15 najboljih skrivenih kamera s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji klasični skriveni fotoaparati s Aliexpress

1 Meisort Fisheye VR Odabir kupca
2 H.VIEW PTZ01 Jednostavna instalacija
3 Meisort WI-FI IP20 Najbolja ocjena
4 INQMEGA IL-HIP291-1M Čisti zvuk i sliku. Postoje noćna svjetla
5 Zosi 1NB-2622MW Postoji vizir za zaštitu od vremenskih promjena.

Najbolje kamuflirane kamere s Aliexpress

1 KERUI V2 Najbolja maska. Panoramski pregled
2 HQCAM HQ-177261449 Najveći izbor opcija
3 YYS SPY bežični prijenosni mali tajni fotoaparat Snažna ugrađena baterija
4 Yescool HY-K600 Pouzdana montaža. Praktično upravljanje
5 Gadinan 201511101246 Najbolja cijena u kategoriji

Najbolje skrivene mini-kamere s AliExpress

1 FREDI L21 Moderan dizajn. Najbolji stupanj urote
2 Zilnk DH10G Postoji način ribljeg oka. Zgodan za postavljanje na bilo koju površinu
3 Wsdcam e06 Mnoge opcije za branje
4 GRWIBEOU SQ 11 serija Opcija s najviše proračuna
5 HATOSTEPED WXM48 Najbolja vrijednost za novac

Namjera naručivanja skrivene kamere za dom ili ured ne znači da kupac želi špijunirati nekoga. Najčešće se takav uređaj stječe kako bi se vidjelo što se događa u prostoriji, ali ne kako bi se pokvario interijer, ne bi se privukla prekomjerna pažnja posjetitelja, au slučaju uljeza, na vrijeme kako bi se saznalo o tome. Video nadzor u stanovima postaje sve popularniji među onima koji imaju malu djecu ili starije rođake. Također se koristi za praćenje rada unajmljenog osoblja - na primjer, dadilje ili medicinske sestre. Još jedno područje primjene skrivenih kamera je seoska kuća ili ljetnikovac, kada su instalirani tako da vlasnik može vidjeti što se događa na teritoriju u njegovoj odsutnosti.

AliExpress ima veliki broj skrivenih kamera, ali samo najbolji uređaji koji su dobili najviše pozitivnih povratnih informacija od kupaca zaslužuju mjesto u ocjeni. Među njima su trup, cilindrični, kupola, kamuflirani i mini-kamere. Prilikom postavljanja mjesta u obzir su uzeti čimbenici kao što su pouzdanost proizvođača, omjer cijene i učinka te jednostavnost instalacije i korištenja videonadzora.

Najbolji klasični skriveni fotoaparati s Aliexpress

Na AliExpressu najčešće se nalaze kupole i cilindrične kamere. To su klasični proračunski uređaji, oni se obično instaliraju u prodajnim mjestima i na vratima. Gotovo svi modeli snimaju u boji u HD ili Full HD rezoluciji. Kupole kamere su fiksirane izravno na strop, one pružaju najkompletniji pregled. Za ulicu, takvi modeli vjerojatno neće biti prikladni zbog specifičnosti instalacije i nedostatka odgovarajuće zaštite slučaja.

Cilindrični uređaji se obično isporučuju s posebnim nosačem sa šarkom tako da objektiv možete usmjeriti u bilo koju točku. Ove kamere su često opremljene zatvorenim kućištem koje je otporno na visoku vlažnost, prašinu i mehanička oštećenja. Zbog toga su idealni za vanjski video nadzor u svim vremenskim uvjetima.


5 Zosi 1NB-2622MW


Postoji vizir za zaštitu od vremenskih promjena.
Cijena za Aliexpress: od 2038 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Zosi 1NB-2622MW - cilindrična skrivena kamera dizajnirana za vanjski video nadzor. Često se koristi kao automobilski DVR. Na kućištu uređaja nalazi se vizir koji štiti objektiv od snijega i kiše. Razlučivost slike u ovom modelu je standardna - 2 MP. Svjetlina se podešava automatski. Noću se uključuje pozadinsko osvjetljenje, tako da slika ostaje jasna. Komplet sadrži kabel, nosač, memorijsku karticu i upute na ruskom jeziku.

Recenzije hvale ovaj model zbog jednostavnosti instalacije i dobre kvalitete videa. Prodavatelj ostaje u kontaktu s klijentima, brzo odgovara na pitanja i pomaže postaviti fotoaparat. Nosač se može ugraditi u različite položaje, uređaj čvrsto drži.Glavni nedostatak Zosi 1NB-2622MW je aplikacija za pametne telefone. Oni su neprikladni za korištenje, postavke se stalno gube. Za daljinski pristup kameri bolje je preuzeti drugi program.


4 INQMEGA IL-HIP291-1M


Čisti zvuk i sliku. Postoje noćna svjetla
Cijena za Aliexpress: od 1339 rub.
Ocjena (2019): 4.7

INQMEGA je skrivena kamera s razlučivošću od 2 megapiksela i objektivom promjera 3,6 mm. Okreće se 360 ​​° vodoravno i 90 ° okomito. Uređaj snima zvuk u HD kvaliteti sa zvukom, postoji noćni način rada i ugrađeni senzor pokreta. Kada se pojave neidentificirani objekti, INQMEGA odmah šalje upozorenja pametnom telefonu. Volumen memorijske kartice od 16 GB je dovoljan za kontinuirano snimanje dva dana.

Pregledi vam savjetuju da promijenite postavke usmjerivača ako dođe do pogreške tijekom postupka povezivanja. Kupci nemaju primjedbi na kvalitetu videonadzora: slika je jasna, svi detalji su jasno vidljivi. Zvuk je jasan, radi u oba smjera, tako da možete uključiti mikrofon i razgovarati s neočekivanim gostom. Ako govorimo o nedostacima - neki se korisnici žale na pretjerano izlaganje u noćnom načinu rada. Postoje i zahtjevi za funkciju praćenja. Ako se objekt brzo pomiče, fotoaparat ga gubi i ne vraća se u prvobitni položaj.

3 Meisort WI-FI IP20


Najbolja ocjena
Cijena za Aliexpress: od 1932 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu kućišta, uređaj se može montirati na stol, strop ili zid te rotirati za 360 stupnjeva oko vlastite osi. Paket sadrži 32 GB memorijske kartice. Fotoaparat dobro snima u mraku, opremljen mikrofonom, zvučnikom i stabilno povezan putem Wi-Fi zahvaljujući udaljenoj anteni.

Vlasnici bilježe visoku rezoluciju snimanja i dobru kvalitetu plastičnog kućišta, kao i cjelokupnog sklopa. Među nedostacima, kupci ne spominju uvijek ispravan rad softvera.

2 H.VIEW PTZ01


Jednostavna instalacija
Cijena za Aliexpress: od 1491 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Kut gledanja kamere je 60 stupnjeva, ali pomoću pametnog telefona lako je rotirati objektiv u horizontalnoj i vertikalnoj ravnini. Uređaj se može pričvrstiti na zid ili jednostavno staviti na stol ili policu za knjige. Kamera podržava memorijske kartice do 64 GB, ima ugrađeni senzor pokreta i dvosmjerni audio kanal.

Kupci posebno cijene brzu i jednostavnu instalaciju softvera i besprijekornu vezu telefona s fotoaparatom. Oni također vole veliki broj različitih postavki, na primjer, mogućnost primanja obavijesti o pokretnim objektima u zatvorenom prostoru ili telefonom ili e-poštom.

Po zakonu, zabranjeno je koristiti posebna sredstva skrivene kontrole videozapisa, to zahtijeva dopuštenje. Takvi uređaji uključuju fotoaparate s posebnom lećom za rupice i namijenjeni su za snimanje pod osvjetljenjem manjim od 0,01 luksa. Također, ne možete koristiti skrivene kamere prerušene u kućne predmete. U tom slučaju nije zabranjeno montirati uređaj u zid, strop ili vijenac, kao ni instalirati video opremu koja simulira različite uređaje poput detektora dima ili pokreta.

Bez obzira na svrhu i način korištenja skrivene kamere, možete navesti glavne kriterije za odabir modela:

 1. Kut gledanja Vrijednost ovog parametra određuje koliko će se soba gledati.
 2. Razlučivost matrice. Što je ta vrijednost viša, slika će biti bolja.
 3. Mogućnost noćnog snimanja.
 4. Način prijenosa podataka je Wi-Fi ili žica.
 5. Prisutnost mikrofona za snimanje zvuka.
 6. Kapacitet memorije za spremanje videozapisa.
 7. Vrsta hrane: iz utičnice ili baterije.
 8. Mogućnost uključivanja senzora pokreta.
 9. Za vanjske kamere - stupanj zaštite.

Ne instalirajte skrivene kamere u javnim zgradama, na ulicama ili na ulazima. Ako je tamo još uvijek potrebno snimanje videa, morate kupiti obične fotoaparate i staviti odgovarajuće upozorenje na istaknuto mjesto.


1 Meisort Fisheye VR


Odabir kupca
Cijena za Aliexpress: od 1732 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ova minijaturna kamera ne zauzima najvišu liniju ocjene za ništa - ona kombinira razumnu cijenu i izvrsne tehničke karakteristike, a dolazi iz skladišta u Rusiji, tako da vrijeme čekanja, u pravilu, ne prelazi 10 dana. Može se montirati na zid ili strop, dok je kut gledanja ovdje puni 360 stupnjeva. Skroman minimalistički dizajn i bijela boja ne privlače pretjeranu pozornost.

U početnoj konfiguraciji uređaj dolazi bez memorijske kartice, ali uz malu nadoplatu možete dobiti 32 GB za pohranu videozapisa. Neprestani wi-fi prijenos podataka, mikrofon i zvučnici za dvosmjerni prijenos zvuka, uključivanje senzora pokreta i kvalitetno noćno snimanje nisu potpuni popis prednosti koje zadovoljni korisnici spominju.


Najbolje kamuflirane kamere s Aliexpress

Kamuflirane kamere obično se koriste za prikriveni video nadzor. Oni se ne mogu prepoznati po njihovom izgledu, jer se ti uređaji montiraju u tijelo najčešćih objekata. Minijaturne kamere, ugrađeni satovi, senzori, žarulje ili privjesci za ključeve, teško će primijetiti čak i iskusnog kriminalca. Oni ne privlače previše pozornosti na sebe, imaju dobar skup funkcija.

Nedavno su različiti senzori pokreta postali uobičajeni detalj interijera. Stoga je slučaj koji simulira takav uređaj jedna od najboljih opcija za maskiranje skrivene kamere. Još jedno uspješno rješenje je položaj uređaja za fiksiranje videa u žarulji LED svjetiljke. Razlučiti objektiv u okruženju svijetlih točaka dioda nije lak zadatak čak i za pažljivog promatrača.

5 Gadinan 201511101246


Najbolja cijena u kategoriji
Cijena za Aliexpress: od 650 rubalja
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj analogni uređaj obavlja svoju glavnu funkciju - skriveni videozapis - na "izvrsno". Objektiv promjera 3,8 mm i matrica rezolucije 700 TVL u kućištu koje simulira senzor pokreta daje jasnu i živopisnu sliku, a kut gledanja od 85 stupnjeva omogućuje vam kontrolu većine prostora. U isto vrijeme, cijena kamere je minimalna u kategoriji.

Većina kupaca stavlja uređaj pet zvjezdica. Ugodno su iznenađeni kvalitetom videa i brzinom isporuke. Među nedostacima - nedostatak noćnog snimanja i previše tanke plastične kućište.

4 Yescool HY-K600


Pouzdana montaža. Praktično upravljanje
Cijena za Aliexpress: od 2226 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Yescool HY-K600 je jedna od najmanjih skrivenih kamera na AliExpress. Ugrađena je u ključ za automobil. Upravljanje se obavlja jednim gumbom. Uređaj snima videozapise sa zvukom u HD razlučivosti, a memorijska kartica za spremanje isječaka već se nalazi unutar ključa. Tu je vrijeme sinkronizacije i šifriranje datoteka podršku. Prema proizvođaču, ovaj fotoaparat može kontinuirano snimati videozapise do 5 sati.

Prodavatelj tvrdi da se Yescool HY-K600 može koristiti ne samo za video nadzor, nego i za pohranu datoteka kao što je običan USB flash pogon. Brzo odgovara na pitanja i pomaže pri instalaciji. U pregledima, oni hvale proizvod za njegovu izvrsnu kvalitetu izrade, praktično rukovanje i dobru čujnost. Jedino upozorenje je interpolirana slika, u stvari razlučivost je mnogo manja od 720 piksela. Zbog toga nisu svi detalji vidljivi na ekranu, ali za svakodnevne potrebe ova skrivena kamera će biti sasvim dovoljna.

3 YYS SPY bežični prijenosni mali tajni fotoaparat


Snažna ugrađena baterija
Cijena za Aliexpress: od 1902 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izvorno rješenje za dom ili utičnicu je kamuflirani mini-fotoaparat ugrađen u stolni sat. Objektiv je pored brojeva pa gledanje u lice osobe neće biti problem. Noću se infracrvena svjetla uključuju. Specifikacije na YYS SPY su prilično pristojne: postoji podrška za Full HD, kut gledanja je 140 °. Videozapis se snima na memorijsku karticu do 32 GB (nije uključen).

Još jedna prednost ovog modela je ugrađena litijska baterija kapaciteta 2400 mAh. Punjenje se vrši 4 sata, nakon čega će sat na kameri raditi autonomno do 24 sata (do 5 dana u stanju mirovanja).Komplet sadrži punjač, ​​pogon i korisnički priručnik na engleskom jeziku. Kupci kažu da je dobra kvaliteta slike i jednostavno rukovanje. Najslabija točka YYS SPY je baterija - njen stvarni kapacitet jedva prelazi 2000 mAh.

2 HQCAM HQ-177261449


Najveći izbor opcija
Cijena za Aliexpress: od 2492 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U slučaju ovog uređaja, unutar plastičnog kućišta senzora pokreta nalazi se digitalni wi-fi fotoaparat sa svim značajkama. Dostupne su mnoge opcije - možete odabrati veličinu objektiva (od 2,1 mm do 6 mm), vrstu priključka za napajanje te prisutnost i veličinu memorijske kartice. Dizajn uređaja uključuje vanjski mikrofon za kontrolu zvuka.

Visokoj rezoluciji matrice, kutu gledanja od 90 stupnjeva i kompaktnim dimenzijama vlasnici ovog fotoaparata sviđaju se. Kada kupujete, bolje je odabrati opciju s velikim objektivom - tako će slika biti jasnija, uz minimalno izobličenje.

1 KERUI V2


Najbolja maska. Panoramski pregled
Cijena za Aliexpress: od 1297 rub.
Ocjena (2019): 5.0

KERUI V2 je klasična skrivena mini kamera prerušena u svjetiljku. Slika se prenosi na pametni telefon, a na microSD memorijsku karticu možete snimati video zapise do 64 GB. Razina gledanja ovdje je izvrsna - uređaj pruža 360 ° panoramski pogled. Naravno, svjetlo sijalice je prilično mutno, ali dovoljno je vidjeti lice kriminalca. Postoji dnevni i noćni način pozadinskog osvjetljenja, mikrofon je ugrađen u uređaj.

Kupci s Aliexpress hvale ambalažu - prodavatelj sigurno omata uređaj u pjenastu plastiku, rizici od oštećenja tijekom isporuke su minimalni. Možete početi raditi s kamerom odmah nakon što je primite, dovoljno je instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon i registrirati se. Glavni nedostatak KERUI V2 korisnika je nedostatak automatskog uključivanja pozadinskog osvjetljenja kada se detektira pokret. Umjesto toga, ugrađeni senzor jednostavno šalje upozorenje na telefon vlasnika.


Najbolje skrivene mini-kamere s AliExpress

U ovoj kategoriji nalaze se najkompaktniji uređaji za tajno nadziranje s AliExpress, tzv. Mini-kamere. To su neupadljivi modeli s praktičnom instalacijom, jednostavnim upravljanjem putem pametnog telefona i video prijenosom preko Wi-Fi. Uz njihovu pomoć, možete u bilo koje vrijeme vidjeti što se događa kod kuće ili na stranicama, snimiti video prijenos na memorijsku karticu za daljnje gledanje ili primiti upozorenje putem SMS-a ili e-maila o ulasku na teritoriju autsajdera. Upravo su ti modeli često ugrađeni u panele vrata, vrata za oči i druge uređaje. Pogodno je držati ih među prstima, možete se sakriti u odjeći ili torbi.

5 HATOSTEPED WXM48


Najbolja vrijednost za novac
Cijena za Aliexpress: od 1587 rub.
Ocjena (2019): 4.5

HATOSTEPED WXM48 je dobar proračunski fotoaparat s razlučivošću od 1080 piksela. Sudeći po ocjenama, u stvarnosti, ta je brojka oko 2 puta niža. Videozapisi se mogu spremiti na USB flash pogon do 32 GB ili emitirati na pametni telefon pomoću aplikacije. Postoji senzor pokreta, radi na udaljenosti od 1–1,5 m od objekta. Posebni nosači nisu predviđeni, tako da skrivena kamera mora biti postavljena na horizontalnu površinu.

U pregledima napominju da je ovaj model vrlo jednostavno i brzo prilagođen, kvaliteta slike je zadovoljavajuća. Ako pitate prodavatelja, on će putem e-maila poslati upute na ruskom jeziku. By cons HATOSTEPED WXM48 može se pripisati činjenici da radi isključivo iz mreže. Žica nije preduga, tako da će fotoaparat biti instaliran samo na određenom mjestu. Još jedan nedostatak - proizvod se isporučuje u uobičajenom paketu, nema marke.

4 GRWIBEOU SQ 11 serija


Opcija s najviše proračuna
Cijena za Aliexpress: od 535 rub.
Ocjena (2019): 4.6

GRWIBEOU asortiman ima vrlo zanimljiv model mini-kamere. Izrađen je u obliku svijetle kocke s duginim prugama na vrhu. Kvaliteta videozapisa ovdje je prosječna (razlučivost - 640 * 480, nema drugih načina za odabir), tu je infracrveno svjetlo. Kut gledanja je oko 60 °, iako prodavatelj obećava 140 °.Kapacitet ugrađene baterije je samo 60 mAh, pa je za aktivnu upotrebu skrivene kamere bolje kupiti snažniju bateriju.

Komplet sadrži upute na ruskom jeziku, ali kvaliteta prijevoda ostavlja puno za željenu. U setu se nalazi i kabel za punjenje, nosač i nosač. Nedostaci GRWIBEOU-a su korisnici Aliexpressa koji izražavaju poteškoće u povezivanju s računalom. Neki uređaji jednostavno ne prepoznaju fotoaparat, morate ukloniti memorijsku karticu i kopirati datoteke s nje. Drugi nedostatak je pakiranje: kutija je naborana tijekom transporta, ali sadržaj obično ostaje netaknut.

3 Wsdcam e06


Mnoge opcije za branje
Cijena za Aliexpress: od 998 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Komplet Wsdcam E06 uključuje ne samo skriveni mini-fotoaparat, već i set odvijača, uputa, pakiranja, kabela za punjenje i adaptera za utičnicu. Tijekom postupka narudžbe možete odabrati adapter europskog, američkog, australskog ili britanskog standarda. Prodavatelj također nudi kupnju kompleta za video nadzor, koji uključuje 64 GB memorijsku karticu. Tehničke značajke ovog modela su izvrsne - razlučivost slike je 1080 piksela, postoji senzor pokreta s alarmnim signalom, mikrofon, infracrveno osvjetljenje i petlja za snimanje. Kut gledanja je 90 °.

Recenzije hvale kvalitetu slike i veliki broj dodatnih značajki. Na primjer, pri slabom osvjetljenju fotoaparat automatski prebacuje na crno-bijelo. Najznačajniji nedostatak Wsdcam kupaca smatra teško postavljanje. Morat ćete potrošiti puno vremena i pažljivo proučiti upute kako bi uređaj radio.

2 Zilnk DH10G


Postoji način ribljeg oka. Zgodan za postavljanje na bilo koju površinu
Cijena za Aliexpress: od 1236 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Na AliExpress-u postoje mnoge male okrugle kamere, ali upravo je Zilnk DH10G postao pravi hit prodaje. Jedna od značajki modela je mod ribljeg oka. Razlučivost videa - 960 piksela, kut gledanja je 180 °. Noću se pale infracrvena svjetla koja omogućuju vidljivost do 10 m. Za pohranu datoteka može se koristiti bilo koja microSD memorijska kartica do 64 GB. Komplet sadrži detaljne upute na engleskom jeziku.

U postavkama možete okrenuti sliku, čime se povećava broj načina postavljanja fotoaparata. Aplikacija za smartphone također pruža mogućnost zumiranja ili promjene kuta gledanja. Glavni nedostatak Zilnk DH10G je što je objektiv ovdje samo 1,3 MP, tako da ne biste trebali očekivati ​​visoku kvalitetu. Također, kupci imaju bilo kakve pritužbe na osjetljivost mikrofona i kvalitetu zvučnika. Čuti i prepoznati sve riječi dobit će se samo u potpunoj tišini.


1 FREDI L21


Moderan dizajn. Najbolji stupanj urote
Cijena za Aliexpress: od 2102 rub.
Ocjena (2019): 4.9

FREDI L21 može se smatrati najboljim mini-fotoaparatom u smislu zavjere. Pogodno je postaviti na bilo koju površinu, postoje funkcije prilaza i udaljenosti slike, kut gledanja je 170 °. Kvaliteta izrade je izvrsna, tijelo je izrađeno od trajnog metala. Uputa je uključena u skup, međutim, to je samo u engleskom prijevodu. Važna nijansa - možete isključiti LED pozadinsko osvjetljenje. Tada tijekom aktivacije video nadzora neće se upaliti, nitko neće otkriti uređaj.

Tehničke karakteristike mini-kamere ni na koji način nisu inferiorne u odnosu na AliExpress: piše video u Full HD rezoluciji, ima senzor pokreta i mogućnost učitavanja datoteka u "oblak". Nedostaci FREDI L21 jedu, ali se teško mogu nazvati značajnima. U recenzijama se spominje da se metalni kovčeg fotoaparata malo zagrijava tijekom dugog rada. Drugi nedostatak je da ako je rasvjeta previše slaba, na videu prevladavaju crvene nijanse.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač skrivenih kamera predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 18

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije