Top 5 pružatelja Rostov-na-Donu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih pružatelja Rostov-na-Donu

1 Dom.ru Izvrsna usluga za korisnike
2 Sumtel Brzo povezivanje, najbolja usluga
3 NetBayNet Najbolje cijene, praktično upravljanje računom
4 Sum Telecom Dobra vrijednost za novac
5 Integrirane komunikacijske mreže Optimalna kvaliteta poziva

Nakon donošenja odluke o priključenju stana na internet, osoba dobiva pitanje: “Kojom davatelju treba dati prednost?”. Sada tvrtke koje pružaju telekomunikacijske usluge, ima puno. Oni razvijaju tarifne planove koji se temelje na potrebama korisnika u svakoj pojedinoj regiji. U Rostovu na Donu zastupljeno je nekoliko desetaka internetskih pružatelja usluga. Razlikuju se u kvaliteti veze, koja ovisi o stanju opreme, dostupnosti vlastitih namjenskih linija, njihovoj propusnosti itd. Sve moderne tvrtke pružaju pristup internetu na neograničenim uvjetima bez ograničavanja broja megabajta. U isto vrijeme, brzina i cijena veze razlikuju se za sve davatelje usluga. Kada je povezan, korisnik može kupiti, iznajmiti ili organizirati rate na opremi za bežični pristup mreži (Wi-Fi router). Prilikom odabira davatelja internetskih usluga usredotočite se na sljedeće točke:

 1. Uvjeti dodavanja. usluge, Prije nego što sklopite ugovor s određenom tvrtkom, pobrinite se da se popravci opreme u slučaju kvara, tehničke pomoći i drugih važnih usluga pruže besplatno.
 2. Kvalitetna tehnička podrška, Za praktičnost korisnika, mnogi pružatelji usluga organiziraju rad telefonske linije, kojoj se može pristupiti u bilo koje doba dana. Ovo je vrlo korisno ako postoji problem s komunikacijom nakon radnog vremena.
 3. Učestalost prekida i smanjenje brzine, Neke tvrtke preopterećuju svoje linije zbog kojih se javljaju problemi u komunikaciji. Naravno, postoji mnogo razloga za takve situacije. Najbolji pružatelji usluga će na vrijeme eliminirati takve probleme.
 4. Korisnički pregledi, Od njih možete saznati sve o davatelju usluga: zamke, skrivene uvjete, prednosti i mane, kvalitetu veze itd.

Ispod je rangiranje najboljih pružatelja Rostova na Donu. Prilikom sastavljanja, uzete su u obzir sljedeće karakteristike:

 • vrijednost za novac;
 • kvaliteta usluge kupcima;
 • broj ponuda;
 • ext. bonuse;
 • dionice.

Top 5 najboljih pružatelja Rostov-na-Donu

5 Integrirane komunikacijske mreže


Optimalna kvaliteta poziva
Web stranica: i-c-n.ru, Telefon: +7 (863) 282-90-00
Ocjena (2019): 4.5

Tvrtka, osnovana 2003. godine, još uvijek ima vodeću poziciju na tržištu telekomunikacijskih usluga u Rostovu na Donu. Internetska veza je visoke kvalitete zahvaljujući korištenju moderne tehnologije. Korisnici se rijetko žale na lomove ili smanjenu brzinu. Linija tarifnih planova uključuje 6 ponuda s neograničenim brojem megabajta mjesečno, ali izvrsne u brzini i cijeni. Tarifa "Minimalna" uključuje internet brzinom od 10 Mbit / s za 500 rubalja. mjesečno. Najpopularniji "Gold" sa brzinom od 70 Mbit / s košta 800 rubalja. Važno je da kada se povežete s pružateljem usluga, morate platiti 3000 rubalja.

Osim toga, pretplatnik može kupiti Wi-Fi router za 2000 rubalja. Davatelj usluga pruža pristup Internetu pri velikoj brzini - do 200 Mbit / s. Prilikom povezivanja svaki korisnik dobiva jedinstvenu prijavu i lozinku s osobnog računa u kojem možete promijeniti tarifu, platiti usluge, pregledati sve podatke o računu. Sve upute za postavljanje opreme dostupne su na web-mjestu u odjeljku "tehnička podrška". Prednosti: dobra kvaliteta komunikacije, dobar raspon, visoka maksimalna brzina. Cons: cijene su iznad prosjeka, plaćene veze, nema hotline.


4 Sum Telecom


Dobra vrijednost za novac
Web stranica: summtel.ru, Telefon: 8 (800) 700-36-27
Ocjena (2019): 4.6

Sljedeći kućni internetski pružatelj usluga, Summa Telecom, predstavlja izvrsnu ravnotežu između cijene i kvalitete usluga. Stanovnici Rostova na Donu često biraju ovu tvrtku za povezivanje brzog i pouzdanog pristupa Internetu. Linija tarifa sastoji se od nekoliko zanimljivih ponuda. Među njima je tarifa "Brighter" posebno popularna s dostupnom brzinom od 75 Mbit / s i pretplatom od 600 rubalja. Ne manje povoljni uvjeti ići na druge tarife: "Lighter" - 60 Mbit / s i 495 rubalja, "Brže" - 990 rubalja i 100 Mbit / s. Kao promotivnu ponudu možete se povezati s “Samo naprijed! 360 dana "uz mjesečnu uplatu od 300 rubalja. i brzine do 30 Mbps. Jedini uvjet je da na računu imate 3.600 rubalja. kada je spojen.

Za praktičnost svojih pretplatnika, pružatelj pruža jedinstvenu priliku - aktivirati uslugu "obećano plaćanje" i nastaviti koristiti internet, čak i uz negativan saldo neko vrijeme. Svaki novi klijent postaje član bonus programa koji vam omogućuje da sakupite bodove i zamijenite ih za popuste. Sve transakcije na računu mogu se izvršiti na vašem računu na web-lokaciji. Glavne prednosti: izvrsna vrijednost za novac i kvaliteta usluga, mnoge dodatne funkcije, pozitivne povratne informacije od pretplatnika, dobra tehnologija. podršku.

3 NetBayNet


Najbolje cijene, praktično upravljanje računom
Web stranica: netbynet.site, Telefon: 8 (800) 700-36-27
Ocjena (2019): 4.7

Popularni internetski pružatelj NetBineNet nudi stanovnicima Rostov-na-Donu nekoliko zanimljivih tarifnih planova odvojeno za apartmane i privatne kuće. Za visoke zgrade postoje dvije profitabilne ponude: “Wifire Internet 50” sa brzinom od 50 Mbit / s i trošak od samo 350 rubalja. mjesečno, kao i "Wifire Internet 100" uz mjesečnu naknadu od 500 rubalja. i brzine do 100 Mbps. Stanovnici privatnog sektora mogu se povezati s kućnim internetom odabirom jednog od prikazanih tarifnih planova: "Moj dom 50" (50 Mbit / s, 650 rubalja), "Moj dom 100" (100 Mbit / s, 1000 rubalja) i drugi. Posebno radi pogodnosti svojih pretplatnika, pružatelj ima 24-satnu tehničku podršku stručnjaka. Upravljanje korisničkim računom je jednostavno i praktično na računu.

Davatelj usluga stalno razvija jedinstvene posebne ponude. Primjerice, sada kada korisnik plaća usluge za narednu godinu, korisnik je povezan s tarifom "Mono 50 Profit of the Year" za 3360 rubalja. Neke tarife pružaju najam opreme s niskim plaćama mjesečno. Važna značajka "NetBayNet" je visoka pouzdanost veze. Glavne prednosti su: izvrsne cijene, povoljne posebne ponude, redovne promocije, vođenje računa na osobnom računu, operativne. podršku.

2 Sumtel


Brzo povezivanje, najbolja usluga
Web stranica: rostov.sumtel.ru, Telefon: +7 (863) 218-33-33
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od lidera među pružateljima internetskih usluga u Rostovu na Donu, Sumtel nudi svojim korisnicima zanimljive cijene u smislu omjera cijene i kvalitete. Samo 360 rubalja. mjesečno, možete se povezati s tarifom "Dobre vijesti", koja omogućuje povezivanje brzinom do 100 Mbps. Internetska stranica davatelja usluga ima posebnu ponudu, prema kojoj pretplatnik može odabrati tarifni plan "Zvezdni" po promotivnoj cijeni od 270 rubalja. mjesečno. Brzina doseže 100 Mbps. Od 7. mjeseca mjesečna naknada raste do 330 rubalja. Sumtel ima još profitabilnije ponude za paketnu vezu (Internet + TV). Sve cijene i tarifni uvjeti su transparentni i nemaju skrivene nadoplate.

Zahvaljujući izgradnji vlastitih optičkih komunikacijskih linija, veza se uspostavlja velikom brzinom i uz minimalne pogreške. Pretplatnici primjećuju da se lomovi događaju vrlo rijetko, au slučaju takvih problema stručnjaci tvrtke brzo ih eliminiraju. Za ovog korisnika jednostavno nazovite besplatnu telefonsku liniju. Usput, radi 24 sata. Nakon sastavljanja zahtjeva za povezivanje, majstor dolazi u sljedećih nekoliko dana. Instalacija i konfiguracija opreme je potpuno besplatna. Prednosti: brza i besplatna veza, izvrsna usluga, brza pomoć stručnjaka, zanimljive ponude, česte promocije.


1 Dom.ru


Izvrsna usluga za korisnike
Ocjena (2019): 4.9

Dom.ru je možda jedan od najboljih i najpopularnijih internetskih pružatelja usluga u Rusiji. Ima mnogo zadovoljnih pretplatnika, što potvrđuju brojne pozitivne recenzije. Glavna razlika tvrtke je visoka kvaliteta usluga i razina usluge. U slučaju bilo kakvih problema korisnik odmah dobije rješenje problema od operatera telefonske linije. Ako dođe do kvara opreme ili do oštećenja kabela, glavni će čim prije stići. Usput, telefonska linija je besplatna i radi non-stop. Razgovarajmo sada o tarifama.

U ponudi su dvije ponude: "Second Space" s mjesečnom uplatom od 450 rubalja. i brzine do 60 Mbit / s i brzinu "Light Speed", koja uključuje 100 Mbit / s i mjesečnu naknadu od samo 500 rubalja. Prilikom povezivanja s bilo kojom od njih, korisnik dobiva pristup Mobile TV Dom.ru kao poklon. Pomoću njega možete gledati svoje omiljene emisije na bilo kojem uređaju. Zahvaljujući 24-satnom praćenju mreže od strane stručnjaka, praktički nema grešaka u radu Interneta. Usput, noću brzina veze zajamčeno će se povećati na 100 Mbps. Prednosti: najbolja usluga korisnicima, transparentni uvjeti, iznajmljivanje opreme, zanimljivi tarifni planovi.

Popularno glasovanje - koji je pružatelj najbolji u Rostovu na Donu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 43
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
2 komentari
 1. Julia
  Ništa što je suma telekoma ...
 2. Alina
  I ništa što Samtel i količina telekoma nisu isti davatelj ...

ocjene

Kako odabrati

recenzije