10 najboljih zastupnika SPb

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih zastupnika SPb

1 Galant-Avto Najbolji službeni Mitsubishi
2 Autoworld Predstavnik 18 brandova
3 Atlant Motors Najbolje za kupnju europskih marki automobila
4 Maximum Auto Najbolji prodavatelj rabljenih automobila
5 Grad ruskih automobila Veliki izbor domaćih automobila
6 ROLF Jaguar Land Rover Cijeli niz usluga za poznavatelje Land Rover-a
7 AvtoEksis Prvi i najpouzdaniji predstavnik Citroena
8 Dakar Kia KIA trgovac
9 Atlant M Baltika Službeni zastupnik za Opel i Chevrolet
10 auto polje Najveći salon, stotine automobila na lageru

Prije kupnje automobila u kabini morate saznati sve tajne odabrane organizacije. "Sivo" tržište Sankt Peterburga mami kupce glasnim obećanjima. Čak ni službeni trgovci ne uvijek u potpunosti ispunjavaju svoje obveze. Prilikom odabira auto kuće potrebno je provjeriti ugovore s proizvođačima strojeva. Dobra organizacija u pravilu radi izravno s robnim markama. Kod registracije prijevoza s klijentom sklapa se ugovor s pažljivo registriranim detaljima. Najbolje usluge za automobile nisu samo u prodaji novih, već iu rabljenim automobilima, nude jamstveni servis.

Kako bi pomogli budućim kupcima pri izboru, kupci ostavljaju svoje povratne informacije, izražavajući zahvalnost ili nezadovoljstvo određenom organizacijom. Uzimajući u obzir ove komentare, sastavili smo 10 najboljih zastupnika u St. Petersburgu. Za razliku od "sivih" tvrtki, oni pokušavaju pronaći najpovoljnije uvjete za kupce. U TOP su uključeni i visoko specijalizirani trgovci i najveće tvrtke u gradu.

Top 10 najboljih zastupnika SPb

10 auto polje


Najveći salon, stotine automobila na lageru
Web stranica: autopole-trade-in.ru; Tel: +7 (812) 467-34-12
Na karti: Sankt Peterburg, spoj na Ring Ring i Murmansk sh.
Ocjena (2019): 4.0

Avtopole je pobijedio konkurente St. Petersburga po broju dostupnih vozila. Na ogromnom teritoriju nalaze se stotine automobila različitih proizvođača. Organizacija radi po shemi trade-ina, prihvaća rabljena vozila zbog nove kupnje. Surađuje s velikim bankama, nudi kredite s otkupom. Stručnjaci uzimaju prijevoz po narudžbi, po niskoj cijeni mogu ga hitno kupiti. Stranica osigurava da su svi predstavljeni automobili s kilometražom prošli MOT na certificiranoj stanici u salonu.

U recenzijama, tvrtka se zove pristojan, u vrijeme rada, ima stalne kupce. Pohvalite majstore koji se bave popravkom, stručnjake u sudoperu. Označite pogodnost predstavljanja toliko robnih marki na jednom mjestu. Međutim, da biste dobili dugo vremena, auto servis nalazi se na periferiji St. Petersburgu. Kupcima se savjetuje da pažljivo pregledaju automobil, a među sortama nailazimo na iskreno podstandardne opcije.


9 Atlant M Baltika


Službeni zastupnik za Opel i Chevrolet
Web stranica: atlant-m.spb.ru; Tel: +7 (812) 703-07-03
Na karti: Sankt Peterburg, pr. Energetikov, d. 53a
Ocjena (2019): 4.1

U potrazi za automobilom Opel ili Chevrolet preporučuje se pogledati Atlant M M Baltica. Službeni zastupnik nudi nove automobile i vozila s kilometražom, a bavi se servisiranjem. Stranica sadrži desetke modela. Proces kupnje automobila, možete ići online, samo ćete morati pozvati za kupnju, da posjetitelji vole. Kvalitetu usluga potvrđuje i nagrada za najbolju uslugu nakon prodaje. Stručnjaci obavljaju popravke po razumnoj cijeni.

U pregledima se navode kompetentni menadžeri koji, ako je potrebno, obavještavaju klijenta o procesu. Tijekom godina servis za popravak automobila popravio je stotine automobila, što potvrđuju pozitivni komentari. Stručnjaci kupcu posvećuju dovoljno vremena, čak i za male transakcije. Međutim, mnogi dijelovi i modeli nisu dostupni, morate ostaviti automobil i čekati tjednima. Postoje pritužbe na loše stanje rabljenih vozila.

8 Dakar Kia


KIA trgovac
Web stranica: dacar.su; Tel: +7 (812) 413-90-42
Na karti: St. Petersburg, st. Kamchatskaya, 9A
Ocjena (2019): 4.2

Dakar Kia otvoren je u St. Petersburgu 1994. godine i postao je najpouzdaniji službeni zastupnik ovog proizvođača. U prisutnosti ne samo korejskih, već i europskih brandova. Autosalon je opremljen suvremenom opremom, ovdje se obavljaju svi servisni radovi. Kupci bilježe brzo čišćenje vozila, dobru uslugu, suradnju s velikim bankama. Kažu da ponekad postoje posebne ponude na stranici, ali većina ima skrivene uvjete.

Recenzije pišu o opuštenoj atmosferi, osoblje pogleda okolo i odabere model koji želite. Pohvalite remont bilo kojeg dijela prijevoza. Ovdje možete proći planirani MOT. Govoreći o dodatnim uvjetima za dobivanje popusta i poklona, ​​oni obično traže da se dogovori osiguranje, da kupi pribor. Aktivno nametnuti kasko osiguranje u ugovoru može se pojaviti neočekivane stavke. Kupci savjetuju da se cjenkate, a zatim napravite popust. Preporučite inzistirati na njegovom.


7 AvtoEksis


Prvi i najpouzdaniji predstavnik Citroena
Web stranica: citroenaxis.ru; Tel: +7 (812) 622-08-01
Na karti: Sankt Peterburg, avenija Maršala Žukova, 82
Ocjena (2019): 4.3

AutoExis je otvoren 1998. godine i postao prvi službeni predstavnik Citroena. Stotine klijenata vjeruju ovom salonu, osvojio je nagrade za najbolju uslugu i promociju branda. Tvrtka se bavi popravkom, nudi originalne dijelove. Stručnjaci su svjesni novih proizvoda, specifičnosti proizvođača. Ovdje izvode računalnu dijagnostiku, postoji suvremena oprema. Predloženo pranje, guma.

AvtoEksis se bavi svim metodama prodaje: na kredit, na račun starog prijevoza, u zakupu, po ugovoru o prodaji. Ovdje možete dobiti osiguranje, staviti automobil na račun u prometnoj policiji. Kupci pišu pozitivne kritike, govore o povjerenju u organizaciji. Međutim, upozoravaju da kada se otkriju problemi, rješenje kasni. Govore o nametanju dodatnih usluga, preporučuju provjeru svih dokumenata. Kada kupujete automobil s kilometražom savjetujemo da dođete s profesionalcem.

6 ROLF Jaguar Land Rover


Cijeli niz usluga za poznavatelje Land Rover-a
Site: landrover-rolf.ru; Tel: +7 (812) 334-01-00
Na karti: St. Petersburg, October Quay, d. 8K3
Ocjena (2019): 4.4

ROLF Jaguar Land Rover je najvredniji službeni zastupnik ove marke. Ovdje se nalaze dobro utemeljeni modeli i nova 2019. godina. Tvrtka nudi usluge jamstva, posebne programe za stalne kupce. Na raspolaganju je dodatna oprema, originalni rezervni dijelovi. Kvaliteta se potvrđuje nagrade. Na primjer, 2017. godine auto servis postao je najbolji prodavač u Rusiji. To zaobilazi mnoge konkurente Sankt Peterburga u smislu prodaje, što potvrđuje i pobjeda u konkurenciji.

U recenzijama pišu klijenti koji nisu prvi put pretvoreni u auto servis. Govore o ljubaznom osoblju, zanimanju za ljude, uslužnosti. Darovi se dodaju velikim poslovima. No, tu su pritužbe o dugim redovima, produljenom vremenu čekanja, sporim zaposlenicima. Iako je stranica napisana o preuzimanju bilo kojeg stroja u trgovinu, kupci ističu da se većina trećih strana šalje u druge garaže.


5 Grad ruskih automobila


Veliki izbor domaćih automobila
Web stranica: ladacenter-spb.ru; Tel: +7 (812) 331-03-32
Na karti: St. Petersburg, st. Rustaveli, 27
Ocjena (2019): 4.4

Grad ruskih automobila najbolji je izbor za ljubitelje Avtovaza. Salon pruža cijeli niz usluga za nabavu i održavanje prijevoza. Ona nudi dobre uvjete za slikanje i popravak karoserije, uz prisustvo velikog izbora dijelova i pribora. Ovdje rade s trade-inom, zajmovima. Tvrtka surađuje sa svim velikim bankama u Sankt Peterburgu. S druge strane, ovdje nema stranih brandova, kao i pojedinosti za njih, izbor modela je ograničen. Osnova raspona je Lada.

Pregledi upozoravaju da će se zaposlenici u kontaktu sa servisnim centrom pokušati uvjeriti za dodatne usluge. Među njima CASCO, politika za putnike, osiguranje života i imovine, zelene karte. Savjetuju vam da pažljivo pročitate ugovor, da sami insistirate. Na pozitivan način se spominju kompetentni zaposlenici, koji prave darove za ozbiljne poslove. No, body shop je dobio oprečne kritike. Govore o niskoj kvaliteti popravka.


4 Maximum Auto


Najbolji prodavatelj rabljenih automobila
Web stranica: maximum-auto.ru; Tel: +7 (812) 385-75-61
Na karti: Sankt Peterburg, pr. Nepokorennyh, d. 47
Ocjena (2019): 4.5

Maximum Auto, za razliku od ostalih nominiranih u rejtingu, specijaliziran je za automobile s kilometražom. Spada u jednu od najvećih posjeda Sankt Peterburga "Maximum". Izložba prikazuje modele bilo koje kategorije, od proračuna do premije. Ovdje nude razmjenu prometa u trgovini. Zaposlenici procjenjuju troškove, mogu hitno kupiti model, provesti probnu vožnju. Specijalisti nude uslugu. Organizacija je službeni zastupnik velikih brandova. Ako vjerujete mjestu, u prisutnosti nekoliko stotina automobila.

Recenzije kažu dobre mogućnosti za rabljene automobile, ali upozoravaju da morate pažljivo pogledati. Moguće je prestići prijevoz do bilo koje grane u St. Petersburgu. Kupcima se savjetuje da uzmu neovisnog stručnjaka i provjere odabrani model. Upozoriti na kašnjenja u papirologiji, zaposlenici su osobito tromi u malim transakcijama. Ne preporučuje se kontaktiranje radi popravka.

3 Atlant Motors


Najbolje za kupnju europskih marki automobila
Web stranica: atlant-salon.ru; Tel: +7 (812) 332-54-50
Na karti: St. Petersburg, st. Općine, d
Ocjena (2019): 4.6

Otvara tri najbolja Atlant Motorsa, koji su se pojavili u St. Petersburgu 2006. godine. Tijekom tog vremena, organizacija je prikupila gotovo sve popularne europske marke: Volkswagen, Renault, Fiat, Peugeot itd. Salon predstavlja cijeli niz usluga, od prodaje novih automobila do osiguranja. Postoji dobar izbor automobila s kilometražom, predložena zamjena za razmjenu. U 2016. godini tvrtka je osvojila nagradu Saveza auto dilera za najbolju salonu. To je jedan od rijetkih u St. Petersburgu, koji se bavi popravkom bilo kojeg prijevoza, uključujući kineske marke.

U recenzijama pišu da se aplikacija može ostaviti na stranici, osoblje će nazvati. Međutim, nisu dostupni svi strojevi za kataloge. Od profesionalaca, klijenti razlikuju operativni rad menadžera, većina problema se rješava telefonom, dokumenti se prihvaćaju e-poštom. No, tu su komentari nezadovoljnih ljudi kojima je obećan određeni model, ali na kraju nije bio u izložbenom prostoru.

2 Autoworld


Predstavnik 18 brandova
Web stranica: avtomir.ru; Tel: + 7 (495) 234-33-66
Na karti: Sankt Peterburg, Prospekt Dunava, 25/3
Ocjena (2019): 4.8

Autoworld je prikupio najpopularnije marke: Audi, Renault, KIA, Lada, Toyota, ukupno 18 artikala. Salon je specijaliziran za prodaju novih automobila i rabljenih vozila te nudi uslugu. Stručnjaci pružaju popravak karoserije i metala, pribor koji je dostupan brendovima. Organizacija je okupila sve načine kupnje automobila koji su popularni u St. Petersburgu: trade-in, kupnja rabljenih vozila, zajmovi. Kada služba vodi centar za obuku, zaposlenici idu na treninge i seminare.

Pregledi bilježe operativni rad menadžera. Oni hvale automobile za trgovinu. Uvjeti ugovora podudaraju se s usmenim sporazumima, iako kupci savjetuju da pažljivo pročitaju dokumente prije potpisivanja. U slučaju uspješne transakcije, klijent napušta novi automobil. Iako nema najljepših komentara o administratorima, pogotovo nakon odbijanja kupnje. Neki su nametnuti osiguranje.


1 Galant-Avto


Najbolji službeni Mitsubishi
Web stranica: galant-mitsubishi.ru; Tel: +7 (812) 421-74-67
Na karti: St. Petersburg, st. Ho Chi Minh, 1
Ocjena (2019): 4.8

Ljubitelji Mitsubishi-a trebali bi obratiti pozornost na Galant-Auto. Službeni prodavač nudi najpotpuniji asortiman modela, uključujući Outlander, Pajero, Lancer Evolution i Grandis. Stručnjaci imaju najnovije informacije o novim proizvodima. Car dealership nudi sve mogućnosti za kupnju prijevoza: trade-in, pozajmljivanje, leasing. Možete naručiti probnu vožnju na najboljem automobilu marke. Nudi cijeli niz usluga temeljenih na standardima proizvođača.

U velikom salonu izloženo je 14 modela, dnevno se servisira do 70 automobila. Salon je ponosan na sustav obuke osoblja, nazivajući ga najboljim u St. Petersburgu. Osoblje vodi program "ROLF Holding" od distributera Mitsubishi Motorsa. U recenzijama pišu o dobrim cijenama prijevoza s kilometražom, na pozitivan način spominju program trade-in. Rijetke pritužbe se pojavljuju na brzini servisa, posebno u konfliktnim situacijama.


Popularno glasovanje - koji je Sankt Peterburg najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 2
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije