8 najboljih usisavača za bazene

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 8 najboljih usisavača za bazen

1 Hayward Tigershark 2 Najučinkovitije održavanje komercijalnih bazena
2 Maytronics Dolphin S 300i Najbolja ocjena. Dvoslojno filtriranje. Daljinski upravljač
3 Zodiac RT 2100 TornaX Inteligentni pokretni sustav. Vortex tehnologija
4 Kokido Telsa 80 Najbolji dizajn jedinice za čišćenje. Surround filtar
5 Watertech Pool Blaster Maks Maksimalna učinkovitost i trajanje baterije
6 ECO-VAC 1400 Usisavač vode za svu kućnu vodu. Visoka snaga turbine
7 Intex 28620 Autonomija. Čišćenje teško dostupnih mjesta
8 Bestway 58212 Svestranost. Kompletan set za ručno čišćenje

Vodni postupci u bazenu korisni su i ugodni samo u slučaju kada voda zadovoljava sanitarne standarde. U mini-bazenima, problem čistoće se rješava pražnjenjem posude i pranjem ručno, a za njegu bazena od više od 8-10 kubnih metara. m. preporučljivo je dobiti poseban ručni usisivač. To je mnogo učinkovitiji četka i mreže prikuplja krhotine s dna i površine. U sljedećoj fazi "evolucije" - poluautomatska sredstva za čišćenje, te najnaprednija oprema za čišćenje spremnika - podvodni roboti koji mogu očistiti dno i zidove bez ikakvog ljudskog sudjelovanja. Postoji mnogo ponuda, tako da vlasnici trebaju razumjeti koliko ova ili ona oprema odgovara postavljenim zadacima i koji se modeli smatraju najboljim u korisničkim pregledima. Zatim smo ih uključili u našu ocjenu.

Top 8 najboljih usisavača za bazen

Prilikom odabira usisivača vode, trebate uzeti u obzir područje ili volumen bazena, performanse uređaja, veličinu područja pokrivanja, kao i vrijeme neprekidnog rada prije ispuštanja (za uređaje s baterijama). Nakon definiranja tih karakteristika, možete nastaviti s izborom vrste uređaja i opreme.

8 Bestway 58212


Svestranost. Kompletan set za ručno čišćenje
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 2 640 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Obično su ručni uređaji pogodni za servisiranje malih i plitkih bazena, ali model 58212 može očistiti sve vrste banja. Njegova univerzalna upotreba je zbog prisutnosti u kompletu 6-metarskog crijeva, zamjenjivog grubog filtra za višekratnu uporabu i 3 adaptera za povezivanje s različitim uređajima za pumpanje. Vakuumska brana također se odlikuje prikladnim dizajnom od 4 dijela: širine 2,24 m, formira pristojno područje pokrivanja.

Nakon spajanja pribor usisava mulj, lišće i pijesak, prolazeći zajedno s vodom kroz sustav filtriranja. Dvije zakretne mlaznice, od kojih je jedna opremljena četkom, omogućuju vam da dođete do najudaljenijih uglova. Stoga čišćenje akumulacije podsjeća na uobičajeno čišćenje u kućanstvu, a njegova učinkovitost u potpunosti ovisi o naporima operatera i pravilnosti postupka. Međutim, kit Bestway je toliko pristupačan i jednostavan za korištenje da je zadovoljstvo raditi s njim.


7 Intex 28620


Autonomija. Čišćenje teško dostupnih mjesta
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 3 920 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ako ne dopustite da se prljavština nakupi u velikim količinama, mali usisavač baterije "Intex 28620" lako će se nositi s čišćenjem bazena ili jacuzzi kadom promjera do 0,5 m. Teleskopska šipka, duljine 2,4 m, prikladna je za skupljanje krhotina koje ne padaju u gliser dok je usisivač težak oko 3 kg, tako da je njima vrlo lako rukovati. Uređaj je opremljen nikal-metal-hidridnom baterijom koja je ekološki sigurna i dobro se podnosi za pohranu.

Potrebno ga je napuniti putem USB-a u trajanju od 50-60 minuta, a korisnici ukazuju na to da je punjenje dovoljno 40 minuta. rad. Prema njihovom svjedočenju, za čišćenje zdjela s promjerom od 0,4 m traje ne više od 6 minuta.Glavna prednost uređaja, oni nazivaju pristupačne cijene, nedostatak obvezujuća za vanjske snage, nužnost u čišćenje uskim mjestima, uglovima i udubljenja. Ne postoje minusi kao takvi, ali treba uzeti u obzir neke značajke dizajna: baterija ima "efekt memorije" i ograničen vijek trajanja - oko 300 ciklusa.

6 ECO-VAC 1400


Usisavač vode za svu kućnu vodu. Visoka snaga turbine
zemlja: Danska
Prosječna cijena: 15 730 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ako postoji nekoliko spremnika u okućnici, poput ribnjaka, fontane ili bazena, možete dobiti univerzalni uređaj za njegu - usisavač s ugrađenom usisnom turbinom. Kapacitet mu je 1400 W, što osigurava visoki vakuum i brzu apsorpciju mulja, lišća i drugih otpada s dubine od 1,5 m.

Crpku karakterizira niska razina buke, a usisavač radi u izmjeničnom načinu, izmjenjujući dovod vode s odvodom. Nakon što je spremnik napunjen s kapacitetom od 35 litara, jedinica se zaustavlja i prelazi u stanje pripravnosti dok se spremnik ne isprazni. Ispuštanje prljave vode moguće je u sustavu odvodnje ili na krevetima za navodnjavanje i istovremenu gnojidbu.

5 Watertech Pool Blaster Maks


Maksimalna učinkovitost i trajanje baterije
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 23 130 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Drugi predstavnik čistača ruku zadovoljava svoje vlasnike izvrsnim pokazateljima učinkovitosti. Samo sat vremena njegova rada, i bazen površine 200 četvornih metara. sjaji čistoćom. Važno je napomenuti da postoje različite modifikacije Pool Blaster modela: CG, Max i HD, koje se razlikuju po performansama: 207, 165 i 162 m². m / sat. Svi uređaji izrađeni su NiMH baterije s produženim vijekom trajanja i kapacitetom za 1 sat neprekidnog rada.

Korisnik ga karakterizira pozitivno, uključujući dobar izgled, lakoću i upravljivost mlaznice, mogućnost korištenja u bazenima s bilo kojim materijalom za oblaganje. U njihovoj praksi, usisavač uspijeva očistiti cijeli bazen, uključujući zidove i vodenu liniju, sve dok se potpuno ne isprazni. Zbog pouzdane zaštite voda može zaroniti na dubinu od 3 m, ali teleskopska šipka nije uključena u komplet - ona se mora kupiti zasebno.


4 Kokido Telsa 80


Najbolji dizajn jedinice za čišćenje. Surround filtar
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 12 980 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Usisavač Telsa 80 namijenjen je za stacionarne i modularne bazene srednje veličine - od 50 do 70 četvornih metara. Jedinica je potpuno autonomna, napaja se baterijom i neovisna je o sustavu za filtriranje ili električnoj mreži. Baterija kapaciteta 2000 A / h pripada litij-ionskom tipu, što osigurava minimalno samopražnjenje, normalno radno vrijeme (do 45 minuta), mogućnost redovitog punjenja i značajnu opskrbu radnim ciklusima. Dimenzije glavne mlaznice su 35x85 mm, tako da bez blok-mlaznice možete skupljati velike otpatke.

Dizajn glavne mlaznice vrlo je dobro osmišljen: zahvaljujući ugradnji 5 valjaka, lako klizi duž dna, rubovi su gumirani kako bi se zaštitili meki bazeni i hidroizolacija od oštećenja, razina punjenja odjeljka za otpad jasno je vidljiva kroz prozirnu kutiju. Potonja je zdjela u obliku diska s mrežicom od nehrđajućeg čelika 2,2 l, što je dovoljno za čišćenje cijelog bazena bez stalnog otpuštanja.

3 Zodiac RT 2100 TornaX


Inteligentni pokretni sustav. Vortex tehnologija
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 59 300 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jedan od najjeftinijih robota za čišćenje dna bazena predstavlja francuska tvrtka Zodiac, koja se oko 120 godina specijalizirala za integrirana rješenja za umjetne akumulacije. Zahvaljujući sustavu koji je programirao korisnik za pomicanje na tračnicama, pomoćnik za vodu se pomiče po cijeloj površini i ne zahtijeva nadzor treće strane. Super-široka mlaznica i 3-litreni filter osiguravaju visoku učinkovitost i stalnu snagu usisavanja čak i najmanjih čestica (100 mikrona) tijekom 2-satnog ciklusa.

Robot teži 5,5 kg, tako da se lako uklanja i servisira.Za oslobađanje filtera dovoljno je ukloniti i isprati ga strujom vode - dizajn isključuje izravan kontakt sa sakupljenim smećem. Proizvođač također osigurava visoku sigurnost uređaja spajanjem na električnu mrežu preko step-down transformatora, pouzdane izolacije elektroničkih komponenti (IP68) i sustava zaštite kada je uređaj izvan vode. Općenito, za vlasnike bazena s približnom veličinom do 8x4 m bolje je i jeftinije pronaći opciju.

2 Maytronics Dolphin S 300i


Najbolja ocjena. Dvoslojno filtriranje. Daljinski upravljač
zemlja: Izrael
Prosječna cijena: 170 700 rub
Ocjena (2019): 5.0

Ako se previše truda utroši na ručno čišćenje bazena, vrijeme je da donesete robota Dolphin S 300i. To je vrlo skupo, ali fantastičan rezultat u obliku kristalne vode i besprijekorno čistih zidova i dna je zajamčena. Dizajniran za rezervoare duljine do 12 m, uređaj teži samo 7,5 kg, ali također dolazi s transportnim kolicima. Ispod poklopca koji se može ukloniti nalazi se spremnik s dvostrukim filtrom za hvatanje velikih i malih frakcija.

Korisnik je pozvan odabrati najbolji način i trajanje ciklusa ovisno o stupnju onečišćenja posude. Dakle, moguće je postaviti radni program za tjedan dana, promijeniti način rada u ubrzani ili standardni, aktivirati odgođeni početak. Uređaj možete kontrolirati putem uređaja, kao i putem tableta ili pametnog telefona nakon instalacije posebne aplikacije. Ugrađeni softver omogućuje robotu navigaciju po terenu strukture i optimiziranje naknadnih ciklusa pročišćavanja.


1 Hayward Tigershark 2


Najučinkovitije održavanje komercijalnih bazena
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 124 320 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Vodeći asortiman robotskih usisavača Hayward je model Tigershark 2, koji može čistiti dom ili javni bazen do 30 m duljine. Za razliku od prethodnih čistača iste marke, jedinica čisti dno, zidove, vodenu liniju, korake, eliminirajući čak i najmanji nanos - do 5 mikrona. Kao rezultat toga, opterećenje sustava za čišćenje rezervoara se smanjuje, potrošnja kemikalija za dezinfekciju se smanjuje, rjeđe je potrebno potpuno zamijeniti vodu.

Vrijeme ciklusa nije programirano, cijeli program čišćenja traje 7 sati. Kupcu se nudi izbor opreme za robota s dvije varijante staza za čišćenje: od pjene - za tvrde bazene, od gume - za mekane. Važna prednost vlasnika modela je mogućnost automatskog izračunavanja i pamćenja uzorka kretanja, prisutnosti senzora za ekstrakciju iz vodenog okoliša, sprječavanja pregrijavanja motora. Istodobno, oni ukazuju na tešku težinu stroja (10 kg) i preporučuju korištenje posebnog kolica, što je opcijska opcija, kako bi se olakšao transport.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač usisivača za bazen
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije