Vrh 15 Bosch ploča za kuhanje

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji plinski štednjaci "Bosch"

1 Bosch PPQ7A8B90 Najbolja oprema. Kaljeno staklo
2 Bosch PPH6A6B20 Jednostavan za njegu. Poboljšana sigurnost
3 Bosch PCH6A5M90R Najsigurnije. 9 razina podešavanja plamena
4 Bosch PGP6B6B90R Povoljna cijena

Najbolje indukcijske ploče za kuhanje "Bosch"

1 Bosch PIE631FB1E Popularni model. Najbolja vrijednost za novac
2 Bosch PXV851FC1E Jednostavno upravljanje. Prstenovi s ovalnom zonom grijanja
3 Bosch PUE612FF1J Najbolja učinkovitost (snaga samo 3 kW)
4 Bosch PWP631BB1E Visoka sigurnost. Kombinirano područje

Najbolji električni štednjaci "Bosch" bez indukcije

1 Bosch PKN645F17R Popularni model. Prsten s ovalnom zonom grijanja
2 Bosch PKE611CA2E Staklena keramika otporna na trošenje
3 Bosch PKF646FP1 Brzo zagrijavanje. Lijep dizajn
4 Bosch PKF645CA1E Najbolja kombinacija cijene i kvalitete

Najbolji štednjaci "Bosch" s 2 prstena

1 Bosch PGB3B5B80 Najbolji plinski model s dva plamenika
2 Bosch PEE389CF1 Povoljna cijena. Najbolja ploča s dva plamenika
3 Bosch PIB375FB1E Najkompaktniji model s indukcijskim pločama za kuhanje

Ploča za kuhanje predstavlja gornju površinu peći, bez pećnice. Za one koji nisu zainteresirani za rad pećnice, ili planiraju napraviti izbor u korist ugrađene pećnice, ploča za kuhanje je najbolje rješenje.

Među pločama za kuhanje, modeli marke Bosch uživaju posebno poštovanje prema kupcima i stručnjacima. Bosch ploče za kuhanje imaju brojne prednosti u odnosu na ostale proizvođače: kvalitetu izrade, široku paletu proizvoda, moderan dizajn i široku funkcionalnost.

Predstavljamo vam rang najboljih štednjaka marke Bosch. Prilikom dodjele pozicija u TOP-u, uzete su u obzir sljedeće:

 • recenzije korisnika;
 • preporuke stručnjaka;
 • skup značajki;
 • trošak.

Najbolji plinski štednjaci "Bosch"

Plinske ploče za kuhanje tradicionalno se instaliraju u privatnim kućama, gdje se koriste cilindri ili stanovi s glavnim plinom. One su pristupačnije u pogledu radnih modela koji vizualno podsjećaju na običnu površinu ploče. Upravljanje njima nije teško.

4 Bosch PGP6B6B90R


Povoljna cijena
zemlja: Zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 18990 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Za one koji cijene sigurnost, udobnost, ali ne žele preplatiti, Bosch nudi ploču za kuhanje PGP6B6B90R. Ovo je izvrsno rješenje za vrtlarstvo, osobito tijekom razdoblja nabave. Ploča Bosch PGP6B6B90R ima četiri prstena od kojih je jedan namijenjen ekspresnom grijanju. Emajlirana radna površina olakšava odlazak i stabilna je pri prijevremenom trošenju.

Model je opremljen svim potrebnim sigurnosnim značajkama. Kontrola plina zaustavit će protok goriva ako se plamen ugasi. Sklopke rotiraju, kao što kažu u pregledima korisnika, one su glatke i čvrste da spriječe slučajno uključivanje. Automatsko električno paljenje odmah zapali plin čim je uključen. Bosch PGP6B6B90R je vrlo praktičan i funkcionalan, unatoč niskoj cijeni u odnosu na konkurente. Model adekvatno pokreće Boschove najbolje ploče za kuhanje.

3 Bosch PCH6A5M90R


Najsigurnije. 9 razina podešavanja plamena
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 26022 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Boschov model plinske kuhinje s 9 stupnjeva podešavanja plamena prepoznaje se kao najsigurniji. Proizvođač je sveobuhvatno pristupio opremi uređaja sa zaštitnim funkcijama. Konkretno, u usporedbi s većinom analoga, ova ploča za kuhanje je opremljena trenutnom opcijom za zaštitu djece, koja se ostvaruje kroz bravu upravljačke ploče.

Što se tiče funkcionalnosti, model nije lošiji od konkurencije. Ploča s 4 plamenika, među standardnim, nudi jedan plamenik "Double Crown" za ravnomjerno i brzo grijanje. Ploča je izrađena od nehrđajućeg čelika - materijal je pouzdan, ali nepraktičan u pogledu njege - ostaju otisci prstiju, a za čišćenje morat ćete se obratiti posebnim deterdžentima.Također, površina za kuhanje ima funkciju električnog paljenja i kontrole plina. Uglavnom su povratne informacije od korisnika i stručnjaka o modelu pozitivne.

2 Bosch PPH6A6B20


Jednostavan za njegu. Poboljšana sigurnost
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 30990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj model savršeno će se uklopiti u svaki interijer. Tijekom dizajna, programeri su naporno radili na savjesti, a ispostavilo se da je moderan, moderan, korisnici opetovano pišu o tome u recenzijama. Ploča je opremljena s četiri plamenika, od kojih jedan ima dva reda plamena za brzo grijanje. Kaljena staklena površina je izdržljiva i vrlo se lako čisti, čak se i stare masti i ugljik lako uklanjaju iz njega. Međutim, domaćice se savjetuje da ne odgađaju, kako ne bi koristili metalne četke u procesu čišćenja, što izaziva pojavu ogrebotina.

Većina korisnika vrednuje sigurnost u ovom modelu. Opremljen je sustavom zaštite od djece, postoji funkcija kontrole plina. Rotacijski prekidači omogućuju preciznije podešavanje intenziteta plamena. Postoji automatsko električno paljenje. Plinska kuhala Bosch PPH6A6B20 neovisna, tako da je savršena za stacionarnu ugradnju u stan, te za sezonsku uporabu u zemlji. Model je dostojanstveno ušao u Boschovu ocjenu.


1 Bosch PPQ7A8B90


Najbolja oprema. Kaljeno staklo
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 37990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Prije vas je vodeći proizvođač Bosch plinskih kuhala. Ovaj model s nezavisnom instalacijom ima najbolju opremu. Konkretno, površina za kuhanje je predstavljena sa 5 plamenika, uključujući jedan takozvani brzi plamenik, tj., Karakteriziran brzim zagrijavanjem. Radi na većoj snazi, što osigurava najbrže zagrijavanje. Model također uključuje jedan plamenik "Double Crown", koji je plinski plamenik s dva reda plamena.

Općenito, plinska ploča za kuhanje je funkcionalna i praktična - automatsko električno paljenje, kontrola plina, rešetke od lijevanog željeza. Veliki plus, prema korisnicima, je takva značajka kao i materijal radne površine - kaljeno staklo. Ovaj model je dostupan u smislu njege i atraktivnosti dizajna. Njegov nedostatak je sklonost ogrebotinama, o čemu svjedoče recenzije.

Najbolje indukcijske ploče za kuhanje "Bosch"

Bosch električne ploče za kuhanje s indukcijskim pločama za kuhanje su sigurnije zbog činjenice da se dno štednjaka izravno zagrijava. Važan aspekt - takve površine zahtijevaju uporabu posebne vrste opreme - emajliranog ili lijevanog željeza.

4 Bosch PWP631BB1E


Visoka sigurnost. Kombinirano područje
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 35990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Indukcijska ploča za kuhanje zadovoljit će korisnika uz relativno niske troškove i široke mogućnosti. Savršen je za one koji cijene kvalitetu i udobnost. Dizajn ploče za kuhanje savršeno će se uklopiti u svaki interijer. Od prednosti se mogu istaknuti sljedeće točke: prisutnost vremenskog prekidača za svaki plamenik, kao i zajednički, bez pozivanja na određenu zonu; prisutnost kombinirane površine, brzo zagrijavanje s uključenim pojačanjem. Osim toga, korisnici bilježe povećanu razinu sigurnosti, zaslon osjetljiv na dodir može se zaključati kako bi se spriječilo da djeca slučajno uključe ploču.

Općenito, domaćica tvrdi da je kupnja Bosch PWP631BB1E bila izvrsno rješenje. Brzo kuha, lako se čisti i potpuno pokriva potrebe korisnika u vlastitom smjeru. Od minusa, vlasnici ponekad primjećuju prekomjernu osjetljivost senzora, pa vam savjetujem da budete oprezni. Ostatak ploče za kuhanje PWP631BB1E tvrtke "Bosch" zasluženo je zauzeo svoje mjesto na ljestvici najboljih i vrijednih pažnje potencijalnih kupaca.

3 Bosch PUE612FF1J


Najbolja učinkovitost (snaga samo 3 kW)
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 35990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Novi model 2017. dobio je nominaciju na ljestvici najboljih ploča za kuhanje zbog svoje rekordne učinkovitosti - nominalna snaga je samo 3 kW. Još jedna prednost koja hvata oko je bijela boja indukcijske površine, koja se jezgrovito uklapa u svaki interijer. Model izgleda iznimno elegantno, dok „punjenje“ opravdava najodvažnija očekivanja: 4 indukcijske ploče za kuhanje, staklokeramički premaz, dodirni prekidači.

Ploča je opremljena tajmerom - korisnici mogu programirati vrijeme kuhanja. Još jedna prednost spomenuta u pregledima je mogućnost blokiranja panela kako bi se izbjegla slučajna aktivacija djece. Među automatskim funkcijama prepoznavanja prisutnosti jela. Koristeći indikaciju preostale topline, možete biti sigurni da nećete dobiti opekline - svjetlosni signal će se uključiti dok se ploča ne ohladi na sigurnu temperaturu.

2 Bosch PXV851FC1E


Jednostavno upravljanje. Prstenovi s ovalnom zonom grijanja
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 85000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovaj model proizvođača vrijedi biti među najboljima. Ovdje se kombinira beskompromisna praktičnost i proširena funkcionalnost. Praktično upravljanje dodirom omogućuje vam da odaberete željene zone grijanja, potrebnu snagu i aktivirate dodatne funkcije. Uvedena je tehnologija PerfectFry za savršeno prženje proizvoda, koja je opremljena kontrolnim senzorom s četiri razine intenziteta. Fleksibilnost u pripremi osigurava zonu FlexInduction, koja omogućuje kombiniranje nekoliko područja grijanja u jednu, za prikladniji raspored jela.

Bosch PXV851FC1E indukcijska ploča za kuhanje omogućuje brzo i precizno kuhanje, lakoću čišćenja i smanjenu potrošnju energije u usporedbi s električnim dijelovima. Tu je i značajka brzog pokretanja, indikator zaostale topline, zaštita djece i mnoge druge korisne značajke. Od minusa, možete odabrati samo prilično visoke cijene, ali model, naravno, vrijedan je novca i dostojno zauzeo svoje mjesto na ljestvici najboljih.

1 Bosch PIE631FB1E


Popularni model. Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 39990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Dolje prikazani model smatra se najboljom Bosch indukcijskom pločom. Hit prodaja - sigurni prodajni asistenti, najbolja vrijednost za novac i funkcionalnost - tvrde korisnici. Svoju popularnost model duguje elegantnom izgledu - dodirnim prekidačima, staklokeramičkom premazu, crnoj ploči za kuhanje.

Električni model ima 4 indukcijska plamenika. To znači da toplina pada na dno posude, dok sami plamenici ostaju hladni. Stoga je rizik od opeklina minimiziran. U recenzijama pohvaljuju funkcionalnost - ugrađeni timer za programiranje vremena kuhanja posuđa, automatsko prepoznavanje posuđa, indikator zaostale topline. Ostale prednosti su mogućnost zaštitnog odvajanja ploče, mogućnost blokiranja od djece, kao i funkcija kratke stanke.


Najbolji električni štednjaci "Bosch" bez indukcije

Električne indukcijske ploče bez indukcije su univerzalne i velike potražnje. Proizvođač nudi različite vrste površinskih premaza, kao i mnoge opcije za lokaciju i broj plamenika. U usporedbi s plinom, električni modeli pokazuju širok raspon funkcija.

4 Bosch PKF645CA1E


Najbolja kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 20990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ovaj model ima najpristupačniju cijenu, ali po kvaliteti nije lošija od konkurencije. Prema mišljenju korisnika, ove dvije kvalitete su u ovom modelu kombinirane na najbolji način. Među prednostima električnog štednjaka Bosch PKF645CA1E je istaknuti rotirajuće prekidače, kao što je primijetila domaćica, što vam omogućuje kontrolu peći gotovo slijepo, bez usmjeravanja na gumbe.Također volim vlasnike naplatka oko stakla, tekuće prolijevanje ne teče po pultu.

Nezavisna instalacija omogućuje jednako učinkovito upravljanje površinom za kuhanje u stanu iu zemlji, ovisno o željenoj razini napona (nazivna snaga 6,6 kW). Četiri plamenika, od kojih je jedan dvostruki, dopuštaju ne ograničavajući se na kuhanje 1-2 jela. Postoji indikator zaostale topline, zaštitno gašenje u slučaju pregrijavanja. Bosch PKF645CA1E je jednostavan za rukovanje i funkcionalan model koji će biti odličan izbor čak i za zahtjevnu domaćicu.

3 Bosch PKF646FP1


Brzo zagrijavanje. Lijep dizajn
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 25990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Bosch PKF646FP1 električna ploča za kuhanje zadivila je korisnike svojim elegantnim dizajnom. Upravo ta značajka se najčešće ističe u pregledima, iako štednjak na prvi pogled nije mnogo drugačiji od konkurenata. Sljedeća stvar koju hostese vole je dvostruki prsten različitih promjera. Sama površina je izrađena od staklokeramike, lako se čisti i otporna je na ogrebotine. Ali to je vrlo obilježeno, na njemu se brzo vide vidljivi tragovi.

Korisnici također bilježe brzo zagrijavanje plamenika, prema procjenama 2,5 litre vode može se kuhati u 18 minuta. Postoji funkcija zaštite od pregrijavanja koja isključuje peć u slučaju pretjeranog porasta temperature. Osim toga, mogu se uočiti standardne veličine, razumna cijena, dobra kvaliteta izrade i trajnost. Ploča za kuhanje Bosch PKF646FP1 bit će pouzdan pomoćnik u kuhinji i zasluženo je ušao u rang najboljih.

2 Bosch PKE611CA2E


Staklena keramika otporna na trošenje
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 22990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Još jedan dobar Bosch električni model, koji je stekao popularnost i tražen je među hostesama. Površina je keramička, lako se čisti i otporna na habanje. To je vrlo povoljno u kuhanju, 9 grijanja zone omogućuju vam da dogovoriti jela bilo koje veličine s velikom praktičnost i osigurati ujednačenu toplinsku obradu. Područje ekspanzije se lako podešava mehaničkim prekidačem. Sigurnost se ostvaruje pomoću 4-segmentnog indikatora preostale topline.

Ploča ima standardne dimenzije, savršene za ugradnju, jer nema dodatni okvir. Hostese cijene ovaj model zbog praktičnosti, funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja. U ovom slučaju, Bosch PKE611CA2E zadovoljava niskom cijenom. Od minusa vrijedi napomenuti odsutnost indikatora radnog stanja i glavnog prekidača. Inače, ovaj model je adekvatno uključen u rangiranje najboljih električnih površina za kuhanje.


1 Bosch PKN645F17R


Popularni model. Prsten s ovalnom zonom grijanja
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 25949 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovo je najbolji model među električnim pločama za kuhanje bez indukcije marke Bosch. Tako stručnjaci uvjeravaju i većinu korisnika koji su sudjelovali u istraživanju. Na staklokeramičkoj površini nalaze se 4 keramička plamenika. Posebnost je u tome što jedan od plamenika prati Hi Light zona brzog grijanja, a druga - ovalna zona grijanja posuđa većeg promjera, npr. Izdužena posuda.

Funkcionalnost u pregledima naziva se napredna: upravljanje dodirom, indikacija zaostale topline, brojač vremena, zaštita od djece. Posebnu pažnju zaslužuje funkcija automatskog ključanja - temperatura se automatski smanjuje u pravo vrijeme pomoću senzora. Izgled ploče za kuhanje je također pozitivno prihvaćen od kupaca - elegantna crna površina u srebrnastom rubu.

Najbolji štednjaci "Bosch" s 2 prstena

Bosch ploče s 2 plamenika su kompaktno rješenje za male prostorije. Kategorija uključuje najbolje Boscheve kuhinjske ploče, koje su dobile najveći broj pozitivnih recenzija i stručnih recenzija.

3 Bosch PIB375FB1E


Najkompaktniji model s indukcijskim pločama za kuhanje
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 30990 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Za one koji žele instalirati modernu indukcijsku ploču, ali nemaju dovoljno prostora u kuhinji, tvrtka "Bosch" nudi kompaktni model Bosch PIB375FB1E. On nije nimalo inferioran u odnosu na pune veličine u radionici, ni u funkcionalnosti, niti u sigurnosti, niti u jednostavnosti korištenja. Lijep dizajn, lakoća skrbi, brzo grijanje - to nisu sve prednosti koje korisnici ističu u pregledima.

Bosch PIB375FB1E se lako upravlja. Možete uključiti grijanje bilo koje snage u tri dodira. Od nedostataka vlasnika obratite pažnju na nepravilan rad senzora za grijanje pri korištenju blizine ploče za kuhanje. Često, za kasnije uključivanje, morate čekati da se ploča ohladi, što uzrokuje određene neugodnosti. Osim toga, vlasnicima se savjetuje da budu oprezni s radnom površinom od stakla, to zahtijeva pažljivije rukovanje. Inače, ovo je zasigurno jedan od najboljih kompaktnih indukcijskih modela u ocjeni.

2 Bosch PEE389CF1


Povoljna cijena. Najbolja ploča s dva plamenika
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 12990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Među modelima s dva prstena marke Bosch ova ploča za kuhanje postala je najbolja. To je električna površina s neovisnim tipom instalacije, koja osim rješavanja primarnih zadataka zadovoljava korisnike s troškovima proračuna. Ploča je izrađena od nehrđajućeg čelika. Dva prstena različitog promjera raspoređena su prema domino principu - jedan iznad drugog. Okretne sklopke nalaze se ispred.

Korisnici u recenzijama dijele pozitivne dojmove o radu ploče za kuhanje, ističući da cijena nije jedina prednost modela. Unatoč činjenici da površina nije ispunjena bogatim skupom funkcija, ona se dobro nosi s odgovornostima koje su joj dodijeljene. Osobito se modelu sviđaju oni koji vole uređaje iz kategorije "ništa više".


1 Bosch PGB3B5B80


Najbolji plinski model s dva plamenika
zemlja: Njemačka (proizvedena u Španjolskoj i Njemačkoj)
Prosječna cijena: 15704 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovo je izvrstan kompaktni model koji se nosi sa zadacima, a ne zauzima puno prostora. Radna površina je izrađena od nehrđajućeg čelika, na njemu su dva plamenika, od kojih je jedan za ekspresno grijanje. Kontrola se provodi pomoću rotacijskih prekidača, plin se pali uslijed električnog paljenja, postoji sustav za kontrolu plina - koji zajedno osiguravaju odgovarajuću razinu sigurnosti.

Posuđe za kuhanje ugrađuje se na čvrste željezne rešetke. Korisnici u recenzijama kažu da je ovaj model kupljen uglavnom za sezonsku uporabu dacha i savršeno pokriva potrebe. Jednostavnost rada, Domino dizajn, napredna oprema s plinskim mlaznicama u boci čine ovaj model najboljim među Bosch kompaktnim plinskim kuhalima.

Popularno glasovanje - tko je glavni konkurent Bosch kuhala?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 15
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije