10 najboljih proizvođača opreme za plin (HBO)

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih proizvođača opreme za plin (HBO)

1 BRC Povećava životni vijek motora. Dobra sigurnost
2 Prins Najkvalitetnija oprema. ekonomija
3 AEB Stabilan rad na plinovima loše kvalitete. Najsigurnija instalacija
4 Tomasetto Najbolji izbor kupaca
5 Lovato Visoka kvaliteta po pristupačnoj cijeni.
6 OMVL Najsavršenija oprema
7 jelen Točne postavke sustava. Softver na ruskom jeziku
8 ALFA Najučinkovitiji domaći proizvođač
9 DIP Najbolji izbor komponenti različitih proizvođača
10 Digitronic Optimalan izbor pouzdanih komponenti

Odlučujući da stavite opremu za plin na automobil, vlasnik može značajno smanjiti troškove punjenja goriva i smanjiti operativne troškove. U isto vrijeme, doigravanje HBO-a, ovisno o proizvođaču i kilometraži, može potrajati i do godinu dana. Najracionalnija i najisplativija je ugradnja sustava za opskrbu plinom od 4 generacije, unatoč visokim troškovima, u usporedbi s jednostavnijom plinom.

Pregledu su prisustvovali najbolji proizvođači koji proizvode HBO, uključujući i za rusko tržište. Pri izradi rejtinga uzete su u obzir tehničke karakteristike proizvoda različitih tvrtki, kao i mišljenja stručnjaka za prilagodbu i popravak HBO-a.

Top 10 najboljih proizvođača opreme za plin (HBO)

10 Digitronic


Optimalan izbor pouzdanih komponenti
zemlja: Poljska
Ocjena (2019): 4.0

Domaća tvrtka koristi komponente i dijelove cjenovnog segmenta proračuna, zbog čega je na domaćem tržištu tražena oprema za plin iz Digitronika. Odlučivši se za stavljanje HBO-a na automobile, treba imati na umu da predloženi kitovi koriste Tomasetto mjenjač, ​​a za 4-generacijske instalacije koriste se OMVL ili AEB plinski regali, opremljeni južnokorejskim Dymco mlaznicama.

Izravno su 32-bitni kontroleri sastavljeni po zahtjevu Digitronic-a, a odlikuju se izvrsnom kvalitetom i pouzdanošću. Mogućnost upravljanja komponentama različitih proizvođača omogućila je tvrtki da se istakne na tržištu po pristupačnoj cijeni. U ovom slučaju, tvrtka je, samo zbog ispravnog i namjernog odabira proizvođača, uspjela postići visoke karakteristike gotovih HBO instalacija i zauzeti njezinu nišu ne samo na ruskom tržištu.


9 DIP


Najbolji izbor komponenti različitih proizvođača
zemlja: Poljska
Ocjena (2019): 4.2

Ova poljska tvrtka HBO koristi komponente drugih proizvođača, što svima omogućuje da odaberu najbolje po cijeni i kvaliteti paketa opreme. U isto vrijeme jedna od najprofitabilnijih ponuda u ponudi je oprema vlastite proizvodnje. SECGAS Standard / Super mjenjač je posebno popularan zbog svoje pristupačnosti, ali kupac također može odabrati Tomasetto ili Poletron.

Odlučivši se za opskrbu plinske opreme četvrte generacije od DIP-a, kupac će se suočiti s velikim izborom mlaznica od proizvođača OMVL, Valtek, Barracuda ili Hana. U isto vrijeme, razlika u cijeni samo za ove komponente može doseći 4 tisuće rubalja. Sve navedeno omogućuje vam da odaberete najbolju plinsku opremu po cijeni i kvaliteti koja će odgovarati mogućnostima i željama kupca.

8 ALFA


Najučinkovitiji domaći proizvođač
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.4

Za razliku od mnogih domaćih proizvođača HBO-a, montažnih instalacija iz dijelova različitih tvrtki, ALPHA proizvodi vlastitu opremu. Počevši od 2005. godine s komadnim instalacijama, domaći uzgajivač značajno je povećao svoj promet.Danas, tvrtka obavlja redoviti rad s više od 200 glavnih prijevoznika u zemlji koristeći ALPHA plinsku opremu na svojim automobilima.

Uspostavljena je suradnja s poljskim proizvođačem Tegasom - pokrenut je zajednički razvoj u obliku modela ALPHA PM modela. 4. generacija plinske instalacije ALPHA AEB pojavila se 2017. godine zahvaljujući bliskoj suradnji s AEB Alternative Fuel Electronics. Treba napomenuti da je tvrtka razvila i implementirala vlastite elektroničke upravljačke sustave i softver za njih, koji uzima u obzir karakteristike plinskih injektora različitih marki.


7 jelen


Točne postavke sustava. Softver na ruskom jeziku
zemlja: Poljska
Ocjena (2019): 4.5

Proizvođač visokokvalitetne opreme za plin STAG zasluženo je popularan ne samo u Poljskoj, već i širom svijeta. Za domaćeg potrošača, izbor u korist STAG 4 generacije HBO diktiran je pouzdanošću, razumnom cijenom, brzim povratom novca i ruskim softverom. Za najbolje pokazatelje učinkovitosti sustava zadovoljava se napredni softver koji regulira ubrizgavanje plina što je točnije moguće. HBO STAG također jamči najvišu razinu kontrole i sigurnosti.

Zbog svoje kompaktne veličine i prisutnosti automatskog ugađanja, ova se plinska oprema može staviti na gotovo svaki model automobila. Dodatna prednost ovog proizvođača HBO je ponuditi na tržištu ne samo kompletne komplete, već i pojedinačne dijelove, što je vrlo povoljno ako ih trebate zamijeniti.

6 OMVL


Najsavršenija oprema
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 4.6

Plinska oprema ove tvrtke, poznata na tržištu od 1980. godine, etablirala se kao jedna od najpouzdanijih i najnaprednijih tehnologija. U proizvodnji postoje garniture od 2 i 4 generacije (u Rusiji su zastupljene linije Saver i Dream XXI) postrojenja za metan i sustavi za opskrbu tekućim plinom bez reduktora, koji su odsutni na domaćem tržištu zbog njihove cijene i složenosti u instalaciji i održavanju.

Unatoč vrhunskoj kvaliteti, OMVL je u manjoj potražnji od ostalih talijanskih proizvođača HBO-a zbog visoke cijene opreme i visoke osjetljivosti na plin loše kvalitete. Ipak, nema razloga sumnjati u pouzdanost instalacija ove marke za različite automobile. Poznato je da je tvrtka potpisala ugovor o isporuci kompleta plinske opreme izravno tvorničkom transporteru najpopularnijeg komercijalnog modela Gazelle. To ne samo da je povećalo učinkovitost stroja, već je i povećalo životni vijek cilindar-klipne grupe motora.


5 Lovato


Visoka kvaliteta po pristupačnoj cijeni.
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 4.7

Jedan od najstarijih talijanskih proizvođača alternativnih sustava goriva, Lovato je stekao povjerenje milijuna vlasnika automobila diljem svijeta. Sve komponente HBO izrađene su u jednoj tvornici u Italiji i redovito se testiraju u različitim uvjetima pri maksimalnom opterećenju, što isključuje mogućnost sklapanja braka. Proizvodi se podvrgavaju najstrožoj kontroli kvalitete, a imaju puno certifikata o sukladnosti. Plinska oprema Lovato opremljena je mlaznicama, koje će prema navodima proizvođača služiti do 300 tisuća kilometara.

Zbog raznolikosti gotovih setova HBO-a, sustav možete pokupiti za gotovo svako vozilo. Na domaćem tržištu posebno je popularna plinska oprema četvrte generacije koju proizvodi ova tvrtka. HBO Lovato dobro funkcionira u teškim uvjetima - gorivo niske kvalitete, pogonske karakteristike, niske temperature i drugi čimbenici ne mogu prouzročiti kritično stanje instalacije Plinska oprema ovog proizvođača karakterizirana je najvećom izdržljivošću i performansama, a istovremeno pokazuje stabilne pokazatelje učinkovitosti.


4 Tomasetto


Najbolji izbor kupaca
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 4.9

To je vjerojatno najpoznatiji proizvođač plinske opreme na post-sovjetskom prostoru.Talijanska tvrtka uspjela je kombinirati pristupačne cijene i visokokvalitetne instalacije. Odlučujući staviti na auto HBO Tomasetto, vlasnik, u pravilu, uzima u obzir ne samo ove karakteristike. Velika zastupljenost na tržištu rezervnih dijelova i komponenti ove marke, kao i njihova dostupnost, igra važnu ulogu u njegovoj popularnosti.

Kvaliteta i pouzdanost opreme je nesumnjiva - od 1982. godine, Tomasetto Achille Spa je uspio steći međunarodno priznanje ulaganjem značajnog dijela profita u vlastiti razvoj. HBO 2 i 4 generacije, kao i postrojenja koja rade na metanu (CNG) proizvode se isključivo u tvornici u Italiji, gdje se provodi stroga kontrola kvalitete ne samo za proizvode, već i za sirovine.

3 AEB


Stabilan rad na plinovima loše kvalitete. Najsigurnija instalacija
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 4.9

Najpopularniji kod potrošača je plinska oprema talijanskog proizvođača AEB, koja je najviše kvalitete i istovremeno ima konkurentnu cijenu. Prikladan je softver za postavljanje sustava, a moguće je i povezivanje s upravljačkom jedinicom putem mobilnog uređaja. AEB plinska oprema odlikuje se optimizacijom potrošnje goriva i trenutnim isključenjem sustava u slučaju problema.

HBO četvrta generacija iz AEB-a može se staviti na gotovo svaki moderni automobil, i to s benzinskim i dizelskim motorima. Zahvaljujući jedinstvenom razvoju, tvrtka je uspjela pokazati najbolje rezultate u smislu zamjene dizela metanom do 60%, propanom - do 50%. HBO sustav od 4 generacije opremljen je mlaznicama, koje zbog jedinstvenog sastava imaju povećanu otpornost na nisku kvalitetu goriva i kritične temperature. Procijenjeni vijek trajanja plinske opreme AEB iznosi 200 tisuća km, ali u praksi se ovaj pokazatelj može značajno povećati.

2 Prins


Najkvalitetnija oprema. ekonomija
zemlja: Holandija
Ocjena (2019): 5.0

Nizozemska tvrtka Prins predstavlja najkvalitetnije proizvode na svjetskom HBO tržištu, koji će biti najbolji izbor za premium automobile. Ova oprema ugrađena je kao osnovna jedinica u nekim automobilskim pogonima kao što je Volkswagen Group, itd. Visoka cijena opreme za plin ovog proizvođača opravdana je iznimnom pouzdanošću, sigurnošću i učinkovitošću. HBO sustav 4 generacije Prins VSI 2 zadovoljava sve europske standarde i pokriva trogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže.

Jedinstveni razvoj tvrtke u uvođenju goriva u sustav sekvencijskog ubrizgavanja u parnu fazu omogućuje korištenje Prinsove plinske opreme s metanom i propan-butanom. Sustav HBO Prins VSI, dizajniran za motore volumena od 0,7 do 6,0, opremljen je snažnom elektroničkom upravljačkom jedinicom koja je u stanju kontrolirati rad 10 cilindara odjednom. Plinske brizgaljke koje se koriste u HBO kompletima japanskog proizvođača Keihin odlikuju se najboljom kvalitetom i pouzdanošću rada, što jamči ekonomičnu potrošnju goriva.


1 BRC


Povećava životni vijek motora. Dobra sigurnost
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 5.0

Talijanska tvrtka BRC, osnovana 1977. godine u gradu Cherasco, danas je priznati svjetski lider u proizvodnji plinske opreme. Visoka kvaliteta proizvoda namijenjenih pretvaranju automobila iz benzina u jeftinije gorivo učinila je tvrtku popularnijom. HBO ovog proizvođača instaliran je na širokom rasponu vozila diljem svijeta. Najnovija istraživanja koja su napravili inženjeri tvrtke omogućuju poboljšanje BRC-a i poboljšanje njegovih karakteristika.

Prema rezultatima testova koje BRC redovito provodi na autodromima, automobili koji rade na ukapljenom plinu mogu izdržati maksimalna opterećenja i istodobno pokazati najbolje rezultate u ekonomičnosti potrošnje goriva.BRC je trenutno jedini proizvođač koji proizvodi HBO s jedinstvenim sustavom izravnog ubrizgavanja propana i metana. Ako stavite na automobilsku opremu gasa BRC 4 generacije, motor će moći raditi s minimalnim opterećenjima, ali bez gubitka snage uopće. Ova značajka prirodno dovodi do povećanja resursa, što uvelike određuje preferencije vlasnika.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač HBO-a?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 11
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije