevozničke tvrtke (u druge gradove zemlje). Slanje u regije provodi se samo uz 100% plaćanje unaprijed.

3 Farfor-Gzhel.ru


Najsavršenija ponuda
Web stranica: farfor-gzhel.ru
Ocjena (2019): 4.9

Veličanstveni proizvodi tvornice porculana Gzhel smatraju se jednim od najistaknutijih primjera ljepote i milosti u industriji posuđa.Proizvodi zadiviti suptilnost rada i izvorni dizajn, koji se odnose više na luksuzne predmete koji ne samo da mogu preinačiti svečane posuđe, ali i postati svijetle ukrasni naglasak u unutrašnjosti kuće.

Područje poduzeća sadrži velik broj slikovnih primjeraka ukrašenih tradicionalnim i narativnim slikarstvom. Oni koji teže potpunoj ekskluzivnosti, ovdje mogu kupiti autorske obrte nastale neobičnim tehnikama. Posebno treba istaknuti prijedlog da se ne ukrasi bijeli porculan, na koji, na zahtjev klijenta, možete staviti određeni uzorak, natpis ili logotip.

Online trgovina prihvaća narudžbe dnevno, osim vikendom i praznicima. U Moskvi, ovu ljepotu možete pokupiti sami (adrese polaznih točaka nalaze se na web stranici) ili dogovoriti dostavu kurira (350 rubalja). U regijama se paketi s osjetljivim proizvodima prevoze uz pomoć pouzdanih prijevoznika. "Ruska pošta" krhka roba nije poslana.

2 POSUDAMART.RU


Najbolji dizajn resursa
Web stranica: posudamart.ru
Ocjena (2019): 5.0

Jedna od najboljih trgovina u našem pregledu, POSUDAMART.RU, odlikuje se ne samo velikim rasponom (u katalogu je zastupljeno preko 50 tisuća trgovinskih pozicija), već i primjernim dizajnom resursa. Slikoviti dizajn, praktična podjela po kategorijama (posuđe za kuhanje, posluživanje, kuhinjski pribor, šank "stvari", itd.), Svijetle fotografije u 3D formatu omogućuju vam brzo i jednostavno pronalaženje pravog proizvoda čak i za neiskusnog korisnika.

Mjesto, bez pretjerivanja, može se nazvati pravom zajednicom modernih gurmana. Ovdje možete pokupiti jela za sve vrste kulinarskih aktivnosti, naučiti tajne kuhanja od poznatih kuhara, dobiti puno novih recepata i čak postati sudionik natjecanja za specijalizirane teme.

Za naručivanje nije potrebno proći postupak registracije. Nakon popunjavanja malog obrasca kontaktirat će vas voditelj tvrtke koji će razjasniti sve potrebne detalje. Imajte na umu - POSUDAMART.RU radi na 100% plaćanju unaprijed, tako da će slanje paketa biti izvršeno tek nakon primitka sredstava za robu. Dostava se obavlja na cijelom teritoriju Ruske Federacije, a pri kupnji od 3000 rubalja. Ova usluga je besplatna.


1 Posuda.ru


Najveći online posuđe za hipermarkete
Web stranica: posuda.ru
Ocjena (2019): 5.0

Internetska trgovina Posuda.ru je bez sumnje najveća u našoj ljestvici. Gotovo svi poznati inozemni proizvođači, ruski brandovi, pa čak i vlastita linija jela, proizvedeni pod zaštitnim znakovima GOTOFF, LaSella i Posuda.ru, prikazani su u katalogu. Resurs je vrlo popularan kod privatnih poduzetnika, jer pruža vrlo povoljne uvjete za kupnju na veliko.

Količina robe na zalihama iznosi oko 60.000 artikala. Osim jela, tu su i zanimljivi suveniri, pokloni, dječje igračke, unutarnji predmeti, kućni tekstil i tako dalje. Trgovina redovito provodi sezonske i tematske promocije, omogućujući značajne uštede pri kupnji. Također na mjestu aktivno radi prodaja, gdje možete kupiti ostatke prošlih zbirki uz popust od do 70% izvorne cijene.

Većina korisnika koji su se prijavili na Posuda.ru bili su zadovoljni rezultatima suradnje. U svojim pregledima zabilježili su ispravnu i kompetentnu uslugu, brzu isporuku i pažljivo pakiranje, čime je otklonjen rizik od oštećenja proizvoda. Kombinacijom obilježja i obzirom na visoke ocjene kupaca, tu internetsku trgovinu možemo nazvati najboljom među svim sudionicima.


Popularno glasovanje - koja je najbolja internetska trgovina?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije