20 najboljih darova šefu

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji pokloni šefu: proračun do 1000 rubalja.

1 Personalizirano staklo za viski Najbolji upečatljivi ukras bara
2 planingi Nezamjenjiv pomoćnik upravitelja
3 Newton Balls Olakšava stres
4 pješčani sat Dodat će interijer
5 Planer šalica Izvorno i jeftino

Najbolji darovi šefu: proračun do 2000 rubalja.

1 Pen u slučaju Za najljepši potpis
2 Kup "Najbolji šef" Izrazite s poštovanjem
3 Gravirane manžete Važan dodatak poslovnoj osobi
4 Kutija za vino Pojedinosti o statusu
5 Nazivni upaljač Najbolji dar za one koji puše

Najbolji pokloni šefu: proračun do 5000 rubalja.

1 Stalak olovke Zajamčeno je da se koristi svaki dan.
2 Pokrivalo sjedala za masažu S pažnjom o zdravlju glave
3 Smart sat Moderan dodatak s bogatom funkcionalnošću
4 Srebrna kopča za kravatu Praktičan i elegantan
5 Desktop stanica Najbolji izvorni, ali ozbiljan dar

Najbolji darovi šefu: proračun od 6000 rubalja.

1 Uredska stolica Pruža ugodan boravak na radnom mjestu
2 Novčanik marke Održavajte uglednu sliku
3 Globe bar Za najljepši potpis!
4 Stolni kamin Za one koji puše
5 Knjiga o poklonu Najbolji Win-Win dar

Šef je posebna osoba, on je srce tvrtke, duša tima, motor i podrška. Vođa može biti strog i zahtjevan, a može biti i mekan i vedar. Izbor poklona za šefa u čast njegovog rođendana treba uzeti ozbiljno. On mora biti čvrst, naglasiti svoju individualnost i dominantan položaj. Ali i da zaboravimo da je poglavica također jednostavna osoba, ne biste trebali. On ima svoje osobne hobije. To bi mogao biti sport, ribolov, lov, ili možda križ šav. Napravili smo rangiranje najboljih ideja originalnih i zanimljivih darova šefu kako bismo pojednostavili vaš odabir.

Najbolji pokloni šefu: proračun do 1000 rubalja.

5 Planer šalica


Izvorno i jeftino
Cijena poklona: od 500 rub.
Ocjena (2018): 4.3

Mug-planner - najbolji analogni uobičajeni šalicu, jer također može biti koristan i funkcionalan. Koliko često, pijući omiljeni čaj ili kavu, u opuštenom stanju, dolaze nam zanimljive ideje ... S planerem šalice, vaš šef će moći zapisati sve najvažnije stvari koje trebate učiniti odmah nakon što završi s pićem, na primjer , nazovite poslovnog partnera. Olovka i gumica u setu brzo će ispraviti već napisane bilješke. Ovo je uistinu originalan dar i za žene i za muškarce. To je dobar znak pažnje upravitelju u moje ime, pogotovo ako ste u timu ne tako davno i skupi darovi su neprikladni.


4 pješčani sat


Dodat će interijer
Cijena poklona: od 600 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Danas se pješčani sat primarno koristi kao unutarnji predmet, jer pijesak može biti različitih boja, a okvir koji drži posudu može biti izrađen i od plastike i od plemenitog drva, s navojem, na primjer, u obliku monograma, i metalni umetci stvaraju starinski izgled. U uredu glave, drveni okvir je vidljiviji. Također, sat se može koristiti za određivanje određenog vremena za donošenje odluke ili za izvršenje određene radnje, što će povećati učinkovitost. Važno je napomenuti da je takav dar prikladan za bilo koji odmor, ali na rođendan ili godišnjicu, ako je šef malo praznovjeran, ne bi ih trebalo davati.

3 Newton Balls


Olakšava stres
Cijena poklona: od 500 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Teško upravljanje poslom uvijek je praćeno stresom, bolovima u živcima, nagomilanim umorom. Pomozite šefu da se brzo opustite u stresnim situacijama - napravite opuštajući poklon "Newton Balls".I odmah ćete primijetiti kako se vruća i intenzivna osoba pretvara u mirno i mirno, au glavi počinju generirati nove ideje. Također, Newton's Balls će biti izvrstan komadić poslovnog interijera, naglašavaju sažeti stil i čine ga malo originalnijim.

2 planingi


Nezamjenjiv pomoćnik upravitelja
Cijena poklona: od 350 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Planiranje je najbolja ideja za budžetski dar za poslovnu i stalno zauzetu osobu. To značajno pojednostavljuje kontrolni sustav planova i zadataka, kako u bliskoj budućnosti tako i dugoročno. Osim planiranja, planiranje može biti i funkcionalnije, jer postoje mnoge varijacije njegovog dizajna na prodaju: referentne stranice s međunarodnim pozivnim kodovima, transkripti barkoda, tablice pretvorbe jedinica, polja kontakta, tečajevi, kalendari za prošlu i iduću godinu. Planiranje je nezamjenjiv pomoćnik u vođenju poslova, pa će se očigledno morati svidjeti takvom praktičnom, ali korisnom daru.


1 Personalizirano staklo za viski


Najbolji upečatljivi ukras bara
Cijena poklona: od 700 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Šefu se također ponekad treba opustiti i odmoriti. Zašto ne popijete gutljaj viskija nakon napornog radnog dana? Dajte kuharu čašu za snažno piće s osobnim graviranjem i toplim riječima. On će se uvijek sjećati i znati da ga njegovi podređeni poštuju i cijene. Na staklu se može napraviti drugačiji natpis. Na primjer, "šef broj 1" ili "najbolji šef". Kao aplikaciju, dodajte bocu dobrog viskija na dar i spomenite da ponekad jednostavno ne biste trebali raditi.


Najbolji darovi šefu: proračun do 2000 rubalja.

5 Nazivni upaljač


Najbolji dar za one koji puše
Cijena poklona: od 1 600 rub.
Ocjena (2018): 4.3

Ako je vaš šef ovisan o cigareti, ne biste trebali dugo razmišljati o poklonu. Dajte mu kvalitetniji upaljač s osobnim graviranjem. Takav pozdrav će biti koristan i pokazati mu svoju pozornost. "Osvijetlite" svog šefa novim idejama, uz vatru plodnog rada! Vaš izvorni dar može mu služiti dugi niz godina, a osobni natpis bit će nezaboravan. A na sastanku s partnerima, menadžer će se moći pohvaliti iskrenim stavom svog tima.

4 Kutija za vino


Pojedinosti o statusu
Cijena poklona: od 1 100 rub.
Ocjena (2018): 4.5

A u nastavku teme alkoholnih pića - vino kutija s graviranjem, kao dar za šefa na njegov rođendan. Takav dar će ukrasiti interijer sjedišta. A kada mu dođu visoki gosti ili poslovni partneri, on s ponosom može iz njih izvući bocu dobrog vina i tretirati ih. Dar u isto vrijeme pokazuje visok status glave i približava njegov odnos s podređenima. Svaki natpis može biti ugraviran na drvenoj kutiji. Ne zaboravite staviti posudu s dobrim pićem!

3 Gravirane manžete


Važan dodatak poslovnoj osobi
Cijena poklona: od 1.500 rub.
Ocjena (2018): 4.7

U dobrom vodstvu važne su ne samo kvalitete kao što su inteligencija, sposobnost i domišljatost, nego i poslovni stil. Image Najbolji šef stvara strogo odijelo, kravatu i muški pribor. Dopunite sliku svog omiljenog šefa manžete s osobnim graviranjem. Oni predstavljaju stilski element kostima, a individualni uzorak na njima obilježava ozbiljnost i značaj vlasnika.

Ovo je veliki dar za glavnog izvršnog direktora velike tvrtke, bankarskog sustava, financijskih i odvjetničkih društava. Gdje je dnevna poslovna uniforma norma.

2 Kup "Najbolji šef"


Izrazite s poštovanjem
Cijena poklona: od 1.500 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Još jedna sjajna ideja za upravljanje je da se Kup preda najboljem menadžeru. Možete ga donirati za rođendan ili godišnjicu, kako iz cijelog tima, kako biste izrazili opće priznanje šefu, ili osobno od sebe, označavajući vašu osobnu naklonost. Svakako je lijepo dobiti takav originalan dar, pogotovo zato što je za dugu uspomenu, jer šalica će uvijek ukrasiti policu u uredu.Gledajući ga, šef će svakako biti inspiriran produktivnim radom. I kako će biti lijepo kada partneri vide kako tim cijeni rad svog vođe ... Odmah je jasno: osoba zna kako pronaći zajednički jezik s kolegama i uspješno vodi posao.


1 Pen u slučaju


Za najljepši potpis
Cijena poklona: od 1 300 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Upravitelj uvijek mora potpisati veliki broj dokumenata, sklopiti transakcije i ugovore. Stoga uvijek treba imati pri ruci olovku, lijepu, elegantnu, savršenu. Pripremite se za rođendan šefa kuhinje i naručite olovku u kućištu s njegovim imenom. Visoko samopoštovanje, samopouzdanje, granica uspjeha su zajamčeni! A s uspješnim šefom i podređenim živi bolje. Poklon će biti relevantan za ravnatelja, voditelja odjela, učitelja, poduzetnika.

Najbolji pokloni šefu: proračun do 5000 rubalja.

5 Desktop stanica


Najbolji izvorni, ali ozbiljan dar
Cijena poklona: od 4 000 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Ako želite predstaviti svom šefu originalan, ali ozbiljan dar, onda bi najbolja opcija bila stolna vremenska stanica. Uređaj ne samo da će vam pomoći pratiti promjene atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti, predviđanje vremena za sljedeća 24 sata, nego će i ukrasiti interijer visokog ureda. Danas postoje mehanički i elektronički modeli (koji se smatraju točnijim), njihov dizajn je vrlo raznolik: od modernog, do neke mjere futurističkog, do klasičnog drvenog, datiranog u stare dane. Bolje je da čovjek donira mehaničku stanicu, jer je njezin dizajn suzdržan i čvrst.

4 Srebrna kopča za kravatu


Praktičan i elegantan
Cijena poklona: od 2 700 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Kvačica za kravatu važan je dodatak u muškom ormaru za poslovne sastanke, a takav mali detalj može ukazati na visok status prijevoznika. Od početka 18. stoljeća, Francuzi su štipaljku za kravatu smatrali elementom aristokratske odjeće. Ako svom šefu date jednostavan isječak, to je otrcano, zlato može biti pretenciozno, ali isječak iz srebra od 925 je prikladan za događaje bilo koje razine, bilo da je to radni dan u uredu ili sastanak partnera. Štoviše, raspon isječaka danas je širok, možete pronaći modele s umetcima od kamenja ili kamenčića, različitih oblika, čak iu obliku grba ili zrakoplova (ovisno o području djelovanja). Najbolji razlog za takav dar bio bi rođendan glave.

3 Smart sat


Moderan dodatak s bogatom funkcionalnošću
Cijena poklona: od 3 900 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Sve češće se smart-sat, ručni dodatak moderne, poslovne i aktivne osobe, kupuje kao ideja za darove za menadžment. Izgleda kao normalno radno vrijeme, ali je njihov potencijal širi, prikupljanje obavijesti s telefona koji im je priključen o svim primljenim SMS-ovima i pozivima je dostupno. U nekim modelima, moguće je nazvati izravno s sata, pratiti puls i poduzeti korake, brojati potrošene kalorije, ići online, gledati videozapise i slike, navigirati GPS kartama i još mnogo toga. Pametni satovi koriste se širom svijeta već dugo vremena i stvarno su praktični i funkcionalni. Pogotovo takav dar će biti ugodan šefu čovjeka.

2 Pokrivalo sjedala za masažu


S pažnjom o zdravlju glave
Cijena poklona: od 4 500 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Mnogi ljudi znaju stresno stanje na poslu i kakav se stres događa vodećoj osobi, koja je odgovorna za rad cijelog tima, uz stalno sjedeći položaj povećava umor. Opuštajući, oslobodite se napetosti mišića, a možda čak i pomladite može pomoći masaža plašt, koji se brzo stavlja na stolicu i jednako lako ukloniti. Nije bitno ovdje, šef - muškarac ili žena, koja mu je godina, kakav događaj, - rođendan ili godišnjica - takva ideja o darovima će svima ugoditi. Većina standardnih načina masažnih ogrtača: valovi, pulsiranje, gnječenje, tapkanje.


1 Stalak olovke


Zajamčeno je da se koristi svaki dan.
Cijena poklona: od 2 500 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Držač olovke jedan je od najboljih darova za šefa, i muškarce i žene, ali je apsolutno ne-trivijalan. Takav dar se zasigurno odvija na radnoj površini glave i uvijek će se koristiti, jer će olovka u uspravnom položaju uvijek biti vidljiva, što će joj olakšati stalno traženje. Osim toga, takav organizator nije u uredu svakog menadžera, a to će povoljno naglasiti izuzetnu ozbiljnost vašeg vođe. Postolje standardno dolazi u kompletu s olovkom, a može se izvorno dodati, primjerice, ambulanta za kvačice, sat ili fotookvir.

Najbolji darovi šefu: proračun od 6000 rubalja.

5 Knjiga o poklonu


Najbolji Win-Win dar
Cijena poklona: od 9 500 rub.
Ocjena (2018): 4.4

Knjiga je oduvijek bila najbolji dar, a ako je ručno izrađena, onda je to dvostruko ugodnije. Ekskluzivni dizajn, ograničeno izdanje, bogat i vrijedan sadržaj - najbolji dar snažnoj, dostojanstvenoj, moćnoj osobi. Evo primjera popisa memoara koji prenose iskustvo svjetskih vođa: “Winston Churchill. Zakoni vodstva, Henry Ford, priča o mom uspjehu, bankari koji su promijenili svijet, 48 zakona moći, poslovni ljudi koji su promijenili svijet itd. Cijene takvih poklon knjiga ovise o obliku izvršenja naslovnice, nakladi publikacije, prisutnosti dragocjenih elemenata.


4 Stolni kamin


Za one koji puše
Cijena poklona: od 10 000 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Vatra je simbol trijumfa svjetla nad tamom, simbolom bogatstva, moći i autoriteta. Osim toga, promatranje vatre smiruje i fascinira. Dajte svom šefu poklon za rođendan u obliku bio-kamina. Prvo, ukrašava unutrašnjost, a drugo daje udobnost sobi, a treće ima opuštajuća svojstva. Kamin ima živu vatru koja ne emitira mirise i štetne tvari, ne puši, ne puši. Zauzima vrlo malo prostora, tako da ga možete staviti bilo gdje. Bio-kamini mogu biti uređeni na različite načine: staklo, mramor, dekorativni ili prirodni kamen.

3 Globe bar


Za najljepši potpis!
Cijena poklona: od 6 000 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Desktop-globe-bar je izvorni dar statusnoj osobi. Idealan u ovom svojstvu, glava i glava. Na prvi pogled, ovo je dobar komad namještaja koji naglašava besprijekoran stil, ozbiljnost i bogatstvo, ali u njemu skriva mini-bar. Tamo uvijek možete spremiti piće za nagli buffet. Globus - bar se stavlja na stol i uklapa pod bilo koji namještaj. I što je najvažnije, donirana stvar sigurno neće biti odbačena kao nepotrebna, jer se poslovni susreti, koji završavaju neformalnim dijelom, održavaju vrlo često. Ovo je originalna odluka pri odabiru poklona, ​​vaš šef će biti zadovoljan.

2 Novčanik marke


Održavajte uglednu sliku
Cijena poklona: od 6 500 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Da bi se održao šefov poslovni stil, možete mu dati kvalitetan novčanik od poznatog branda, ako je napravljen od prirodnih materijala, kao što je koža, to će biti sjajno. Novčanik, posebno za muškarca, uvijek je relevantan dar. Prilikom odabira važno je obratiti pažnju na njegovu ergonomiju, osim odjeljaka za bilješke, moraju postojati mjesta za trivijalnost i za kartice. Ovo je svakodnevna stavka koja je važan slikovni dodatak poslovnoj osobi, tako da možete dati takav dar za takve svečane datume kao godišnjicu ili rođendan. Prema pravilima etikete, morate predstaviti novčanik u originalnoj robnoj marki, dodatno ga možete zamotati u poklon papir.


1 Uredska stolica


Pruža ugodan boravak na radnom mjestu
Cijena poklona: od 15 000 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Mekana, udobna, uočljiva uredska stolica - dar koji je zasigurno smirio šefa! Većina radnih trenutaka vlasti odlučuju sjediti u uredu. Kvalitetna stolica ne samo da će pružiti najbolji, ugodniji osjećaj, nego će i povećati produktivnost. Oduševit će paletu modela i njihovu široku funkcionalnost, jer osim podešavanja visine i nagiba leđa, moderne stolice, primjerice, opremljene su zakretnim, amortizirajućim, ljuljačkim mehanizmima. Anatomske projekcije u lumbalnoj regiji, ramenima i vratu smanjit će opterećenje kralježnice i zdjelice. Presvlake također igra važnu ulogu, ona bi trebala biti meka i izdržljiva.

Popularno glasovanje - koji je dar bolji za šefa?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 11

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
2 komentari
 1. Yana
  ako glava kave voli možete dati aparat za kavu s ugrađenim mlinom za kavu i daljinskim upravljačem Redmond Skykofe, ako je on napredan, sigurno ćete cijeniti takav dar.
 2. Vasily
  Popis očito nije potpun. Prošli mjesec smo se uselili u cijeli odjel i predstavili šefa sa Schnapser mjesečinom. Samo je sjajao od sreće. Sada čekamo naš prvi ručno izrađeni konjak

ocjene

Kako odabrati

recenzije