10 najboljih oružja za zabijanje čavala

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji pneumatski pištolji za zabijanje čavala

1 Fubag n90 Najbolja oprema za zabijanje čavala pod kutom
2 Metabo DKNG 40/50 Najkompaktniji u kategoriji
3 SUMAKE F18 / 30 Najpovoljnija cijena

Top električni pištolji za zabijanje čavala

1 STANLEY RUČNI ALATI STANLEY 6-TRE650 Najbolja izvedba
2 Makita DPT 353RFE (DPT353RFE) Najdugovječnija trgovina
3 DeWalt DCN 692P2 Visoka pouzdanost. Dvije brzine
4 ZUBR ZSP-2000 Najbolja cijena. Odabir kupca

Najbolji topovi za zabijanje plina

1 Lixie LXJG-III Najbrži alat
2 Toua GSN F1 Visok stupanj autonomije. Najmoćniji
3 SPIT Pulsa 800P + Najbolja funkcionalnost. Najpraktičnije

Moderni alat je dizajniran za uklanjanje velikog opterećenja od strane osobe, a istovremeno povećava učinkovitost stručnjaka nekoliko puta. U slučaju pištolja za zabijanje čavala, ovaj pokazatelj učinkovitosti je, bez sumnje, jedan od najvećih. Ugradnja profila za gipsane ploče, meke krovove, proizvodnju namještaja i druge vrste rada s ovim uređajem odvija se intenzivnije i uz manje energije.

U pregled su uključeni različiti tipovi alata za zabijanje čavala, igala ili posebnih nosača. Najbolji modeli pneumatskih, električnih ili plinskih pištolja prikazani su u odgovarajućim kategorijama. Ocjenjivački položaj modela temelji se na karakteristikama opreme, njezinim radnim parametrima i mišljenjima stručnjaka koji koriste strojeve za zabijanje čavala u svom radu.

Najbolji pneumatski pištolji za zabijanje čavala

Ova oprema zahtijeva kompresor i dugačko crijevo za dovod komprimiranog zraka. Modeli se odlikuju pristupačnom cijenom i pouzdanošću dizajna, međutim, oni su ograničeni u uporabi za duljinu crijeva za dovod zraka. Kategorija uključuje najbolje pneumatske pištolje.

3 SUMAKE F18 / 30


Najpovoljnija cijena
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 3890 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Za izvođenje popravaka i završnih radova, koji se temelje na mješavini različitih materijala, najbolji izbor bi bio kompaktni pištolj za zabijanje SUMAKE F18 / 30. Njegov pneumatski uređaj omogućuje kontinuirani proces proizvodnje. U ovom slučaju, motor ima visoku otpornost na preopterećenje i ima pristojnu granicu sigurnosti. Trošenje 0,5 litara zraka po metru, ovaj alat treba radni tlak od 4 do 6,2 bara - to mu jamči najbolje performanse.

Posebnost pištolja SUMAKE F18 / 30 je upotreba završnih sidara koja gotovo i nisu vidljiva u materijalu zbog nedostatka poklopca. Ovaj model pruža prostran magazin za pričvršćivače, dizajniran za 100 čavala, čija maksimalna veličina ne prelazi 30 mm. Vrlo je ugodno raditi s ovim pneumatskim alatom zbog svoje male težine i udobne ručke s premazom protiv klizanja.

2 Metabo DKNG 40/50


Najkompaktniji u kategoriji
zemlja: Njemačka (proizvedena u Tajvanu)
Prosječna cijena: 11700 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kompaktni pištolj za zabijanje čavala pneumatskog tipa Metabo DKNG 40/50, koji je također dizajniran za vožnju spajalicama, bit će najbolji izbor za uređenje interijera, kao što su montažne ploče, ili obloga drva s površinom, itd. Ergonomski dizajn u kombinaciji sa laganom težinom (1.1 kg) omogućuju vam da koristite ovaj alat na najnepristupačnijim mjestima. Prilikom odabira alata, treba obratiti pozornost na čavle tipa SKN, 15-50 mm duge, te zagrade veličine 15-40 mm. Ovaj pištolj pokazuje izvrsne performanse s tlakom kompresora od 5-7 bara. Istodobno, protok zraka po udaru iznosi 6,6 l.

Izrađeno od kompozitnog materijala, tijelo metabo DKNG 40/50 pištolja za nokte ima najnižu razinu vibracija tijekom rada.Ovaj model pruža zaštitu od preopterećenja i slučajnog pokretanja - sigurnost operatera je najvažnija. Zbog prisutnosti prikladnog otvora za zrak, tijekom procesa rada prašina i turbulencija uopće ne ometaju. Metabo DKNG 40/50 pištolj za zabijanje čavala, kao i svi proizvodi ovog proizvođača, ističe se pouzdanošću i najdužim vijekom trajanja.


1 Fubag n90


Najbolja oprema za zabijanje čavala pod kutom
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 6914 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Pneumatski pištolj za zabijanje čavala Fubag N90 omogućuje izvođenje velike količine rada gotovo bez prekida i zamora operatera. Budući da ovaj alat radi na komprimiranom zraku, s procijenjenom brzinom protoka od 120 l / min, on predstavlja minimalnu zapaljivost tijekom proizvodnog procesa. Fubag N90 spremnik za nokte nalazi se u prikladnom kutu u odnosu na radnu površinu i namijenjen je za 50 čavala poprečnog presjeka 2,8-3,8 mm i duljine 50-90 mm. Istodobno se zamjena opreme provodi vrlo jednostavno i brzo. Za vrijeme rada ovog modela, potrebno je osigurati tlak na izlazu kompresora od 4-7,5 bara, dok preporučeni promjer cijevi za dovod zraka treba biti 3/8 inča.

Pištolj za zabijanje čavala Fubag N90 nema malu težinu, što je 3,75 kg. Međutim, apsolutno se ne može zamijeniti pri obavljanju određenih poslova, osobito pod kutom kojim je nemoguće rukovati alatom drugih marki. Kako bi se osigurao udobno držanje pištolja jednom rukom za vrijeme rada, ona osigurava ergonomsku ručku.

Top električni pištolji za zabijanje čavala

Najčešći među instalaterima okvira sustava i namještaja makeri električnih čavao pištolja koristiti priključak na kućanstvo mreže od 220 V i ograničeni su na duljinu žice. Samostalni modeli baterija mogu raditi u svim uvjetima. To je najprikladniji alat za instalatere mekih krovova, električara itd. Kategorija predstavlja najbolje tržišne modele.

4 ZUBR ZSP-2000


Najbolja cijena. Odabir kupca
zemlja: Rusija. Proizvedeno u Kini
Prosječna cijena: 3690 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Električni pištolj ZUBR ZSP-2000 savršen je za rješavanje raznih popravaka i konstrukcija uz pomoć čavala i spajalica. Potrošnja energije alata u 2000 W je dovoljna da osigura brzinu tijeka rada pri 20 otkucaja u minuti. U isto vrijeme, ovisno o karakteristikama materijala i veličini pričvršćivača, možete podesiti silu udara. Ovaj električni pištolj je kompatibilan s nosačima 55 i ekserima tipa 300, s mogućom minimalnom dužinom od 15 mm. Usprkos svojoj kompaktnoj veličini, nailed tool pokazuje najbolje pokazatelje izvedbe, koje osigurava visoka brzina odziva.

Model pruža dvo-stupanjsku zaštitu, isključujući slučajno pritiskanje i aktiviranje pogonskog mehanizma u uvjetima njegovog labavog prianjanja na površinu. Prisutnost metalnog skangerdera i kaljenog čekića u pištolju za zabijanje čavala ZUBR ZSP-2000 ima pozitivan učinak na trajanje vijeka trajanja. Atraktivna cijena mrežne jedinice umnožava karakteristike alata, čineći model jednim od najtraženijih na tržištu.

3 DeWalt DCN 692P2


Visoka pouzdanost. Dvije brzine
zemlja: SAD (proizvedeno u Češkoj Republici)
Prosječna cijena: 46671 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Akumulatorski električni pištolj za zabijanje čavala DeWalt DCN 692P2 pripada profesionalnom alatu i namijenjen je visokoučinkovitim instalacijskim radovima s najdužim čavlima. Da bi se u ovom modelu mogla ugraditi duljina učvršćenja od 59 do 90 mm, predviđena je funkcija podešavanja sile udarca i snage. Također, uređaj ima dva načina rada - jednostruku i brzu, što jamči ne samo točnost, već i maksimalnu učinkovitost proizvodnog procesa.

Zahvaljujući bezkrtačnom uređaju motora pištolja za zabijanje čavala DeWalt DCN 692P2, alat pokazuje ne samo najveće performanse, već i povećan vijek trajanja. Također, uređaj osigurava optimalnu udobnost i sigurnost operatera tijekom izvođenja radova, te se povoljno razlikuje minimalnim pokazateljima razine buke i vibracija. Kompaktna veličina pištolja omogućuje vam da je koristite na najnepristupačnijim mjestima. Kontinuirani rad instrumenta osiguran je snažnim baterijama kapaciteta 5 Ah, od kojih su 2 komada uključena. Uređaj se isporučuje u praktičnom kućištu koje pojednostavljuje njegovo skladištenje i transport.

2 Makita DPT 353RFE (DPT353RFE)


Najdugovječnija trgovina
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 30311 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Predstavljeni model pištolja za zabijanje čavala postat će nezamjenjiv pomoćnik stručnjaka koji se specijalizirao za serijsko pričvršćivanje bilo kojeg materijala na drvenu površinu. Glavna prednost Makita DPT 353RFE je prisutnost akumulatora napona od 18 Volti i kapaciteta 3 Ah, što jamči autonoman rad alata. U konfiguraciji ovog pištolja dolazi 2 litij-ionske baterije, razina naboja koja može biti na posebnom pokazatelju. Automatska zaštita akumulatora sprječava njihovo potpuno pražnjenje i kvar zbog preopterećenja.

Ovim električnim alatom rad s dugim noktima je uvelike pojednostavljen. Časopis s kapacitetom od 130 zatvarača vrlo je jednostavan za punjenje pinova duljine od 15 do 35 mm. U isto vrijeme postoji mogućnost izlaganja potrebne dubine vožnje kako bi se osigurali najviši stupnjevi učvršćenja. Za rad na slabo osvijetljenim mjestima u čavlima Makita DPT 353RFE pištolj je osigurano pozadinsko osvjetljenje. Također, uređaj je opremljen zaštitom od slučajnog pokretanja i prikladnim nosačem za moguće pričvršćivanje na remen.

1 STANLEY RUČNI ALATI STANLEY 6-TRE650


Najbolja izvedba
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 6060 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Električni pištolj za zabijanje čavala STANLEY 6-TRE650 najpoznatijih svjetskih proizvođača alata dizajniran je za profesionalnu uporabu. Koristi se za brzo fiksiranje bilo kojeg materijala na površinu pomoću posebnih čavala, ne ostavljajući traga na njemu. Ovaj model je kompatibilan s potrošnim komponentama u 5 različitih veličina: 15, 19, 25, 30 i 32 mm. Da biste uštedjeli vrijeme kada radite s pištoljem za zabijanje čavala STANLEY 6-TRE650, on pruža prostran magazin za igle s mogućnošću da ih brzo zamijenite kroz poseban prozor.

Duljina kabela od 2,5 metra dovoljna je za lako pomicanje s alatom na radnoj platformi, ali, u pravilu, ne možete bez dodatnog kabela. Sigurna kontrola pištolja provodi se pomoću okidača, također je moguće prilagoditi snagu udarca, prilagođavajući se specifičnom materijalu. Za praktičnost operatera, tijekom dugotrajnog rada, STANLEY 6-TRE650 alat za pribijanje čavala osigurava gumirano držanje za pouzdano prianjanje i držanje alata u jednoj ruci. Uvedeni pištolj razlikuje se od pneumatskih modela povećane produktivnosti, značajno smanjujući troškove vremena.


Najbolji topovi za zabijanje plina

Profesionalna oprema ima najbolju sposobnost samostalnog rada i nezamjenjiv je alat za profesionalce koji izvode instalacije u industrijskim volumenima. Kategorija predstavlja najpopularnije modele na ruskom tržištu oružja za zabijanje čavala na plin.

3 SPIT Pulsa 800P +


Najbolja funkcionalnost. Najpraktičnije
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 85200 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Predstavljeni model SPIT Pulsa 800P + pištolja za zabijanje čavala jamči najbržu i najsigurniju ugradnju svih konstrukcija i materijala. Ovaj alat pokazuje izvrsnu brzinu, stvarajući 2 snimka u sekundi. U ovom slučaju, provedba svakog zahtijeva samo 4,5 kg napora. Učinkovitost uređaja također ovisi o stupnju punjenja plinske boce, što omogućuje do šest stotina snimaka. Za punjenje pištolja nalazi se magazin s 20 čavlima, koji se može zamijeniti većim (50 kom).Duljina nosača, dizajniranih za rad s SPIT Pulsa 800P +, može varirati od 15 do 40 mm.

Posebnost ovog alata za čavle je prisutnost Start & Go funkcije koja značajno štedi energiju. U slučaju da je u praznom hodu, pištolj se automatski isključuje čim dođe do pomicanja - uređaj će ponovno biti spreman za rad. Prisutnost zaslona koji prikazuje razinu napunjenosti baterije i cilindra uštedjet će vrijeme na prisilnom zaustavljanju proizvodnog procesa.

2 Toua GSN F1


Visok stupanj autonomije. Najmoćniji
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 27080 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Za velike volumne instalacijskih radova na betonu ili čeliku, najbolji izbor bi bio prikovati Toua GSN F1 plinski pištolj, koji pokazuje najveću snagu pri zabijanju čavala, osiguravajući pouzdano pričvršćivanje. Ovaj alat ne zahtijeva dodatnu njegu ili podmazivanje, kao i posebne vještine. Posebnost modela je najširi raspon radnih temperatura od -15 do +50 ° C. Također, ovaj se pištolj može koristiti u odsutnosti kompresora i struje.

Kapacitet plinske boce dovoljan je za 1000-1400 udaraca, koje pištolj Toua GSN F1 proizvodi silom čavala sa silom od 100 J. S obzirom na činjenicu da alat ima malu težinu, vrlo je pogodan za obavljanje električnih radova i pucanja do stropa. Ovaj pištolj ima skup od 2 bačve: jedan se koristi za plitku dubinu, drugi - s mekom mlaznicom za maksimalnu penetraciju. Time se osigurava cjelovitost radne površine materijala. Uključene su dvije Li-Ion baterije kapaciteta 1,5 A * h, zahvaljujući kojima možete pucati oko 8000 čavala, puniti plinske boce. Za praćenje stupnja napunjenosti baterije moguće je zahvaljujući indikatoru na ručici.


1 Lixie LXJG-III


Najbrži alat
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 40.000 rubalja
Ocjena (2019): 4.7

Profesionalni pištolj za zabijanje čavala Lixie LXJG-III, karakteriziran velikom snagom, odnosi se na vrstu alata za plin. Njime se mogu izvoditi instalacijski radovi s najkvalitetnijim materijalima kao što su čelik, beton, zid, itd., Bez prethodnog bušenja. Zbog velike brzine alata moguća je velika količina radova na podešavanju plastičnih ili čeličnih dijelova, koji se izvode u kratkom vremenskom razdoblju. Nokti koji su potrebni za rad s ovim pištoljem trebaju biti veličine 17 do 32 mm.

Pištolj za zabijanje čavala Lixie LXJG-III opremljen je baterijom kapaciteta 10.000 mA, koja zahtijeva punjenje od 150 minuta. Volumen plinske boce ovog uređaja, pod uvjetom da je potpuno napunjen, dovoljan je za vožnju 1250 čavala. Pričvršćivači napravljeni uz pomoć ovog pištolja odlikuju se visokom točnošću i pouzdanošću. Paket uključuje 2 baterije, punjenje, čepove za uši, naočale i izdržljiv slučaj.

Popularno glasanje - koji brand ima najbolje topove za nokte?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije