10 najboljih ovlaživača zraka za djecu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih ovlaživača za djecu

1 Beurer LB 50 Najbolje u izvedbi
2 Boneco Air-O-Swiss S450 Premium višenamjenski model
3 Philips HU 5930/10 Najbolji zrak za pranje u dječjoj sobi
4 Polaris PUH 2650 Neprekidan rad tijekom 16 sati
5 AIC S031C Korisni ionizacijski fukntion
6 Timberk THU UL Najbolji kompaktni ultrazvučni ovlaživač zraka
7 Electrolux EHU 3715 D Velika snaga
8 Philips HU 4802 Veliki sigurnosni uređaj
9 Stadler-ov oblik priključka Najbolji sustav čišćenja
10 Ballu UHB-310 Najpovoljnija cijena

Dijete nije toliko otporno na štetne bakterije i infekcije kao odrasla osoba, tako da njegov imunološki sustav treba pomoć. Osim standardnih metoda kao što su vitamini, hrana i šetnje, roditelji imaju ovlaživače zraka. Imaju pozitivan učinak na imunološki sustav djeteta, podupirući njezin rad.

U prostoriji s dobrim uređajem, disanje je lakše jer je zrak prošao kroz filtre za čišćenje. Malo vlažna mikroklima potiče zdrav san i sprječava razvoj alergijskih reakcija. Postoji 5 glavnih tipova ovlaživača koji rade svoj posao na različite načine. Roditelji trebaju odabrati najbolje za dječju sobu.

Pregledali smo uređaje u različitim cjenovnim kategorijama i načinima djelovanja te odabrali najprikladnije za djecu. Prema poznatom liječniku Komarovsky, oni ne trebaju mnoge funkcije ovlaživača za odrasle. Iz tog razloga, poredak uključuje i najosnovnije jedinice i napredne uređaje.

Top 10 najboljih ovlaživača za djecu

10 Ballu UHB-310


Najpovoljnija cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 960 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Otvara rang najboljih najjednostavnijih i najjeftinijih ovlaživača zraka Ballu UHB-310. Djeluje uz pomoć ultrazvuka i bori se sa suhim zrakom, uključujući čišćenje od soli i prašine. Uključen je dodatni filtar za uklanjanje alergena, ali njegova uporaba nije obavezna. Uređaj troši 300 ml vode na sat i učinkovito vlaži prostor do 40 m2. Može se postaviti uz krevet, djelovanje uređaja gotovo je nečujno. Ne prska vodu i ne mljaci, super je za djecu.

Korisnici označavaju praktične indikatore načina rada na zaslonu. Ako se ovlaživač zaustavi, oglašava se zvučnim signalom i uključuje crveno svjetlo. Kada je sve ispravno postavljeno, svijetli zeleno svjetlo. Postoji poseban odjeljak za aromatična ulja, potrebno ga je ukloniti i oprati svaki put nakon upotrebe. Međutim, važno je zapamtiti da je rezervoar od 3 litre dovoljan za 6-8 sati rada, voda će se morati redovito mijenjati. Ovlaživač nema ionizacijsku funkciju, tajmer i mnoge druge koji razlikuju skuplje uređaje. Filtri se ne nalaze na slobodnom tržištu.


9 Stadler-ov oblik priključka


Najbolji sustav čišćenja
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 18 990 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Stadler Form Jack vrhunski je švicarski ovlaživač s višeslojnim sustavom za čišćenje. Djeluje na dva načina: prvi se zove topao i zagrijava vodu, povećavajući temperaturu u kući. Drugi, odnosno, hladno za hlađenje sobe. Režimi konzumiraju različite količine energije i vode, a također neutraliziraju određene alergene i bakterije. Spremnik od 5 litara dovoljan je za 9-16 sati neprekidnog rada. Proizvođač upozorava da je za jedinicu prikladna samo destilirana voda, inače će se na zidovima pojaviti bijela patina (sol).

Stadler Form Jack djeluje gotovo tiho, može se staviti blizu krevetića. Pozadinsko osvjetljenje zaslona nije jako svijetlo i ne ometa spavanje. Korisnici vole sposobnost uređaja da podignu razinu vlažnosti od 20% na 50-60% za nekoliko sati i održe te parametre. Međutim, upozoravaju da ugrađeni higrostat ne radi ispravno. Nekoliko filtara treba redovito mijenjati i oprati spremnik. Trošak plaši veliki broj kupaca.

8 Philips HU 4802


Veliki sigurnosni uređaj
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 6 000 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Philips HU 4802 ultrazvučni ovlaživač zraka sadrži samo važne funkcije i učinkovito se bori protiv suhog zraka. Izrađen je od kvalitetnog teškog materijala, dijete nema dovoljno snage za pomicanje ili okretanje jedinice. Spremnik s tekućinom nalazi se na vrhu, samo otvorite poklopac i napunite ga vodom. Kada se završi, ovlaživač se isključuje i počinje tiho cviliti. Kada koristite noćni način, zaslon smanjuje svjetlinu na minimum.

Philips HU 4802 nudi 2 tipa rada, ovisno o tome koji se stupanj vlažnosti održava od 40% do 60%. Kada koristite dnevni način, indikatori na ploči su svijetli i jasno vidljivi. Tu je prozor za praćenje punine spremnika, možete postaviti timer. Međutim, ovlaživač je dovoljan samo za 8 sati rada, a filtre je potrebno mijenjati svakih nekoliko mjeseci. Oni su skupi i dolaze iz inozemstva.


7 Electrolux EHU 3715 D


Velika snaga
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 6 999 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Electrolux EHU 3715 D je snažan ultrazvučni ovlaživač zraka s različitim načinima rada i funkcijama. On je u stanju automatski procijeniti temperaturu u kući, postaviti odgovarajuću razinu vlage i postići je. Tvrtka koristi Bio-Cop + tehnologiju za čišćenje okoliša od prašine, alergena i štetnih čestica. Visok intenzitet vlaženja i visokokvalitetna antibakterijska plastika čine ga prikladnim za dijete. Ima dječji način rada u kojem su postavke promijenjene u one koje su preporučene za ovu sobu.

Electrolux EHU 3715 D može raditi kao noćno svjetlo zahvaljujući tehnologiji Relax Therapy. Korisnik odabire boju, stavlja ovlaživač uz krevet i samostalno podešava intenzitet. Model je djelotvoran u stanovima do 50 m2 i ima spremnik od 5 litara. Naravno, za takav broj funkcija, proizvođač je morao napraviti prostran uređaj, potrebno je mnogo prostora. Većina njih neće biti potrebna djetetu. Filter za sol mijenja se svaka 2-3 mjeseca i ne može se naći na slobodnom tržištu.

6 Timberk THU UL


Najbolji kompaktni ultrazvučni ovlaživač zraka
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5 870 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Timberk THU UL ultrazvučni ovlaživač zraka je jedna od najpraktičnijih opcija za kućnu uporabu. U mogućnosti je osvježiti male dječje sobe do 30 m2 koristeći 25 W. Ovlaživač ima mali spremnik vode. 3,7 litara i potrošnja od 300 ml / h. Higrostat jedinice pokazuje razinu vlažnosti, a korisnik može podesiti vrijeme rada na tajmeru (do 12 sati). Među dodatnim značajkama smatra se i automatsko isključivanje i obavijest s niskim udjelom vode.

Korisnici bilježe praktičnost upravljanja uređajem s daljinskog upravljača: ako je tekućina istekla, počinje škripanje dok ne primi drugu naredbu. Jedinica se smije smjestiti u blizini krevetića, dovoljno je stabilna da se ne prevrne i ne padne prilikom dodirivanja. Međutim, uređaj je sposoban navlažiti samo male stanove, dok na svakoj strani zahtijeva 60 cm slobodnog prostora kako bi radio učinkovito. Cijeli dan ne ostavljajte ga zbog malog spremnika.


5 AIC S031C


Korisni ionizacijski fukntion
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 8 900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ruski ovlaživač zraka AIC S031C zaslužuje pažnju zbog jednostavnosti korištenja. Može se ostaviti uključen cijeli dan, prestat će raditi kada se dostignu postavljeni parametri. Uređaj nudi izbor od 4 načina rada, ovisno o veličini kuće i potrebnoj razini vlage. Senzor količine tekućine omogućuje dodavanje vode na vrijeme. Ima funkciju ionizacije zraka, a potrošni materijali su jeftini.

Na jednoj strani uređaja nalazi se udubljenje za udobno pomicanje jedinice. Međutim, možete premjestiti samo prazan ovlaživač zraka, inače će se voda preliti na korisnika. Spremnik za 3 litre dovoljan je za 12 sati rada. Korisnici upozoravaju da filtre i ladice treba čistiti svaka 2 tjedna, inače se događa skaliranje. Neka im bude neugodno, morate okrenuti ovlaživač zraka.Pronađite potrošni materijal na slobodnom tržištu je gotovo nemoguće, morate naručiti od proizvođača i čekati isporuku.


4 Polaris PUH 2650


Neprekidan rad tijekom 16 sati
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 3 300 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Polaris PUH 2650 je jedinstveni ultrazvučni ovlaživač zraka koji radi do 16 sati s spremnikom vode od 5 litara. On ima samo 2 načina djelovanja, jednostavnu i jasnu funkcionalnost. Uređaj upozorava korisnika o potrebi dodavanja vode. Ovlaživač zraka je jedan od vodećih u ocjeni zbog svoje niske cijene, a izrađen je od visokokvalitetnih materijala. Zahvaljujući 2 svjetiljke na tijelu, korisnik može pratiti status jedinice.

Kupci primijetiti zgodan nadopunjavanje spremnika, uređaj ne prolije vode i ne mljackati tijekom rada. Pozadinsko osvjetljenje može se isključiti noću. Ako koristite kvalitetnu vodu, plak se ne pojavljuje tijekom mjeseci redovitog rada. Međutim, nema higrostata, kao ni mogućnost podešavanja razine vlage. Spremnik je napola proziran, nemoguće je vidjeti količinu vode. Neki se žale na uske tipke senzora, a dijete se ne može uključiti.

3 Philips HU 5930/10


Najbolji zrak za pranje u dječjoj sobi
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 20 300 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Otvara prva tri najbolja Philips HU 5930/10, koja se odlikuje funkcijom pranja. Zahvaljujući nekoliko filtera, učinkovito čisti zrak u vrtiću i odličan je za alergije. Ovaj model dobio je nagradu za najbolji dizajn, uklapa se u najmodernije interijere i lako se čisti. Dimenzije jedinice su 44 cm u širinu i 27 cm u visinu - više od ostalih. U ovom slučaju, spremnik je samo 4 litre, lako se pomiče od mjesta do mjesta i pere.

Korisnici bilježe da ima dovoljno vode za 8 sati neprekidnog rada. Jedinstvena značajka je niska potrošnja energije (11 W), što je dovoljno za ovlaživanje prostora do 70 m2. Korisnik unosi željeni rezultat na zaslon, uređaj se automatski zaustavlja kada se postigne. Međutim, neki bilježe visoku razinu buke pri maksimalnim postavkama, troškove potrošnog materijala i potrebu za stalnim dodavanjem vode.

2 Boneco Air-O-Swiss S450


Premium višenamjenski model
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 14 350 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Boneco Air-O-Swiss S450 veliki parni ovlaživač zraka zauzeo je drugo mjesto među najboljima. Ovaj uređaj ima spremnik od 7 litara vode i može raditi gotovo cijeli dan bez punjenja goriva. Zbog potrošnje energije od 480 W, uređaj učinkovito vlaži apartmane do 60 metara. To je jedan od najsigurnijih uređaja za par za dječju sobu, ali se ne preporuča staviti ga u blizinu dječjeg krevetića ili na stol - oko njega se pojavljuju kapljice vode.

Sudeći prema ocjenama korisnika, ovlaživač je savršen za djecu s alergijama. Zrak prolazi kroz nekoliko filtera, prašina i ostale čestice ostaju u vodi. Dopušteno je koristiti ga kao aromu, postoji poseban spremnik za ulja. Jedino o čemu korisnici upozoravaju je buka tijekom rada, ovlaživač zvuka se čuje. Značajan nedostatak za mnoge su troškovi održavanja. Potrebno je redovito kupovati filtre i sredstva za uklanjanje kamenca.


1 Beurer LB 50


Najbolje u izvedbi
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 6 350 rub
Ocjena (2019): 4.9

Kao najbolji ovlaživač odabrali smo jednostavan model pare Beurer LB 50. On ima standardni dizajn, bez značajki osjetljivog na dodir, tako da je cijena relativno niska. Ne postoji način održavanja vlažnosti, higrometra i tajmera. Ali postoji sve što jedinica treba za dječju sobu. Uređaj je vrlo ekonomičan i pouzdan. Ovlaživač je samo 31 cm širok i 28 cm visok, prikladan je čak i za manji stan, a ima spremnik od 4 litre i radi bez prekida 14 sati.

Korisnici u recenzijama pišu da uređaj učinkovito povećava vlažnost u kući na 50 m2. Najbolje radi u sobama do 30 m2. Međutim, važno je zapamtiti da uređaj koristi vruću paru, nije dopušteno smjestiti ga u blizini dječjeg krevetića. Maksimalna granica vlažnosti je 60% za male prostorije i 40% za ostale.Saznati točnu izvedbu bez posebnog uređaja neće raditi, jer higrostat nije instaliran.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač ovlaživača zraka?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 8
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije