10 najboljih škola vožnje u St. Petersburgu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih škola vožnje u St. Petersburgu

1 Svjetlo Najveći broj podružnica u gradu
2 Rosto dosaaf Najstarija škola vožnje u St. Petersburgu
3 pobjeda Za nove studente liječnička komisija kao dar
4 mustang Najbolji uvjeti za vrijeme i mjesto studiranja
5 svjetlo Trening u svim poznatim kategorijama
6 red Besplatne probne aktivnosti
7 vozač Najbolja školarina
8 debi Velike promocije i posebne ponude
9 obilazak Najbolji trening za hitne slučajeve
10 5 kotača Najmodernija oprema učionica

U Sankt Peterburgu ima dovoljno autoškola koje zaslužuju pozornost potencijalnih vozača. U tom smislu, napraviti izbor u korist jednog od njih je prilično teško.

Pažnju posvećujemo ocjenjivanju najboljih vozačkih škola, na koje treba obratiti pozornost prije svega. Odabir uključuje institucije s najboljim nastavnim osobljem, flotu, optimalne cijene i velik broj pozitivnih recenzija.

Top 10 najboljih škola vožnje u St. Petersburgu

10 5 kotača


Najmodernija oprema učionica
Web stranica: koleso-5.ru; Tel: +7 (812) 766-36-56
Na karti: Sankt Peterburg, Ligovsky Prospect, 130
Ocjena (2019): 4.2

Auto škola "5 kotača" počinje naš rang od najboljih u St. Petersburgu. Poznat je ne samo po visokoj kvaliteti treninga, izvrsnoj floti vozila, već i po najmodernijoj opremi trening klase. Ovdje se instaliraju visokotehnološki interaktivni moduli koji omogućuju rješavanje praktičnih aspekata pravila puta, bez napuštanja ureda. Škola strogo kontrolira popunjenost obrazovnih skupina, broj učenika, tako da nastavnik može objasniti i dati individualnu pažnju svima koji to zahtijevaju.

Što se tiče cijena, one su također prilično pristupačne. Cijeli studij u kategoriji "B" košta 30 tisuća rubalja. Istovremeno postoje redoviti popusti i posebne ponude koje omogućuju značajne uštede. Da bi počeli učiti dovoljno je uplatiti 14 tisuća rubalja. Na web stranici auto-škole možete ostaviti prijavu za trening online. Također sadrži sve dokumente koji potvrđuju usklađenost ustanove sa svim utvrđenim standardima.


9 obilazak


Najbolji trening za hitne slučajeve
Web stranica: tur812.ru; Tel: +7 (812) 454-53-45
Na karti: St. Petersburg, st. Brodograditelji, 30
Ocjena (2019): 4.3

Osim osnovne obuke, auto-škola "Tour" ima i dodatne mini-tečajeve koji su uključeni u cijenu. Diplomirani studenti u svojim recenzijama posebno bilježe blok na obuci za izvanrednu kontrolu integriranu u standardni program. Prema njima, ova odluka je omogućila da se izbjegne masa neugodnih situacija na cestama i da se osjećaju sigurnije. Školovanje varira ovisno o razini osposobljenosti učenika. Ako imate dobro praktično iskustvo i osnovno razumijevanje pravila ceste, tada ćete morati platiti više od 17 tisuća rubalja za školarinu.

Na raspolaganju učenicima šest autodroma. Zahtjev za obuku može se podnijeti na daljinu, a ako nema dovoljno vremena, postoje teoretski online tečajevi. Visoki učitelji, dobro opremljena nastava s modernom opremom, jedinstvena nastavna pomagala, individualni odabir učitelja i instruktora - sve to čini autoškolu “Tour” jednom od najboljih u St. Petersburgu.

8 debi


Velike promocije i posebne ponude
Web stranica: debut78.ru; Tel: +7 (812) 393-36-76
Na karti: St. Petersburg, pr. Testers, 13B
Ocjena (2019): 4.4

Ova autoškola prakticira individualni pristup poduci vožnje. Ako sumnjate u potrebu da dobijete vozačku dozvolu, niste sigurni da se možete osjećati ugodno za upravljačem, možete prisustvovati prvom ispitnom satu i ne platiti ni peni za njega. Za one koji se uspostave u svojoj želji, ponudit će se nekoliko mjesta za teoriju nastave i praktičnu vožnju.Instruktori strpljivo i temeljito objašnjavaju prometna pravila, detaljno analiziraju teške trenutke.

Moderna flota omogućuje vam da odaberete prakticiranje automobila koji najbolje odgovara potrebama klijenta. Metoda podučavanja u autoškoli „Debut“ razrađena je tijekom godina i maksimalno optimizirana. Nastavnici shvaćaju da teorija, koja nije potkrijepljena praksom, daje minimalni rezultat, stoga su oba bloka uravnotežena za dobivanje maksimalnog rezultata. Od minusa može se primijetiti nešto duži period studija, a studenti će dobiti vozačku dozvolu najranije za 3,5 mjeseca.


7 vozač


Najbolja školarina
Web stranica: avtoshkolaspb.ru; Tel: +7 (812) 906-92-63
Na karti: St. Petersburg, st. Chudnovsky, 10
Ocjena (2019): 4.5

Tri mjeseca u ovoj auto-školi spremni su napraviti izvrsnog vozača, čak i od studenta koji nema apsolutno nikakvo iskustvo vožnje. I tu morate platiti najmanji trošak školarine. Teorija u kategoriji "B" koštat će od 18.999 rubalja. Za one koji bi željeli uzeti tečaj na daljinu, ali sumnjaju da je ovaj obrazac pogodan za njega, predviđen je pokusni sat. Jutarnje lekcije koštat će buduće vozače 2000 jeftinije.

Nastavno osoblje ima posebno obrazovanje, kao i veliko praktično iskustvo u svom području. Kako diplomanti pišu u recenzijama, svi učitelji objašnjavaju teoriju vrlo razumljivo, a instruktori detaljno ispituju teške trenutke koji nastaju u procesu vožnje. Na web stranici, auto-škole redovito objavljuju aktualne promocije i popuste. Među njima možete pronaći vrlo dobre ponude. Auto škola "Vozač" dostojno nosi titulu jednog od najboljih u St. Petersburgu i nastavlja našu ocjenu.

6 red


Besplatne probne aktivnosti
Web stranica: virazz.ru; Tel: +7 (812) 926-05-68
Na karti: St. Petersburg, Middle Avenue, 60
Ocjena (2019): 4.5

Ovo je jedna od najnaprednijih škola vožnje u St. Petersburgu. Proces učenja izgrađen je aktivnim uvođenjem interaktivnih elemenata. To pridonosi novoj, opremljenoj najnovijoj tehnologiji, klasi. Učenici ne uče samo teoriju, već u potpunosti razumiju razloge za određivanje svakog posebnog pravila i posljedice njegovog kršenja. Tako diplomanti prakticiraju svjesnu vožnju, a ne kretanje u skladu s naučenim prometnim znakovima.

Za one koji sumnjaju da mu je slična tehnika prikladna, predlaže se originalno rješenje. Potencijalni studenti imaju priliku prisustvovati jednom pokusnom satu besplatno. Moguće je razumjeti je li ovaj oblik osposobljavanja prihvatljiv, koliko je jak nastavni kadar i ocijeniti materijalnu i tehničku osnovu. Važno je napomenuti da je parkiralište u Viraž je jedan od najboljih u St. Petersburgu, a instruktori se razlikuju po pristojnosti i takt. Ovdje studenti dobivaju kvalitetno obrazovanje za razumne novce.


5 svjetlo


Trening u svim poznatim kategorijama
Web stranica: auto-fara.ru; Tel: +7 (812) 920-37-64
Na karti: St. Petersburg, st. Baka, 52
Ocjena (2019): 4.6

Ako želite naučiti kategoriju koja nije široko rasprostranjena, slobodno slijedite vozačku školu "Prednje svjetlo". Ovdje se studentima nude tečajevi, nakon čega će dobiti pravo vožnje autobusom, traktorom ili buldožerom, transportom spojeva. Osim toga, u ovoj će školi svatko naučiti voziti motorne sanke i atv. Što se tiče troškova, tečaj u najčešćim kategoriji "B" koštat će studente od 19 tisuća rubalja.

Osoblje instruktora sastoji se od vrhunskih profesionalaca koji imaju veliko iskustvo u vožnji i obuci. Ako je potrebno, student može odabrati najprikladniji automobil za vježbanje. Kako diplomanti pišu u recenzijama, instruktori su ovdje pažljivi, taktični i vrlo razumljivo objašnjavaju pogreške i teške trenutke na cesti. Na web stranici autoškole možete vidjeti njihovu ocjenu, na temelju povratnih informacija od studenata.


4 mustang


Najbolji uvjeti za vrijeme i mjesto studiranja
Web stranica: mustangs.ru; Tel: +7 (812) 320-02-20
Na karti: St. Petersburg, st. Vvedensky kanal, 7
Ocjena (2019): 4.7

Za one koji su vrlo zauzeti i jedva mogu izdvojiti vrijeme za poduku vožnje, predlažemo da obratite pozornost na autoškolu "Mustang".Studenti imaju mogućnost biranja različitih načina nastave: jutarnje, popodnevne, večernje ili čak koristiti uslugu učenja na daljinu. Praktična vožnja je također izgrađena po individualnom rasporedu. Student može odabrati vrijeme i datume nastave.

Diplomirani vozačku školu "Mustang" unaprijed pripremili za ispit u prometnoj policiji, uključujući moralno. Prvo, to je imitacija uvjeta konačne provjere na internim ispitima. Drugo, studenti unaprijed prolaze rute ispita u prometnoj policiji i rastavljaju s instruktorom sve teške trenutke. Osim toga, na poznatom automobilu instruktora iznajmljuje se završni test vožnje, što pojednostavljuje zadatak. Na temelju statistike, većina učenika autoškole "Mustang" polaže sve ispite od prvog puta. Ona dostojno nastavlja rangiranje najboljih u St. Petersburgu.

3 pobjeda


Za nove studente liječnička komisija kao dar
Web stranica: pobeda78.ru; Tel: +7 (812) 448-08-88
Na karti: St. Petersburg, st. Velika Raznochinnaya, 14A
Ocjena (2019): 4.8

Ova autoškola je poznata ne samo po izvrsnoj kvaliteti obrazovanja, već i po najatraktivnijim uvjetima. Odgojno-obrazovna ustanova ima oko pedeset podružnica u svim okruzima St. Petersburgu. Prisutnost 10 autodroma daje vam mogućnost da odaberete najprikladnije mjesto za trening. Čak i propuštena lekcija u ovoj školi neće biti problem, učenik može jednostavno sustići drugu grupu, bez dodatne naknade.

Što se tiče troškova, to je također jedan od najprofitabilnijih u St. Petersburgu, teorija u kategoriji "B" koštat će samo 9.900 rubalja. Osim toga, moguće je organizirati i rate, što ne podrazumijeva preplaćivanje. Prva rata potrebna za početak obuke je samo 6 tisuća rubalja. Poput budućih vozača akcije, koji se redovito održavaju u autoškoli. Dakle, kupci imaju mogućnost izdavanja liječničkog pregleda besplatno. Akcija je trajna i dostupna je svim novim studentima. Auto škola "Pobjeda" adekvatno nastavlja naš rang najboljih.

2 Rosto dosaaf


Najstarija škola vožnje u St. Petersburgu
Web stranica: auto4rosto.ru; Tel: +7 (812) 947-04-40
Na karti: Sankt Peterburg, Grazhdansky Pr., 2
Ocjena (2019): 4.9

Ovo je jedna od najstarijih autoškola u St. Petersburgu, koja već više od 30 godina podučava vozače. Lako je i relativno jeftino učiti u bilo kojoj kategoriji. Osim toga, postoji mogućnost dobivanja savjeta stručnjaka o kontroverznim pitanjima, vraćanja vozačkih vještina nakon duge pauze i osvježavanja znanja o prometnim pravilima. Auto škola "ROSTO Dosaaf" najveća u St. Petersburgu. Godišnje proizvede najveći broj uspješnih vozača.

Još jedna neosporna prednost ove obrazovne ustanove je polaganje ispita za pravo vožnje i izdavanje potvrda od strane inspektora prometne policije u školi. Ovdje su najbolji učitelji, od kojih svaki ima veliko iskustvo u vožnji i obuci novih vozača. Važno je napomenuti da je cijena tečajeva u ovoj autoškoli jedna od najisplativijih. Velika flota omogućuje vam da odaberete pravi automobil za razvoj vozačkih vještina.


1 Svjetlo


Najveći broj podružnica u gradu
Web stranica: svetofor.su; Tel: +7 (812) 676-70-70
Na karti: Sankt Peterburg, Grazhdansky pr., 41, lit. B
Ocjena (2019): 5.0

To je jedna od najpoželjnijih preporučenih škola vožnje u St. Petersburgu, pored toga, organizacija je popularna među korisnicima mreže. Prema statistikama Yandex tražilice, informacije o tome najčešće se traže. To je zbog mnogih čimbenika. Prije svega, klijentima se sviđa kvaliteta treninga, iskusni učitelji strpljivo objašnjavaju teoretski dio, instruktori taktično i uz visoki stupanj samokontrole podučavaju praktičnu vožnju.

Drugi važan plus je najveći broj podružnica u svim okruzima Sankt Peterburga.Budući vozač neće morati putovati na drugi kraj sjeverne prijestolnice kako bi dobio obuku. Trening se provodi ne samo osobno, teoretski dio svakoga može učiti na daljinu. Potonji će koštati nešto jeftinije. Autoškola "Traffic Light" priprema vozače u svim popularnim kategorijama: "A", "B", "C" i "D". Ona je dostojna vodeće pozicije na ljestvici najboljih.


Popularno glasovanje - koje su najbolje škole u Sankt Peterburgu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije