5 najboljih detektora metala

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih detektora metala tvrtke AKA

1 Signum MFD 7272M PRO Najbolji tehnički pokazatelji. Minimalni fantomski signali
2 Sorex PRO Obrada signala pomoću 4 nezavisna algoritma. prilagodljivost
3 Zlatni orao 5 Lako je svladati detektor. Uvezene komponente
4 Condor 3M Najbolja funkcionalnost po pristupačnoj cijeni. Hodografska vizualizacija
5 Hodočasnik 47 Najproračunskiji uređaj s višestrukim frekvencijskim pretraživanjem. Jednostavno rukovanje

AKA razvija i proizvodi opremu za pretraživanje od 1993. godine, i treba napomenuti da je bila vrlo uspješna. Danas njegova imovina uključuje više od 60 patenata, a proizvodi stvaraju ozbiljnu konkurenciju globalnim brandovima kao što su francuski XP Deus ili australski Minelab. Čak iu Sjedinjenim Državama, zemlji koja je preteča tehnologije detekcije metala, ruski uređaji privlače veliku pozornost, o čemu svjedoče brojni video pregledi američkih blogera. Najpopularnije AKA detektore metala koriste pojedinci koji su amateri i profesionalno se bave arheologijom, rudarstvom, pronalaženjem blaga i izgubljenim stvarima. Naš rejting sadrži prvih pet najzanimljivijih modela iz različitih linija s uglavnom pozitivnim recenzijama i najboljim, po našem mišljenju, taktičkim i tehničkim karakteristikama.

Top 5 najboljih detektora metala tvrtke AKA

5 Hodočasnik 47


Najproračunskiji uređaj s višestrukim frekvencijskim pretraživanjem. Jednostavno rukovanje
zemlja: Rusija (proizvedena u Bugarskoj)
Prosječna cijena: 19 000 rub.
Ocjena (2019): 4.0

Niskotarifni detektori metala, optimalni za početnike, obično pripadaju jedno-frekvencijskoj, a njihova učinkovitost uvelike ovisi o čistoći tla. Multi-frekvencijski uređaji mogu pronaći objekte, bez obzira na sastav tla, ali s proračunom do 20 tisuća rubalja. vrlo ih je teško kupiti. Ugodna iznimka je AKA Pilgrim 47 model, koji koristi nekoliko frekvencija u rasponu od 2 do 25 kHz uz mogućnost instalacije bilo kojeg senzora za pretraživanje proizvedenog od AKA (osnovni komplet dolazi sa 6X10 "7 kHz DD zavojnicom).

Detektor metala je opremljen baterijom i dostupan je u dvije verzije: s 4 i 6 AA baterija. Razlika između njih leži u dubini pretraživanja. Dizajn karakterizira dobar balans, jednostavnost i pouzdanost, uključuje izravnu teleskopsku šipku i ergonomski čelični naslon za ruku. Prikaz nije osiguran, obavijest o pronalasku provodi polifonski indikator zvuka. Uređaj se kontrolira s 4 regulatora, postoji gumb za balansiranje tla i signal pražnjenja baterije.


4 Condor 3M


Najbolja funkcionalnost po pristupačnoj cijeni. Hodografska vizualizacija
zemlja: Rusija (proizvedena u Bugarskoj)
Prosječna cijena: 22 500 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Još jedan početni metal detektor s AKA patentiranim tehnologijama, ali s prilično skromnim, sudeći prema ocjenama, dubina otkrivanja cilja je do 1,7 m. Međutim, s njom možete lako pronaći vojničku kacigu, Catherine II peni ispod 70 cm zemlje ( 30 cm) ili srebrne ljuske (14 cm). Tako da tragač ne pogriješi i ne troši snage na svaki nokat, model je opremljen diskriminatorom i hodografom, a za glatko prilagođavanje obilježjima tla postoji automatsko balansiranje.

Osim toga, u uređaj je uveden harmonijski algoritam prostornog filtriranja (SFT), koji omogućuje smanjenje učinka mineralizacije tla na minimum i time povećava točnost identificiranja objekata. Po želji, možete prilagoditi indikaciju zvuka, razinu pozadinskog osvjetljenja zaslona, ​​glasnoću zvuka različitih objekata. Napajanje je iz 4 AA elementa, a maksimalno vrijeme rada detektora metala doseže 45 sati (pri srednjim postavkama). Ako je potrebno više postavki i veća dubina detekcije, recenzentima se savjetuje da obratite pozornost na stariji model ravnala, Condor-7252M.

3 Zlatni orao 5


Lako je svladati detektor.Uvezene komponente
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 30 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Seriju Condor zamijenila je linija Berkut, a peti model je poluprofesionalni alat za pronalaženje skrivenih i izgubljenih vrijednosti. Njegova funkcionalnost omogućuje obavljanje bilo kakvih zadataka, ali unatoč fleksibilnosti postavki, detektor metala je sasvim sposoban savladati čak i neiskusan korisnik. U tu svrhu jednostavno uključite uređaj pritiskom na gumb na poleđini upravljačke jedinice i odaberite jedan od četiri programa za pretraživanje koji su instalirani u tvornici i dopuštaju pojedinačne izmjene.

Uređaj je višestruko frekvencijski, a zavojnica za pretraživanje, uključujući i 3-frekventnu, možete zamijeniti. Još jedna zanimljiva značajka je veliki informativni prikaz napravljen u Njemačkoj. To jasno pokazuje VDI ljestvicu i hodografske linije koje informiraju o prirodi nalaza. Dakle, sve prednosti hodograph su dostupni vlasnicima u potpunosti, a izgled - jedan od kamena spoticanja u AKA recenzije - s ovim zaslonom je postao puno bolji.

2 Sorex PRO


Obrada signala pomoću 4 nezavisna algoritma. prilagodljivost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 34 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Najpopularniji model u profesionalnoj seriji Sorex uključio je najbolja softverska i hardverska rješenja iz prethodnih verzija i implementirao niz poboljšanja. Prvo, PRO-verzija je višestruka frekvencija koja omogućuje korištenje svih pretvarača iz raspona AKA, bez obzira na njihovu veličinu i frekvenciju. Kao i "braća", Sorex-PRO je opremljen jedinstvenim sustavom vizualne identifikacije rezultata pretraživanja.

Drugo, ovaj detektor može obraditi signal iz svitka, prema 3 algoritma:

 • MSF - srednja brzina, dizajnirana za rad na rijetko zasićenim područjima;
 • SSF - omogućuje bolje razlikovanje smeća, ali se koristi u području gdje praktički nema smeća;
 • FSF - karakterizirana je visokom brzinom obrade signala iz blisko postavljenog cilja, koji je namijenjen za otkrivanje visoko littered zone.

Sposobnost dovršavanja uređaja s različitim veličinama zavojnica i različitih tipova šipki, algoritmi za prebacivanje, lakoća (samo 0,7 kg bez senzora) čine uređaj jednim od najsvestranijih i najviše diskutiranih u pregledima metal detektora.


1 Signum MFD 7272M PRO


Najbolji tehnički pokazatelji. Minimalni fantomski signali
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 62 500 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U modernim stvarnostima, u načelu, svaki detektor metala može pronaći metalni element, ali ga pronaći na pristojnoj dubini i reći je li vrijedno provoditi iskopine zbog toga - samo Signum Pro. Riječ je o vrlo osjetljivom, selektivnom, kompjuteriziranom uređaju s dodatnim dubinskim programom MFD. Model se pojavio prošle godine, ali je već uspio osvojiti vrijedno mjesto u arsenalu mnogih timova za pretraživanje zahvaljujući različitim softverskim i tehnološkim promjenama na bolje.

Tako, detektor metala detektira velike objekte na rekordnoj udaljenosti od 2,5 m, ali u isto vrijeme zanemaruje male površinske ciljeve. Radi jasnoće, kovanica od 5 kopeka vremena SSSR-a otkriva i identificira na gotovo pola metra udaljenosti (60 cm) od razine tla. Druga značajka je kombinacija hodografa i S-algoritma, zbog čega se broj lažnih signala značajno smanjio i povećala se vjerojatnost ispravne klasifikacije signala.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač detektora metala u tlu
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 4
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije