10 najboljih ruskih motokultivatora

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih ruskih proizvođača motocikala

1 Celina MB-912FR Najbolji u pouzdanosti
2 Mobil K MKM-3 PREMIUM Najveći životni vijek
3 Neva MB-2B 6,0 FS Bogata oprema
4 Pozdravite 5X Minimalna buka i vibracije
5 ZID Favorite s motorom Honda GX 160 5,5 KS Bolja upravljivost i upravljivost
6 Salute 5L-6.5 najjeftiniji
7 OKA MB-1D2M17 Izvrsna vrijednost za novac
8 Mobil K MKM-2 COMFORT s motorom Mobil K 168FB 6,5 KS najlakši
9 NEVA MB-23S-9.0 PRO Kvaliteta izrade i pouzdanost
10 Ugra NMB-1N13 Motor velike snage

Motor blok je nezamjenjiv pomoćnik na gospodarstvu na ljetnoj rezidenciji. Može se koristiti za obavljanje raznih vrsta prijevoza tereta, iskopa, čišćenja teritorija itd. Ako opremite ovaj stroj s priključcima, možete obaviti cijeli niz poljoprivrednih i drugih radova.
Da bismo usporedili različite modele ruskih proizvođača motocikala, analizirat ćemo njihove tehničke karakteristike i opisati prednosti i mane. Usporedit ćemo oštrice u snazi, veličini, višezadaćnosti, kvaliteti izrade, pouzdanosti.

Top 10 najboljih ruskih proizvođača motocikala

10 Ugra NMB-1N13


Motor velike snage
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 26400 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ako nastavimo s ocjenama kupaca koji su imali iskustva s ovom opremom i bili u mogućnosti procijeniti sve njene prednosti i nedostatke, ovo je jedan od najboljih ruskih motornih blokova. Njegova težina je 90 kg, što se smatra malom vrijednošću, većina konkurenata ima masu od 100 kg. Motorni blok agregiran je japanskim motorom iz koncerna Mitsubishi, snaga motora je 9 KS. Vozilo ima 4 stupnja prijenosa: 3 prednje i jedno stražnje. U kompletu se nalazi priključena oprema s motorom za hodanje: rezač, produžni kabel za spajanje tla i raonik.

Ovaj pomoćnik u kućanstvu ima nekoliko nedostataka: vibracije, loše pokretanje, curenje ulja. Međutim, činjenica da je šetač je proizveden u Rusiji, omogućuje vam da riješite ove probleme: možete ga dovesti u servisni centar i riješiti problem.


9 NEVA MB-23S-9.0 PRO


Kvaliteta izrade i pouzdanost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 27000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Kultivator pušten u St. Petersburg. Njegova posebnost je višenamjenska. Može orati, drljati, špricati, mljeti tlo, rezati brazde. Motor-kultivator je vrlo snažan: sposoban je nositi teret težine do 450 kg, iako vlastita težina ostavlja samo 110 kg. Postoji benzinski motor proizveden u Japanu Subaru EX 27D. Njegova snaga je ispod prosjeka i iznosi 9 KS.

Jednocilindrični motor, četverotaktni. Spremnik za plin ima 3,6 litara. Automobil ima 6 stupnjeva prijenosa: 4 za pomicanje naprijed i 2 straga. Također vrijedi spomenuti vrlo visoku kvalitetu izrade i veću pouzdanost montažnih jedinica. Nedostaci uključuju nizak kapacitet spremnika i visoku cijenu: trošak traktora košta oko 800 USD.

8 Mobil K MKM-2 COMFORT s motorom Mobil K 168FB 6,5 KS


najlakši
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 33250 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovo je mali i kompaktni ruski šetač. Kultivator je vrlo lagan, njegova težina je samo 55 kg. Također, nema velikih poteškoća s radom: jedinica je vrlo upravljiva i upravljiva, ima male dimenzije. Tijekom rada ne kopaju u zemlji zahvaljujući maloj težini. Ručka je udobna i ima podešavanje visine. Zbog toga se operater ne umara ni nakon dugog rada. Također važna prednost je nedostatak vibracija zbog dobro dizajniranog motora. Oprema je opremljena vrlo pouzdanim mjenjačem. Uređaj ima obrnuto.


7 OKA MB-1D2M17


Izvrsna vrijednost za novac
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 44200 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Motoblock proizveden u Kalugi u tvrtki JSC "Kaluga motor". Odnosi se na tehniku ​​srednje klase.U jedinici je motor kineske tvrtke Lifan 9 KS Benzinski motor, jednostruki, jednocilindrični. Kineski motor je dobro dokazano. Volumen spremnika za gorivo - 3,7 litara. Motoblock ima 4 stupnja prijenosa, 2 naprijed i natrag. Može obavljati širok raspon zemljanih radova, kao i radove na poboljšanju i čišćenju teritorija zahvaljujući velikom broju priključaka. Jedinica ima izvrsnu vrijednost za novac.

6 Salute 5L-6.5


najjeftiniji
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 24000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Oprema je proizvedena u poduzeću Salyut u Moskvi. Tretira motor-blokiranje jednostavnog razreda. Izvrstan za obradu male parcele u zemlji. To je agregiran od strane američkog Briggs & Stratton motora, koji mnogi ljetni stanovnici koji su kupili ovu opremu reagiraju vrlo dobro. I općenito, šetač je sastavljen vrlo visoke kvalitete i dobre. Djeluje pouzdano i dobro, izdržava čak i velike količine rada i složene zadatke (na primjer, kao što je obrada netaknute zemlje).

Na traktoru šetača možete kupiti različite opcije za priključke, zahvaljujući kojima drugi predstavnici šetačkih traktora mogu zavidjeti njegovoj funkcionalnosti. Moguće je priključiti prikolicu na opremu, te prenijeti teret, koristiti ga kao opremu za uklanjanje snijega, tehniku ​​za sadnju i iskop krumpira.


5 ZID Favorite s motorom Honda GX 160 5,5 KS


Bolja upravljivost i upravljivost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 35290 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Motoblok s dizelskim motorom Honda. Motor je vrlo pouzdan i ima dugi vijek trajanja. Snaga je mala - samo 5,5 KS Postoje tri transfera: dva naprijed i jedan natrag. Dolazi sa 6 rezača tla. Motoblock teži samo 73 kg. Prednosti modela koji se prodaje je multifunkcionalnost, jednostavnost rada, niski troškovi održavanja, visoka održivost. Savršeno je pogodan za obradu vrta, vrta, čak i male farme.
Zbog velikog broja priključaka, njime se može upravljati kao snježni plug, krumpir, kosilice, kosilice, transport tereta, oranje zemlje, kultivacija.


4 Pozdravite 5X


Minimalna buka i vibracije
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 29880 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovo je teška profesionalna benzinska jedinica. Na traktoru koji se hoda iza kuće ugrađen je Honda motor snage 6 KS Motor ima vrlo dug resurs. Također, proizvođač jamči minimalnu buku i vibracije tijekom rada. Motor radi savršeno čak i od hladnoće. Za motoblock osigurani su razni priključci i oprema za vuču: za košnju trave, iskop krumpira, drobljenje krme, okopavanje, čišćenje teritorija i mnoge druge radove.

Na kolicima koja se mogu spojiti s hodačem s posebnom kukom, možete nositi teret težine do 400 kg. Težina motornog bloka je 78 kg. Zahvaljujući impresivnoj težini, uređaj može podnijeti čak i nepripremljena tla, djevičansko tlo.

3 Neva MB-2B 6,0 FS


Bogata oprema
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 49900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Još jedan model postrojenja u St. Petersburgu. Američki B & S motor snage 6 KS instaliran je na traktoru koji se ne može zaustaviti. Pokreće se električni motor. Postoje 4 stupnja prijenosa, 2 u suprotnim smjerovima. Ovo je profesionalni šetač. Karakteristična značajka jedinice je bogat skup. Sadrži dva dvostruka rezača, rezervna krila, vomer, bateriju, prednja svjetla, produžetke osovina i pneumatske gume.

Drago mi je što imam glavno svjetlo, što je vrlo veliki plus i pomoć u nekim situacijama. Nosivost uređaja - do 500 kg. Uz pomoć dodatne opreme lako se pretvara u kopača krumpira, brdo, ovan, snježni plug, kosačicu, kopač, pumpu za pumpanje vode. Težina jedinice - 98 kg.

2 Mobil K MKM-3 PREMIUM


Najveći životni vijek
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 50890 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovaj model izrađen je u gradu Gagarinu. Ovo je profesionalni šetač. On je agregiran benzinskim motorom Subaru od 7,0 KS. Težina jedinice je samo 67 kg - vrlo lagan motorni blok od onih koji se prodaju. Područje primjene jedinice nije ograničeno samo na zemljane radove na kućanskim parcelama, takva oprema mora biti dvorište za razne komunalne, šumarske, seoske i druge farme.

Prilikom razvoja jedinice posebna je pozornost posvećena pouzdanosti. Prilikom rada s uređajem možete kontrolirati razinu ulja tako da možete spriječiti prijevremeni otkaz motobloka. Mjenjač ima 3 stupnja prijenosa: 2 prednje i jedan straga. Uređaj je opremljen snažnim kotačima s velikim lamelama, zahvaljujući kojima je protok tehnologije vrlo visok.


1 Celina MB-912FR


Najbolji u pouzdanosti
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 71990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jedan od najprodavanijih motokultivatora koji su se pojavili u tvornici Vympel u Rusiji. To je vrlo moćna višenamjenska jedinica, snaga benzinskih motora je 9,0 KS. Oprema teži 115 kg. Postoji obrnuto. Broj brzina - 6, 4 naprijed i 2 natrag. Volumen spremnika za gorivo je 6,5 litara, što omogućuje da uređaj radi dulje od konkurenata. Postoje dva sustava za pokretanje motora - ručni i električni start. Uključena je i prednja svjetla. U sklopu uređaja nalazi se i broj priključaka: razne kuke, plugovi, brtvila i još mnogo toga.


Popularni glasovi - koji je proizvođač motobloka u Rusiji najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 32
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije