10 najboljih lijekova za kalup na zidovima

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih lijekova za zidove

1 Savo Najbolja kvaliteta. Ne zahtijeva mehaničko čišćenje površine kalupne folije
2 Salvador Dali Ne sadrži klor i njegove derivate
3 Sazi Wepost Luxe Učinkovita zaštita od plijesni i vlage
4 Phongifluid Alp Kupcu se nudi u obliku spremnom za rad
5 AMSS Najbolji trenutak čišćenja zahvaćene površine
6 Olympusov kalup za zaustavljanje Stvara trajnu zaštitu od plijesni
7 Abedis 06 Odobreno za uporabu u ustanovama
8 Neomid Bio Repair Najbolja vrijednost za novac. Ekološki siguran
9 Belinka Ne sadrži sredstva za izbjeljivanje, ne mijenja boju površine
10 Biotol sprej Preporučuje se za restauratorske radove.

Plijesan na zidovima je mikroskopska gljiva koja oštećuje unutrašnjost, zdravlje stanara. Prostor s gljivicama postaje opasan za život zbog spora mikroorganizama koji se nalaze u zraku i koji se udišu u tijelo. Tamo se smire, uzrokujući infekcije respiratornog trakta. Sustavno prodiranje spora gljivica unutar tijela, oštro slabi imunološki sustav, doprinosi pojavi znakova astme, gušenja i ubrzanog otkucaja srca. Nije uvijek moguće uspostaviti vezu slabog imuniteta s gljivicama na zidovima, jer pacijenti tome ne pridaju nikakvu važnost, a liječnici ne postavljaju takva pitanja. Plijesan se pomiče na namještaj, odjeću, tepihe. Moramo potrošiti novac na nove stvari, često na čišćenje.

Borba protiv gljivica nije jednostavna, ali kemijska industrija nudi mnogo alata koji uspješno rješavaju taj problem. Izbor prethodi identifikaciji uzroka ove pojave. Glavni su: visoka vlažnost, nedovoljna ventilacija, prisustvo šupljina u zidovima, iznenadne promjene temperature unutar i izvan prostorije. Nakon identifikacije uzroka, podignite sredstvo za uništavanje crne površine. Kako bi se poboljšala ventilacija, dovoljno je kupiti jedinicu za izmjenu zraka, šupljine se mogu napuniti posebnim građevinskim materijalima, ali ne mogu se svi uzroci ukloniti mehaničkim sredstvima. Postoje kemikalije, od kojih su najbolje prikazane u nastavku.

Postoje kontraindikacije. Provjerite sa svojim liječnikom.

Top 10 najboljih lijekova za zidove

10 Biotol sprej


Preporučuje se za restauratorske radove.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 300 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jedan od najboljih antibakterijskih sredstava za plijesan i plijesan na mineralnim, drvenim i drugim površinama. U sastavu ne postoje teški metali, živa, klor, stoga postoji blago uočljiv miris kemijskog agensa. Preporučuje se za mokre prostorije, fasade zgrada, podrume, balkone, krovove. Pogodan je za dezinfekciju spomenika arhitekture, spomen-ploča i ograda, koristi se tijekom restauracije. Materijal radne plohe nije važan.

Snažno zaražene zidove preporučuje se očistiti prije nanošenja alata četkom ili strugačem. To treba učiniti vrlo pažljivo kako se infekcija ne bi proširila na čista područja. Lijek je najbolje raspršiti na mjestu ozljede s udaljenosti od 20-30 cm, ne padajući na blisko razmaknute predmete, koji se najprije moraju pokriti zaštitnim filmom. Naneseni preparat ostaje 1-2 dana, čisti se četkom za prljavštinu i nanosi se u naprednijim slučajevima. Instrumente nakon primjene savjetujemo da se isperu pod tekućom vodom.


9 Belinka


Ne sadrži sredstva za izbjeljivanje, ne mijenja boju površine
zemlja: Slovenija
Prosječna cijena: 350 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Lijek ima širok spektar djelovanja. Učinkovito uklanja razne vrste gljivica i plijesni. Odobreno za uporabu u prostorijama s visokom vlagom.Pomaže u najkraćem mogućem vremenu za dezinfekciju zidova, podova, stropova, tavana, čahura patogenih mikroorganizama. Dizajniran uglavnom za betonske, gipsane površine. Odsustvo komponenti za izbjeljivanje u kompoziciji dopušta njegovu upotrebu na višebojnim materijalima.

Počnite s pripremom otopine u koncentraciji od 1: 4. Lijek prskajte ili četkajte na temperaturi od +5 stupnjeva i ne više od 80% vlage. Uklanjanje osušene prljavštine potrebno je tek nakon postupka. Najbolje je to raditi s vrućom vodom pod visokim tlakom. Velika površina onečišćenja je osnova za ponovno liječenje. Nakon sušenja nanesite temeljni premaz i zatim obojite.

8 Neomid Bio Repair


Najbolja vrijednost za novac. Ekološki siguran
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 289 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jedan od najboljih dezinfekcijskih sredstava za sprječavanje i uništavanje gljivica i plijesni s površina u sobama. Formula lijeka je predstavljena sigurnim komponentama, što povećava njegovu popularnost. Koristi se u izgradnji zgrada kako bi se spriječilo pojavljivanje zagađenja. Da bi se uništila postojeća lezija dostupna je u dvije vrste - koncentrirano i gotovo rješenje. Prvi se koristi u razrijeđenom obliku u teškim slučajevima i na velikom području oštećenja. U domaćim slučajevima, koristite gotova rješenja. Oba učinkovito uklanjaju problem na mineralnim površinama.

Rad se najbolje obavlja na niskoj temperaturi - od +5 stupnjeva. Površina se navodnjava s kratke udaljenosti, ostavlja se 2 sata i nježno uklanja sve kontaminacije strugačem, bez grebanja tretiranog područja. Ako je potrebno, ponovite postupak. Očišćene zrakoplove ne bi trebalo ostaviti pod oborinama. Moramo pokušati izabrati vrijeme za rad kako bi najmanje 12 sati temperatura bila između 16 i 20 stupnjeva, a vlažnost ne bi trebala prelaziti 60%. Cijeli se postupak provodi u dobro prozračenoj zgradi. Dozvoljeno je zamrzavanje ne više od 5 puta.


7 Abedis 06


Odobreno za uporabu u ustanovama
zemlja: Poljska
Prosječna cijena: 177 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Koristi se unutar i izvan zgrade, u zasebnim vanjskim sjenicama, u staklenicima, na vrtnim stazama različitih materijala. Lijek se smatra univerzalnim antiseptikom. Izrađen je u obliku emulzije. Preporučuje se kao profilaktičko sredstvo protiv gljivičnih mikroorganizama i plijesni. Učinkovito uklanja postojeće organske naslage. Abedis se preporučuje kao dodatak u bojama i otopinama tijekom gradnje. Pretpostavimo da radimo u institucijama. Lijek se temelji na gvanidinu, koji je jedan od najsnažnijih antiseptika, a voda kao otapalo.

Prije početka rada proizvod se razrjeđuje s vodom u omjeru 1: 2, a zidovi se tretiraju potpuno, bez obzira na stupanj lezije kod gljivica. Nakon toga ostavite da se suši jedan dan i isperite vodom. Nakon sušenja, ako je potrebno, ponoviti nakon 2,5 dana. Radovi se izvode u zaštitnoj opremi. Lijek se čuva nakon otvaranja 36 mjeseci. Kupci u izvješćima izvješćuju o produljenom djelovanju antiseptika.

6 Olympusov kalup za zaustavljanje


Stvara trajnu zaštitu od plijesni
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 479 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Dizajniran za sobe s visokom vlagom. Učinkovito uklanja plijesan iz drva, pločica, kamena, opeke, žbuke, betona. Prikazan je za upotrebu na fasadama, krovovima kuća, podrumima. Štiti i sprječava uništavanje, biološko uništavanje bilo koje površine. Kao dio nema štetnih hlapivih formacija, pa se lijek smatra jednim od najsigurnijih za ljude i kućne ljubimce. Na kvalitetu i boju zidova ne utječe. Pruža dugotrajnu zaštitu od plijesni, plijesni, mahovine i lišaja.

Prije primjene lijeka preporučuje se uklanjanje kontaminacije u obliku prašine, gljivičnih i pljesnivih naslaga. Potrebno je provjeriti ljuštenje stare boje, kita i drugih materijala. Površina mora biti bez grubih ostataka.Alat ravnomjerno rasporedite pomoću valjka, četke, spreja. Najbolji rezultat postiže se nakon primjene 2 sloja sastava. Poprskajte na udaljenosti od 20 cm od površine. Temperatura u vrijeme rada ne smije pasti ispod +5 stupnjeva. Olympus stop se prodaje spreman za uporabu. Na temperaturi od +20 stupnjeva tijekom rada, slojevi se isušuju u roku od 1 dana, nakon čega se može izvesti ukras.


5 AMSS


Najbolji trenutak čišćenja zahvaćene površine
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 473 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Vrlo učinkovit protiv plijesni i plijesni. Nanosi se na površine različite kvalitete. Dopuštamo korištenje u kuhinji, kupaonici, balkonu, pročelju zgrade i krovu. Ne mijenja se kvaliteta materijala na koji se nanosi, pa je dopuštena uporaba na predmetima dekoracije. Alat ima najjači učinak na bakterije, koje nemaju u svom sastavu klor. Može se koristiti za prevenciju tijekom građevinskih i završnih radova. Tako ćete izbjeći pojavu prljavštine na zidovima.

Ugrađeni raspršivač pomaže pri upotrebi proizvoda na površinama različite kvalitete. Prije početka rada nosite naočale i rukavice kako biste izbjegli kontakt s lijekom. Prskanje treba provoditi na udaljenosti od 0,2 m od zida sve dok se potpuno ne zasiti. Ostavite 3 dana, a zatim, bez ispiranja, ponovite postupak ako postoje tragovi kontaminacije. Preostali dio na zidu može se isprati vodom. Najbolje mjesto za pohranu je tamna i hladna soba. Treba transportirati na niskim temperaturama i dobro zatvoriti. Rok trajanja: 5 godina.


4 Phongifluid Alp


Kupcu se nudi u obliku spremnom za rad
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 500 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Sastav fungicida uključuje komponente koje se međusobno pojačavaju u borbi protiv plijesni i gljivica. Smatra se najpogodnijim načinom rada, koji se prodaje u gotovom obliku, ne zahtijeva dodatne pripreme. Nanosi se na površine različite kvalitete i teksture. Kako bi se poboljšala učinkovitost interakcije lijeka s površinom, proizvođač savjetuje da se glatke površine nejednako zaglađuju kako bi se povećala kontaktna površina.

Zidove od bilo kojeg materijala treba očistiti, jer alat pažljivo obrađuje, ne ostavlja mrlje, ne mijenja stupanj bojenja, sjaj. Potrošnja pripreme koju preporuča proizvođač iznosi 1 l na 5 m2. Možete se prijaviti dva puta s jakim porazom. Nakon prvog tretmana, potrebno je ostaviti fungicid 4-6 dana do potpunog sušenja. Prema odluci kupca, postupak se može ponoviti. Može se koristiti za sprečavanje pojave gljivica i plijesni.

3 Sazi Wepost Luxe


Učinkovita zaštita od plijesni i vlage
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 750 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Učinkovit antiseptik protiv gljivica, plijesan na površinama unutar i izvan kuće. Snažno se preporučuje za kombiniranu izloženost u kombinaciji s vodoodbojnim sredstvom, što osigurava poboljšanu zaštitu površina od vanjskih čimbenika. Nakon crtanja na zidu ostaje nevidljivi sloj lijeka, koji služi kao prepreka prodiranju vlage. Materijali koje on obrađuje povećavaju njihove hidroizolacijske karakteristike.

U prvoj fazi zidovi su tretirani antiseptikom, što je i dio U slučaju teškog oštećenja, sredstvo treba ponovno nanositi na područje zahvaćeno plijesni. Nakon sušenja nanosi se Sazi, ostavi se na vrijeme određeno u uputama i ostatak se očisti. U završnoj fazi nanosi se vodoodbojni materijal koji će pouzdano štititi od prašine, vlage i očuvati prirodnu izmjenu zraka.Prema potrošačima, alat pomaže da se nosi s problemom dugo vremena.

2 Salvador Dali


Ne sadrži klor i njegove derivate
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 575 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Smatra se najboljom pripremom univerzalnog djelovanja protiv plijesni, gljivica, mahovine. Oni bi trebali obraditi površinu opeke, betona, drva, suhozida. Žbuka prije nego što se tretman ne može ukloniti sa zidova, alat prodire kroz nju. Primijeniti Dali dopušteno na unutarnje i vanjske zidove. Prije bojanja, zidove prethodno impregnirajte antiseptikom. Kao dio nema klora, što čini alat sigurnim za osobe koje pate od alergija i osobe sklone bolestima gornjih dišnih putova. Lijek karakterizira visoka sposobnost prodiranja, brza apsorpcija i ne mijenja svojstva materijala na koje se primjenjuje.

Pripremite suhu površinu četkom, valjkom i sprejom. Temperatura u vrijeme obrade ne smije biti ispod +5 stupnjeva. Ako su površine jako pogođene plijesni, potrebno je izvršiti mehaničko čišćenje, isprati vodom i temeljito osušiti. Nakon 24-48 sati, uklonite preostalu prljavštinu četkom. Potrebno je jedan dan da se potpuno osuši. Preporučuje se transport i skladištenje lijeka na temperaturi ne nižoj od 0 i ne višoj od 40 stupnjeva. Prema mišljenju potrošača, alat ima snažan kemijski miris, pa je potrebno raditi u respiratoru. Rok trajanja je 24 mjeseca.


1 Savo


Najbolja kvaliteta. Ne zahtijeva mehaničko čišćenje površine kalupne folije
zemlja: Češka Republika
Prosječna cijena: 1 020 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Praktično pakiranje lijeka omogućuje najučinkovitiju obradu površina različite kvalitete i zakrivljenosti. Odobreno za uporabu kako bi se spriječilo stvaranje plijesni. Aktivni sastojak je natrijev hipoklorit. Dobro se nosi s gljivičnom kontaminacijom u saunama, bazenima, podrumima i sobama u potkrovlju. Prije primjene nije potrebno dodatno čišćenje kontaminiranih površina. Glavna prednost lijeka smatra se potpunim uklanjanjem problema.

Za izračunavanje količine sredstava za sve površine pretpostavlja se da je potrebno 50 mg po 1 m2 površine. Prskanje se provodi ne više od 10 cm od površine, pažljivo obraditi pukotine, pragovi, ispupčenja, jame. Ostavite 20-30 minuta i isperite vodom. Nakon sušenja odlučiti o potrebi za ponovnom obradom. Pregledi potrošača sugeriraju da je dvostruka procedura dovoljna da se zauvijek oslobodite plijesni.


Popularno glasanje - koji je lijek za plijesan na zidovima za koje mislite da je najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije