5 najboljih kuglanja u Moskvi

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih kuglanje u Moskvi

1 kosmički Najveća mreža kuglanja u Moskvi. Stručno osposobljavanje
2 faraon Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 Galaxy 2.0 Najbolji izbor za obiteljski odmor
4 LaserLand Najneobičniji dizajn
5 SportLaynKlub Velika plesna dvorana. Događaji "ključ u ruke"

Za svakog stanovnika metropole, kuglanje je poznato i omiljeno djelovanje kao što je odlazak u kafić ili kino vikendom. Svakoga dana moskovski kuglanski klubovi ugošćuju stotine modernih građana i gostiju glavnog grada, bez obzira na spol, dob ili financijsku situaciju. Ovdje možete lako upoznati obitelji s djecom, bučne prijateljske tvrtke, pa čak i cijele timove zaposlenika koji žele pobjeći od rutinskih briga i ojačati timski duh svoje tvrtke.

U ovom pregledu prikupili smo 5 najboljih, po našem mišljenju, institucija u kojima se možete zabaviti i iskoristiti svoje slobodno vrijeme. To nije bilo lako, jer danas u Moskvi ima više od 80 zabavnih centara sa stazama za kuglanje, a svaka od njih je atraktivna na svoj način. U našem TOP-u odlučili smo uključiti mjesta s najzanimljivijim okruženjem, visokom razinom usluge i fleksibilnim cijenama. Na distribuciju rejtinga utjecali su i važni kriteriji kao što su kvaliteta opreme za igru, broj staza, usluge profesionalnog trenera, dostupnost sportskog bara i druge dodatne pojedinosti koje mogu značajno povećati užitak u slobodno vrijeme.

Top 5 najboljih kuglanje u Moskvi

5 SportLaynKlub


Velika plesna dvorana. Događaji "ključ u ruke"
Web stranica: sportline-bowling.ru; Tel .: +7 (499) 235-36-90
Na karti: Moskva, st. Kozhevnicheskaya, 15, str
Ocjena (2019): 4.6

Ako planirate održati veliku zabavu, proslaviti rođendan, vjenčanje ili organizirati drugi događaj, onda je SportLineClub u Kozhevnicheskaya možda najbolja opcija za to. Na području više od 2 tisuće četvornih metara. m pruža sve potrebne uvjete za dobar odmor: 14 kuglanih cesta, udoban karaoke bar s profesionalnim audio sustavom, restoran s banketima i čak i velika plesna zona, koju ne može pohvaliti nijedan kuglana u Moskvi. Popis usluga ove institucije također uključuje razvoj scenarija i odabir umjetnika, tako da možemo sa sigurnošću reći da je bilo koji događaj ovdje napravljen "ključ u ruke", fokusirajući se na individualne preferencije kupca.

Zabavni centar "SportLineKlub" radi šest dana u tjednu, ponedjeljak - slobodan dan. Najam jedne staze koštat će od 660 do 1560 rubalja na sat ovisno o odabranom vremenu. Klub ima posebne popuste za studente i za rođendane, omogućujući vam uštedu do minus 20% cijene igre.


4 LaserLand


Najneobičniji dizajn
Web stranica: laser-land.ru/gagarinsky; Tel .: +7 (495) 021-26-84
Na karti: Moskva, st. Vavilova, 3 SEC Gagarinski
Ocjena (2019): 4.7

Moderna kuglana LaserLand smatra se jednom od najneobičnijih destinacija za odmor u Moskvi. Objekt se nalazi na trećem katu trgovačkog kompleksa Gagarinsky i odmah privlači pozornost svojim nestandardnim dizajnom. Izvorni dizajn u obliku svemirske letjelice, multi-level rasvjete i vizualnih efekata stvaraju neopisivu atmosferu u sobi koju djeca i tinejdžeri posebno vole. Prisustvo posebnih dječjih staza čini LaserLand još privlačnijim za obiteljski odmor.

8 prostranih igrališta s visokokvalitetnim premazom i rekreacijskim prostorima omogućuju vam primanje velikog broja gostiju. Pogodno je doći do kluba javnim prijevozom (u blizini se nalaze dvije postaje metroa) i automobilom. Vlasnicima automobila nudimo besplatan parking na 3 razine, gdje uvijek možete pronaći besplatnu platformu.LaserLand ima kuhinju u punom ciklusu, u jelovniku s raznovrsnim jelima, specijalitetima i čak kolačima po mjeri, što omogućuje kombiniranje kuglane s prijateljskim ili korporativnim okupljanjima.

3 Galaxy 2.0


Najbolji izbor za obiteljski odmor
Web stranica: galaktica.ru; Tel .: +7 (495) 785-95-45
Na karti: Moskva, st. Akademika Koroleva, d. 8a
Ocjena (2019): 4.8

Svijetli, kreativni kuglaški klub "Galaxy 2.0" namijenjen je igračima različitih uzrasta, no posebna pažnja posvećena je obiteljima s djecom. 14 profesionalnih staza stvara optimalne uvjete za opuštanje velike tvrtke, a za najmlađe goste postoje posebna igrališta s bočnim stranama za podizanje i kuglicama manje težine. Kako bi dijete naučilo kako pravilno rukovati opremom, profesionalni instruktori rade u centru kako bi im pomogli da brzo ovladaju svim načelima i nijansama ove uzbudljive igre. Osim toga, svake subote i nedjelje u "Galaksiji" održavaju se razne radionice, tečajevi o origamiju i zabavnom disku.

Odrasli će također pronaći nešto za zabavu u ovoj ustanovi. Osim kuglanja, „Galaxy 2.0“ svojim gostima nudi i veliku karaoke sobu s jedinstvenim sustavom zvučnika. Ili provedite večer u elegantnom koktel baru, gdje možete uživati ​​u ukusnom obroku i poslušati ugodnu glazbu. Cijena jednog sata igre na jednoj stazi varira od 600 rubalja. radnim danom do 1380 rubalja. tijekom vikenda.

2 faraon


Optimalni omjer cijene i kvalitete
Web stranica: bowling-faraon.ru; Tel .: +7 (499) 722-63-51
Na karti: Moskva, st. Zelenodolskaya, 30 zgrada 3
Ocjena (2019): 4.9

Prema istraživanju neovisnog otzovik resursa, klub "Faraon" prepoznat je kao najbolji zabavni centar glavnog grada u smislu omjera cijene i kvalitete, koji se nalazi nedaleko od umjetnosti. m. Kuzminki. Velika dvoetažna zgrada sadrži kuglanu (16 staza) i prostranu sobu s stolovima za ruski bilijar i američki bazen. Institucija je vrlo popularna, pa da biste je posjetili, morate unaprijed dogovoriti posjet s administratorom ili rezervirati vrijeme na web-lokaciji.

Posjetitelji posebno ističu visoku kvalitetu sportske opreme (sva igrališta opremljena su opremom poznate američke tvrtke Brunswick), prijateljsku uslugu i izvornu unutarnju dekoraciju, oblikovanu kao egipatske piramide. Nakon aktivnih igara i zabave u klubu možete u potpunosti objedovati. Na području "faraona" nalaze se 2 bara, kafić i banket sala. Gosti koji žele pokazati svoje glazbene talente mogu ispuniti svoj san u karaoke sobi. Sudeći prema recenzijama, ovo je prilično pristojno mjesto, gdje svatko može pronaći svoje slobodne aktivnosti. U isto vrijeme, cijena najma šetnice je jedna od najjeftinijih u Moskvi i kreće se od 480 rubalja po satu radnim danom.


1 kosmički


Najveća mreža kuglanja u Moskvi. Stručno osposobljavanje
Web stranica: cosmik.ru; Tel .: +7 (495) 644-42-29
Na karti: Moskva, Ave Vernadsky, 6
Ocjena (2019): 5.0

Mreža zabavnih centara „Cosmic“ svojim posjetiteljima nudi mnogo načina da svoje slobodno vrijeme provedu više od 20 godina, a kuglanje na ovom popisu zauzima jedno od vodećih mjesta. Institucije marke nalaze se u različitim dijelovima glavnog grada. U nekim od njih, gosti će ne samo biti u mogućnosti zakačiti svoje igle za vlastiti užitak, već će, pod vodstvom iskusnih trenera, to naučiti na višoj razini. Najveća kuglana škola u Moskvi, koja radi za tvrtku i ugošćuje ljude svih dobi u redove svojih studenata, pomoći će ući u sve detalje igre.

"Cosmic-Capitol" na Vernadsky je jedan od najznačajnijih i najpopularnijih mreža mjesta, koja se nalazi u istoimeni trgovački kompleks na st. m. Sveučilište. Klub može biti ponosan na broj svojih gaming staza. Ovdje ih je 22.i svaki odlikuje savršena pokrivenost i izvrsna usluga. Kompjuterizirani sustav točnog bodovanja, besprijekorna usluga i usklađenost sa svim zahtjevima za osiguravanje kvalitete igre omogućuje ne samo amaterske već i profesionalne kuglane turnire u dvorani Cosmic-Capitol. Način rada - svakodnevno, 24 sata dnevno.

Popularno glasanje - koji je kuglanje u Moskvi najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije