12 najboljih neprekidnih izvora napajanja (UPS)

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji online UPS

1 Ippon back power pro ii 600 Najbolji online UPS
2 BASTION TEPLOCOM-100 + Mala buka
3 APC tvrtke Schneider Electric Back-UPS BX500CI Kompaktnost i kvalitetna izvedba
4 3Cott 3C-1000-SPB Najbolji broj konektora

Top Backup UPS

1 BASTION TEPLOCOM-250 + 26 trajnost
2 Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761 Jednostavnost korištenja
3 Ippon natrag verso 800 novih Zaštita od isključivanja
4 Powercom WOW-300 Najbolja cijena

Najbolji UPS za dvostruku pretvorbu

1 Ippon Innova G2 3000 Najbolji UPS za dvostruku pretvorbu
2 VANGUARD VGS-1000XL Aktivno hlađenje punjenja
3 BASTION TEPLOCOM-50 + Kompaktni oblik faktora
4 CyberPower OLS3000ERT2U Jednostavno upravljanje, varijabilnost izvršenja

Stabilnost napajanja ključna je za nesmetan rad svih priključenih uređaja u prostoriji. U mnogim regijama nestabilni napon može dovesti do katastrofalnih posljedica, na primjer, plinski kotao može raditi nestabilno, a skokovi mogu dovesti do kvara električnih uređaja. Što se tiče računalnih komponenti, takve pojave značajno smanjuju vijek trajanja komponenti, a ako moderni napajanja imaju zaštitu, stariji modeli nemaju tu mogućnost. Kako bi se uklonili takvi problemi i uštedjela energija, stvoreni su neprekidni izvori napajanja.

U novije vrijeme to su bili nestabilni uređaji, koji su često uzimali hit i neuspjeh. Zahvaljujući unaprjeđenju tehnologije, izbjegnuti su mnogi problemi, ali veliki broj modela i tvrtki niske kvalitete i dalje ostaje na tržištu. Za vas smo odabrali 12 najboljih izvora besprekidnog napajanja prema sljedećim kriterijima:

 • popularna prodaja;
 • recenzije kupaca;
 • opća potrošnja i učinkovitost resursa;
 • vrijednost za novac.

Najbolji online UPS

4 3Cott 3C-1000-SPB


Najbolji broj konektora
zemlja: Hong Kong
Prosječna cijena: 5430 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Interaktivno neprekidno napajanje s ulaznom snagom od 600 W i postupnom aproksimacijom sinusoida kao oblika izlaznog signala. Maksimalna apsorbirana energija od 360 J je dobar rezultat kako u rasponu modela tako i među konkurentima.

Ukupno, uređaj ima 10 izlaznih konektora, od kojih se 5 napajaju baterijama. Osim toga, vrijedi istaknuti širok frekvencijski raspon ulaznog napona koji počinje od 165 W i do 275 W. Vrijeme punjenja je do 8 sati. Prisutan je automatski osigurač i svi potrebni stupnjevi zaštite, što čini uređaj jednom od najboljih i najisplativijih za kupnju.

3 APC tvrtke Schneider Electric Back-UPS BX500CI


Kompaktnost i kvalitetna izvedba
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 5470 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Među glavnim prednostima ovog neprekidnog napajanja za dom su kompaktne i visokokvalitetne performanse. Vrlo zadovoljan i nenametljiv zvuk s prosječnom glasnoćom signala s frekvencijom od 30 sekundi. Jedina tipka igra ulogu LED-a. Službeno, zamjena baterije nije podržana, a kućište je zatvoreno. Da biste došli do njega, morate gotovo potpuno rastaviti kućište.

Mogućnosti praćenja u potpunosti nedostaju. Drago mi je da unutrašnjost nije obična baterija, već poboljšana. Međutim, to je teže pronaći, tako da ovaj aspekt ostaje kontroverzan.

2 BASTION TEPLOCOM-100 +


Mala buka
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6200 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Ova "bijela vrana" među svim UPS-ovima dobila je najviše ocjene među kupcima. Njegova glavna značajka može se nazvati kombinacijom minimalizma i tišine. Izvana, ovo je obična bijela kutija s 1 priključkom za bateriju i jednim izlaznim konektorom.Općenito, montaža je vrlo dobra, već jaka plastika dodatno je ojačana aluminijem.

Tehničke karakteristike su jednostavne. Ulazni napon iznosi od 185 do 245 W, vrijeme rada pri punom opterećenju varira u roku od 30 minuta, a na polovici vremena svih 60. Informacije se prikazuju pomoću LED indikatora. Postoji mogućnost hladnog pokretanja i spajanja dodatnih baterija ili zamjena starih. Zaštita od preopterećenja i dubokog pražnjenja ima pozitivan učinak na trajnost korištenja, a mogućnost postavljanja na zid povećat će udobnost korištenja i omogućiti instalaciju uređaja na neobičnim mjestima.

UPS je u svojoj biti jednostavno ogromna baterija na koju je spojeno računalo, plinski kotao ili neki drugi uređaj. U normalnom načinu rada, on će raditi kao standardni produžni kabel iz utičnice, ali kada se isključi iz napajanja, odmah koristi interne baterije. Potonji se preporuča mijenjati svakih 3-5 godina.


1 Ippon back power pro ii 600


Najbolji online UPS
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 4120 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Najviše Najbolji interaktivni UPS u našem vrhu bio je Ippon Back Power Pro II 600, Svi unutarnji elementi nalaze se u čvrsto zatvorenom crnom mat plastičnom kućištu. Nosač se sastoji od 4 noge bez gumiranih umetaka. Na prednjoj ploči prikazuje se plavi LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem koji prikazuje ulazni i izlazni napon, napunjenost baterije, razine opterećenja i način rada. Zbog širokog kuta gledanja, informacije se čitaju pod bilo kojim kutom. Sama prisutnost ekrana bila je veliki plus, budući da je takav skup karakterističan za ovaj cjenovni segment. Za slabovidne osobe, zvuk se pruža u obliku kratkih signala.

Na prednjoj strani su postavljene 2 USB port 2.0. Oni igraju ulogu dodatnog izvora napajanja za punjenje pametnih telefona i drugih perifernih uređaja. Broj izlaznih utičnica se povećao, sada ih nema 3, nego 4. Električni kabel duljine je 1,3 metara, ne može se ukloniti, što se može pripisati minusima.

Top Backup UPS

4 Powercom WOW-300


Najbolja cijena
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 2658 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jeftin UPS iz Powercoma zaštitit će vašu mrežu od strujnih udara. S vrlo kompaktnim dimenzijama radi u rasponu napona od 165 do 285 volti. Sveukupno postoje tri poslovnice i one su napravljene u europskom formatu. Dvije od njih rade bez prekida.

Da bi uređaj radio stabilno, potrebno je 4 sata punjenja. Smanjen je vremenski interval za prebacivanje na rezervnu energiju, koji je samo 4 ms. Izbor frekvencije se događa automatski, svijetle LED indikatori izvještavaju o načinu rada neprekidnog napajanja. Kada se koristi kao UPS Preporučuje se da se koristi s velikim oprezom, jer u nekim slučajevima može se jednostavno "ne ukloniti", zbog čega će se morati pokrenuti ručno. Dakle, to je minimalna razina UPS-a koja ima samo najnužnije funkcije.

3 Ippon natrag verso 800 novih


Zaštita od isključivanja
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 4853 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Dakle, 6 euro prodajnih mjesta, od kojih 4 imaju funkciju neprekidnog napajanja. Na pola vremena punjenja je samo 8 minuta, a pri punom opterećenju se smanjuje za 4 puta - do 2 minute. Nije dovoljno, ali za takvu cijenu grijeh je žaliti se. Na jednoj je strani priključak RJ-45, stvorena za zaštitu lokalne mreže i telefonskih linija od preopterećenja. Smetnje filtriranja i smanjenje utjecaja kratkog spoja na visokonaponske impulse. Najzanimljivija stvar je da uz iznimno malu količinu vremena, uređaju treba 12 sati da se potpuno napuni.

Stoga se ovaj rezervni UPS koristi za rad s računalnom opremom, a za plinske kotlove ne bismo ga savjetovali. Ne možete brinuti o integritetu povezanih uređaja, jer je zaštita osigurana s pasivnim filtrima. Kašnjenje u otkrivanju odstupanja je 6 ms, nakon čega se dodatna snaga prebacuje s pretvarača. Djeluje tiho i tiho.

2 Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761


Jednostavnost korištenja
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 6169 rub.
Ocjena (2019): 4.9

prije Krista650-RSX761 je vrlo pogodan za dom ili ured zahvaljujući dobrom tehničkom punjenju. 4 utičnice za spajanje vanjske opreme su zlatna sredina za ovaj segment. Stroga crna boja i kompaktne dimenzije igraju se u rukama uređaja, tako da se može postaviti bilo gdje.

Sve informacije se prikazuju pomoću LED lampica. Nekima će se to činiti malo, ali u potpunosti izvršavaju svoje funkcije. Kod normalnog rada modul djeluje kao spojni element u krugu i filtrira nastalu interferenciju. Ako napajanje prestane, odmah se pokreće pomoćna baterija. Vrijeme punjenja je standardno - 8 sati. Na popularnost proizvoda utječe i jednostavna zamjena rezervnih baterija ako je potrebno. Zamjena osigurača nije potrebna, što znatno olakšava rad.

Svaka tehnika troši određenu količinu energije i evo nekoliko primjera:

 • TV - oko 60-100 W;
 • uredska računala - 100-250 W;
 • moderna igraća računala - više od 350 W (ovisno o konfiguraciji).

Unatoč gore navedenim podacima, proizvođači neprekidnih izvora napajanja preporučuju kupnju modula s 30-40% rezerve za napajanje.

1 BASTION TEPLOCOM-250 + 26


trajnost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 14600 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Kvalitetni UPS iz tvrtke Bastion za plinski kotao. Ovo je pre-top model s ugrađenom baterijom od 26 Ah, samo vrh s 40 Ah. Njegova glavna svrha je kontinuirana i najvažnija stabilna opskrba električnom energijom plinskih zidnih kotlova za individualno grijanje sa zatvorenom ili otvorenom komorom za izgaranje. Ulogu ograničavajućeg faktora igra samo snaga ograničena na 250 vata. Time se smanjuje mogućnost mrežnih problema koji utječu na instaliranu opremu.

U banku za prase možete dodati čisti sinus na izlaz zajedno s mikroprocesorskom kontrolom. Kada je način rada u pripravnosti uključen, prikazan je i način rada i zaštita od preopterećenja. Dobro podnosi velike startne struje.


Najbolji UPS za dvostruku pretvorbu

4 CyberPower OLS3000ERT2U


Jednostavno upravljanje, varijabilnost izvršenja
zemlja: Tajvan / Kina
Prosječna cijena: 61601 rub.
Ocjena (2019): 4.7

najviše skupo neprekidno napajanje u našem vrhu ima jednostavan i jasan sustav upravljanja. Mali zaslon prikazuje sve potrebne informacije, a sve što je potrebno operateru je samo da pritisne gumbe. Ulazna frekvencija se određuje automatski, a ulazni napon može varirati od 190 do 300 vata. Broj priključaka za napajanje je samo 9, a svi se mogu napajati baterijom, zbog čega se ne morate boriti i nagađati gdje umetnuti utikač.

Istodobno, težina ove čarobne tehnologije je gotovo 30 kg i morat ćete se znojiti ili naručiti prijevozne usluge. Na vidiku nema kvarova, mnogi kupci primjećuju mogućnost ugradnje dodatnih baterija, raspored regala i dvije boje - zelenu i smeđu. Iz očiglednih razloga samo proizvođač, boja igra jednu od ključnih uloga u prodaji, primjerice, smeđa verzija košta 59.000 rubalja, a zelena verzija mora platiti dodatnih 4.000. Pogodan za sve sustave, uključujući servere i plinske kotlove za dom.

3 BASTION TEPLOCOM-50 +


Kompaktni oblik faktora
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 4700 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Teplokom 50+ namijenjen je za napajanje kotlova i plinskih kotlova, kao i ostale opreme kapaciteta do 50 VA. strujni krugovi na-linija zahvaljujući dvostrukoj pretvorbi energije osigurava stabilnu snagu tijekom cijelog svog života. Ako se napajanje zaustavi, dolazi do trenutnog prelaska na akumulator, čime se štiti automatski sustav kotlovnice od smrzavanja.

Male dimenzije, potpuna automatizacija i visoka razina zaštite okoliša omogućuju apsolutnu uporabu u svim prostorijama bez dodatne zaštite.Osim toga, postoje i pričvrsni elementi za ugradnju na zidove, tako da se uređaj može koristiti čak iu ekstremno ograničenim uvjetima.

2 VANGUARD VGS-1000XL


Aktivno hlađenje punjenja
zemlja: SAD / Kina
Prosječna cijena: 28615 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U modelu 1000XL je modul ulazne razine. Glavna značajka je prisutnost aktivnog hlađenja, kojeg predstavlja jedan ventilator na stražnjoj strani kućišta. Valja napomenuti da je linija sama je više dizajniran za rad s uređajima koji zahtijevaju veliku potrošnju energije, to jest, to nije dovoljno za kuću.

Način rada visoke učinkovitosti s uštedom energije pomaže modulu da se prebacuje između dvostruke konverzije i premosnice. U slučaju nestabilnog napona, prva opcija je uključena, a ako je sve normalno, odmah se aktivira obilaznica. Istovremeno se bilježe svi nedostaci mrežnog napona, smanjujući gubitke energije i povećavajući vijek trajanja baterija.


1 Ippon Innova G2 3000


Najbolji UPS za dvostruku pretvorbu
zemlja: Filipini
Prosječna cijena: 30254 rub.
Ocjena (2019): 5.0

tehnologija na-linijakojega je primijenjen proizvođač karakterizira dvostruka pretvorba ulaznog napona. Cijena automatski određuje ulogu UPS-a - često se koristi za zaštitu radnih stanica, poslužitelja i mrežne opreme. Unutra se nalazi skup ugrađenih baterija i omogućit će vam da nastavite raditi s dugim nestankom struje. Inteligentni LCD zaslon olakšava navigaciju, čak i po prvi put kupcu s ovom vrstom uređaja.

Od ugodnih čipova može se primijetiti istovremeni rad razine opterećenja i pokazivača opterećenja. Svaka skala predstavlja 20% opterećenja. Cijelo metalno tijelo pouzdano štiti sve unutrašnjosti. Zamjena baterija vrlo je jednostavna, zadovoljava kupce i ima dobar učinak na performanse. Uređaj ne dopušta ozbiljne strujne udare i uživa veliki uspjeh kod kupca.


Kako odabrati UPS?

Prvo, odlučite za koju opremu kupujete proizvod. Ako za dom, računalo i TV, onda se možete zaustaviti na jednostavnim modelima sa skupom najvažnijih funkcija. Za gaming računala i poslužitelje potrebni su vam modeli sa stabilizatorima, zaštitom od preopterećenja i drugim stvarima.

Što se tiče broja utičnica, prosječnom kupcu nedostaju 3 utikača.

Kupujte proizvode samo od pouzdanih tvrtki, tako da UPS nije pravi uređaj na koji možete uštedjeti novac.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač UPS-a?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 69
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije