5 najboljih Xiaomi televizora

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih Xiaomi televizora

1 Xiaomi Mi TV 4S 55 Svijetlo Najbolji dizajn. Moderan zakrivljeni zaslon i vrhunska reprodukcija boja
2 Xiaomi Mi TV 4. \ T Najfunkcionalniji. Visoki kontrast
3 Xiaomi Mi TV 4C 55 Visokokvalitetni zaslon 4K UHD po pristupačnoj cijeni.
4 Xiaomi Mi TV 4S 55 Izvrstan zvučni i audio koaksijalni izlaz. Cijena - kvaliteta
5 Xiaomi Mi TV 4A 32 Proračun. Optimalna dijagonala i dimenzije za kuhinju

Iako televizori popularnog kineskog brenda Xiaomi nije lako naći u ruskim trgovinama, oni su u velikoj potražnji. Prema samoj tvrtki, u 2019. Xiaomi je uspio prodati više od 200.000 televizora u samo jednom radnom danu. Glavni razlog za takav uspjeh, naravno, bio je vrlo pristupačna cijena uređaja, iznenađujuće u kombinaciji s dobrom kvalitetom, boljim kutom gledanja, visokom rezolucijom, dobrom reprodukcijom boja i optimalnom funkcionalnošću. Također, svi Xiaomi televizori odlikuju se vrlo tankim okvirom i dobrom brzinom čak i kod većine budžetskih uređaja.

Sve to povoljno razlikuje Xiaomi ne samo od glavnih konkurenata, među kojima su poznate japanske tvrtke Shivaki, Akai i Supra, ali i relativno jeftini analozi takvih divova kao što su Samsung i LG. Dok se sve te marke fokusiraju prvenstveno na razvoj najskupljih i inovativnih modela, marljivo štedeći na segmentu proračuna, Xiaomi brine o modernosti i praktičnosti čak i najmanjih i najjeftinijih modela. Konkretno, svi televizori ovog kineskog proizvođača opremljeni su Wi-Fi i Smart TV, USB sučeljima i vlastitom memorijom. Mnogi predstavnici srednje klase zadovoljni su razlučivošću 4K i glasovnom kontrolom, a premium modeli, unatoč svojoj opsežnoj funkcionalnosti i zanimljivom dizajnu, cijene znatno manje od sličnog razvoja drugih tvrtki. Međutim, važno je imati na umu da tvorničke postavke Xiaomi nisu dizajnirane za ruskog korisnika, što znači da kada prvi put pokrenete, morat ćete sami prilagoditi ruski jezik koristeći TV set-top box ili firmware na internetu.

Top 5 najboljih Xiaomi televizora

5 Xiaomi Mi TV 4A 32


Proračun. Optimalna dijagonala i dimenzije za kuhinju
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 14 900 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Pet najboljih nudi osnovni jeftini model s tankim okvirima, kao i izvrsnu svjetlinu i reprodukciju boja. Xiaomi s dijagonalom od samo manje od 32 inča idealan je za kuhinju ili mali dnevni boravak. Najkompaktniji i teži samo 3,9 kilograma, ovaj se televizor može instalirati čak i na malu policu za vješanje ili obješen na zid. U isto vrijeme, uređaj s zaslonom manjim od 32 inča dobio je ne samo mogućnost reprodukcije videozapisa i glazbe gotovo bilo kojeg formata s flash memorije, već i Smart TV na Androidu, kao i sleep timer i zaštitu od djece, što se za takvu cijenu može smatrati više nego dostojnom funkcionalnošću.

U pravilu, korisnici cijene TV za četiri i više, ističući među glavnim prednostima jednostavnog rada, intuitivno sučelje i uredan dizajn. Također, Xiaomi ima dobar kontrast, 10-watni surround zvuk i odličan kut gledanja, što ga čini vrijednom jeftinom opcijom.


4 Xiaomi Mi TV 4S 55


Izvrstan zvučni i audio koaksijalni izlaz. Cijena - kvaliteta
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 40 490 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj model Xiaomi - pravi pronaći za ljubitelje filmova s ​​visokokvalitetnim zvukom. Televizor nije opremljen samo s dva stereo zvučnika s surround zvučnim efektom ukupne snage 16 W, već podržava i najpopularnije audio formate: DTS i Dolby Digital. Stoga, bilo koji film na ovom TV-u možete gledati s jako dobrom glazbom. Osim toga, model Mi TV 4S nadopunjen je audio koaksijalnim izlazom, koji vam omogućuje da spojite Xiaomi razvoj na snažan sustav zvučnika, primjerice kućno kino i prijenos 5.1-kanalnog digitalnog zvuka s televizora bez gubitka kvalitete.

Kvaliteta slike je također postala jaka točka uređaja. Zaslon s dijagonalom od 55 inča zadovoljava s punom razlučivošću 4K UHD i podržava HDR, što čini model odličnim izborom za video reprodukciju s proširenim rasponom dinamičke svjetline. Također, kupci ističu izvrsnu boju i pristojnu funkcionalnost.

3 Xiaomi Mi TV 4C 55


Visokokvalitetni zaslon 4K UHD po pristupačnoj cijeni.
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 41 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Prva tri bi bila nepotpuna bez modernog 55-inčnog 4K televizora s razlučivošću od 3840 x 2160 piksela. Najtanji okvir i relativno kompaktno tijelo daju Xiaomi vrlo uredan i moderan izgled. Vrijedan kontrast i dobra vrijednost svjetline jamče visoku točnost i izvrsne slike. Podrška za HDR i HDR10 zadovoljit će ljubitelje najsjajnijih filmova s ​​mnoštvom dinamičnih scena. Glasni zvučnik kapaciteta 16 W osigurat će realističan surround zvuk.

Mnogi kupci smatraju Xiaomi 55 inča jednim od najboljih 4K televizora. Odvojeno obilježen dobar zvuk, odlična slika i Android, što korisnicima daje neograničen pristup popularnim aplikacijama i igrama. Međutim, daljinski upravljač ovog modela i jednostavan dizajn ne vole svi. Neki vjeruju da za novac proizvođači mogu učiniti nešto više, ali općenito, gotovo svi preporučuju TV za kupnju.

2 Xiaomi Mi TV 4. \ T


Najfunkcionalniji. Visoki kontrast
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 57 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od najelitnijih i najskupljih modela Xiaomi, unatoč prilično prozaičnom dizajnu, u potpunosti opravdava svoju cijenu. Za razliku od mnogih analoga s dijagonalom od oko 55 inča, ovaj TV je dobio ne samo 4K UHD rezoluciju i bolji kontrast, koji doseže 6000, nego i korisne dodatke. Podrška za DivX omogućuje vam reprodukciju čak i datoteka u ovom super-ekonomičnom formatu, što vam omogućuje da na memorijskom pogonu ili disku spremite što više prostora. Memorija od 8 GB često je jedan od razloga za kupnju ovog modela.

Xiaomi će također biti zadovoljan VGA sučeljem koje je dizajnirano za prijenos analognog videa, dva USB ulaza na prednjoj ploči, 24p True Cinema za izvrsnu reprodukciju filmskih filmova, pa čak i glasovnu kontrolu. Takav TV, naravno, bit će vrlo dobra akvizicija za ljubitelje velikih ekrana i najnovije tehnologije po povoljnoj cijeni.


1 Xiaomi Mi TV 4S 55 Svijetlo


Najbolji dizajn. Moderan zakrivljeni zaslon i vrhunska reprodukcija boja
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 40 890 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Model Mi TV 4S 55 Svijet se može sigurno nazvati najboljim izumom Xiaomi barem u posljednjih nekoliko godina. Elegantni zakrivljeni zaslon ovog člana ocjene čini sliku dubokom i „živom“. Dijagonala od 55 inča i nevjerojatno bogata, ali u isto vrijeme prirodne boje pružaju potpuni uranjanje u događaje filma. U isto vrijeme, iako se TV razlikuje po svojoj prilično širokoj funkcionalnosti i podržava mnoga sučelja, uključujući Bluetooth, to košta mnogo manje od ostalih razvoja s zakrivljenim zaslonom te veličine i inteligentnom kontrolom.

Važna prednost Xiaomi TV-a postala je relativno mala težina. Doista, za razliku od većine analoga, 4S teži nešto više od 13 kilograma, a ne oko 20. Također, ovaj model se često hvali zbog svoje ljepote, zgodnog dizajna, uspješne reprodukcije gotovo svih poznatih video i audio formata i ugodnog zvuka s automatskim izjednačavanjem glasnoće.

Popularno glasovanje - Koju marku televizora možete nazvati glavnim suparnikom Xiaomi?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 187
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije