15 najboljih zračnih pušaka

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji naoružani pneumatski pištolj

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5 Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
2 Natjecanje Walther CP88 Najbolji dizajn
3 MP 654K Visok stupanj pouzdanosti
4 Gletcher M712 Najpouzdanija kopija
5 Gletcher TT-P Velika brzina metka. Atraktivna cijena

Najbolje zračne puške za samoobranu

1 Crosman C31 Najbolja snaga
2 Aniks A101 MS Najbolji ruski zračni pištolj
3 Čelična oluja umarex Optimalni omjer cijene i kvalitete
4 Stalker spm Veliki kapacitet spremnika
5 Borner Z122 Najkompaktniji model

Vrhunski zračni topovi za snimanje sportova

1 MP-53 M Najbolji ruski brand
2 Borner Super Sport 708 Snažan revolver s lažnim metcima
3 PCP Ataman-M1 Najbrži pištolj
4 Galaxy G21 Najbolji proljetni pištolj. Atraktivna cijena
5 ASG Dan Wesson 8 " Najmoćniji sportski revolver

Pneumatski pištolji - posebna skupina traumatskog oružja, čiji se rad temelji na korištenju komprimiranog plina. Takvi su modeli relativno nedavno stekli veliku popularnost: ranije su se koristili samo kao zabavno oružje u streljačkim galerijama i sličnim ustanovama. Odlučujuću ulogu u promicanju "pneumas" igrao mogućnost slobodne prodaje i kupnje - za neke pištolje, snaga koja ne prelazi određeni prag, nema potrebe za kupnju dodatne licence. Sve do nedavno (sve do pooštravanja zakona o samoodbrani), oni su se široko koristili kao alternativa za puške za omamljivanje i limenke za samoposluživanje.

Tržište pneumatskih pištolja puno je modela različitih cjenovnih kategorija, od kojih se sve ne može pohvaliti visokom kvalitetom i dobrim performansama. Nakon što smo pažljivo proučili ovu temu, odabrali smo za vas najbolje zračne pištolje koji zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Konačni popis formiran je na temelju sljedećih kriterija:

 1. povratne informacije potrošača o iskustvu korištenja;
 2. mišljenje stručnjaka i stručnjaka u području zračnih oružja;
 3. procjena skupa učinaka;
 4. vrijednost za novac.

Najbolji naoružani pneumatski pištolj

Puška nije samo strojna puška ili cjevčica spremnika. Tehnologija se također koristi u proizvodnji pneumatskih oružja. To vam omogućuje značajno povećanje brzine leta metak, kao i ravnotežu u letu, a to omogućuje da se provede točniji, cilj snimanja. Rezovi su napravljeni unutar cijevi, a zahvaljujući njima, metak dobiva rotacijski pokret na odlasku. Ovi pištolji su nešto skuplji, ali točnost i brzina pucanja od njih je mnogo veća.

5 Gletcher TT-P


Velika brzina metka. Atraktivna cijena
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 4 250 rub.
Ocjena (2019): 4.5

TT, ili Tula Tokarev zaslužuje titulu najboljeg pištolja. Stajao je i nastavlja služiti mnogim zemljama, čak i unatoč prilično staroj dobi. I ovdje imamo pred sobom gotovo točnu kopiju, prilagođenu pneumatskom dizajnu. Dozvola za kupnju ovog pištolja nije potrebna, s obzirom na to da kapacitet klanja ne prelazi 3 J.

U ovom slučaju, ovaj model ima relativno veliku brzinu projektila - 120 metara. To nije maksimum na tržištu, ali ne i minimum. Prednosti uključuju trošak. Samo 4 s nekoliko tisuća rubalja, što nije toliko za naoružani pištolj. Ali što se tiče nedostataka, ovdje je kapacitet trgovine. Samo 15 optužbi, unatoč prilično prostranoj guzici.Zaključak je da korisni prostor morate podijeliti s cilindrom za plin, koji je, usput rečeno, vrlo ekonomičan, zahvaljujući ubrzanju metka s narezanom cijevi.


4 Gletcher M712


Najpouzdanija kopija
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 8 890 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pred nama je replika legendarnog Mausera. Nije najljepše oružje koje je bilo u službi Njemačke i nekoliko drugih zemalja. Proizvođači su pokušali uzeti u obzir stvarne karakteristike oružja i ponoviti ih u svom proizvodu. Primjerice, bačvasta cijev ovdje je potpuno identična, kao i drška, za koju mnogi strijelci smatraju da nije posve ugodna.

Što se tiče tehničkih aspekata, ovo je prilično brz pištolj s 18 metaka u trgovini. Kalibar je standardni - 4,5 milimetara, a početna brzina leta je 110 kilometara na sat. To nije toliko, ali treba razumjeti da imamo pušku ispred nas, a točnost snimanja ovdje je poboljšana. Iako, prema programerima sebe, to ne prelazi udaljenost od 10 metara. Jednostavno rečeno, prema karakteristikama to je sasvim prosječni pištolj, ali njegova glavna zasluga je maksimalni identitet. Ovdje su ostvareni svi aspekti koji su se mogli uzeti u obzir, a razlikuje se od stvarnog Mausera osim ako se radi o neobičnoj trgovini, bez koje je nemoguće raditi s zračnim puškama.

3 MP 654K


Visok stupanj pouzdanosti
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 10 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jedna od najpopularnijih varijanti pneumatskih pištolja, koja ima nevjerojatnu sličnost s originalnim "Makarovim". Glavna i, možda, jedina značajna razlika (to je prednost) ovog modela u odnosu na druge jest mogućnost modernizacije u čisto kućnom okruženju. Štoviše, ova postavka omogućuje značajne promjene (kako poboljšati i obrnuto pogoršati) operativne karakteristike. Brzina metka ispaljenog iz zaliha pištolja je 125 metara u sekundi, što uzrokuje nisku snagu i, posljedično, mogućnost prodaje MP 654K bez dozvole. Ovaj model vrijedi puno, ali cijena u potpunosti odražava pouzdanost ove varijacije legendarnog oružja.

prednosti:

 • visok stupanj pouzdanosti;
 • dokazani dizajn;
 • vanjska sličnost s izvornim pištoljem Makarov.

nedostaci:

 • visoki troškovi;
 • osrednja snaga.

2 Natjecanje Walther CP88


Najbolji dizajn
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 15 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Njemački pištolj s narezanom cijevi, karakteriziran tipično visokom kvalitetom. To nije jednostavno oružje za samoodbranu, nego premijska kopija koja u potpunosti opravdava uložena sredstva u njegovu kupnju. Karakteristike nisu najviše na vrhu, ali one su, čudno, sekundarne. Činjenica je da se većina troškova "Waltera" sastoji od materijala koji se koriste u stvaranju, kao i od vizualne komponente. Što reći - pištolj izgleda, ako ne i savršen, onda mu je vrlo blizu.

Od prednosti i osobina treba dodijeliti izduženu cijev s naborima, čime se metku daje dobra početna brzina (130 metara u sekundi) i jasan smjer. Dakle, imamo ne toliko obranu kao vitrinu pištolja, fascinantnu, iznad svega, svojim izgledom.

prednosti:

 • dostupnost visokokvalitetnih metalnih i drvenih dijelova;
 • dobre (iako ne i izvanredne) performanse;
 • vrhunski izgled.

nedostaci:

 • visoka cijena.

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Njemačka / Italija
Prosječna cijena: 12 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Rezidualni segment premiuma ne završava se samo na natjecanju Walther CP88. Umarex Beretta 92 FS 4.5 još je zanimljiviji zračni pištolj, koji se smatra jednim od najboljih (ako ne i najbolji) na svijetu. Apsolutno sve ima ovo - i izvanredan izgled metalnog kućišta, i umjerene karakteristike kadra, pouzdanost samog mehanizma i, naravno, kvaliteta izvedbe.

Pokazatelji točnosti i raspona paljenja su impresivni.Ako je prvi kriterij određen uglavnom vještinom strijelca, onda je drugi pokazatelj putovnice. I ovdje se otkriva preklapanje: nasuprot navedenim 250 metara, mjerenja udaljenosti metka od strane korisnika pokazala su rezultate koji su prekoračili ovu vrijednost za 150 metara. Vrijedan rezultat, s obzirom da nije najveća brzina pucanja.

prednosti:

 • visoka kvaliteta izrade;
 • optimalne performanse;
 • izvrsno strelište;
 • očuvanje svih značajki izvornog "Beretta".

nedostaci:

 • početna brzina metka jedva doseže 120 metara u sekundi.

Najbolje zračne puške za samoobranu

Airguns se koriste za sportsko ili amatersko snimanje i za samoodbranu. Zaključak je da ne treba licencu, a neprijatelj neće moći nanijeti ozbiljne ozljede. Ovdje psihološki faktor djeluje u većoj mjeri, što znači da oružje treba biti što pouzdanije i strašnije. To znači da proizvođači pokušavaju ili pouzdano kopirati prave pištolje ili proizvesti modele koji izgledaju što strožije. Kao što praksa pokazuje, u većini slučajeva jedan tip takvog pištolja je dovoljan da se sukob završi.

5 Borner Z122


Najkompaktniji model
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 2 590 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ako vam je potreban pneumatski pištolj za samoodbranu, a vi tražite najstrašnije oružje koje vas može uplašiti svojim izgledom, onda je ovaj model za vas. Pred nama je kopija, ili praktički kopija njemačkog pištolja Sig Sauer, koji je u službi policije i oružanih snaga Njemačke.

U stvarnosti, smrtonosno oružje, au pneumatskom obliku - strašan i težak pištolj. Ali ne samo izgled ovog oružja može privući kupca. Ovdje su i specifikacije na visini. Na primjer, početna brzina letenja metka je 110 kilometara, što, u odsustvu rezanja u bačvi, omogućuje precizno pucanje na udaljenosti do 10-12 metara. Ali glavna prednost je još uvijek cijena. To je najjeftiniji, ili barem jedan od najjeftinijih zračnih pištolja na tržištu, a po toj kvaliteti zaslužuje pozornost kupaca.

4 Stalker spm


Veliki kapacitet spremnika
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 2 690 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Izgled pištolja Makarov svima je poznat. Ovo uistinu legendarno oružje stalno treperi u igranim filmovima i raznim kronikama. Definitivno, ovo je najprepoznatljivije oružje iz Rusije, a sada su kineski proizvođači odlučili objaviti još jednu pouzdanu repliku.

Od pravog pištolja Makarovljevog sustava, odlikuje ga samo naljepnica na cijevi, koju je proizvođač pričvrstio. Sve ostalo se radi s najvećom sigurnošću. Osim toga, to je prilično impresivno oružje, jer unatoč standardnim 3 džula snage, početna brzina metka je 120 kilometara na sat, što omogućuje precizno snimanje na udaljenosti od 20 metara ili više. Za zračne puške s glatkom cijevi to je dosta. Pa, ne smijemo zaboraviti, vjerojatno, glavna prednost ovog modela je prostrana trgovina. 20 metaka u jednom punjenju. To je dosta za pištolj, osobito s tako relativno malim oblikom.

3 Čelična oluja umarex


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 4 500 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Model pištolja, koji se razlikuje, prije svega, od izvornog izgleda. Drška s spremnikom nalazi se bliže sredini nego što izgleda kao poluautomatsko oružje (poput MAS-10). Karakteristike izvedbe nisu loše, ali ne dosežu razinu dodatne licence. Brzina ispaljenog metka dostiže 130 metara u sekundi.

Posebnost Steel Storm Umarex leži u činjenici da se može praktično poboljšati kod kuće, što se naziva "na koljenu". Prednost priručnika i dodatnih detalja za to je dovoljno - od prilagođenih dijelova karoserije do ojačane opruge. A cijena u odnosu na karakteristike je vrlo dobra.

prednosti:

 • dobra točnost snimanja;
 • punjenje traje malo vremena;
 • dvije plinske boce uključene;
 • niska cijena

nedostaci:

 • veliki broj plastičnih dijelova;
 • Izbornik načina rada je nezgodan za korištenje.

2 Aniks A101 MS


Najbolji ruski zračni pištolj
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 3 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

"Brat" belgijske visoke sile, model koji je na granici dopuštenog za slobodnu prodaju vlasti. Opremljen sustavom za samopogon, tako da se prvi metak može napraviti odmah nakon uklanjanja pištolja iz sigurnosnog zatvarača. Časopis sadrži 15 patrona kalibra 4,5 milimetara. Početna brzina metka je 150 metara u sekundi. Puls proizveden udarcem sasvim je dovoljan da ozlijedi napadača, čiji stupanj ozbiljnosti u potpunosti ovisi o udaljenosti. Dobar model za samoobranu ruske proizvodnje, osim toga, podržan od strane niske cijene.

prednosti:

 • dobar raspon snimke (oko 200 metara);
 • prostrana trgovina;
 • niska cijena;
 • dostupnost samokazujućeg sustava.

nedostaci:

 • ukupna težina je nešto ispod jednog kilograma.

1 Crosman C31


Najbolja snaga
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 4000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Model zračni pištolj, stvoren u SAD-u. Glavna razlika između Crosman C31 od ostalih je izduženi dizajn glatkog stola koji osigurava pristojan raspon vatre i veliku maksimalnu brzinu ispaljenog metka (151 m / s). Između ostalog, ovaj pištolj kombinira dvije vrlo važne kvalitete potrebne za samoobranu - to je jednostavnost dizajna i jednostavnost korištenja.

Još jedna prednost Crosmanovog je ekonomična potrošnja plina, a pištolj ne teži mnogo - samo 680 grama. Općenito, ovo je vrlo zanimljiv model koji je sposoban pomoći samoobranom protiv životinja i ljudi.

prednosti:

 • visoka snaga paljenja;
 • kombinacija duljine i težine (21,5 centimetara i 680 grama);
 • niske cijene

nedostaci:

 • nije otkriveno.

Vrhunski zračni topovi za snimanje sportova

Airguns se često koriste za snimanje sportova. Ali ne govorimo o profesionalnom sportu, gdje se koristi posebna oprema, koja je često vrlo skupa. To je radije amaterski sport. Primjerice, takvi se pištolji mogu koristiti za vježbanje pucnjave u mete, što znači da bi trebali imati maksimalnu sličnost s pravim oružjem, ne po izgledu, već u tehničkom smislu: težina, raspon paljenja, balansiranje, povećanje trzaja. I još mnogo toga.

5 ASG Dan Wesson 8 "


Najmoćniji sportski revolver
zemlja: Danska (proizvedena u Tajvanu)
Prosječna cijena: 8 490 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pištolji su lagani i vrlo teški, ovisno o snazi ​​i kalibru. Pneumatika, u pravilu, ne teži mnogo, jer su teški dijelovi izrađeni od lagane plastike, pa će biti gotovo nemoguće osjetiti pravo oružje. Ali imamo model koji ponavlja pravi revolver od 45 kalibara. Ovdje se promatraju svi razmjeri, uključujući težinu, a takav revolver teži više od jednog kilograma.

Postavili smo ovaj revolver u sportsku sekciju s razlogom. Činjenica je da nema potrebe stvarati pneumatsko oružje s takvom težinom. Ali to vam omogućuje da se naviknete na težinu pravog pištolja i bolje razumete njegovu balistiku. Usput, dozvola za pištolj nije potrebna, jer njen kapacitet ne prelazi tri džula, a to je unatoč činjenici da je početna brzina metka 130 kilometara, što je mnogo za takvo oružje. Proizvođači su također odbili višestruko nabijenu trgovinu, a nakon snimanja 6 metaka, bubanj bi se morao ponovno napuniti.

4 Galaxy G21


Najbolji proljetni pištolj. Atraktivna cijena
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 290 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Pneumatske puške uglavnom rade na komprimirani plin. On je taj koji gura metak i daje mu početnu brzinu. No postoje modeli u kojima se provodi potpuno drugačiji mehanizam - proljetni.Ovaj dizajn je češći u zračnim puškama, a razorna moć takvog oružja već obvezuje vlasnika da ima dozvolu.

Ovaj pištolj, unatoč mehanizmu opruge, ne treba dozvolu, jer njegova snaga ne prelazi 3 jula, a početna brzina metka je 120 kilometara na sat. To je dosta, ali treba razumjeti da, za razliku od plina, ovdje je potrebno pucati na okidač nakon svakog pucnja. Prema tome, takvo oružje je teško pogodan za samoobranu, ali sportsko gađanje je njegova namjena, jer vam omogućuje da doživite složenost pucanja iz vojnog pištolja, a ne automatskog, ali mehaničkog. I na kraju, još jedan važan plus je cijena. Ovo je najbolja ponuda na tržištu i teško ćete naći jeftiniju pneumatiku.

3 PCP Ataman-M1


Najbrži pištolj
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 4 190 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Glavni nedostatak većine pneumatika može se smatrati malim kapacitetom spremnika. Neprestano morate ponovno napuniti oružje i skupljati loptice u dućan, a potrebno je puno vremena. I ovdje imamo najbolji pištolj u tom pogledu. Ovdje se ostvaruje jedinstveni dizajn koji, prema riječima proizvođača, nema analogije u svijetu zračnih pušaka.

Okrugla trgovina s 8 dijelova. Svaka sekcija drži 15 metaka, a nakon punog pucanja dovoljno je ukloniti spremnik iz držača i samo ga okrenuti, čime se ponovno učitava. Vrlo povoljno, i što je najvažnije brzo. To je osobito važno kada se uzme u obzir stopa vatre ovog modela. Također je ovdje instalirano istovremeno dvije plinske boce. S obzirom na kapacitet trgovine, to je vrlo potrebna funkcija, jer je jedan cilindar dovoljan za snimanje oko 30 naboja, au ovoj trgovini ima još mnogo toga. Usput, još jedna značajka dizajna omogućuje punjenje plina u cilindre iz konvencionalnog aparata za gašenje požara, što će vam značajno uštedjeti novac na punjenju ugljičnog dioksida.

2 Borner Super Sport 708


Snažan revolver s lažnim metcima
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 5 790 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Samoobrana nije jedini način za korištenje pneumatike. Također se često koristi za obuku, u kojem slučaju je potreban maksimalni identitet s pravim oružjem. Pred nama je revolver sustava Smith & Wesson, a to nije samo lijep plastični model, već i potpuno oružje. Ovdje se promatraju ne samo dimenzijske proporcije, nego i osobine težine. Pištolj vam omogućuje da osjetite težinu pravog pištolja, a lažni uložak daje vam mogućnost da naučite u praksi s pravom balistikom borbenog metka.

Falshpatrony - to je glavna prednost i osobina ovog modela. Ovdje ne naplaćujete samo kuglice u bačvi ili dršci. Prije svakog spremnika morate napuniti, a zatim staviti u bubanj i nakon toga pucati. Ovaj dizajn je idealan za vježbanje snimanja, a maksimalna sličnost s pravim revolverom omogućuje vam da ga koristite za samoobranu.


1 MP-53 M


Najbolji ruski brand
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 2 730 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Iževska tvornica oružja s pravom se može smatrati legendom. Tijekom godina proizveo je najbolje oružje prepoznato u cijelom svijetu. Ali njegov raspon modela nije ograničen na vatreno oružje. Tu su i pneumatski pištolji, koji se mogu koristiti za sportsko gađanje.

Pred nama je oružje, koje je sportska oprema. Upravo iz takvih pištolja pucaju na natjecanjima, stoga proizvođač predviđa tri izmjene odjednom, koje se razlikuju u vezanosti i snazi. Cijena u ovom odjeljku je za najjednostavniju opciju. Ako platite oko tisuću, dobit ćete i dodatnu trgovinu, mete i pribor za čišćenje.A s kompletnim setom, vrijednim nešto više od 7 tisuća, dobivate i dodatne stavke, kao što su opruga i set plinskih cilindara. Ciljevi i dodatne trgovine također su uključeni. Jednostavno rečeno, suočavamo se s najboljom opcijom za sportsko gađanje i zato smo je stavili na prvo mjesto u ovom dijelu.

Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač zračnog oružja?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 476
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije