10 najboljih tvrtki umivaonici za kupanje

mjesto

ime

Ocjena značajke

TOP 10 kupaonica sudoper tvrtke

1 Roca Kvaliteta dokazana tijekom godina
2 AQUATON Globalni standardi i pouzdanost
3 Jacob Delafon Najbolji omjer funkcionalnosti i cijene
4 Jika Moderni raspon
5 Gustavsberg Izvorni dizajn
6 Šantek Vođa potražnje potrošača
7 Laufen Najbolja točnost proporcija
8 Ravak Inovativna rješenja za uštedu prostora
9 Melana Ekološki proizvodi
10 Cersanit Najniža cijena proizvoda

Ponude partnera

Aquanet
Službeni dućan popularnog proizvođača kupaonskog namještaja. Veliki izbor: umivaonika za kadu s ormarićem, tuševima, slavinama, instalacijama itd.

Danas postoji veliki izbor umivaonika: staklo, keramika, nadglavni, viseći, kvadratni, okrugli, mali, veliki itd. Međutim, unatoč toj raznolikosti, svi oni obavljaju jednu važnu funkciju - zadovoljavaju higijenske potrebe, stoga je važno napraviti pravi izbor i kupiti. stvarno kvalitetan sudoper.

Od raspona proizvoda za kupaonicu doslovno raspršiti oči. Različiti modeli umivaonika privlače nevjerojatnom estetikom i finošću izvedbe. Stoga, kako biste kupili kvalitetne i funkcionalne vodovodne instalacije, a ne samo lijep element, trebali biste saznati više o glavnim kriterijima za odabir sudopera:

 1. Dizajn. Sve postojeće varijacije su nenadmašne i jedinstvene na svoj način: konzolni (viseći), udubljeni, umivaonik-tulipan, nadglavni (sudoper). Stoga, svatko bira bilo koju verziju koju žele.
 2. Dimenzije. Veličina same sobe utječe na definiciju dimenzija. Uostalom, važno je ne samo prisustvo umivaonika u kupaonici, nego i njegov skladni "utjecaj" u interijeru. Ako trebate kupiti model za prostrano područje, onda su dvostruke varijacije ili klasika savršene. Međutim, za male sobe vrijedi odabrati umivaonik s postoljem, čime se koristi maksimalni slobodni prostor. Također pogodan za malu kupaonicu kutnih kompaktnih i nadzemnih modela.
 3. Trošak. Cjenovna kategorija proizvoda može se mijenjati, jer izravno ovisi o proizvođaču, materijalu i dizajnu. Najjeftinija opcija danas je klasični umivaonik od keramike. Malo više će morati platiti za stakleni sudoper. Najskuplji sudoperi izrađeni su od umjetnog ili prirodnog kamena.
 4. oznaka - ne manje važan aspekt pri odabiru kupnje jer je jamac njegove kvalitete i pouzdanosti. Svjetski proizvođači neprestano obnavljaju svoje kolekcije umivaonika, koje su dizajnirali najbolji dizajneri, tako da možete kupiti uistinu originalan proizvod koji nema nigdje analogije. Naravno, za takvu ekskluzivnu akviziciju morate potrošiti mnogo.

Umivaonik za kupaonicu nezamjenjiv je dio interijera i života svake osobe, pa je potrebno posvetiti dovoljno pozornosti njegovom izboru. Uostalom, samo kvalitetan i lijep proizvod bit će dobra akvizicija.

TOP 10 kupaonica sudoper tvrtke

Suvremeno tržište vodovod, zapravo, kao i svaki drugi, predstavlja veliki broj proizvođača umivaonika za kupaonicu. Zato je potencijalni kupac ponekad teško izabrati jednu od njih. Odabrali smo najbolje proizvodne tvrtke, koje su u praksi dokazale da su njihovi proizvodi visoke kvalitete, izrađeni od visokokvalitetnih materijala primjenom inovativnih tehnologija, o čemu svjedoče brojne pozitivne recenzije kupaca.

10 Cersanit


Najniža cijena proizvoda
zemlja: Poljska
Ocjena (2019): 4.5

Proizvođač segmenta proračuna za umivaonike za kupaonice oslanja se na dostupnost modela na tržištu. Tvornice tvrtke smještene su u neposrednoj blizini potrošača, što smanjuje vrijeme i troškove isporuke robe. Pod robnom markom proizvodi se univerzalni tip, koji će biti u skladu s mnogim modelima kupke. Oblik nudi okruglu / polukružnu, ovalnu, kvadratnu, pravokutnu i kutnu varijantu u širini ravnine 22-100 cm, a pogodan je za korištenje u prostorijama različitih konfiguracija.

Svaka zbirka je malo, ali funkcionalna. Ona pruža najčešće metode instalacije i povezivanja, klasičnu njegu površine. Odvodnja dobro radi, kako je navedeno u pregledima vlasnika opreme. Raspon je izrađen od porculana ili zemljane posude, ne uzrokuje krhkost. Za mješalice u većini modela postoje posebne rupe. CASPIA RING 44, COMO 40, Teta proizvodi dobili su najbolje ocjene za svoju kompaktnost i mogućnost instalacije sa stalkom.


9 Melana


Ekološki proizvodi
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.6

Najpoznatiji ruski proizvodi, koji zaslužuju pažnju zbog svoje dostupnosti, trajnosti, raznolikosti načina ugradnje. U arsenalu proizvođača postoje prijedlozi za svaki ukus i proračun. Trebate li proizvod ugrađen odozgo ili odozdo? Ostavljeno ili obustavljeno? Ovi i ne samo umivaonici modernog korporativnog dizajna uvijek su dostupni za prodaju. Pod ovom markom proizvode se i dvostruki sudoperi, samostojeći podovi, model-countertops. Proizvodi se mogu instalirati u stambenim zgradama, stanovima i ustanovama HoReCa sustava.

U pregledima, vlasnici vodovod razlikovati visoku kvalitetu proizvoda, razne veličine i oblika, savršena glatkoća površine, sigurnost tijekom rada zbog prirodnog materijala, obvezne rupe za prelijevanje. Modeli MLN-8070E, MLN-B133, MLN-7027A jasno pokazuju trendove u inženjerstvu i dizajnu koji mogu istaknuti svaki element u unutrašnjosti.

8 Ravak


Inovativna rješenja za uštedu prostora
zemlja: Češka Republika
Ocjena (2019): 4.6

Češki predstavnik na ruskom tržištu od interesa je potrošačima zbog zanimljivog dizajna umivaonika, najoriginalnijih tehničkih rješenja, prisutnosti dodatnog prostora za postavljanje pripadajućeg pribora. Na površinama mnogih modela možete trajno staviti posuđe za sapun i četkice za zube ili ih sakriti u posebnim pretincima palca. Svaki proizvod se pravi lijevanjem, tako da nema propuštanja, nema pukotina na spojevima elemenata tijela. Materijal školjke je specijalni kompozitni materijal na bazi keramičkih i dolomitnih strugotina, koji se odlikuje dobrom funkcionalnošću i ne istroši se tijekom čišćenja. Tu su razvoj od lijevanog mramora.

Tvrtka ima niz umivaonika u standardnom formatu, mini i dvostruke, tako da potrošači uvijek pronalaze pravu opciju. Recenzije najčešće spominju inovativne modele serije od 10 stupnjeva, koji se mogu instalirati u kutu, šireći prostor u blizini kupke. Razvoj s Evolution kabinetima, BeHappy ovjesnim konstrukcijama je tražen.


7 Laufen


Najbolja točnost proporcija
zemlja: Švajcarska
Ocjena (2019): 4.7

Tvrtka je već oko 130 godina prisutna na svjetskom tržištu, ne samo prateći svoje trendove, već ih i oblikujući u segmentu sanitarnih i higijenskih proizvoda. Poduzeća koja posluju u Švicarskoj, Češkoj, Austriji i Brazilu djeluju u ime branda. Svake godine u prodavaonice dolazi 3 milijuna keramičkih proizvoda za kupaonice, koji zadovoljavaju sve standarde, zadovoljavaju kupce raznim dizajnerskim rješenjima i praktični su.

Jedna od najkarakterističnijih značajki tvrtke je želja za generiranjem novih ideja, uvođenjem tehnologija koje još nemaju analogiju. Konkretno, razvoj SaphirKeramik omogućuje dobivanje ultra-tanki (1-2 mm) rubova i zidova proizvoda, koji zadržavaju svoju visoku čvrstoću i trajnost.U prodaji se nalaze umivaonici kao zid, nadzemni, potpuno ili djelomično ugrađeni, i sudopera, samostojeći, postolja ili polu-postolja. U Rusiji se traži Laufen Pro kolekcija koja privlači pozornost jasnim linijama, dobro promišljenom geometrijom i jednostavnom instalacijom modela, bez obzira na njihove značajke dizajna. Različite vrste umivaonika Laufen Pro 818958, Laufen Pro 812964 među vodećim potražnjama.

6 Šantek


Vođa potražnje potrošača
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Deseci tisuća kupaca od 1995. godine, kada je osnovana ruska tvrtka, već su postali njezini stalni kupci. Velika potražnja za proizvodima objašnjava se dobrim izborom modela po veličini, obliku, dizajnu i cijeni, trajnosti i nepretencioznom radu. Cijeli asortiman (sudoperi, kade, WC-i, itd.) Proizvodi se u Rusiji u vlastitim proizvodnim pogonima. Tvrtka je više puta priznata kao “Brand No. 1” u kategoriji “Vodovodne instalacije”.

Raspon veličina keramičkih umivaonika uključuje modele širine od 40 do 75 centimetara ili više, što vam omogućuje da ih smjestite u male prostorije ili prostrane. Za njihovu proizvodnju koriste ekološki prihvatljive sirovine, koje se podvrgavaju višestupanjskoj preradi. Kao rezultat toga, proizvodi su otporni na mehaničke i temperaturne učinke, imaju atraktivan izgled. Strukturno i u obliku, modeli su usmjereni na mjesto postavljanja i cjelokupni stil interijera. Najpopularniji su razvojni projekti „Baikal-65“, „Coral-83“, „Azov-40“.


5 Gustavsberg


Izvorni dizajn
zemlja: Švedska
Ocjena (2019): 4.8

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja proizvoda za kupanje od porculana. Tvrtka je otvorena 1825. godine, ali tek 1940. godine počela je proizvodnja kupki i sanitarija. Osnovno pravilo proizvođača je pružiti potrošačima inovativne, pouzdane i visokokvalitetne proizvode. Najbolji dizajneri rade na stvaranju izgleda robe. Proizvodi tvrtke odlikuju se visokom praktičnošću i funkcionalnošću, stoga već godinama mogu zadovoljiti oči vlasnika.

Pod robnom markom Gustavsberg možete kupiti umivaonik za kupaonicu od visokokvalitetnog porculana. Dizajn proizvoda je besprijekoran ne samo s estetskog stajališta, već i praktičan. Zahvaljujući ravnim linijama i neoštrim kutovima, svi umivaonici se lako čiste. Valja spomenuti i cjenovnu kategoriju koju nudi proizvođač, budući da je ona prilično pristupačna za svakog potrošača.


4 Jika


Moderni raspon
zemlja: Češka Republika
Ocjena (2019): 4.9

Tvrtka je osnovana 1878. godine u Češkoj Republici. U početku se bavila stvaranjem i prodajom sanitarne keramike i posuđa, ali nije prestala razvijati i ostvarivati ​​željene ciljeve. Stoga je danas Jika brend jedan od najambicioznijih i najuspješnijih. Tvrtka svojim kupcima nudi nevjerojatno lijepe, elegantne i visokokvalitetne proizvode izrađene na najsuvremenijoj opremi uz korištenje praktičnog materijala.

Svaki proizvod zadovoljava sve međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti rada, stoga može služiti vlasniku dugi niz godina. Tvrtka proizvodi uglavnom zbirke visećih sudopera: Lyra, Zeta, Mio, Olymp i Tigo, ali postoje i linije ugrađenih umivaonika: Thalia i Cubito. Proizvodi se odlikuju ne samo izuzetnim dizajnom i visokom kvalitetom, već i pristupačnom cijenom.

3 Jacob Delafon


Najbolji omjer funkcionalnosti i cijene
zemlja: Francuska
Ocjena (2019): 4.9

Godine 1889. započela je s radom francuska tvrtka Jacob Delafon, koja je proizvodila mješalice. Desetak godina kasnije tvrtka je proizvela svoj prvi sanitarni porculan, a tri godine kasnije - kupke od lijevanog željeza. Danas se tvrtka specijalizirala za proizvodnju sanitarne opreme i opreme. Jedna od glavnih prednosti proizvođača je elegantna i plemenita estetika proizvoda koji neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtjevnije kritike. Pa i, naravno, kvaliteta proizvoda je na najvišoj razini, ali u isto vrijeme trošak robe je prilično pristupačan.

Godišnje se proizvode tisuće ugrađenih i nadzemnih umivaonika, umivaonika, pultova i umivaonika. Najpopularnije zbirke su Portrait, Ove, Replay, Escale, Kandel, Struktura. Linija Odeon Up postala je najprodavaniji u smislu prodaje već nekoliko godina, postala je omiljena među korisnicima zbog svog sažetog dizajna, izvrsne kvalitete i pristupačne cijene.

2 AQUATON


Globalni standardi i pouzdanost
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 5.0

Tvrtka "Akvaton" je jedan od najpriznatijih i najvećih proizvođača sanitarne keramike za kupaonice diljem CIS-a. Tvrtka je svoj put do uspjeha započela 2000. godine i popularna je u potrošačkim krugovima više od 18 godina. U svom radu proizvođač koristi samo modernu proizvodnju, kao i materijale koji zadovoljavaju sve međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti.

U asortimanu tvrtke mogu se predstaviti raznovrsne vodovodne instalacije: kutni, keramički, stakleni i mramorni umivaonici, ogledala, ormarići, umivaonici, police itd. Oblici, veličine i boje proizvoda također su različiti, tako da se mogu uklopiti u apsolutno svaki interijer, njihove individualne želje. U povratnim informacijama, kupci posebno često dijele svoje dojmove o Fabia kolekciji. Mali lijevani mramorni sudoper izrađen je u elegantnom dizajnu. Opremljen je zidnim naplatcima i platformama, pa je njegova uporaba nevjerojatno pogodna.


1 Roca


Kvaliteta dokazana tijekom godina
zemlja: Španija
Ocjena (2019): 5.0

Španjolska tvrtka Roca započela je s radom 1917. godine i do danas svojim kupcima nudi proizvode visoke kvalitete. Prvi proizvod koji je izašao iz njenog stroja bio je radijator od lijevanog željeza, dizajniran za sustave kućnog grijanja. Danas, proizvođač nudi veliki izbor proizvoda za kupaonicu, u rasponu od ekonomskog razreda do završnih dizajnerskih kolekcija: sanitarna keramika, akrilne, lijevano željezne i čelične kade, slavine, tuš kabine i paneli, tuš kade, pločice, sudopere, namještaj i pribor.

Svi modeli sudopera izrađeni su u izvornom dizajnu, stoga će biti odličan dodatak kupaonici. Posebno je popularan vladar c, budući da se urbani krajolik nanosi na vanjsku stranu umivaonika. Roca proizvodi su visoke kvalitete, trajnosti, praktičnosti i pristupačnosti za različite segmente stanovništva. Oni ne samo da mogu preobraziti unutrašnjost kupaonice, već i učiniti život njegovog vlasnika što ugodnijim.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač umivaonika za kupanje?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 48
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Ana
  Naš sudoper, sjajan, nedavno sam oprao šalicu u njemu, skliznuo je i pao u nju. Ljuska je napravljena od jakog porculana, izdržala je, ali to više ne činim. Ispiranje spužve izvrsno je.

ocjene

Kako odabrati

recenzije